Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Kongre kazanmak farklı bir konudur , kongreleri listeler kazanır

Çok detaya girmek istemiyorum , her ilçenin bir dengesi vardır o dengeleri iyi kurmak lazım

Israrla şunu yazıyorum hep şu cümleyi kullandım ... Şu an itibarı ile ...........

Kongre salonunda dahi işler değişir

2 gündür yazıyorum , mevcut Başkanın çekilecegi yönünde beklenti oluşmuş idi , pazarlık vs vs vs vs vs

Cumartesi gecesi dahi enterasan işler olabilir hatta kongre salonunda dahi olabilir

3 lü bir yarış da Hekimoglu şu aşama da kongreyi alır

en büyük temennim fazla kavga dövüş illegalite olmadan kongrenin bitmesi

zaten sabaha saat 3 e dogru ancak biter

Yorum

• İlk olarak Heisenberg tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Listesini açıklarkenki projelerinde vardı bunlar. Kartal'dan en az 70 milyon demişti. Ve 70'de kalmayıp sürekli olarak artacakmış. Birisi yıllık 30 diğeri de 67 olmak üzere 2 tane daha vardı.
      İlk olarak S.ÖZKAN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Arkadaşlar

Oy vereceğim kişiyi söylemeyecektim ama artık mecbur oldum.

Çok büyük bir ihtimalle Muharrem Usta'ya oy vereceğim (Çok Önemli Bir Olay Olmazsa 2 Gün İçerisinde).

Velev ki Celil Hekimoğlu seçildi.Ne yapacağız? Ertesi gün imza toplayıp kongre kararı mı alacağız?Seçilen başkan eğer Celil Hekimoğlu ise desteklemek mecburiyetindeyiz eğer daha ilk günden linç edersek zerre kadar faydası olacaksa bile olmaz.Aynı zamanda Celil Hekimoğlu ve ekibinin samimiyeti potansiyeli karakteri gerçekten saygı ve sevgiyi hak ediyor.

(İHO için desteğim söz konusu değil çünkü Bırakın 2.5 Yıllık İcraatını Sadece Oy Hakkı Olmayan Üyelerden Kendine Oy Verecek yada Vermesi Muhtemel Olanlara Hukukun Arkasından Dolaşarak Oy Kullandırtmaya Çalışmak tek kelimeyle utanç sebebidir)
      Kendi adıma konuşursam şöyle farklar olacak.Mesela Usta bana güven verdiği için başkan seçilirse ilk isim TsClupa gitmek olacak.Çünkü adam bana güven verdi üslubuyla ve projeleriyle.Ama hekimoğlu seçilirse ilk aklima gelen Faruk Kanca Brezilyada para yesin diye klube katkı yapmak icimden gelmiyor.

Yorum

• İlk olarak Emre İskender tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        (sadece espridir)

Akıllı adam bu soğukta mont giyer arkadaş...
        aaahhhahhaaahh iş yerinde koltuktan düştüm arkadaş

Yorum

• Usta'nın yerinde olsam kongre günü "Lucescu ile anlaştım, seçilirsem getiriyoruz." derim. Kesinlikle derim bunu.

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu arada, Denizbank'ta Finansbank kartıyla öncelikli işlem sırası alamayan dayının "o da panga pu da panga, niye olmaymiş la!" şeklindeki isyanına şahit oldum biraz önce. Burası tam bomba ya... :-)))
            Geçen gün Mavi Jeans'a gittim ödeme sırasında önümde olan adama kasiyer, "Mavi kart"ınız var mı dedi, adamın elindeki kredi kartı da mavi renkliydi onu uzattı Ama bu Ankara'da oluyor. Demek ki her yerde oluyor abi güzel şehrimize çamur atma
            En son İ. SARAL tarafından düzenlendi; 04.12.2015, 13:39.
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Buradan Hekimoğlu ve akıl hocası Kulaçoğlu'na sesleniyorum!..

Madem dünyayı Trabzon'dan yönetiyorsunuz, şehirdeki döner kebap işine bir el atın. Her gelişimde başka bir yerde döner yiyorum ama hepsi birbirinden lezzetsiz. İyi döner yemek bizim de hakkımız. Yanar döner konusundaki üstadlarımız olarak sizlerden kişisel ricamdır... Şimdiden teşekkürler...
              Abi yolun Of'a duserse nizam ustayi kesinlikle tavsiye ederim 😀

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Usta'nın yerinde olsam kongre günü "Lucescu ile anlaştım, seçilirsem getiriyoruz." derim. Kesinlikle derim bunu.
                Açık söylüyorum, ben "asgari ücret 15 bin lira olacak" bile derim...

Yorum

Fatih'im çocukluğum orada döner yiyerek geçti... O lezzeti arıyorum işte...
                  Vay abim sen bilirsin orayı diye düşündüm zaten,bilmesen şaşırırdım

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Celil Hekimoğlu kendinden emin..
                    Hacıosmanoğlu ise düşünceli..
                    Muharrem Usta'ya bir yorum yapamadım
                    Biri kabadayı biri aktör biri de yönetici gibi duruyor. Hangisi lazımsa onu seçin.

Yorum

• İlk olarak Fatih Öztürk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Vay abim sen bilirsin orayı diye düşündüm zaten,bilmesen şaşırırdım
                      Orda doğduk büyüdük.. Eski sağlık ocağının dibinde... Ormaniye'nin hemen arkası... Hala rüyalarımda orda görürüm kendimi... Günbatımının en güzel olduğu yerdir Of...

Yorum

• Bir delege 500 Lira 4 yıl üyeliği 200 lira eder sana 700 Lira.

1000 delege 700000 Tl yani eski para yediyüzmilyar.

Bugün 1000 delegen olsa seçimin yönünü değiştirirsin. En kötü delegelerini satar zararı çıkartırsın
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Facebooktaki Gündem Trabzonspor sayfasının 7 oyu varmış. Geçen seçimde İho'ya vermişler. Bu seçimde Usta'yı destekleyeceklermiş.

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
                          8. Kuşatma

Yorum

Orda doğduk büyüdük.. Eski sağlık ocağının dibinde... Ormaniye'nin hemen arkası... Hala rüyalarımda orda görürüm kendimi... Günbatımının en güzel olduğu yerdir Of...
                            Aynen abim

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Biri kabadayı biri aktör biri de yönetici gibi duruyor. Hangisi lazımsa onu seçin.
                              Müteahhit Ahmet diye bosuna demiyorum. Koy sag eline akilli telefonunu, tamamdir. Yancisi da Cakiroglu.
                              "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Abi yolun Of'a duserse nizam ustayi kesinlikle tavsiye ederim ��
                                Nizam Usta yaramaz. Dönerin yanına ekmek veriyor taş gibi adamın ağzını yamultuyor
                                Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Yükleniyor...
                                X