Benim merak ettiği Usta niye bir organizasyonla listesini açıklamadı
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar az önce bir abimiz yanıma geldi ... kendisi kongre üyesi hekimoğlu tarafından uçak bileti alınmış kendisini tanımasada ona oy atacam diyor... ne yaptım ettim ikna olmuyo
Vallahi migde bulandirici kisiler boyleleri. Harbiden migdesi, vicdani nasil el veriyor anlamiyorum.
Yorum
-
İlk olarak Dip.Ing.Mag. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat aydin yemeksepetinde hissedardi benim bildigim ve haklarini da satti.
Yorum
-
İlk olarak TSercaN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHasbinAllah ya.
Vallahi migde bulandirici kisiler boyleleri. Harbiden migdesi, vicdani nasil el veriyor anlamiyorum.
Yani sadece Hekimoğlu değil. Hacı da yaptı zamanında Usta da yapıyor"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar az önce bir abimiz yanıma geldi ... kendisi kongre üyesi hekimoğlu tarafından uçak bileti alınmış kendisini tanımasada ona oy atacam diyor... ne yaptım ettim ikna olmuyoTrabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak !olgun! tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülearkadaşlar az önce bir abimiz yanıma geldi ... kendisi kongre üyesi hekimoğlu tarafından uçak bileti alınmış kendisini tanımasada ona oy atacam diyor... ne yaptım ettim ikna olmuyo
Yorum
-
İlk olarak TSelif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİyi de bunu hepsi yapıyor. Pazartesi beni de aradılar Usta'nın ofisinden. Günü birlik uçak bedelini karşılayalım diye. Doğum yerim İstanbul olduğu için orada yaşadığımı sandılar sanırım.
Yani sadece Hekimoğlu değil. Hacı da yaptı zamanında Usta da yapıyor
tamam bu isler böyle dönüyor da oy verecek olan koyunlarin kendi iradeleri yok mu hic?Trabzonspor Türkiye'nin Porto'su olmalidir...
Yorum
-
İlk olarak Semih Kırsüleymanoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNevzat Aydın in Yemeksepeti satisindan 589 milyon $ kazandigini ve bu satistan 27 milyon $ i 114 calisanina dagitigini biliyormudunuz??Bir yazılımcı atasözü derki "Çalışıyorsa Elleme".
Yorum
-
İlk olarak Hamdi Kalaycı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAk Parti döneminde o siteyi kurdu ve sattı. 27 milyon $ da kesin Ak Partili çalışanlarına dağıtmıştır. Usta siyasetin adamlarını toplamaya devam ediyor. Gibi eleştirilere hazırlıklı olalım benceNe Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
Hayallerimizi Satmadık'ya,,,
Yorum
-
İlk olarak Yavuz Bektaş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle[MENTION=1604]Faik Yılmaz[/MENTION] abi liste Nasıl delegeyi ikna eder mi?Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
Yorum