Buradan oy kullanacak renkdaşlardan rica ediyorum iho gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyen, insan ilişkileri berbat biri karşısında kendi işinde başarılı en büyük aday Ustayı desteklemeleridir.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBuradan oy kullanacak renkdaşlardan rica ediyorum iho gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyen, insan ilişkileri berbat biri karşısında kendi işinde başarılı en büyük aday Ustayı desteklemeleridir.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Arkadaşlar Sayın Hekimoğlu listesini teslim etmiş.....
Listenin daha doğrusu yarısı teslim etmiş....
Listede bilindik isimler var :
Ali Kemal Denizci,
Alper Bektaş,
Bekir Bülbüloğlu,
Davut Yurttaş,
Hüseyin Örs,
Kemal Halil,
Mustafa Gültepe,
Sebahattin ÇakıroğluNe mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleIHO, babasından izin alamayabilir adaylık için. Kulüpten olmayan hakkını tahsile başladı.No one wins. One side just loses more slowly.
Yorum
-
Dün Hacıosmanoğlunun İstanbul delegesinden aldığı imzalarla Trabzon'a geldiğini ve aday olduğunu söyleyebiliriz. Trabzon'da hiç desteği kalmadı bence(delege bazında) . Hekimoğlunun listesinde olan Çakıroğlunun da köprüyü geçene kadar kullanılmak istenen bir aktör olduğunu düşünüyorum. İHO nun delegesini sindirme maksadlı.. Kavga edecek adam lazım. Hekimoğlu biraz naif kalır.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkay Gümüş kimdir ? İHO nun asbaşkanı olacak imiş.
Başkan 9 ay cezalı olacağı için yerine başkanlık yapacakmış"-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!
Yorum
-
İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün Hacıosmanoğlunun İstanbul delegesinden aldığı imzalarla Trabzon'a geldiğini ve aday olduğunu söyleyebiliriz. Trabzon'da hiç desteği kalmadı bence(delege bazında) . Hekimoğlunun listesinde olan Çakıroğlunun da köprüyü geçene kadar kullanılmak istenen bir aktör olduğunu düşünüyorum. İHO nun delegesini sindirme maksadlı.. Kavga edecek adam lazım. Hekimoğlu biraz naif kalır.
para için menfaat için her şeyi yapacak bir sürü insan var.....
dün benim önüme bile geldi liste...
benim çalıştığım yerde bile 4 kişi imzalamıştı o dilekçeyi.....Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !
"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVar abi var...
para için menfaat için her şeyi yapacak bir sürü insan var.....
dün benim önüme bile geldi liste...
benim çalıştığım yerde bile 4 kişi imzalamıştı o dilekçeyi.....
İho bu seçimde Hekimoğlunun oylarını düşürür. Ben mevcut başkan adaylarının hiçbirinde biçilmiş kaftan niteliği göremiyorum. Bizi yine zor günler bekliyor.Teşekkürler ADMIN!!!
Yorum
-
Muharrem Usta â€@2Agustos2017 15 dk.15 dakika önce
Trabzonspor çok değerli, çok büyük bir marka. Yıllık 80 milyonluk geliri hızlı bir şekilde 130 milyona çıkartacak projemiz hazır.
-
Hesap sanırım gerçek, Muharrem Usta'da hesabı takip etmeye başladı zira.
Yorum
Yorum