Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Avukat Fenerbahçe kongre uyesı bır arkadasım la konuştum onlarda da 2 yıl sure varmış mahkemeye verılerek sure kaldırılmış kanuna aykırıymış "2 yıl barajı" Bu üyeler maalesef oy kullanacak dedi sadece burada pis bir kurnazlık var ıtıraz dılekçelerınısadece kendı yandaşlarına haber vermış...

sonuç Bu üyeler oy kullanır ama bu seçim Mahkemeye gıder kaybeden Trabzonspor olucak....

şimdi İHO Trabzonspor'lu dimi? Hadi be oradan
    ENDÜSTRİYEL FUTBOLA KARŞI YAŞASIN TRİBÜN
    KÜLTÜRÜ!

KAHROLSUN ENDÜSTRİYEL FUTBOL YAŞASIN SEHİR TAKIMLARI

Yorum

• BMN Yönetim Kurulu ya da herhangi bir forum yöneticisi arkadaştan rica ediyorum. Bu herifin seçildiği ilk kongre gecesi yazdığım ama ne hikmetse silinen yazılarımı koyun buraya... Özel ricamdır... Vicdanım çok rahat. Çünkü 40 yıldır bu kulübün içindeyim. Duygularımla değil akıl ve tecrübeyle bakabiliyorum kulübe... O gece de aynısını yapmıştım. Hey gidi günler...

Yorum

• İlk olarak DEEP BLUE tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        BMN Yönetim Kurulu ya da herhangi bir forum yöneticisi arkadaştan rica ediyorum. Bu herifin seçildiği ilk kongre gecesi yazdığım ama ne hikmetse silinen yazılarımı koyun buraya... Özel ricamdır... Vicdanım çok rahat. Çünkü 40 yıldır bu kulübün içindeyim. Duygularımla değil akıl ve tecrübeyle bakabiliyorum kulübe... O gece de aynısını yapmıştım. Hey gidi günler...
        Abi geçmişi kaybettik , geleceği nasıl kurtaririz, her türlü düzensizliği yapıp, bunlar ortaya çıktığında alınan mahkeme kararlarinida hiçe sayan bu kişiden nasıl kurtulabiliriz, yok mu bu konuda bir önerin ?

Dünyada iki farklı insan türü vardır : Bilmek isteyenler ve inanmak isteyenler ...

Nietzsche

Yorum

• Bazı arkadaşların siyasetden bağımsız özkan sümer, kulaçoğlu gibi adamların başkan olmalarını istemelerini gayet iyi anlıyorum. Fakat atladığınız bir durum var 500 trilyon borç arkadaşlar, kimse salak değil, kulübün geliri ortada(bilet fiyatları,kombine,seyirci sayısı, forma satış vs) o yüzden adaylar az ve iş adamı kimliği öne çıkan kişiler( iho hariç)... Neyse çok fazla söylenecek birşey yok. Sonuçta gelecek başkan adayları kulübün bu durumdan çıkması için çok ehil kişileri bu kulübe monte etmeli.

İkincisi de İho'nun açıklamalrını okudunuz mu bilmiyorum ama futbolculara şerefsiz diyor o kadar para alıp top oynamıyor diye bilenmiş.. İşte vasıfsız yönetici ve başkan. yıllık garanti parayı futbolcuya verince sanıyor ki topçu da oynayacak. Bide demez mi akıllandım diye. İşte arkadaş senin sorunun bu hayatında hiç insan yönetme,kulüp yönetme gibi tecrübelerin olmadığı için bu vasıflardan yoksunsun. Doğal olarak yanındaki kişiyi de doğru seçemiyorsun ve buda etrafında vasıfsız adamları barındırmana yol açıyor. Constan'a verilen yıllık 2.5 milyon euro garanti parayı hala aklım almıyor, nasıl bir beceriksizlik bu, nasıl bir anlayış hangi akla hizmet bu adama yıllık bu kadar para verilir, insan hiç düşünmez mi ? Türk futbolcu constant yıllık 7 trilyon para aldığı yerde, nasıl o kafayla kendini futboluna versin. Takım içi gelir adaletsizliğini bile düşünmediniz mi ? O kadar çok şey var ki , şuan kulüp sınırda hacıosmanoğlu yine seçilirse kulübün çöküşü olur.

Şu sözümü de umutmayın bu adam resmen hayat da liderlik etme, yönetme tecrübesini ilk TS kulübünde yapıyor. Resmen her yaptığı hatadan sonra akıllandım diyor, bunun akıllanması için 30 yıl lazım. Üniversiteyi bitiren yeni mezunun proje müdürlüğü yapması gibi bişey. O yüzden herkes bu dönem vereceği oyu iyi düşünüp vermeli, aksi takdirde yapılan hatanın geri dönüşü çok zor.

Yorum

• Paralı olduğu için herkesin başkan olmasını istediği Muharrem Usta da siyasete göbekden bağlıdır. 1 kasım seçimlerine kadar sesini neden çıkartmamıştır. Beğenirsiniz beğenmezsiniz bir diğer başkan adayı aylar öncesinden adaylığını açıklamış, çalışmalara başlamış her oluşumun her delegenin ayağına gitmiş projelerini anlatmış ve anlatmayada devam ediyor. Ama sayın Muharrem Usta dan hiçbir hareket görmemekle birlikte adaylığını bile ne zaman açıkladığını en azından ben bilmiyorum.
            Muharrem Ustanın yönetiminde kimlerin olduğunu en azından 1 kişiyi bile direk kendi ağzından duymadım bilmiyorum. Projeleri nelerdir belli değil.
            Herkes parası var diye onu destekliyor.
            iho kulübü batırdı enkaza döndürdü şimdi Usta gelecek parasıyla günyüzüne çıkarak kulübü! Ünal Aysal gibi 1milyon borç yapıp kaybolmasın ortalıkdan!!
            En son Bülent Bayraktar tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 12:49.

Yorum

• Büyük konusma abiiimm dayanamyiz.. ben 5 0 olan maclarda bile sonuna kadar bakmisimdir.. kacirmam dayanamam sende öyle

Yorum

• İlk olarak HOPA'LI TS'Lİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                İHO seçilmek için her türlü maniplasyonu yapmaya başladı.

Bu adam tekrar seçilirse defolup gidene kadar futbol sahnesinden çekileceğim.
                Büyük konusma abim dayanamayiz biz

Yorum

• Evet deep blue transfer haric de sende duyumlar mevcutdur.. kulisleede ne konusuluyor

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Büyük konusma abim dayanamayiz biz
                    Kendi şahsım adına konuşacağım bende dayanamıyordum.. Babam her maç sonrası yemin ediyordu bir daha izlemicem diye gelip izliyordu.

Ben kız arkadaşımı ekip maç izledim. yada maç zamanı onu alıp kafeye gidiyordum bu önemsiz bir maç bile olsa..

Stajerken 18 yaşında işden kaçdım. stajım yanıyordu.. fb ile Türkiye kupası maçı izlemek için.

Ama inanki son zamanlar evde lig tv olmasına rağmen maç izlemiyorum. dışarı çıkıyorum.. işlerimi maça göre ayarlamıyorum artık
                    ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
                    Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• İlk olarak DarkBlooD tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Abi geçmişi kaybettik , geleceği nasıl kurtaririz, her türlü düzensizliği yapıp, bunlar ortaya çıktığında alınan mahkeme kararlarinida hiçe sayan bu kişiden nasıl kurtulabiliriz, yok mu bu konuda bir önerin ?
                      Kurtuluş kongrede zaten... Bu arada yukarıda bir arkadaşın Usta için yazdıklarını ibretle okudum. O gün "Usta siyasetin adamıdır" diye yaygara koparanlar, bugün hala aynı telden çalıyorlar. Yahu kardeşim etmeyin... Hiç mi birşey anlamadınız olup bitenden?.. Bir insanın Trabzonspor başkanlığı için yeterli olup olmadığı, üyelik tarihi ya da listesini açıkladığı tarihle ölçülür mü... Ben 22 yıllık üyeyim. Demek ki en iyi aday benim... Fesuphanallah ya...

Para konusuna hiç girmiyorum. Çünkü para verme devrinin bittiğini, gücün paradan ziyade sosyal statüden geldiğini anlayamayanlara ne anlatayım artık.
                      En son Misafir tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 13:06.

Yorum

• Enes aslinda en büyük suc su 2010-2011 yilnda senol hocada enginde umutta selcukda egemende jajada sadri senerde dagilmasaydik bu kadar olmazdik böyle sacma sapan transfer yapmazdik bu kadar borc su bu olmazdi dagilmazdik... tek sike yapilmadi daha cohu oldu.. sike mazeret gösterip takimdan sogugan cok oldum. Ben acikcssi bunlardan degilim hala ts oldumu hayat duruyor benim icin

Yorum

• İlk olarak Bülent Bayraktar tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Paralı olduğu için herkesin başkan olmasını istediği Muharrem Usta da siyasete göbekden bağlıdır. 1 kasım seçimlerine kadar sesini neden çıkartmamıştır. Beğenirsiniz beğenmezsiniz bir diğer başkan adayı aylar öncesinden adaylığını açıklamış, çalışmalara başlamış her oluşumun her delegenin ayağına gitmiş projelerini anlatmış ve anlatmayada devam ediyor. Ama sayın Muharrem Usta dan hiçbir hareket görmemekle birlikte adaylığını bile ne zaman açıkladığını en azından ben bilmiyorum.
                          Muharrem Ustanın yönetiminde kimlerin olduğunu en azından 1 kişiyi bile direk kendi ağzından duymadım bilmiyorum. Projeleri nelerdir belli değil.
                          Herkes parası var diye onu destekliyor.
                          iho kulübü batırdı enkaza döndürdü şimdi Usta gelecek parasıyla günyüzüne çıkarak kulübü! Ünal Aysal gibi 1milyon borç yapıp kaybolmasın ortalıkdan!!
                          Bu Ünal Aysal benzetmesi ne zaman ortaya çıkacak diye bekliyordum. Sayın kardeşim Muharrem Usta parası için tercih edilmiyor. Vizyonu nedeniyle tercih ediliyor. Adamın çevresi geniş, imkanları geniş, olaylara doğru bakıyor. Siyasete hangi göbekten bağlı onu da netleştirmeniz lazım

Muharrem Usta'nın yönetiminde kimler olduğunu açıklamamasının bir strateji olduğunu düşünüyorum. Hem olayların netleşmesini ve iyice görülmesini bekliyor, hem de yönetici adaylarını gelecek baskılardan koruyor.

1 senedir hazırlanıyorum diyen Celil Hekimoğlu'nun projelerini dinledim tanıtım programından, bir forum üyesi bu denilenleri 1 saatte düşünür der. Bize kulübü kurtaracak, başkasının aklına gelmeyen, yenilikçi, büyük projeler lazım. Trabzonspor nasıl kurtulacak sorusuna ciddi yanıtlar veren projeler lazım
                          En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 13:05.
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak uemit tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Evet deep blue transfer haric de sende duyumlar mevcutdur.. kulisleede ne konusuluyor
                            Boşver kardeşim, ne sen sor ne de ben söyliyim. Nefret edersin... Bazı şeyler yazılıyor burada zaten.

Yorum

• Selamlar Arkadaşlar...
                              Uzun zamandır üyeliğimle girmesem de çoğu paylaşımlarınızı rakip etmeye çalışıyorum. Malumunuz seçim süreci ve yaşanan olaylar. Bir tarafta en rezil günler, 500 Trilyona yakın borç, kavgalar, entrikalar, gündemden düşmek istemeyen, ilkokul mezunu, ne yaptığı belli olmayan bir adamın kulübü getirdiği haller vs...
                              Geçen seçimde de paylaşımlarım oldu. Şunu belirtmiştim Trabzon'un neden İHO'yu desteklediğine dair kafamda soru işaretlerinin olduğunu, düşünsem de bir anlam veremediğimi söylemiştim.
                              İHO denen arkadaşın az çok fikir ve düşüncelerini anladım. Onun için bir kulübün yönetiliş şekli diye bir kavram yok. Ona göre sponsorluklar, mali tablolar, yönetim tarzı, başkan ve yönetimin görevleri vs. gibi olaylar önemli değil. Ona göre yaparsın iyi bir transfer verirsin adama milyonları herkesin gözünde iyi olursun, onun için başkanlık bu...Yönetimden mali işlemlerden sorumlu Abdullah Bey'in bir lafı vardı '' 6 aydır kulüple alakkalı hiçbir tasarrufum yok, herşeye başkan karar veriyor '' diye. İHO denen arkadaş yine aday ve yine yerel gazeteler de, sosyal medya da şunlar var. İHO yönetimine güçlü isimler aldı, İHO yönetiminde ki güçlü isimleri sır gibi saklıyor diye falan, bu adamın yönetimin de YAŞAR AŞÇIOĞLU diye bir adam vardı. Bismillah daha ilk gün adam istifa etti, akıllı adam ne olacağını anladı. baktı karşısında ne yaptığını bilmeyen, neden başkan olduğunu bilmeyen adam var. daha sonra da bu adamın neler yaptığını anlatmaya falan çalışmıycam, yazarsak da yoruluruz çünkü...
                              Yahu arkadaş biz mi yanlış görüyoruz dışarıdan bu olayları, Trabzon'da herşey çok mu farklı, kulüp çok mu iyi yönetildi de bizim haberimiz yok, Hala daha Muharrem Usta seçilirse siyasetin kucağına oturacak diyen adamlar var. Yahu bu İHO denen arkadaş siyasetin neresine oturdu. söyleyin lütfen. şimdi bakıyoruz 3 tane aday var. İHO'yu direk salla, ona oy verenlerin de zaten ............ bişey demiyorum...Sadri Şener'in dediği gibi '' sıfır da bir değer ama bu adam sıfırın da altında '' sözünü oy verecek arkadaşlara gönderiyorum. Gelelim ikinci adaya Celil Hekimoğlu tamam eyvallah Trabzon'un öz evladı, bir grubun yönetim kurulu başkanı vs. o zaman söyleyin bakalım listesinde şu isimler iyi iş yapar dediğiniz adamlar var mı ? Ali Kemal Denizci, Sebahattin Çakıroğlu, Hüseyin Örs...nedir bu adamlar sizce Trabzonspor'u bataklıktan çıkarır mı!!! ÇIKARIR diyorsanız da bizim bilmediğimiz ne var söyleyin lütfen öğrenmek istiyorum...
                              Siyasetin kucağına oturur diyerek Muharrem Usta'dan kaçan abilerim, ablalarım anlatın bakalım diğer iki adam seçilse siyasetin kucağında olmaz mı TRABZONSPOR? Adam Türkiye'de söz sahibi olan hastanelerin başında gelen yönetimin kurul başkanı, bildiğim kadarıyla Aydın Üniversitesi'nin sahibi falan var yönetimin de, Saral ailesinden var yönetiminde bunun gibi bir çok adam, akıllı, yönetmesini bilen, Türkiye'de söz sahibi adamlar bunlar...ama yok halen karamsarım bu adamI seçmeyecek TRABZONSPOR.... şuan sinirden yazamıyorum...aklım tutuldu...neyse sonra devam ederim...herkese iyi günler
                              KÜTAHYA / TAVŞANLI

KÜTAHYA'LI AMA TRABZONSPOR'LU

Yorum

• Trabzona 3500 km uzakta olmama ragmen kulubu nasil bu batakliga dusurduklerini gorup kahroluyorum.yemin olsun sinirimden gozumden yas geliyo.caresizmiyi bu kadar .bir tane coban kolpacino nasil bir camiayi elinde oynatir.allah biliyo hergun o kisi icin ne dualar ediyorum.fb seyircisi keske linc etseydi kadikoydeki mac sonrasida bizde kurtulsaydik.

Bize parali baskan lazim degil parayi yonetibilecek kisi lazim.yok suanki baskan gibi 10 bin tl yi dugunlerde takilan takilarda gormus biri gelir mahveder bizi.suanki adaylar icinde ceoluk yapan gelisimci kisi tek aday var oda malum kisi.he o kiside gelir ve cobandan farksiz olursa onuda en seri sekilde postalamak gelir
                                tut-ku 61 (plakam) https://twitter.com/#!/erkankoc61

Yorum

Yükleniyor...
                                X