Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Muharrem Usta nin son aciklamalari bence Hekimoglu nun "hayır, hayır, hayır" cı taraf oldugunu net sekilde ortaya koyuyor. Zaten Cakiroglu nun kahvehane egosundan belliydi, bunlar birlesmeyi degil koltugu isteyen taraf. Yani bunu gormemek icin kör olmak lazim. Eger Usta yarin Trabzon kanadı icin guclu bir isim aciklarsa Hekimoglu nun oylarini uzerine ceker. Şuanki tabloda Usta, Hekimoglu dan oy calar ama Hekimoglu Usta nin delegesinden oy koparamaz.
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Ve İho nun asbaskani belli oldu. Erdogdu Lisesi müdürü )))) İho yokken kulubu o yonetecekmis aciklama yapmis.

Ahaahaahaa ))))
      Ben bu adamı çok başarılı buldum

ilkokul mezunu yerine okul müdürü. bence kulüp çağ atlıcak
      ...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...

Onur Recep Kıvrak !
      Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya

Yorum

• Daha öncede dediğim gibi İHO'da yeniden aday olmuş....

Yarım bıraktığı işi bitirmek için yani takımı tamamen batırmak için herhal....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Türkay Gümüş kimdir ? İHO nun asbaşkanı olacak imiş.

Yorum

• İHO 1000 kişilik bir destek listesi ile aday oluyormuş seçim sonucunda çıkan oy 481 Mükemmel olur. İHO kaybederse çok sevineceğiz ama takım ve kulüp resmen enkaz . Ayağa kalkmak zaman alacak. Futbolculara ödeme , hoca seçimi , maddi kaynak bulma ve iyi saha sonuçları ... Temkinli yaklaşsam da USTA görünürde adayların en iyisi gibi.

Yorum

• Yeni seçilecek yönetimin görev süresi neden 1 yıl. Divan neye göre bu hükmü verdi?
              Trabzon bir sevda,
              Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Yeni seçilecek yönetimin görev süresi neden 1 yıl. Divan neye göre bu hükmü verdi?
                Bu seçimi 2013' ün seçimi olarak görüyorlarsa ondan demiş olabilirler. Ancak tüzüğe uygun mu bilemiyorum.
                "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Harbiden dünyada gördüğüm en nefissiz adam bu. İnşallah seçimlerden sonra insan içine çıkamayacak duruma gelirsin Allahın belası...
                  #TRABZONSPOR#

Yorum

• İHO Trabzonspor' u tarihe gömmek isteyenlerin maşasıdır ve yarım kalan işi bitirmek isteyeceği muhakkaktır. Allah sonumuzu hayır etsin... Eğer bu kadar seviyesizliğe rağmen İHO ya oy verecek çıkarsa o da bizim aczimizdir...
                    Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...

Yorum

• İHO seçilirse 14 yaşındaki oğlunu teknik direktör yapacakmış . Sülalesinde CEO olacak birileri çıkar. Hurma bırakırsa , Taflan menejer olur yöresel olarak daha faydalı olur. Onur , Cardozo , Medjani , Mehmet , Marin gider ... Okay ve Mbia biraz daha bekler...

Yorum

• İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Celil Hekimoğlu projeleri açıkladı haberini okudum ama ben bir proje göremedim.

Kulube siyaseti sokmayacağız

Ekonomiyi düzelteceğiz

3.ligden takım alınacak

İtibar düzeltilecek

Bunlar arasında somut proje olarak 3.ligden takım almayı görüyorum ben. Başka var mı benim göremediğim.

Sorunları anlatma proje değildir. Her başkan adayı söyler bunları

Yaşadığımız dönem tarihi diplerde olmasına rağmen başkanlık seçimi bu kadar vasat olmamalıydı.
                        Gerçek projesini orada söylememiş sanırım. Geçenler de açıklamıştı, ''Şikebahçe ile barışıp tekrar dost olacağız'' diye. Sanırım en büyük projesi o.

İHO harici kimseye ters bakmazdım bu seçim de ancak Hekimoğlu'nu düşünen arkadaşlar lütfen bir kere daha kararlarını gözden geçirsin. Ben taraftar olarak savaş istemiyorum ama şikecilerle barış filan hiç istemiyorum.
                        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İHO Trabzonspor' u tarihe gömmek isteyenlerin maşasıdır ve yarım kalan işi bitirmek isteyeceği muhakkaktır. Allah sonumuzu hayır etsin... Eğer bu kadar seviyesizliğe rağmen İHO ya oy verecek çıkarsa o da bizim aczimizdir...

Eksik söyledin abi, şu şartlarda İHO'ya oy veren ne bir eksik ne bir fazla haindir. Kimse kusura bakmasın.

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Yeni seçilecek yönetimin görev süresi neden 1 yıl. Divan neye göre bu hükmü verdi?
                            Mehmet hocam bu başkanı gören herkes yoğurdu üfleyerek yemek isteyebilir, bence bunun için çok düşünmeye gerek yok.

Aslında bir yandan da iyi. Seçimi kazanan eğer başarılı olur ise tek aday olarak 1 sene sonra seçime girer ve tüm camia tarafından desteklenerek tekrar başkan seçilir. Bu durumda da daha sağlam bir yönetim olmuş olur.

Ha aksi olur da başarısız olursa karşısına yeni bir aday çıkarılıp indirilir.

Yok İHO gibi biri olursa zaten 1 yıl süre koyulduğu için hatim indirecek bir dolu insan olduğunu düşünüyorum.
                            Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Evet şimdi [MENTION=11753]coolank[/MENTION] üstad senin açıklamaları bekliyorum.... Adaylığını açıklamış....

Yorum

• Olamaz.

Gerçek olamaz.

Bi insan bu kadar yüzsüz ve onursuz olamaz.

Adaylığını açıklamış olamaz. Biri yalan desin ya!
                                10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Yükleniyor...
                                X