Muharrem Usta nin son aciklamalari bence Hekimoglu nun "hayır, hayır, hayır" cı taraf oldugunu net sekilde ortaya koyuyor. Zaten Cakiroglu nun kahvehane egosundan belliydi, bunlar birlesmeyi degil koltugu isteyen taraf. Yani bunu gormemek icin kör olmak lazim. Eger Usta yarin Trabzon kanadı icin guclu bir isim aciklarsa Hekimoglu nun oylarini uzerine ceker. Şuanki tabloda Usta, Hekimoglu dan oy calar ama Hekimoglu Usta nin delegesinden oy koparamaz.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleVe İho nun asbaskani belli oldu. Erdogdu Lisesi müdürü)))) İho yokken kulubu o yonetecekmis aciklama yapmis.
Ahaahaahaa))))
ilkokul mezunu yerine okul müdürü. bence kulüp çağ atlıcak...Allah'm Niyet Ettik 9.Şampiyonluğa...
Onur Recep Kıvrak !
Yer Bordo Gök Mavi Biz Çıkınca Sahaya
Yorum
-
İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleTürkay Gümüş kimdir ? İHO nun asbaşkanı olacak imiş.
Yorum
-
İHO 1000 kişilik bir destek listesi ile aday oluyormuş seçim sonucunda çıkan oy 481Mükemmel olur. İHO kaybederse çok sevineceğiz ama takım ve kulüp resmen enkaz . Ayağa kalkmak zaman alacak. Futbolculara ödeme , hoca seçimi , maddi kaynak bulma ve iyi saha sonuçları ... Temkinli yaklaşsam da USTA görünürde adayların en iyisi gibi.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni seçilecek yönetimin görev süresi neden 1 yıl. Divan neye göre bu hükmü verdi?"Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"
Yorum
-
İHO Trabzonspor' u tarihe gömmek isteyenlerin maşasıdır ve yarım kalan işi bitirmek isteyeceği muhakkaktır. Allah sonumuzu hayır etsin... Eğer bu kadar seviyesizliğe rağmen İHO ya oy verecek çıkarsa o da bizim aczimizdir...Oyun bitince Şah'ta Piyon'da aynı kutuya konur...
Yorum
-
İHO seçilirse 14 yaşındaki oğlunu teknik direktör yapacakmış . Sülalesinde CEO olacak birileri çıkar. Hurma bırakırsa , Taflan menejer olur yöresel olarak daha faydalı olur. Onur , Cardozo , Medjani , Mehmet , Marin gider ... Okay ve Mbia biraz daha bekler...
Yorum
-
İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleCelil Hekimoğlu projeleri açıkladı haberini okudum ama ben bir proje göremedim.
Kulube siyaseti sokmayacağız
Ekonomiyi düzelteceğiz
3.ligden takım alınacak
İtibar düzeltilecek
Bunlar arasında somut proje olarak 3.ligden takım almayı görüyorum ben. Başka var mı benim göremediğim.
Sorunları anlatma proje değildir. Her başkan adayı söyler bunları
Yaşadığımız dönem tarihi diplerde olmasına rağmen başkanlık seçimi bu kadar vasat olmamalıydı.
İHO harici kimseye ters bakmazdım bu seçim de ancak Hekimoğlu'nu düşünen arkadaşlar lütfen bir kere daha kararlarını gözden geçirsin. Ben taraftar olarak savaş istemiyorum ama şikecilerle barış filan hiç istemiyorum.Sadece Trabzonspor..
Yorum
-
İlk olarak ilyskm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleİHO Trabzonspor' u tarihe gömmek isteyenlerin maşasıdır ve yarım kalan işi bitirmek isteyeceği muhakkaktır. Allah sonumuzu hayır etsin... Eğer bu kadar seviyesizliğe rağmen İHO ya oy verecek çıkarsa o da bizim aczimizdir...
Eksik söyledin abi, şu şartlarda İHO'ya oy veren ne bir eksik ne bir fazla haindir. Kimse kusura bakmasın.
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYeni seçilecek yönetimin görev süresi neden 1 yıl. Divan neye göre bu hükmü verdi?
Aslında bir yandan da iyi. Seçimi kazanan eğer başarılı olur ise tek aday olarak 1 sene sonra seçime girer ve tüm camia tarafından desteklenerek tekrar başkan seçilir. Bu durumda da daha sağlam bir yönetim olmuş olur.
Ha aksi olur da başarısız olursa karşısına yeni bir aday çıkarılıp indirilir.
Yok İHO gibi biri olursa zaten 1 yıl süre koyulduğu için hatim indirecek bir dolu insan olduğunu düşünüyorum.Sadece Trabzonspor..
Yorum
Yorum