Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Buradan oy kullanacak renkdaşlardan rica ediyorum iho gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyen, insan ilişkileri berbat biri karşısında kendi işinde başarılı en büyük aday Ustayı desteklemeleridir.
    Trabzonsporluluk onuru bu işkenceyi yenecek !

Ne mutlu Türküm diyene !

Yorum

• İlk olarak Berkan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Buradan oy kullanacak renkdaşlardan rica ediyorum iho gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyen, insan ilişkileri berbat biri karşısında kendi işinde başarılı en büyük aday Ustayı desteklemeleridir.
      +1461
      No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Arkadaşlar Sayın Hekimoğlu listesini teslim etmiş.....

Listenin daha doğrusu yarısı teslim etmiş....

Listede bilindik isimler var :

Ali Kemal Denizci,

Alper Bektaş,

Bekir Bülbüloğlu,

Davut Yurttaş,

Hüseyin Örs,

Kemal Halil,

Mustafa Gültepe,

Sebahattin Çakıroğlu
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Ve İho nun asbaskani belli oldu. Erdogdu Lisesi müdürü )))) İho yokken kulubu o yonetecekmis aciklama yapmis.

Ahaahaahaa ))))
          "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• .

Yorum

• IHO, babasından izin alamayabilir adaylık için. Kulüpten olmayan hakkını tahsile başladı.

Yorum

• İlk olarak Hazar_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                IHO, babasından izin alamayabilir adaylık için. Kulüpten olmayan hakkını tahsile başladı.
                Bende öyle düşünüyorum bakti aday yada baskan olamayacak son vurgunuda yapma telasindadir simdi.
                No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Medjani takımdan ayrı çalışmış, hoca da görüşme yapmış kendisiyle. Alacaklarını alamadığı için tebligat çektiği haberler doğru bence. Yoksa sakatlığı falan yok değil mi?

Yorum

• Türkay Gümüş kimdir ? İHO nun asbaşkanı olacak imiş.

Yorum

• Dün Hacıosmanoğlunun İstanbul delegesinden aldığı imzalarla Trabzon'a geldiğini ve aday olduğunu söyleyebiliriz. Trabzon'da hiç desteği kalmadı bence(delege bazında) . Hekimoğlunun listesinde olan Çakıroğlunun da köprüyü geçene kadar kullanılmak istenen bir aktör olduğunu düşünüyorum. İHO nun delegesini sindirme maksadlı.. Kavga edecek adam lazım. Hekimoğlu biraz naif kalır.
                      Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• İlk olarak lopsang tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Türkay Gümüş kimdir ? İHO nun asbaşkanı olacak imiş.
                        İbrahim Hacıosmanoğlu, Erdoğdu Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı Türkay Gümüş'ü asbaşkanı olarak belirledi.

Başkan 9 ay cezalı olacağı için yerine başkanlık yapacakmış
                        "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• İlk olarak OFLU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Dün Hacıosmanoğlunun İstanbul delegesinden aldığı imzalarla Trabzon'a geldiğini ve aday olduğunu söyleyebiliriz. Trabzon'da hiç desteği kalmadı bence(delege bazında) . Hekimoğlunun listesinde olan Çakıroğlunun da köprüyü geçene kadar kullanılmak istenen bir aktör olduğunu düşünüyorum. İHO nun delegesini sindirme maksadlı.. Kavga edecek adam lazım. Hekimoğlu biraz naif kalır.
                          Var abi var...

para için menfaat için her şeyi yapacak bir sürü insan var.....

dün benim önüme bile geldi liste...

benim çalıştığım yerde bile 4 kişi imzalamıştı o dilekçeyi.....
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Divan Kurulu başkanı adaylara 1 yıl sonra seçim taahhüdü imzalatıyormuş. Belli ki İHO bu seçimde kazanamayacağını anladı ileriye çalışıyor
                            #TRABZONSPOR#

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Var abi var...

para için menfaat için her şeyi yapacak bir sürü insan var.....

dün benim önüme bile geldi liste...

benim çalıştığım yerde bile 4 kişi imzalamıştı o dilekçeyi.....
                              Faik Abi, o zaman başkan belli. Usta.
                              İho bu seçimde Hekimoğlunun oylarını düşürür. Ben mevcut başkan adaylarının hiçbirinde biçilmiş kaftan niteliği göremiyorum. Bizi yine zor günler bekliyor.
                              Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• Muharrem Usta ‏@2Agustos2017 15 dk.15 dakika önce
                                Trabzonspor çok değerli, çok büyük bir marka. Yıllık 80 milyonluk geliri hızlı bir şekilde 130 milyona çıkartacak projemiz hazır.

-

Hesap sanırım gerçek, Muharrem Usta'da hesabı takip etmeye başladı zira.

Yorum

Yükleniyor...
                                X