Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• ihoya bu saatten sonra oy verecek kişi babam olsun yüzüne tükürürüm kusura bakmayın.. insan yerine koymam afedersiniz.

ayrıca ben ihonun aday olmasını istiyorum genel kurulda kürsüye çıkıp nasıl mırın kırın edecek nasıl yuhalanacak o zevki tatmak istiyorum.

ayrıca seçileceğini de zannetmiyorum. çünkü ona oy verenler sadece parayla satın aldığı kişiler değildi sonuçta en az yüzde 60 hatta yüzde 70 oylarını değiştirecek kişilerdir.

ben ustayı destekliyorum ama ihonun da katılması taraftarıyım yoksa hekimoğlu trabzon kanadının! desteğiyle biraz yorabilir ustayı..

Yorum

• Muharrem Usta @UstaMuharrem 2 dk.2 dakika önceİstanbul, Türkiye
      Bir yıl gibi kısa sürede yıllık gelirimizi 80 milyondan 130 milyona çıkaracak projelerle sizlere güvenerek yola çıktık.

-

Evet abiler, buyrun. Hesap tam anlamıyla gerçek. Kendi kişisel hesabından da aynı iletiyi paylaştı.

Yorum

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Muharrem Usta @UstaMuharrem 2 dk.2 dakika önceİstanbul, Türkiye
        Bir yıl gibi kısa sürede yıllık gelirimizi 80 milyondan 130 milyona çıkaracak projelerle sizlere güvenerek yola çıktık.

-

Evet abiler, buyrun. Hesap tam anlamıyla gerçek. Kendi kişisel hesabından da aynı iletiyi paylaştı.
        Adamin isi o zaten adi üstünde is adami
        No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• Geçen gün burada biri trabzonun yıllık gelirinin 110 milyon lira falan olduğunu iddia ediyordu

Yorum

• Bence durum artık çok kritik bir hâl aldı. Birleşme bu saatten sonra hayal, birbirlerine laf sokmaya başlamışlar.. Her ikisinin de iyi hazırlanması oyları ciddi şekilde bölecektir. Bu da İHO'nun önünü açacaktır. Allah sonumuzu Hayır etsin.
            www.x.com/zykmda

Yorum

• İlk olarak Adem Akyüz' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bence durum artık çok kritik bir hâl aldı. Birleşme bu saatten sonra hayal, birbirlerine laf sokmaya başlamışlar.. Her ikisinin de iyi hazırlanması oyları ciddi şekilde bölecektir. Bu da İHO'nun önünü açacaktır. Allah sonumuzu Hayır etsin.
              Bunu biz aylar önce gördük onlar göremediyse biz ne yapalım
              Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• Celil Hekimoğlu projeleri açıkladı haberini okudum ama ben bir proje göremedim.

Kulube siyaseti sokmayacağız

Ekonomiyi düzelteceğiz

3.ligden takım alınacak

İtibar düzeltilecek

Bunlar arasında somut proje olarak 3.ligden takım almayı görüyorum ben. Başka var mı benim göremediğim.

Sorunları anlatma proje değildir. Her başkan adayı söyler bunları

Yaşadığımız dönem tarihi diplerde olmasına rağmen başkanlık seçimi bu kadar vasat olmamalıydı.

Yorum

• Bu saatten sonra İho'nun önünü ancak siyaset açar rahat olun, o desteği almadıktan sonra değil 3 , 103 aday girse iho kazanamaz.

Yine tekrarlıyım, geçen seçimde Usta'ya oy veren hiç kimse dönüp CElil'e ya da İHO'ya vermez. Oy bölünme işi Celil'le İHO arasında olur.

Yorum

• 50 milyon TLlik artış için yetmez ama evet demek lazım.yoksa öyle süper bir gelişme değil.forma ve stat sponsoru ile bu miktar gayet rahat sağlanabilir.inşallah başka sponsor ve gelir çalışmaları vardır.
                    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
                    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• Tatava yapma bas geç!

Usta Usta Usta Usta Usta
                      s......s......s......s......s.....
                      t.......t.......t......t.......t.....
                      a......a......a......a......a....
                      En son Onur Akyüz tarafından düzenlendi; 19.11.2015, 16:05.
                      10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• Bir Trabzonspor daha yok!

Trabzonspor'u yok olmaktan kurtar!

Tatava yapma bas geç!

Usta.....Usta.....Usta....
                        10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

• İlk olarak Cabri61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Celil Hekimoğlu projeleri açıkladı haberini okudum ama ben bir proje göremedim.

Kulube siyaseti sokmayacağız

Ekonomiyi düzelteceğiz

3.ligden takım alınacak

İtibar düzeltilecek

Bunlar arasında somut proje olarak 3.ligden takım almayı görüyorum ben. Başka var mı benim göremediğim.

Sorunları anlatma proje değildir. Her başkan adayı söyler bunları

Yaşadığımız dönem tarihi diplerde olmasına rağmen başkanlık seçimi bu kadar vasat olmamalıydı.
                          3. ligden takım alıp ne yapacaklar onu anlamadım, bu nasıl bir proje.

Yorum

• İlk olarak Murat' tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            3. ligden takım alıp ne yapacaklar onu anlamadım, bu nasıl bir proje.
                            Çok saçma ya. Ne yararı olacak? Kim yarar görmüş böyle bir olaydan bugüne kadar?

Yorum

• Muharrem Usta kazanacaktır seçimi.Celil Hekimoğlunun içi boş vaatlerinden bişey olmaz ekibide iyi değil zaten.
                              MİROSLAW SZYMKOWİAK

Yorum

• Iho vekaletname ile basvurmus resmen aday

ASUS_T00J-D cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Yorum

Yükleniyor...
                                X