Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• muharrem usta'nın listesindeki nevzat aydın yemeksepeti'ni sattı diye biliyorum.tamamen ilişkisini kesti mi acaba merak ettim

Yorum

• Belki de devre arası iyi bir hoca gelecek lucescu beklenmeyebilir..zaten konuşmalarında söyledi seneye muhakkak avrupa kupalarına gitmeliyiz diye zaten 6 puan var 4.ile aramızda..yani bu yarım sezon kesinlikle iyi değerlendirilecektir Usta ya güveniyoruz..
      Trabzonspor, tutkum.​

Yorum

• Lucescu'nun Türkiye'yi tanıması avantaj ama sezon sonu gelecek olması dezavantaj. Muharrem Usta da bu ikilemi yaşıyor.

Ben olsam zaman kaybetmemek adına başka bir yabancı hoca seçerdim gibi geliyor. Yarım sezonda takımı tanır, yeni sezona çok daha hazır gireriz.

Adam başkasıyla anlaşmazsak Lucescu gelecek dedi ya la...

Yorum

• İlk olarak OĞUZHAN061 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          muharrem usta'nın listesindeki nevzat aydın yemeksepeti'ni sattı diye biliyorum.tamamen ilişkisini kesti mi acaba merak ettim
          Muharrem Usta da hastanesini sattı ama bu tür satışlarda ceketini alıp çıkma olmuyor genelde hâla başında duruyorlar. Bu arada Nevzat Aydın sayesinde gün boyu Hürriyet'te manşetteyiz. Sanki daha önce yöneticimiz değilmiş gibi...
          Trabzon bir sevda,
          Trabzonspor bir destan...

Yorum

• luce nin ukrayna daki son sezonu bencede.ukraynadaki siyasi durumlarda bunda etkili oldu.kendi stadlarında oynayamıyorlar.
            TEKKEBALL

Yorum

• Bir zamanlar Microsoft'un örnek gösterdiği, ödül verdiği Trabzonspor'lu günlere döneceğiz inşallah.

Yorum

• Selamün Aleyküm güzel insanlar. Bayadır giremiyorum foruma, oylar Muharrem Usta'ya di mi?

Yorum

• İzleyen İstanbullu arkadaslarim insallah baskan olmaz diyorlar. Emin olun kongreyi 3 istanbulluda takip edecek, İho yeniden baskan olsun istiyorlar. Herkes Usta baskan olmasin diger aday yada İho baskan olsun diyor.

Ozellikle fb li arkadaslar Usta ya fena ayar olmuslar. Alayi Hekimoglucu oldu ))))
                  "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Muharrem Usta o kadar naif ki Hırsız İbrahim'e bile laf söylemiyor. Vay be. Cehaletin kol gezdiği dönemden birden böyle yükseliş bünyemi çarpabilir.

Yorum

• Ali Ağaoğlu kızım ve oğlum fenerli diyor. Daha çocuklarını Trabzonsporlu yapamamış , camia adına konuşuyor. Bence ihodan daha çirkin kendisi hem tip hem karakter olarak. Zaten paralel muhabbeti uydurulmasa 17 aralıkta zokayı yutacaktı. Kulübe üye mi bilmiyorum ama ben başkan olsam ilk işim bu adamı ihraç etmek olurdu, bir de benim tüm kulüplerde locam vardır diyor gevşek gevşek!
                      Mustafa Yumlu.

Yorum

• Trabzonspor 5 - 6 Aralık 2015 Tarihlerinde Seçime Gidiyor...

İlk olarak bordomavi1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Selamün Aleyküm güzel insanlar. Bayadır giremiyorum foruma, oylar Muharrem Usta'ya di mi?
                        Ah be oy hakkım olsa çaktırmadan 10ar 10ar oy atarım başkanıma[emoji4] [MENTION=44314]Trapezunt[/MENTION] inşallah yoksa biter bu sevda burda
                        En son Yavuz Bektaş tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 21:03.
                        TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• Muharrem Usta'ya çamur atanları gördükçe ben.
                          Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                          FIRTINAİHTİLALEFSANE
                          we the north

Yorum

• usta'yla hayal kırıklığına bile varım. en azından şimdi ne saçmalayacak diye izlemem açıklamalarını.burda konuştuğumuz şeylerin bir adım ilerisini görmüş geçirmiş rahat şekilde yapacak izlenimi veriyor.
                            En son artvints tarafından düzenlendi; 04.12.2015, 20:40.

Yorum

• ben hala [MENTION=11753]coolank[/MENTION] 'ın seçimi isimler değil listeler kazanır ifadesine takılmış durumdayım. son çizdiği portrede Hekimoğlu'nu şanslı görüyordu. kendisinden dengelerin değiştiğine dair bir yazı okumadan Usta'nın kazanacağına dair inancım tam olmayacak. sabırla Coolank'ın son durumla ilgili değerlendirmelerini bekliyorum.

edit:
                              İlk olarak coolank tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Merak eden olursa diye yazayım , Hekimoglunun 60 milyonu hazır net ve kesin

Mevcut Başkan çekilirse Usta nın kongreyi alma ihtimali yükselir , 3 adaylı seçimde Ustanın hiç bir şansı yok

Mevcut Başkan çekilir mi ? Beklenti bu yönde ama ben eskisi kadar ihtimal vermiyorum bence girecek
                              En son odyseuys tarafından düzenlendi; 03.12.2015, 21:02.
                              İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi
                              ...benim için Trabzonsporluluk, asgari ücretle çalışıp her sene kombine almak, yağmur çamur demeden üstü açık stadyuma gitmektir...

Yorum

• İlk olarak f1bekir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Lucescu'nun Türkiye'yi tanıması avantaj ama sezon sonu gelecek olması dezavantaj. Muharrem Usta da bu ikilemi yaşıyor.

Ben olsam zaman kaybetmemek adına başka bir yabancı hoca seçerdim gibi geliyor. Yarım sezonda takımı tanır, yeni sezona çok daha hazır gireriz.

Adam başkasıyla anlaşmazsak Lucescu gelecek dedi ya la...
                                Benim bütün bu konuşmalardan anladığım;

Luce ile prensipte anlaşıldı. Biz hemen gelsin istiyoruz ama hocanın tazminatı var. Tazminat ödemek istemiyoruz. Takımın mevcut yönetiminin teknik direktörlere ödediği tazminatlara laf ederken birde başka takımlara tazminat vermek psikolojik olarak maça yenik başlamak, ilk dakikadan golü yemek demek.

Tazminat işi halledilsin hemen olur Lucescu. Fakat olmazsa B planı da yok değil tabiiki. Artık bu isim Antic mi olur, Schaub mu olur, Olsen mi olur bilemem ama sanırım bu üstü kapalı lafların esas adresi Lucescu.
                                HAYAT BİR GÜNDÜR, O DA BUGÜNDÜR

Yorum

Yükleniyor...
                                X