Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Pinkman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Hekimoğluna bu kadar tepki olmasının nedeni ihonun yeniden seçilme ihtimali varken birleşmeye bu kadar uzak durması...Ve sadece Usta ile silip süpürecekken o (Çakıroğlu,kulaçoğlu,atasoylu kendince birleşime gitti..Oysa zaten asbaskan olursa Trabzondan yönetecekti..Liste dışı kalmasına üzüldüm ama Hakan Kulaçoğlu ve Sebahattin Çakıroğlunun kazanamayışına sevindim..Çok zoraki birlikler kuruşu antipatik kaçtı..

Bu devrin baskanı Ustaydı sponsporluklar,localar,isim hakkıyla borç azaltılacaktır..İlerleyen zamanda Hekimoğluda baskan olacaktır ama inş yıpratıcı politikalar izlemez.Hayırlı olsun kulübümüze
    süreç sonrasında gönlümden geçenleri bir bir aktarmışsınız.
    ÜNALKARAMANSPORLU..

"
    Ben yarın bırakır giderim, bu gençlerle seneye neler yapacaksınız görürüm. " Ünal Karaman

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      [ATTACH=CONFIG]7898[/ATTACH]

Hiç günahı olmayan Onurumuzu üzen adamı böyle ağlatırlar!!
      Ne yalan söyliyim gitmesine cok sevindim ama onu öyle görünce yinede üzüldüm.
      "Kalbini kirdigim Trabzonspor sevdalilarindan özür dilerim" dedi konusmasinda.
      Usta hayirli ugurlu olsun kulübümüz icin.
      Insallah güzel günlerin ilk adimini attik.
      Bizim çektiğimiz, adamlığın bedeli.

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Adam hastanelerinde belkide 3-4 bin kisiyi yönetiyo 100 kisilik klubümü yönetemeyecek ? Diye mantik yürütüyorum
        Ki tek başına da değil.. yine yönetmeyi bilen ekibiyle.. ne diyelim Allah utandırmasın

Yorum

• Bu arada uefadan ceza almamız olası o yüzden bu sene avrupaya gitme hakkı kazanmamız şart
          Başkanıma çay çekelim bu arada
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bunlara da üzüldüm, yalan değil gerçekten çok üzüldüm

Çakıroğlu Ve Kulaçoğlu'na üzülmedim üzülmem de ...
            Bi sonraki seçimde yanındaki adamları daha iyi seçmeli Hekimoğlu (bu seçimde bu kişiler sayesinde + oy çok almıştır o ayrı mesele)

Yorum

• Usta sezon sonunu beklememeli bence. Şimdi Hami'yi getirdi diyelim adam çok başalarılı oldu kovacak mısın? Lucescu ayarında biriyle hiç zaman kaybetmeden anlaşılmalı.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Bu arada İbrahim Hacıosmanoğlu şahsi fikrimdir güzel bir şekilde uğurlanmalı. Ağlaması samimiyetidir.

Beceriksiz bir insan bilerek zarar vermek isteyenden daha çok zarar verir mantığı var. Yufka yüreğin yanında birlik olmamız için kendisini iyi bir şekilde uğurlamamız gerekir.
                Kardeşim güzel söylüyorsun da samimi bir şekilde trabzon sevgisi olan bir adam usulsüz binlerce adamı kulübe üye yapmaz, yapsa da bunları mahkemelere taşımaz idi.

Çok büyük bir sınavdan geçtik, Allah yardımcımız oldu, ihoya merhamet etmek aynı tehlikeyi yaşamak demektir.

Yorum

• teşekkürler , ilk iş üye olmak , bir an önce mazbata alınsın , ilk sponsorlukları da iple çekiyorum

Yorum

• Her şey bir yana hekimoğlunun bordo ceketi gerçekten çok yakışmıştı adama

Yorum

• Usta nın baskan olusuna sevindim. yönetim kurulu bunu hak ediyordu. Ve malesef Ts nin maddi destege ihtiyacı var. Acıncasi siyaseti karşımıza almadan basarılı bir iş adamını baskan sectik mutluyum.

hekimoğlu nu bende çok antipatik bulmus degilim. hatta kulacoglunu da. birlesmiş bir Ts ye ihtiyacımız var. Siyaseten ayrışmadan. Umarim ki kendi döngümüzde birleşmiş güclü bir Ts nin yolu açılır.
                      13 Vitor Hugo

Yorum

• İlk olarak nsevencan61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        kabul edersiniz etmezsiniz ama evet hacı başarısız ve asla ts'nin başkanı değildi olamazdıda ama şehirdeki mağlum gruplarda onunla çok uğraştı oynadı benim korkum bu grubun şuan ustaya sarması

Usta profesyonel bir şekilde baskı yönetimine sahip. Fakat İHO'da bu yok. İHO Baskıda yanındakileri dinler kolay yönlendirilir. Hakemleri odaya kitlemesinden tutun Fenerbahçe maçında arabadan çıkıp bağırmasına. TFF Genel kurulunda herkesin gözünün içine baka baka şikecisiniz kupamızı çaldınız sözüne kadar.

Şahsım olarak İyi bir taraftar kötü bir yönetici. Hakkımı helal ediyorum. Kendisi adaylıktan çekilecekti fakat destek seçim sonuçlarını etkilemek kaçmak gibi nedenlerle çekilmemiş. Delikanlılık örneğidir.
                        Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
                        Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu arada İbrahim Hacıosmanoğlu şahsi fikrimdir güzel bir şekilde uğurlanmalı. Ağlaması samimiyetidir.

Beceriksiz bir insan bilerek zarar vermek isteyenden daha çok zarar verir mantığı var. Yufka yüreğin yanında birlik olmamız için kendisini iyi bir şekilde uğurlamamız gerekir.
                          AKP'nin son 10 yılda yaptıklarını görmeyen VATAN HaİNİDİR!

Bunu diyen bir adam kongrede ağlamış, mış mış mış

USTA geldi diye mi sevindin İHO gitti diye mi diye sorsalar kesinlikle İHO gitti diye sevindim. Hatta 3000 oy almış adam çok dikkatimi çekmiyorum bu adam nasıl 1000 oy alıyor onu düşünüyorum...

Ağlamış...

2 yıldır ANAMIZ AĞLIYORDU!!!!

Yorum

• İlk olarak TSemih61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Usta sezon sonunu beklememeli bence. Şimdi Hami'yi getirdi diyelim adam çok başalarılı oldu kovacak mısın? Lucescu ayarında biriyle hiç zaman kaybetmeden anlaşılmalı.
                            nerden bulacak türkiyeyi tanıyan böyle bir adamı
                            bence en doğrusunu yapıyor
                            lucescu en doğrusu keşke gelse
                            adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• Tüm sandık sonuçlarına nereden ulaşabiliriz ?

Yorum

• Kulaçoğlu okumuş kültürlü prof. adam kabulumuz ama ustanın yönetiminde de itü rektörü var, kayıp yok fazlası var bence.

Yorum

Çalışıyor...
                                X