Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Allaha şükürler olsun, istediğimiz oldu.

2013 Yılında ''Kara Günler Başladı!'' demiştim. Nitekim öyle oldu.

Şimdi ise ağzım çıktığı kadar haykırıyorum, ''Trabzonspor için aydınlık günler başladı!!''

Gün destek olma günüdür, gün birlik olma günüdür! Gelecek Trabzonspor'undur! İnanalım!

Ellinci yılda yeniden şampiyon olacağız!!

Yorum

• tvnet usta...
      "Ya uyursan, ve uykunda rüya görmeye başlarsan? ya, rüyanda cennete gidip garip ve güzel bir çiçek koparırsan? peki ya uyandığında o çiçeği elinde tutuyor olursan? Peki ya sonra?"
      --------------------------Novalis--------------
      ------------

Yorum

• İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Arkadaşlar muharrem usta ingilizce biliyo mu acaba

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
        Kesin
        keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• başkan artık şu facebooktaki trabzonspor sayfasını 1 milyon yapar
          https://youtu.be/a8MJx39dfuI?si=p_VoeTY8ERg87inV

Yorum

• 193182.jpg

Hiç günahı olmayan Onurumuzu üzen adamı böyle ağlatırlar!!

Yorum

• başkan lucescuya odaklandık diyor
              alternatif yokmuş
              adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak Colakoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Adam hastanelerinde belkide 3-4 bin kisiyi yönetiyo 100 kisilik klubümü yönetemeyecek ? Diye mantik yürütüyorum
                yok o mantık doğru değil..
                Attan inip eşeğe bindik!

okay gudubetinin
                bizde oynadığı sürede bir tane bile kupa kazanamamışız!!! toplam 6 senede sıfır kupa!

Yorum

• Bugün uzun süredir foruma uğramayan ya da şöyle dile getireyim uzun bir suredir sosyal medya da bu denli mutluluk hakim.İnanıyorum ki bu diriliş güzel şeyleri de beraberinde getirir.
                  Bugün bir milat,güzel günler göreceğiz, yarınlar bugünden daha güneşli.
                  Taraftar olarak bu inanmisliğimiz ,bu dirilişimiz güzel hemde çok güzel.

Yorum

• İlk olarak memozcan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    yok o mantık doğru değil..
                    Neden ?
                    keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• Hekimoğluna bu kadar tepki olmasının nedeni ihonun yeniden seçilme ihtimali varken birleşmeye bu kadar uzak durması...Ve sadece Usta ile silip süpürecekken o (Çakıroğlu,kulaçoğlu,atasoylu kendince birleşime gitti..Oysa zaten asbaskan olursa Trabzondan yönetecekti..Liste dışı kalmasına üzüldüm ama Hakan Kulaçoğlu ve Sebahattin Çakıroğlunun kazanamayışına sevindim..Çok zoraki birlikler kuruşu antipatik kaçtı..

Bu devrin baskanı Ustaydı sponsporluklar,localar,isim hakkıyla borç azaltılacaktır..İlerleyen zamanda Hekimoğluda baskan olacaktır ama inş yıpratıcı politikalar izlemez.Hayırlı olsun kulübümüze

Yorum

• bişeyi merak ediyorum Usta gelince sponsor bakımından Trabzonspor futbol takımının ismi değişir mi acaba? mesela Medical Park Trabznspor, medipol başakşehir gibi olmayalım???

Yorum

• Kulube en yakın zamanda üye olacam burdan boyle stres cekilmiyo

Yorum

• İlk olarak artvints tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            13 fark oyla seçimi kazandı, laneti tersine çevirdi son dakikaların adamı usta. bir kaybetti, iki kaybetti, üçüncü de kazandı.bundan sonra kaybetmez daha.
                            13 ün lanetini bilmem yabancılar sevmez benim açımdan problem yok Lee Young dan dolayı 13 aklımda iyi rakam olarak kaldı ama 61 bozuldu yaw... Niye bozdularki... İçime oturdu... Bu gece uyuyamam Usta nın başkanlığına yarın ayık kafayla sevinirim şimdi sevinemiyorum, hele ki şu fotodan sonra;

Bunlara da üzüldüm, yalan değil gerçekten çok üzüldüm.
                            "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• Keyiften uyuyamıyorum .
                              .

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                başkan lucescuya odaklandık diyor
                                alternatif yokmuş
                                Şuan için birşey demedi mi?
                                Sadi hoca mi kalacakmiş sezon sonuna kadar?

Yorum

Çalışıyor...
                                X