Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Cihad Varlı tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Reis, ben de bunu anlamıyorum işte. Neden kongreyi mevcut yönetim yapıyor anasını satayım? Bu kongre işlerine bakacak, ilgilenecek bağımsız bir merci olması lazım değil mi? Divan kurulu gibi mesela. He ne kadar bağımsız olur arası ayrı gerçi de..
    Ben tarafsiz, secilmis kisiler bakiyor saniyordum. Divan 9 bin diyorsa İho 11 bin der yine o adamlari oraya sokar, bunlari kapida denetleyecek resmi gorevliler yoksa zaten hic kongreyi beklemeyelim takimi imha edelim. )
    "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Oğuz ZEYTİN tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Öncelikle şunu bilmenizi isterim ki, başlığı ben kapatmadım. Herkes dilediğini yazsın. Fikirden korkmayan bir yapıya sahibim. Farklı düşünceleri önemserim. Buna forumdaki birçok mesajımı da örnek gösterebilirim. Somutlaştırmak için bağlantıdaki 39 numaralı mesaja göz atmanızı rica ederim: ( http://forum.bordomavi.net/showthrea...post1920288845 ) Henüz iki gün önce paylaşmıştım.

Dolayısıyla da kolay öfkelenmem. Yani bu iki (Başlık kapatmak ve öfkelenmek) ithamınızı reddediyorum.

Gelelim öze...

1) Kongre süreciyle ilgili iki yorum paylaştım. Bundan önceki fikrimin de ana teması yine bugünkü gibiydi. Muharrem Bey ile Celil Bey arasında seçim yapmıyorum. Benzer uygulamanın (Dışarıdan destek) basketbol kulübü derneğindeki işlerliğini örnek kabul ederek bu teklifi paylaşıyorum. Yani elimizde uygulanmakta olan bir örnek var. Diğer alternatiflerin olamayacağını sebepleriyle gördük. Zorlamak zaman kaybı olacaktır. Bu saatten sonra insanlar birbirini kırmadan yarışmalıdır. Kazananı tebrik etmek gerekir.

2) "Bağcılar"dan kastımın her aday olduğunu aslında son paragrafta belirtmiştim. Niyet okuduğunuzu düşünmek istemiyorum. Herkes destek verdiği adayın artılarını paylaşsa daha medeni bir tartışma ortamı oluşurdu. "Neden olmalı" yerine "neden olmamalı"dan yola çıkıldığında doğru hedefe varılmadığını yine çeşitli tecrübelerle yaşadık.

Üst maddede de değindiğim gibi Muharrem Bey'in git gide camianın ağabeyi olabilecek potansiyeli fazlasıyla vardır. Hatta iddia edebilirim ki, Sadri Şener'den, Atay Aktuğ'dan, Özkan Sümer'den bile bu role daha uygun bir hale gelmektedir (Bence). Dışarıdan destek vermesi, onu eksiltmezdi. Celil Bey'in ise asbaşkanlığı kabul etmesine açıkçası şaşırırdım. Çünkü uzun zaman önce yola koyulmuş birinin asbaşkanlık makamı için böylesine çaba göstermesi gerekmeyebilirdi. Daha arka planda kalabilirdi.

Geldiğimiz noktada Muharrem Bey kazanırsa Celil Bey tarafını, Celil Bey kazanırsa Muharrem Bey tarafını kaybedeceğiz camia olarak. İkisinin birlikte hizmet edebileceği tek gerçekçi seçenek bana göre yukarıda paylaştığımdı.

3) Yaşar Aşçıoğlu'nun önceki yönetim kuruluna girmesi de maddi güç örneği gibi gösterilmişti. Halbuki meselenin, aday listelerinde yer alan şahısların servetlerinin cebirsel toplamından daha derin olduğunu benden daha iyi biliyorsunuzdur. Kaldı ki, bunun rasyonel bir tercih olabileceğinin altını çizmiştim. Servet düşmanı değilim, Allah sahiplerine daha çok versin. Kurtuluşu sadece parada görmek alışkanlığım değil. Kadro hareketlerinin uyumdan geçtiğine inanırım. Muharrem Bey henüz detaylı açıklamasını yapmadı. Belki ona yönelik farklı eleştiriler de olacaktır. Şu ana kadar sadece maddi tarafı ön plana çıktığı için ve Celil Bey'in ekibiyle kıyaslama sadece bu madde üzerinden geliştiği için odak noktam orası oldu.

Orhan Gencebay'ın bir şarkısında geçerdi:

"Para belki çok şey ama
      Her şey para değildir..."

Son olarak, vizyon ve yönetim metodu gibi çeşitli başlıklardaki eleştirilere karşı cevabım yok. Hatta birçoğuna ben de katılıyorum. İtiraz ettiklerim yukarıdakilerle sınırlıdır. Eksik kalan, atladığım noktalar varsa yeniden izah etmeye çalışırım.
      Açıklamanız için teşekkür ederim. Önceki yazılarınızdan farklı bir tonda gördüğüm için yorum yapma ihtiyacı hissetmiştim. Basketbol dolayısı ile Hekimoğlu'na yakınlığınız var, aynı şekilde Usta'ya da ama biraz temkinli, anlıyorum. Yorumlarım yanlışsa da bundan mutluluk duyarım. Benden yana bir sınır aşımı olduysa özür dilerim. Bence ikisi birden olabilir başkan asbaşkan şeklinde. Hele bu varoluş ortamında bu bir seçenek ya da keyfiyet olmamalı. Elbette iki ayrı görüş ama ikisi de kendi alanlarında çalışabilir. Örneğin Hekimoğlu başarılı olduğu basketbol ve altyapı, tesis, taraftar konusunda çalışabilir, Muharrem Usta ise mali yapılanma, organizasyon, büyüme gibi konularda. Başkan asbaşkan ünvan ama maksat Trabzonspor'a hizmetse bu ünvanların çok da önemi olmamalı ve herkes imkanı ölçüsünde Trabzonspor etrafında birleşebilmeli
      En son Travelair tarafından düzenlendi; 20.11.2015, 16:05.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak katre-i.matem tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Evet o
        Teşekkürler..
        Sadece Trabzonspor..

Yorum

• Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta,Tahsin Usta'nın başkanlığında oluşacak listede birleşmeli.Mevcut adaylar içindeki en iyi isim Tahsin Usta.

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ben tarafsiz, secilmis kisiler bakiyor saniyordum. Divan 9 bin diyorsa İho 11 bin der yine o adamlari oraya sokar, bunlari kapida denetleyecek resmi gorevliler yoksa zaten hic kongreyi beklemeyelim takimi imha edelim. )
            Resmi görevli falan yok reis. Polis, kamu görevlisi kimse yok. Yalnızca mevcut yönetimin "adamları." Hekimoğlu bile dün bu durumu kabullenmiş gibi konuştu, işin kötü tarafı..

Yorum

• Muharrem Usta ‏@2Agustos2017 6 dk.6 dakika önce
              Trabzonspor'a yönelik projelerimizi önümüzdeki hafta düzenleyeceğimiz basın toplantısıyla sizlerle paylaşacağız.

Yorum

• İlk olarak Faik Yılmaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Açıklama : Yönetimin Divana sunduğu son liste hazırlanışı ve ilanı yönünden medeni yasa ve tüzük hükümlerine uymaması nedeniyle reddedildi!
                Valla benim tanıdığım IHO kongreye katılmayan üyelerin yerine bu adamlara oy kullandırır. Dikkat etmek lazım....

Adam kanser gibi. Kurtulamıyoruz.
                Adalet Yoksa, Barış da Yok...

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta,Tahsin Usta'nın başkanlığında oluşacak listede birleşmeli.Mevcut adaylar içindeki en iyi isim Tahsin Usta.
                  Tahsin Usta kimdu?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• İlk olarak bach72 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Celil Hekimoğlu ve Muharrem Usta,Tahsin Usta'nın başkanlığında oluşacak listede birleşmeli.Mevcut adaylar içindeki en iyi isim Tahsin Usta.
                    Tahsin Usta neyiniz olur?

Yorum

• Hacıosmanoğlu Aday Olamıyor mu?
                      Divan başvuruyu "incelenmek" üzere kabul etti. Kulüp üyesi avukat Başman ise Divana adaylık başvurusunun reddi için dilekçe verdi

Trabzonspor kulübü üyesi Avukat Murat Başman Divan Başkanlık kurulu başkanlığına yazılı başvururak tüzük gereği İbrahım Hacıosmanoğlu’nun başkan adaylığının red edilmesini istedi.

Trabzonspor kulübü üyesi Avukat Murat Başman Divan Başkanlık kurulu başkanlığına yazılı başvururak tüzük gereği İbrahım Hacıosmanoğlu’nun başkan adaylığının red edilmesini istedi.

Avukat Başman’ın Divan başkanlık kurulu başkanlığına gönderdiği yazılı dilekçede özetle şu görüşlere yer verdi.

Tüzüğün 41. Maddesinde başkana dair nitelikler belirtilmiştir. Bu niteliklerin en önemlisi başkanın kulübü kamu kurumları resmi, özel ve tüzel kişilere karşı temsil etmesi, kulüp faaliyetleri yürütmesi, yönetim kurulu kararlarını uygulama yetkisine sahip olmasıdır.

Yine yönetim kurulu üyelerinin görevlerini belirleyen 40. Maddeye göre kulübün yürütme organı olan yönetim kuruluna bu nitelikte üyelerin başvuru yapması zorunludur.

Bu anlamda kulübü temsil edebilecek başkan adaylarının ve yönetim kurulu üyelerinin başvurularının kabul edilmesi almış oldukları cezalar nedeniyle kulübü temsil edemeyecek seçildikleri görevleri uzun süre yapmayacak kişilerin başvurularının tüzükte belirtilen nitelikleri haiz olunmaması sebebiyle kabul edilmemesi tüzük md. 69 gereği divan başkanlık görev ve yetkisindedir. Bu sebeple yapılacak başvuru değerlendirmelerini Trabzonspor kulübü derneği tüzüğü ve kulübün menfaatleri doğrultusunda yapılmasını saygılarımla arz ederim.

http://www.karadenizmanset.com/haber...amiyor-mu.html

Yorum

• Evet, Divan sadece uyarı da bulunmuş mevcut yönetiminde. Uyarından başka bir yaptırım yok Divan'ın. [MENTION=40816]Nihat Günay[/MENTION] kesinlikle haklısın yani abi.

Yorum

• Ahmet Çubukçu, Gökhan Saral, Ali Rıza Egemen, Suat Şen ve İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın Muharrem Usta'nın listesindeymiş.

Yorum

• Yorum

• İlk olarak Mehmet Cihan Kocaman tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ahmet Çubukçu, Gökhan Saral, Ali Rıza Egemen, Suat Şen ve İstanbul Aydın Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Mustafa Aydın Muharrem Usta'nın listesindeymiş.
                              Bu adamlar hakkında kimdir? Ne iş yapar? Bilgisi olan varsa yazabilir mi?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Yorum

• Usta’nın yönetiminde ise, “Ziya Yılmaz, Mustafa Aydın, Ali Rıza Egemen, Gencağa Meriç, Suat Şen, Ahmet Çubukçu;” isimlerinin bulunduğu öğrenildi.

Ziya Yılmaz - DAP Yapı
                                Mustafa Aydın - İstanbul Aydın Üniversitesi
                                Ali Rıza Egemen - Muhtemelen Doktor
                                Suat Şen - Uzun Sokak Şen Optik 1461 Eski Başkanı
                                Gencağa Meriç - Meriç İnşaat ve Maritza İnsaat ( Emir Sarıgül ile ortak)
                                Ahmet Çubukçu - Doktor , ilginç bir şekilde Lig tv her maç onu gösterir , Eski yöneticilerden
                                Gökhan Saral - Karadenizinsesi Gazetesinin sahibi , Geskon İnşaat
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Çalışıyor...
                                X