Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Trabzonspor'da Kongre Sona Erdi! | M. Usta: 3.062 - C. Hekimoğlu: 3.049

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• 12. sandıkta forumda uzun süreli bi ceza alacağım mesajın taslağını hazırlayıp evden çıktım az hava alayım diye döndüğümde eve adımımı attım usta öne geçti dediler hemen dışarı çıktım tekrardan Yenibosna'yı boydan boya dolandım geldim kazanmışız
    kıçım dondu biraz ama istemeyerek yaptığım totem işe yaradı :P

Yorum

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      * Sen oraları önce bir geçiceksin kardeşim,bende en çok size acıyorum
      nereleri geçeyim birader? Bu nasıl bi üslup. Yazdıklarımı anladığına emin misin? Kimi destekledin bilmiyorum beni Hacıcı felan mı sandın. Günlerdir Hekimoğlu da kazansa Usta da kazansa sevineceğim ama iho gitsin artık diyen kişiyim. Benim lafım adama edilen küfürlere. Ne demek istediğini anlamadım?
      Biz kendimize inandıkça, başkaları da bize inanacaktır..

Yorum

• İlk olarak Mert Oğuzlu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        13 ün lanetini bilmem yabancılar sevmez benim açımdan problem yok Lee Young dan dolayı 13 aklımda iyi rakam olarak kaldı ama 61 bozuldu yaw... Niye bozdularki... İçime oturdu... Bu gece uyuyamam Usta nın başkanlığına yarın ayık kafayla sevinirim şimdi sevinemiyorum, hele ki şu fotodan sonra;

Bunlara da üzüldüm, yalan değil gerçekten çok üzüldüm.
        Kesinlikle üzüldüm, ama bu şekilde devam ederlerse olası bir usta başarısızlığında meydan da hak da onlarındır.

Sıralarını beklesinler, gerçekten sevgiyle yapıyorlarsa beklerler zaten.

Yorum

• İlk olarak 7can61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben bu yönetimden veya bundan sonraki yönetimden öyle uçuk işler beklemiyorum, başımızı önümüze indirmesinler, itibarımızı iki paralık etmesinler yeter.

45 transfer yapıp 15 ini hiç oynatmadan, 15 ini küstürerek, 15 inide üstüne para vererek göndermeyecek kadar zekaya sahip olsunlar yeterli.
          abi yorum gibi yorum işte..

Yorum

• Bu arada İbrahim Hacıosmanoğlu şahsi fikrimdir güzel bir şekilde uğurlanmalı. Ağlaması samimiyetidir.

Beceriksiz bir insan bilerek zarar vermek isteyenden daha çok zarar verir mantığı var. Yufka yüreğin yanında birlik olmamız için kendisini iyi bir şekilde uğurlamamız gerekir.
            Dozer Cemil sezonunda bize düşen başka takım kaptanlarının kupa kaldırmamasıdır.
            Dozer Cemil'e sevgilerle.

Yorum

• Bu sezon Avrupa'ya gitmek bizim için en büyük başarı olur asıl önümüzde ki sezon oluşturulacak kadro önemli, 6 ay koşulsuz kredi verilmeli ve eleştirilmeden destek olunmalı.

Beklentilerimiz vadedilen projelerin içi boş çıkmaması ve yerine getirilmesi, Usta Trabzonspor Tv'yi projeden bile saymayıp gelir gelmez en kısa sürede kuracaklarını açıkladı haliyle en yakın proje olarak bunun hayata geçirilmesini takip edeceğiz.

Altyapı konusunda dile getirdiği projelerde çok önemli hafızamızı yokladığımız zaman İho'nun da başkan olmadan önce bu yöndeki vaatlerini ve sonrası yaşanan büyük hayal kırıklığını biliyoruz bu yüzden bütün vaatlerin içini doldurması gerekiyor.

Kendisini duruşu,konuşması ve projeleriyle vizyon sahibi birisi olarak gördüğümüz için destekledik umuyorum bu seferde makam uğruna kandırılmamışızdır.

Bir başka söylemide Trabzonspor'u Dünya markası yapmaktı bu o kadar basit değil bugün başlarsa 10 yıl sonra belki olur mühim olan yapacağı icraatlarla bu yolda çalıştığını bize hissettirsin devamı gelecektir.

Çok zor bir göreve soyundular kendisine yeniden başarılar dilerim.
              Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
              Komünar..

Yorum

• Haciosmanoglu cok basarisiz oldu dunyalari harcadi sifir basari. Insallah muharrem ustayla daha profesyonelce yonetilecegimizi dusunuyorum. 50. Yil sampiyon olamayiz bence lucescuda gelmeyecek. Benim anlamadigim iho basarisizdi gonderdik tamam bu nefret kin nedendir.? Ayip ediyorsunuz siyasi goruslerin bu tepkilerde ciddi etkili oldugunu goruyorum.

Yorum

• Ulan secimi kazandik ama Hekimoglu ve ekibinede uzuldum ya

Yorum

• İlk olarak TolgaTopçu61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Şuan için birşey demedi mi?
                    Sadi hoca mi kalacakmiş sezon sonuna kadar?
                    sadi dahil tüm yerli bizim hocalarla oturacakmış
                    tahminim hami veya tekke gelir idareten
                    valla usta yılmaz vuralı getirsin bir bildiği vardır derim ben
                    adalet bir gün mutlaka yerini bulacaktır...ŞENOL GÜNEŞ

Yorum

• İlk olarak husolee61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Haciosmanoglu cok basarisiz oldu dunyalari harcadi sifir basari. Insallah muharrem ustayla daha profesyonelce yonetilecegimizi dusunuyorum. 50. Yil sampiyon olamayiz bence lucescuda gelmeyecek. Benim anlamadigim iho basarisizdi gonderdik tamam bu nefret kin nedendir.? Ayip ediyorsunuz siyasi goruslerin bu tepkilerde ciddi etkili oldugunu goruyorum.
                      Oooo üstad nerelerdesin sen ya
                      keske tezahuratlara sigsaydin sen,ve keske bir siirle anlatilsaydi renglerine olan askimiz...

Yorum

• İlk olarak sedatalis82 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        ya millet bu oylar nasıl döndü son 5 sandıkta
                        İlk 5 sandıkta nasıl olduysa fark son 5 sandıkta da kapandı .....

Yorum

• Bu seçim hafızamda ; IHO'nun göz yaşları ve Hekimoğlu'nun itirazlı oylar için sarf ettiği Trabzonspor'u mahkeme kapılarında görmek istemiyorum sözü ile kalacak. Bazen kaybederken de kazanırsın ...

Gönlümden geçen isim Usta idi, bu kulübe büyük bir değişim yaşatacağı inancındayım. Yolu açık olsun
                          En son Tayfun tarafından düzenlendi; 07.12.2015, 00:00.
                          .

Yorum

• İlk olarak Sercan Keleş tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu arada İbrahim Hacıosmanoğlu şahsi fikrimdir güzel bir şekilde uğurlanmalı. Ağlaması samimiyetidir.

Beceriksiz bir insan bilerek zarar vermek isteyenden daha çok zarar verir mantığı var. Yufka yüreğin yanında birlik olmamız için kendisini iyi bir şekilde uğurlamamız gerekir.
                            kabul edersiniz etmezsiniz ama evet hacı başarısız ve asla ts'nin başkanı değildi olamazdıda ama şehirdeki mağlum gruplarda onunla çok uğraştı oynadı benim korkum bu grubun şuan ustaya sarması

Yorum

• ALLAH'IM ŞÜKÜRLER olsun!

Yorum

• İlk olarak 61_Hasan_69 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ulan secimi kazandik ama Hekimoglu ve ekibinede uzuldum ya
                                Çok emek verdiler ama hiç girmeyecekti bu işe, asbaşkan olarak Trabzon'dan o sorumlu olacaktı. Vakti geldiğinde de başkan olacaktı. Yanlış yaptı, ben de üzüldüm.

Yorum

Çalışıyor...
                                X