Ben şu an başarısız sonuçLara rağmen Ziya Hocayı eLeştiremiyorum çünkü kadroyu Ziya Hoca kurmadı. O yüzden şimdiden geLecek seneyi bekLemeye başLadım.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Sizce Bu Normal mi, Başarı Bu Şekilde Gelebilir mi?
Daraltma
X
-
-
İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBen şu an başarısız sonuçLara rağmen Ziya Hocayı eLeştiremiyorum çünkü kadroyu Ziya Hoca kurmadı. O yüzden şimdiden geLecek seneyi bekLemeye başLadım.
1. Fenerbahçe
2. Galatasaray
3. Beşiktaş
4. V. Manisaspor
5. Gençlerbirliği
6. Kayserispor
7. Bursaspor
8. Konyaspor
9. Ankaraspor A. Ş
10. Ankaragücü
11. Sivasspor
12. Gaziantepspor
13. Trabzonspor
bunların kaç tanesinden kötü ki buralardayız.
Yorum
-
Selam
İstikrar,evet bu başarının anahtarı peki Ziya Doğan'ı savunan arkadaşlar bir zahmet onda gördükleri vasıfları sıralayabilirler mi?
Bir doktoru eleştirmek için doktor mu olmak lazım?Onun hastasını iyileştiremediğini görmek nasıl bir teknik donanım ister?Açık ara tarihimizin en kötü futbolunu oynayarak en kötü sonuçlarını almamıza sebep olanlardan birinin gitmesini istememizden daha doğal ne olabilir?
İstikrar ve inatı birbirinden ayıralım...Hayalinizdeki Trabzonspor'da Ayman var mı?Onun hayalindeki Trabzonspor'da Tolga,Erdinç,Ayman var... Ziya Doğan'la elde edilecek iyi sonuçlar onun sayesinde değil, ona rağmen kazanılmış sonuçlar olacaktır!!!İyi oyuncu maç,büyük oyuncu şampiyonluk kazandırır. M.J.
Yorum
-
İlk olarak Olgun Cabri tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülepeki sence şu anki takım
1. Fenerbahçe
2. Galatasaray
3. Beşiktaş
4. V. Manisaspor
5. Gençlerbirliği
6. Kayserispor
7. Bursaspor
8. Konyaspor
9. Ankaraspor A. Ş
10. Ankaragücü
11. Sivasspor
12. Gaziantepspor
13. Trabzonspor
bunların kaç tanesinden kötü ki buralardayız.
Yorum
-
yaklaşık 3 aydır foruma yazmıyorum, furbol seğretmek takip etmek bile istemiyorum. bunun sebebi ziya ve onun oyun taktiği ve takımımı düşürdüğü durum. eğer taktiğin çözülmüş ise ve sen başka varyasyonlar üretemiyorsan hoca değilsin zaten. her zaman söyledim hata ilk geldiğinde gelmeden öncede ziya küçük takımın büyük hocası bu kadro ona ağır bu kadroyu yazık ediyor ve edecek. uzun uzun yazmıyacağım 18/9/06 tarihinde ziyanın hemen gelişi ile söylediklerim aşağıda ne yazıkki düşüncelerim zere kadar değişmedi tam tersine perçinlendi
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
Futbol takımımıza ilişkin tüm lig ve kupa maçları ile sezon içerisindeki gelişmelerin değerlendirildiği forum bölümüdür...
benimde en büyük arzum istikrar, fakat kapasitesini ve sonunu bildiğim bi adamla değilBIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
Öyle yada böyle kendisiyle devam edilecek başarısızlığını bekleyip haklı çıkmayı düşünmeyelim umarım hatalarından ders almıştır, böyle bir ortasaha kurgusuyla başarılı olunamayacağının farkına varamaması mümkün değil belliki başka durumlar sözkonusu, inşallah ikinci yarıda yıldız diye tabir ettiğimiz oyunuclar kendilerini toparlar, ve de birşeyler beklediğimiz Umut, Keçeli gibi oyuncular beklentilere cevap verir ve Ziya doğan'da hatalarından ders alarak elindeki kadroyu verimli kullanır. Tabiki bu durumun baş sorumlusu yönetimin de kadro zaafiyetini düşünerek eksik yerlere transferler yapması gerekli. (Örneğin A. Gücü'nün makul bir fiyata kesinlikle satacağı belli olan geleceğin en iyi savunma oyuncusu Emre Güngör kesinlikle alınmalı)
Yorum
-
Kaybolmayan Trabzonspor İstiyoruz!
Arkadaşlar benim ve anladığım kadarıyla emre81'in de ziya hocayı savunduğu falan yok.Asıl mesele Taraftarımız ne istediğini bilmiyor.Bu durum herkesin gitmesi ile çözülecek değil.
Bizlerin talebi Trabzonsporumuzun belli bir program çerçevesinde profesyonel bir klüp olarak yönetilmesi.Bunu hem idari hem de teknik yönetim için söylüyorum.
Ziya Hoca ile 2 sene önceki kadromuz bundan kesinlikle daha az kaliteli idi.Ama o takım şampiyonluğa oynarken bu takım küme düşmeme derdinde.
Çünkü o zaman da Trabzon dibe vurmuştu ama yavaş yavaş her sene üstüne katarak Ziya hoca devrine geldi.O da takımı şampiyonluğa oynattı.
Demek ki bu adam malsa bile ne yaptığını bilen,programlı bir süreç sonunda oluşturulan bir takımla başarılı olabiliyor.ters mantıktan bu takıma bu kafa ile morinho gelse bir şey değişmez.
O yükselişimizin ilk kırılma noktası amatörce yönetilen tranfer politikası ile Aurello'yu çok küçük bir meblağ yüzünden kaybetmemizdi.Fakat asıl darbe bu takıma aslında çok daha fazla yakıştığını düşündüğüm Atay başkan'dan geldi.Önce takımın atılım yapacağı zaman yapılması gerekeni yapamadı.Sonrasında yapmaması gerekeni yaptı takımın eksiklerini gidereceğine iç sütüşmelerle zamansız ve gereksiz hamlelerin yapılmasının önüne geçemedi.
Sonuçta şimdi gene 5 sene önceki yerdeyiz..Zaten biz 2 seyden çekiyoruz:
1-Mahmut Hoca
2-TRABZONSPOR
Yorum
-
bordoomavii
İlk olarak Yattara*61*Show tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNasil olmayacak ya ne demek olmayacak bal gibide olacak yönetim bu karari verdiyse olacaktir bu adamla devam edilecek, ziya hoca bu takimi yerlere göklere getiremesse gel bana ne yaparsan yap.
Ayrica bu topigi acan arkadasimizi tebrik ediyorum tessekürler.
Ama tabiki kilitlenecegi söz konusu.
---
bu hocayla takım asla ileri gidemez. Ayrıca bejeke'den teklif alıp bizi bırakan bir adam!!'ın takımın, tekrar gelip burda hocalık yapması. kim ne derse desin bana koyuyor!
Yorum
-
İlk olarak bordoomavii tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegöklere bilmem ama yerlere getirdiği kesin. Trabzonsporu tarihte kaç kere 15. sırada gördün. Ayrıca jeffersona toz kondurmayan birinin ziyayı savunması çok normal. Senin görüşüne göre ceza alanı dışından atılan her 10 şuttan 3'ü gol oluyor jefferson iyi, yediği her 10 golden 4-5i hatalı. (Bursa maçı felaket). Top tutamaz, yumrukladığı toplar kaleciye düşer kaleci gene başarılı. Eeee sen bu jefferson başarılı diyorsun, takımı 15. sıraya getiren taktiği, tekniği sıfır olan. sahaya 8 defansif oyuncuyla çıkan, sol ayaklı marceyi ısrarla sağ oynatan. musampayı ön liberoya çeken. ferhat hasan hüseyinden bir orta saha yapan hocayı savunman bana göre çok normal.
---
bu hocayla takım asla ileri gidemez. Ayrıca bejeke'den teklif alıp bizi bırakan bir adam!!'ın takımın, tekrar gelip burda hocalık yapması. kim ne derse desin bana koyuyor!
Ne derseniz deyin Jefferson son derece iyi bi kalecidir, 10 suttan 3 gol oluyormus, biz her mac basi kac gol yedikte 10 suttan 3 gol diyorsun, ya tamam ben artik ziya ve jefferson hakkinda tartismak istemiyorum diyorum ama bunlari sölemedende duramiyorum.Sensizlik ölüm kadar acı varlıgın yasam kadar kutsal sen ise nefes kadar önem li canım kadar degerlisin Trabzonum.
Yorum
-
ya hikaye ya. istikrarmış. ziya doğan görevin başına gelirken nasıl takım aldıgını biliyodu. bu kadro bana yeter dedi mi demedi mi? şimdi tutmuş yok aymanı alınm yok rispi alın bilmem ne ali güneşi alın falan diyo. yok böyle bişey. bu kadronun kndisine yeteceğini söyledi. ama beceremedi. üstüne üstlük ayman gibi bi kazmayıda takıma katmaya çalışıyo. ilhan cavcav da 4 milyondolar istiyo. iyi be bunu da alıcaklar batırcaklar takımı ekonomik olarak. zaten durum kötü.
Yorum
Yorum