Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• YATTARA geldiği sene eleştiriliyor,Hatta gönderilmesi gündeme geliyor,Nerdeyse AYMAN la Malatya spor a takas olarak veriliyordu,Ama bu gün takımın en büyük silahlarından,Bence Biraz sabretmeyi bilmiyoruz,
    Şu anda Dünkü maçta GÖKDENİZ-ERSEN hariç iyi oynayan 1 tane adam varmıydıkı oyuna sonradan Giren MARCELEİNHOYU yerden yere vuruyoruz,
    DÜNKÜ MAÇIN bana göre 2 sorumlusu JEFERSON ve Hüseyin dir.,
    2.yarı baskı kurmaya başlayacağımız anda gereksiz yere Kırmızı kart görüp takımı 10 kişi bırakan Hüseyinle Karşılaşmaya 1-0 yenik başlamamızı sağlayan JEFERSON bence dinlendirilmeli,öyle hatalı gol yediksen sonra bırakın TOLGA yesin,bırakın Ahmet yesin o golleri,
    SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
    BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

• (konuyla alakası yok ama)arkadaşlar ben bi anket hazırladım.40lareli sitesindeki en geniş taraftar kitlesine sahip takım diye.Sitenin trabzonspor kısmında açtım bu anketi ama sadece kendi oyum var şu anda fenerliler dalga geçiyor benimle gurbette ki trabzon sevdalılarına destek bekliyorum.Üyelik serbest hadş şu febelileri şaşırtalım destek bekliyorum hepinizden.Site küçük bi site hepimiz oy versek fark atarız herfilere kesin en çok tarfatara sahip takım febe bu sitede o yüzden çok rahatlar ben doğma büyüme izmitliyim ama en az trabzonlular kadar trabzonspor sevdalısıyım lütfen yardımcı olun siteye üyelik serbest hadi arkadaşlar
      http://www.40lareli.com/frm/index.php?topic=678.new#new
      HAMİ_41

Yorum

• Ya şu Ömer Rıza denen adam ne iş yapar arkadaşlar niye onu konuşmuyosunuz.Adamın ne oyuna ne skora hiç bir katkısı yok.Hasan ,Ömer bide Ferhat bu üç adam fuzuli oynuyor.bu arada Gökdeniz kendine geldi tek sevincim bu.Ama Yattarasız olmuyor be arkadaşlar inşallah tezelden iyileşir de döner yoksa halimiz yaman.
        Bitmeyen Hasretim, Sonsuz Sevdam Trabzonum
        ERKAN OCAKLI,SENİ UNUTMAYACAĞIZ,
        KARADENİZ'DE NÜKLEER SANTRALE HAYIR!!!!!

Yorum

• yattara dönse ziya oynatırmı sizce?!!!
          BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
          ÜLKERE HAYIR

Yorum

• 29.08.2006 da yazdığım mesaj aşağıda
            İlk olarak bordoylamavi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            aslında bende beşiktaş ailton u aldığında büyük transfer demiştim. ama sanırım almanlar bir futbolcunun devrinin geçtiğini anlıyorlar ve öyle satışa çıkarıyorlar ailton sonra almanyaya geri döndüğünde de oynayamadı. şimdi de kulüp bulamıyor. ben aynı şeyin marcelinho da olmasında şüpheliyim. hertha berlin neden satıyor marcelinhoyu diye çok sordum ve de niye başkaları almak istemedi bakalım göreceğiz
            inşallah daha 1 ay önce marcelinhoyla ilgili kafama takılan şey gerçek olmaz

Yorum

• İlk olarak hami_41 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              (konuyla alakası yok ama)arkadaşlar ben bi anket hazırladım.40lareli sitesindeki en geniş taraftar kitlesine sahip takım diye.Sitenin trabzonspor kısmında açtım bu anketi ama sadece kendi oyum var şu anda fenerliler dalga geçiyor benimle gurbette ki trabzon sevdalılarına destek bekliyorum.Üyelik serbest hadş şu febelileri şaşırtalım destek bekliyorum hepinizden.Site küçük bi site hepimiz oy versek fark atarız herfilere kesin en çok tarfatara sahip takım febe bu sitede o yüzden çok rahatlar ben doğma büyüme izmitliyim ama en az trabzonlular kadar trabzonspor sevdalısıyım lütfen yardımcı olun siteye üyelik serbest hadi arkadaşlar
              http://www.40lareli.com/frm/index.php?topic=678.new#new
              ben kırklarelinde yaşıyorum ama böyle bir siteden haberim yoktu, sağol

Yorum

• kaleci derhal kovulsun hatta gerekirse dövülsün. aynı golleri yiyip yiyip duruyor. yazıklar olsun. şerefsiz lazaroni.
                ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• o zaman fener de alex i yedek oturtsun. sonra hagi zamanında her maçta döktürdü. Yani bu demek oluyor ki iyi oyuncu fazla, lüks sabretmesini bilmiyoz. bize gelsin şu anda iyi oynasın sonrası önemli değil böyle topçu lazım. szymek gibi.

işte biz bu yüzden bir yerlere gelemiyoz.
                  Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak since1967_ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    kaleci derhal kovulsun hatta gerekirse dövülsün. aynı golleri yiyip yiyip duruyor. yazıklar olsun. şerefsiz lazaroni.
                    Lazaroni'nin ne suçu var anlamadım.

Ama bu maçı veren Jefferson'dur. O golü yememesi lazımdı...

ayrıca Hüseyin'in neden kırmızı kart gördüğünü anlamadım..

Yorum

• İlk olarak sharveladze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lazaroni'nin ne suçu var anlamadım.

Ama bu maçı veren Jefferson'dur. O golü yememesi lazımdı...

ayrıca Hüseyin'in neden kırmızı kart gördüğünü anlamadım..

lazaroninin suçu şu. yönetim kaleci alıyordu ama brezilyalılar birbirinden komisyon alıyor herhalde engelledi transferi renkdaşım. mevzu bu. siteyi takip edersen o zamanki yazışmaları görürsen anlarsın.
                      ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• ilk önce herkes burda yazarken dikkat etsin.öyle kavga şiddetle bu iş olmaz.
                        kaleci hata yapabilir ama takım iyi olmadıktan sonra neye yarar.tek başına kaleci bu işi yapamaz.jefferson sonuna kadar trabzonspor da kalması gereken bi oyuncudur

takım da bi durgunluk var nedendir bilmem ama hemen uyanması lazım takımın
                        En son Sacit tarafından düzenlendi; 18.09.2006, 12:50.

Yorum

• Mercelinho hakkında yapılan yorumları çok basit buluyorum.Kimse bu oyunucun kalitesini tartışmıyor adam topçu bunu kimse inkar edemez.Fakat her futbolcu gittiği her yerde aynı performnsı gösterecek diye de bir şey yoktur.Türkiyede bunun birçok öerneğini gördük.Dünya çapında yıldız olup Türkiye'ye geldiğinde hemen eleştiri alıp gönderilen birçok oyuncu vardır.Fakat mercelinho çok kalitelide olsa Trabzonsporun aradığı tarz oyuncu olmadığını şimdiye kadarki maçlarda göstermiştir.En son dünkü bir pozisyonda bunu iyice anlamış oldum.Kontraya çıktığımız bir pozisyonda önünde sadece sadece bir kişi olmasına ve aralarında baya mesafe olmasına rağmen rakip kaleye koşmayı tercih edeceğine topu ezip kaptırması onun bize uymayan bir stili olduğunu göstermiştir.
                          Zaman çabuk geçse de bugünleri özlesek.

Yorum

• Maçı seyretmedim skora bakarak yorum yapacaksak bu haftaki gibi bir fırsatı bir daha zor yakalarız oyuncular nasıl birazda olsa hıslanmıyorlarhayret Ziya hocanın tertibine bakarsak da zihniyetinde pek bir değişme yok anlaşılan önce defans güvenliği ve hücumda 2-3 oyuncunun gayretiyle atılabilecek goller biz anlaşılan bu sene yattara-musampa-marce-szymek-ersen-gökdeniz aynı anda kadroda çok zor görürüz

Yorum

• İlk olarak CAFER52 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Maçı iyi izlseydin görüdün Marcelinho girdikten sonra Konyanın ataklarını dahada azaldığını,hemde 10 kişi kalmış trabzonspora karşı.
                              Maçı çok da iyi izledim.Rakibin üzerimize fazla gelmemesi (ki böyle bir kantar yok o dakikadan sonra Ahmed Bellal ile bence maçtaki tek pozisyonlarını yakaladılar) 1-1'i koruma dürtüsünden kaynaklanıyordu.Dos Santos'un futbol anlayışı ile bu iş olmaz. Transfer zor iştir, hangi tarz futbol oynayan takımlarda hangi takım kimyası ile oynamışsa bunlara bakılarak scouting sistemiyle oyuncu alınır. İşte Dos Santos transferinde bu sıkıntı yaşanıyor.Çünkü bu adam manager sistemiyle(!) transfer edilmiş bir oyuncu.Biz bu sistemle transfer yapmaya devam edersek bu tip sıkıntılar çokça karşımıza çıkacaktır.

Yorum

• Bu kaleciyle maç kazanmamız bir mucize gibi....
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Yükleniyor...
                                X