Allahını seven bu takıma kaleci alsın diyorum. Başka da bir şey demiyorum.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
TRABZONSPOR - Konyaspor
Daraltma
X
-
İlk olarak ISTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArkadaşlar; Trabzonsporumuzun büyüklüğüne, futbol kalitesine bakar mısınız. Dünyaca ünlü futbolcu Marcelinho'yu transfer etmişiz adam takıma giremiyor.bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse boşuna isyan etmesin. Bu takımda;
*Orta sahaya çift yönlü(hem defansif hem ofansif) üst düzey 2 oyuncu alınana kadar sahada düzgün bir futbol izleyememeye,
*Yine bu iki oyuncu alınana kadar her maç orta sahada en az bir H görmeye,
*İyi bir kaleci alınıncaya kadar saçma sapan goller yemeye,
*Defansın göbeğine tecrübeli ve ayağı düzgün biri alınana kadar geride kazandığımız topların çoğunun rakibe aynen iadesine,
*Ömer Rıza yedek kalıncaya kadar ataklarda saç baş yolmaya,
*Hüseyin'den kaptanlık alınıncaya kadar hakemlerin negatif kararlarına,
*Tribünde yer işgal edenlerin seyirci değil taraftar olduklarını anlayana kadar takımın esktra motivasyonla içeride vasat oynadığı birtakım maçları çevirememesine,
*Doğru dürüst bir sağlık kurulu kuruluncaya kadar en önemli maçlarda en gerekli adamlarımızın sakat olmalarına,
*İyi bir mentor takımla full time çalışana kadar saha içi ve dışında futbolculardan anlam veremediğimiz birtakım hareketler seyretmeye,
*Doğru dürüst bir scouting sistemi kurulana kadar alınacak yabancıların en az yarısının yedek kulübesinde boy göstermesine,
kimse şaşırmasın...bordomavi.netTrabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi
Yorum
-
herkese merhaba,
iki haftadır izinde olduğum için bmn'yi takip edemedim. tabi bu süre zarfında hoca değiştirdik, ziya doğan tekrar teknik adamımız oldu. açıkçası ilk duyduğumda şok oldum ve neden samet duruken ziya seçildi anlamadım. sonuçta olan oldu ve ziya hoca öyle yada böyle bu sene takımın başında. benim önceki dönemden tespitim, ziya hoca yıldız oynatamıyor, yattara yedek kalırdı şimdi marche, symek, musampa ben bunların ilk 11'de ziya hoca ile başlayabileceğini yada 90 dakika oynayabileceğini düşünmüyorum. benim gözümde ziya hoca küçük takımın büyük hocası, Trabzonum ona bu kadrosu ile ağır gelecek, umarım yanılırım umarım ben haksız çıkarımBIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
ÜLKERE HAYIR
Yorum
-
Emİn KardeŞ Ayni Fİkİrdeyİm Kalecİİİİİİİ İstİyoruz Kalecİ.....ayrica Marce'nİn Yedek Kalmasi Gayet DoĞal Adam Oynamiyor Oynamayan Adamida Sahada Tutmanin Manasi Yok GerÇe Hocanin Yerİnde Olsam İkİncİ Yari Marce Yİ Oyuna Soktuktan Sonra GÖsterdİĞİ Performans Sonrasi Yİne Oyundan Alirdiiimmmm.....ŞAMPİYON TRABZONSPOR
Yorum
-
Yazık oldu valla. Konya'yı mutlaka yenmeliydik. 1 farkla yensek Kayseri'yle aynı averajla 4.lüğü paylaşacaktık. 2 farkla yensek 4. olacaktık.
Ben maçın 2. yarısını izleyebildim sadece. Hüseyin'e gösterilen direk kırmızı kart bence ağırdı, sarı verilmeliydi. Hüseyin çıktıktan sonra doğru düzgün bir atağımız olmadı maalesef..
Yorum
-
İlk olarak sevgi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleZiya Doğan'da.
Dün akşam sahaya sürdüğü kadroya rağmen hala daha Ziya Doğan'ı savunma yarışına girenlere şaşırıyorum.Neymiş efendim dinlendiriyormuş.Hocaysan birilerini dinlendirdiğini idda ediyorsan neden Stepanovu dinlendirmedin adam 3 sarı kartla oynuyor ve önünde gs maçı gibi önemli ve zor bir maç var.Geçiniz efendim bu dinlendirme ayaklarını marcelinhoyu , şimek i ben kulübeye çekerim diyerek boş kahramanlık yapma lüksüne sahip değilsiniz Ziya Bey.
Marcelinho gibi futbolcun varsa 90 dk yürüsede sahada duracak,Futbol bilen Trabzonspor taraftarı.
Yorum
-
İlk olarak EFEM tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleEmİn KardeŞ Ayni Fİkİrdeyİm Kalecİİİİİİİ İstİyoruz Kalecİ.....ayrica Marce'nİn Yedek Kalmasi Gayet DoĞal Adam Oynamiyor Oynamayan Adamida Sahada Tutmanin Manasi Yok GerÇe Hocanin Yerİnde Olsam İkİncİ Yari Marce Yİ Oyuna Soktuktan Sonra GÖsterdİĞİ Performans Sonrasi Yİne Oyundan Alirdiiimmmm.....yok bir sitemim hayatta hersey kısmet...
Yorum
-
konya maçının kazanılmasına kesin gözüyle bakıyordum.. ama olmadı.. olsun bu telafi edilebilir ama 2-1 ya da 3-1 yenseydik 4.lüğe çıkardık. bunu düşündükçe üzülüyorum''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
Marcello Dos Santos ve Miroslaw Szymkowiak'ın ilk 11 başlatılması gereken arkadaşları gördükçe acaba aynı takımımı tutuyoruz diye kendime sorasım geliyor. Cafer52 demişki Dos Santos adam eksiltiyor.Ben de diyorum nası yani??? Hangi adamı eksiltmiş maç boyunca hayalet casper hariç.İlaveten hiç temposu yok topla veya topsuz 100 metreyi 15-20 saniyede koştuğunu tahmin ediyorum. Zaten bu ikisine devre arasına kadar süre...böyle devam ederlerse özellikle Dos Santos'un Almanyada piyasası varken satalım gitsin. Ziya'nın dediği adamları alırlarsa en azından UEFA kupası vizesi veya Türkiye Kupası alırız.
Yorum
-
İlk olarak Jester tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKimse boşuna isyan etmesin. Bu takımda;
*Orta sahaya çift yönlü(hem defansif hem ofansif) üst düzey 2 oyuncu alınana kadar sahada düzgün bir futbol izleyememeye,
*Yine bu iki oyuncu alınana kadar her maç orta sahada en az bir H görmeye,
*İyi bir kaleci alınıncaya kadar saçma sapan goller yemeye,
*Defansın göbeğine tecrübeli ve ayağı düzgün biri alınana kadar geride kazandığımız topların çoğunun rakibe aynen iadesine,
*Ömer Rıza yedek kalıncaya kadar ataklarda saç baş yolmaya,
*Hüseyin'den kaptanlık alınıncaya kadar hakemlerin negatif kararlarına,
*Tribünde yer işgal edenlerin seyirci değil taraftar olduklarını anlayana kadar takımın esktra motivasyonla içeride vasat oynadığı birtakım maçları çevirememesine,
*Doğru dürüst bir sağlık kurulu kuruluncaya kadar en önemli maçlarda en gerekli adamlarımızın sakat olmalarına,
*İyi bir mentor takımla full time çalışana kadar saha içi ve dışında futbolculardan anlam veremediğimiz birtakım hareketler seyretmeye,
*Doğru dürüst bir scouting sistemi kurulana kadar alınacak yabancıların en az yarısının yedek kulübesinde boy göstermesine,
kimse şaşırmasın...
Benzer şeyleri yazmaya gerek yok.Arkadaş gayet güzel ifade etmişş işte.İş bu sebeplerle daha konya onunde, moralli iken üstelik maçı alamıyoruz.Geçen hafta tigana nın hataları olmasa,futbolcular(özellikle gökdeniz) extra motive çıkmasa biz bjk maçını alamaz ve böyle umutlanmazdık.Ama çok erken şapka düştü ve kel göründü.Bu sene bizim takım(futbolcusundan,yöneticisinden taraftarına)bu durumda işte yapacak birşey yok.İlk dörtte yer alıp uefa ya kalırsak,gayret ve şansında yardımıyla Türkiye kupasını alırsak bence oldukça sevinmeliyiz.Kıyas yapmadan da edemiyorum.Atak oynatan Ersun Yanal acaba Trabzonsporumun başında olsa konya maçına hangi oyuncularla ve nasıl bir taktikle çıkardı acaba.Adam aldırmada geç git, diyemem aldırırım.
Çiğnerim, çiğnenirim, hakkı tutar kaldırırım!
Yorum
-
maç sonrası serdar bali nin sözlerini çok beğendim.marcelinho mu erman mı faydalı oldu diye sordu,erman çok koştu takımda 2haftalık olmasına rağmen iyi oyun yönlerdirdi ve koştu,marcelinho birtürlü istenilen oyunu oynayamadı.okadar parayı sırf isim için ona verecegimize ermanı kaçırmasaydık keşke..
Yorum
Yorum