Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

TRABZONSPOR - Konyaspor

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Valla bu taraftar yorumları beni komaya sokacak(!), yok 9 defans oyuncusuyla çıkmışız da yok bilmem ne? Yaw arkadaş bir kere sola sağa bek diye koyduğun adamlar ofansif yönleri güçlü oyuncular.Sonra Gökdeniz-Ersen-Ömer Rıza zaten forvet ne yapalım HHden kurtulacaz diye komple forvet çıkalım maçlara bari.Takımımızda orta sahada göbek oynayabilecek 5 oyuncu var.Hüseyin-Hasan-Ferhat-Szymek-Musampa bunlardan sonuncusu büyük(!) yönetim başarısı olarak aslında devre arası transferi olarak alındı.Symek'in hali zaten belli hüç koşamayan etliye sütlüye dokunmayan Szymek yerine Ferhat ile başlamak bir tercih ve bence eleştirilmesi mantıklı değil.

Yorum

• yaa bu lazaronin allah belasını versin jeffersonda onun eseri serefsiz gitti ama hala pislikleriyle ugrasıoruz valla ben gecsem kaleye o golleri yemezdim
      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Ziya hoca futbolcuları dinlendirmek için yaptığını zannediyorum. normalde marce iyi de olsa kötü de olsa yedek başlıyacak bi oyuncu değil. öyle olsaydı şimdi alex febe nin yedek klübesinin demirbaşı olurdu. sonra maç kurtaracak adam olarak szymek i oyuna alıp kiki yi yanında oturtuyorsun. maçın bitimine 20 dk kalmış bence szymek ten de iyi oynardı. bence Ziya hoca büyük düşünemiyor. ahmetle mehmetle şampiyon olcaz zannediyor öyle olsaydı gençlerbirliğinin şimdi 5 şampiyonluğu olurdu. dün akşamın katili tek kelimeyle Ziya hoca.
        Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• İlk olarak emre1inci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          maç sonrası serdar bali nin sözlerini çok beğendim.marcelinho mu erman mı faydalı oldu diye sordu,erman çok koştu takımda 2haftalık olmasına rağmen iyi oyun yönlerdirdi ve koştu,marcelinho birtürlü istenilen oyunu oynayamadı.okadar parayı sırf isim için ona verecegimize ermanı kaçırmasaydık keşke..
          Erman bizdeyken çok beğenirdim yeteneği bileği süper. Ama hiç bi zaman verilen şansı değerlendiremedi oynamıyodu işte. Aynen Herthada yırtıcı oynayan marcelinhonun bizde hiçbişey yapmaması gibi. Sorun giden gelen de değil heralde suyunda bişey var. Bi de marcelinho sağ ayağını hiç mi kullanamıyo bana mı öle geldi. Sağına gelince birden debelenmeye başlıyo gibi geldi bana...
          Hürriyetimi kaybettim, cesaretimi asla kaybetmeyeceğim!

Yorum

• İlk olarak the cotanak tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Ziya hoca futbolcuları dinlendirmek için yaptığını zannediyorum. normalde marce iyi de olsa kötü de olsa yedek başlıyacak bi oyuncu değil. öyle olsaydı şimdi alex febe nin yedek klübesinin demirbaşı olurdu. sonra maç kurtaracak adam olarak szymek i oyuna alıp kiki yi yanında oturtuyorsun. maçın bitimine 20 dk kalmış bence szymek ten de iyi oynardı. bence Ziya hoca büyük düşünemiyor. ahmetle mehmetle şampiyon olcaz zannediyor öyle olsaydı gençlerbirliğinin şimdi 5 şampiyonluğu olurdu. dün akşamın katili tek kelimeyle Ziya hoca.
            cotanak kardeşim sanırım sezon sonu geldiğinde sana hak verirler. herkes 1.ziya dönemini unutmuş. ziya hoca tekrar ediyorum küçük takımın büyük hocası, bu kadro ona ağır gelecek. bir tane yattaramız varken burada yazar dururduk neden oynatmıyor diye şimdi yattaraya, marche, musampa, symek ekleniyor. lazoroni gitsin başlığı altında ziya hoca ismi geçince yazdıklarımda ve bazı arkadaşların yazdıklarıda duruyor. bunlar dile getirilmişti. umarım değişir, umarım kendisi ön plana çıkacağım diye yıldızları harcamaz. umarım ben yanılırım.
            BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
            ÜLKERE HAYIR

Yorum

• İlk olarak uğur 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Pekala Arkadaşım ilk 11 e girecek futbol oynuyormu eğer oynamıyorsa niye 11 de oynasın
              Abi tamam eski günlerinden uzak Marcelinho ama böyle yedek bırakmak bu tür kendini dünya çapında ispatlamış bir futbolcuyu motive etmez ki, tam tersi sonuç verir diye korkuyorum. Yeni yetme futbolcu değil ki bu, biraz keseyimde hırslansın diye düşün. Eziklerin yabancılarına bakıyorum onlar da öyle çok iyi değiller ama gsnin yumomota mıdır nedir o dahil oynuyorlar. Ziya Hoca'yı her zaman takdir etmişimdir ama yabancı futbolculardan beklentisi çok yüksek oluyor galiba; gerçi öylede olması da normaldir ama...
              İnşallah Yattara'da olduğu gibi Marcelinho da müzmin yedek olmaz diye düşünüyorum.

Yorum

• İlk olarak melrok tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                cotanak kardeşim sanırım sezon sonu geldiğinde sana hak verirler. herkes 1.ziya dönemini unutmuş. ziya hoca tekrar ediyorum küçük takımın büyük hocası, bu kadro ona ağır gelecek. bir tane yattaramız varken burada yazar dururduk neden oynatmıyor diye şimdi yattaraya, marche, musampa, symek ekleniyor. lazoroni gitsin başlığı altında ziya hoca ismi geçince yazdıklarımda ve bazı arkadaşların yazdıklarıda duruyor. bunlar dile getirilmişti. umarım değişir, umarım kendisi ön plana çıkacağım diye yıldızları harcamaz. umarım ben yanılırım.

6 yabancı kontejanı var hepsi dolu. maç başlıyor bizim dünya standartlarında olan iki oyuncumuz artı szymek le birlikte 3 yabancı yedek klübesinde oturuyor. artık gerisini anlatmaya gerek yok zannediyorum.
                Bu ülke barışta zenginlerin, savaşta fakirlerindir.

Yorum

• yenilen gollerde sadece jeffersona suçlayan arkadaşlar bence haksızlık yapıyosunuz bi takım düşünün 4 defans oyuncusunu bi kenara koyarsak ortasahada sözde önlibero oyuncuları hasanla hüseyin rakip o kadar rahatki istediği yerden şut çekebiliyo hatırlayın osasunadan yediğimiz 2 golüde ilk golde çalımı atıyo enaz 2-3 metre ilerliyo kaleye bakıyo şutu çekiyo bu arada adama hiç bir müdahale yok 2. gol nasıl ceza sahası içindeki adama pas atılıyo arkasında 2 savunmacı var yani adamın şut çekme olasılığı zayıf buna rağmen ceza sahası dışındaki oyuncumuz dışardaki rakibe değil topa doğru koşuyo adam bomboş vuruyo ve gol yani rakibi bu kadar rahat bırakırsak adamlarda şutunu çeker kalede jeff var isabetli şutun gol olma olasılığı çok yüksek

Yorum

• kim ne derse desin kardeşim bizim acilen devre arasında iyi bir kaleci almamız şart. şimdiden başlamak lazım bu arayışa....
                    BORDO MAVİ RENKSİZ YAŞAMAK ANLAMSIZ..AMANSIZ BİR HASTALIK BU, TEDAVİ GEREKSİZ ...

Yorum

• İlk olarak gugula tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      kim ne derse desin kardeşim bizim acilen devre arasında iyi bir kaleci almamız şart. şimdiden başlamak lazım bu arayışa....
                      evet jefersonla olmayacak bu iş belli adam 2. defa 35 metreden aldı içeriye...

Yorum

• Bu maçı izLeyerek bir kaptanın takımı nasıL etkiLediğini görebiLiriz...

Maçta baskı kurmaya başLamışsın, senin yaptığına bak. Rakip ceza sahasında fauL yapıp, sarı kark görüyorsun. Bu oLacak şey değiL... HeLe ki iLk sarı kartını görmesine ne dersiniz? Yeni kuraLLardan haberi yok gaLiba...

Kısaca şunu beLirtmek istiyorum, bu takımda akıLsız futboLcu İS-TE-Mİ-YO-RUM...

Maça geLince; BJK maçından sonra bu takıma bir şey oLdu sanki. Kısa pas yapan, hızLı çıkan, kontroLü eLinde buLunduran takım gitti; bunLarın tam tersini yapan takım geLdi. Ne oLdu bu takıma anLamış değiLim...

Bu arada Jeferson'a değinmeden geçemeyeceğim...

İki maç üst üte sanki birbirinin fotokobisi oLan 2 goL yemek marifet ister herhaLde...
                        www.twitter.com/SDanismaz
                        Gugudali..
                        Pirana Kovalayan Çılgın Hamsi

Yorum

• işte benimde söylemek istediğim şey bu: futbolcu akılsız olmayacak, sezgili olacak. sen ne diye her pozisyonda hakeme itraz edip duruyorsun be adam!
                          bunun mantığı ne? hüseyin denilince aklıma ilk gelen şey hakemle yaptığı dırdır geliyo...sen kaptansın, takımı nasıl yalnız bırakıyosun...fatih gitti gideli bu adama bişeyler oldu..kendine güveni kalmadı..bi artisliktir aldı gidiyo.bi akıl veren olmuyomu buna anlamadımki..senin işin hakemle değil...nooldu şimdi ..gese maçında yoksun, başın göğe erdimi..kime açıklayacaksın bunu...her maç aynısın kardeşim her maç...yazık.

İlk olarak ThE_s2d tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bu maçı izLeyerek bir kaptanın takımı nasıL etkiLediğini görebiLiriz...

Maçta baskı kurmaya başLamışsın, senin yaptığına bak. Rakip ceza sahasında fauL yapıp, sarı kark görüyorsun. Bu oLacak şey değiL... HeLe ki iLk sarı kartını görmesine ne dersiniz? Yeni kuraLLardan haberi yok gaLiba...

Kısaca şunu beLirtmek istiyorum, bu takımda akıLsız futboLcu İS-TE-Mİ-YO-RUM...

Maça geLince; BJK maçından sonra bu takıma bir şey oLdu sanki. Kısa pas yapan, hızLı çıkan, kontroLü eLinde buLunduran takım gitti; bunLarın tam tersini yapan takım geLdi. Ne oLdu bu takıma anLamış değiLim...

Bu arada Jeferson'a değinmeden geçemeyeceğim...

İki maç üst üte sanki birbirinin fotokobisi oLan 2 goL yemek marifet ister herhaLde...
                          .... yok, sadece takım değil; bir yaşam biçimidir Trabzonspor!

Yorum

• İlk olarak zeki gursoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            işte benimde söylemek istediğim şey bu: futbolcu akılsız olmayacak, sezgili olacak. sen ne diye her pozisyonda hakeme itraz edip duruyorsun be adam!
                            bunun mantığı ne? hüseyin denilince aklıma ilk gelen şey hakemle yaptığı dırdır geliyo...sen kaptansın, takımı nasıl yalnız bırakıyosun...fatih gitti gideli bu adama bişeyler oldu..kendine güveni kalmadı..bi artisliktir aldı gidiyo.bi akıl veren olmuyomu buna anlamadımki..senin işin hakemle değil...nooldu şimdi ..gese maçında yoksun, başın göğe erdimi..kime açıklayacaksın bunu...her maç aynısın kardeşim her maç...yazık.
                            Benim bildiğim kaptan hakemle konuşur derdini anlatır yapabiliyorsa baskı kurar o da avantajdır.Fatih Tekke hakemle hiç mi tartışmıyordu?Ben çok hatırlıyorum şahsen çok maçta o şekilde oldu.

Sarı yediği pozisyonda hakemin kararı doğrudur,Hüseyin yok yere atılmıştır ama sen kendi sahanda Marce,Simek gibi daha oyuna yeni girmiş adamların varken 10 kişi kalmayı dert etmiyeceksin.

Hüseyin'in pozisyonun aynısı dün bjk'ye yapıldı Song sarısı varken 2.sarıyı yemedi.Birazda çifte standart var kararlarda bence.
                            Amatör ruh,profosyonel düşünce
                            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• ben anlamıyorum bu maçta ziya doğanın ne hatası var burda hata aranacaksa futbolculardadır ömer rıza kendine forvet demesin o golleri kaçırmamalı hüseyin dün takımı yaktı yattaranın olmayışı şimek ve das santosun formsuzluğu bir tek hatası var ziyanın ve trabzona gelen hocaların şu hasanı niye oynatıyorlar iki pas yapamayan futbolcunun trabzonda işi olmaz

Yorum

• İlk olarak selçukabi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Marcello Dos Santos ve Miroslaw Szymkowiak'ın ilk 11 başlatılması gereken arkadaşları gördükçe acaba aynı takımımı tutuyoruz diye kendime sorasım geliyor. Cafer52 demişki Dos Santos adam eksiltiyor.Ben de diyorum nası yani??? Hangi adamı eksiltmiş maç boyunca hayalet casper hariç.İlaveten hiç temposu yok topla veya topsuz 100 metreyi 15-20 saniyede koştuğunu tahmin ediyorum. Zaten bu ikisine devre arasına kadar süre...böyle devam ederlerse özellikle Dos Santos'un Almanyada piyasası varken satalım gitsin. Ziya'nın dediği adamları alırlarsa en azından UEFA kupası vizesi veya Türkiye Kupası alırız.
                                Maçı iyi izlseydin görüdün Marcelinho girdikten sonra Konyanın ataklarını dahada azaldığını,hemde 10 kişi kalmış trabzonspora karşı.
                                SABIRLA BEKLEDİK AVRUPADA UEFA CAS TA KİTAPTA YAZANLAR OLDU
                                BEKLİYORUZ ÜLKEMİZDE KİTAPTA YAZANMI YOKSA KİTAPSIZLARIN DEDİĞİMİ OLACAK

Yorum

Yükleniyor...
                                X