Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Ankaragücü - TRABZONSPOR

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• dün maçtaydım,
    herşeyden önce Trabzonsporu çok özlemişim, sahaya çıktıklarında bir garip oldu içim. kadro açıklandığında klasik ziya dedim içimden gol yemeyiz çok zorda gol atarız dedim. gel gelelim 7. dakkikada gol bulduk. sonrasında saatli kale arkasından bakınca sanki oyun durdu dedik ya aut yada korner oldu ama adamın biri kaleye yoladı topu ve gol. bizim defan öylece seyrediyor. benzer bir ikinci gol ve maçın berabere biteceği belli oldu. ikinci yarı belli periyotlarda iyi oynadık oynamasına ama kondüsyon yetmedi 80. dakkikadan sonra koşacak güçleri yoktu çocukların.
    merche dün elinden geleni yaptı ve önceki oyunlarına nazaran daha iyiydi. onun defansa gelip top çıkarmasını büyük ihtimale ziya istiyor, böyle oluncada çok geniş bir kulvarda koşmak zorunda kalıyor, şu adamı bi serbest oynat be ziya hoca. elinde sol kanat yokmuş gibi ilk yarı sola kitledi adamı yinede başarılıydı bence.
    2h için artık söylicek söz bulamıyorum. sezon ortası symek gitmek isterse eller gelsin hüseyinde zenite gitsin.
    musampa 18 dakika oynasada ilerisi için çok iyi olacağını gösterdi.
    benim tek korkum ziya hoca gelmeden söylediğim gibi. ziya hocanın yıldızları oynatma kabileyitinin olmayışı. yattara dönünce kabus başlıyacak onun için. yedekler yattara, musampa, marche ( biraz serbest oynamaya başlasın yedek klubesi gözükür onada)... umarım kendini geliştirir ve kadronun hakını verir. yoksa çok saç baş yollarız. yenilmeyiz ama yenemeyizde. ziya hoca ofans yapmak için takımın ofansif futbolculardan oluşması gerekmez diyordu. birininde ona iyi defans yapmak için takımın defansif futbolculardan oluşmaması gerektiğini anlatması gerekir.
    son sözüm az sayıda olsada seyircimize, maç bittiğinde hepimiz üzgündük ama takımı alkışlayarak soyunma odasına gönderdik. maç boyunca susmadık destekledik. ben bu tabloyu görünce şampiyonluk için umutlandım. kısaca seyirci takımdan daha çok umut verdi bana
    BIZLEDE AYNI MESAFEYE GELENE KADAR
    ÜLKERE HAYIR

Yorum

• ayrıca seyirci konusuna canım sıkıldı. geçen yıl takım kötü ve hava şartları olumsuzken bile daha çok taraftarımız vardı. ankarada en az gördüğüm TRABZONSPOR taraftarı bu maçtaydı. bu önemli maçta takımı yanlız bırakmak yakışmadı bizim taraftara.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• ferhat yerine hüseyin çıkarsa iyi olur dikkat ederseniz ferhat elinden gelinin en iyisini yapmaya çalışıyor, hüseyin ise bu kadarını..
        TrabZonguldaklı...

Yorum

• İlk olarak oskanonur tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          ben takimdan veya hocadan memnun degilim demedim.tabiki sezon basina gore cok yol katettik.ama soylemek istedigim elimiz hucum oyuncularindan yana cok gucluyken neden yeterince kullanmiyoruz.
          bende sana demedim ki genele konuştum

Yorum

• Hüseyin kesin gidecekte, birakinda bari gidene kadar oynasin, hoca onu kesmez. Gerci Hüseyin gitsede fark etmez, biz mutlaka birilerini bulup, ona hücum ederiz. Oyuncu iyi oynamasada üzerine bu $ekil gidilmez, bir zamanlar Trabzon kendi sahasinda oynayamiyordu, bunun tek nedeni vardi seyirci baskisi. Hic bir hoca Yattarayi takimdan kesdigi kadar Hüseyini kesmedi, oysa seyircinin en cok sevdigi yattaradir, Hüseyin milli takimada hep cagrildi, Türkiye icinden transfer etmek isteyen takimlar oldugu gibi, yurt di$indanda istendi. Cok iyi oyuncudur demiyorum, fakat kendi degerlerimize sahip cikmasak, 50 ytl verip mac izlemeyede kimse kar$i cikmasin. Milyon dolarlari veripte hic kimse 2 ytl ye takimi seyrettirmez, parali yönetim olsa bile.
            insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• defansif diye nitelenen takımla sahaya çıksak da 1-0'dan sonra maç 3-0'a gelebilirdi.(hasan-hüseyin)hele hüseyin'in pozisyonu akıl almazdı.

bizim meselemiz yediğimiz goller. kaç defansif oyuncuyla oynarsan oyna defansın veya takımın kademe hatası yapıyorsa, duracağı yeri bilmiyorsa, 4 futbulcun, mübarek sanki maradonadan yer gibi çalım yiyorsa bunların önemi yok.
              En son ozcan_asanoglu tarafından düzenlendi; 03.10.2006, 14:19.
              Rüyaları gerçeklestirmenin en kestirme yolu uyanmaktır...

Yorum

• bu skor çok kötü oldu kazanacağımız maçı berabere bitirdik birazda tabiki şans gerekli direkten dönen top ve o kadar kaçan top kaleci devleşti inşallah bir daha böyle şansızlık yaşamayız

Yorum

• Tikine oynayun uşaklar =)

Yorum

• dün izlediğim kadarıyla kiki musampa baya iyibir oyuncuya benziyor ,teknik kapasitesi yüksek bir oyuncu. marcelinhoda bana göre elinden geleni yaptı ilk yarı takımın en iyilerindendi. ersen martini pasif gördüm oda yorgunluktan kaynaklanıyordur tahminim.dün aslında iyi top oynadık defans oyuncularımız rakip takımı birazdaha ciddiye alsalardı 2 puanı kaybetmezdik. bide ziya hoca artık bence bundan sonra maça ferhat yerine symek le başlaması lazım bütün hucum yükünü marcelinyoya yüklemek doğru değil hele böyle güçsüz takımlara karşı. bu yıl ben şampiyonluktan umutluyum bu takımın ligde yenemeyeceği takım yok 1,2 galibiyet peş peşe alırsak seri galibiyetlere başlarız.
                    milyonlarin askisin

Yorum

• hikmet karamanın maç sonundaki röportajını şimdi seyretme fırsatı buldum adam kendi takımından çok TRABZONSPORu konusmus genelden maçtan sonra çok girdigi hekem konularına yine girmiş fakat abartmamıs yanılmıs olabilirim demiş...TRABZONSPORun ezikbahcedende beşiktastanda iyi oldugunu söylemiş oyuncu kalitesinin çok üst düzey oldgunu söylemiş...genelde galipken beraberlik alınca kızan sinirlenen hikmet karaman maç sonunda neredeyse TRABZONSPORla berabere kaldıgı için bi göbek atmadıgı kalmıs!!!bunlar ilgnç notlar cünkü bu adama ezikbahceyle berabere kalmak bile yetmiyor ama TRABZONSPOR karsısında alınan beraberlik çok bile geliyor...ewet TRABZONSPORun kadro kalitesini,gücünü, Hikmet karaman gibi burnu genelde büyük,kendini Türkiyenin en iyi antrenörü sanan bi adam böyle konusunca koltuklarım kabardi

bu takımda 2 yönlü(hücüm defans)oyuncular oynadıgı zaman bu takımı takım gibi görmek çok daha güzel futbol seyretmek mümkün!!!işin acayip kısmı 2 yönlü oyuncu sayımızda hiçde azımsanacak durumda deil(m.keçeli m.ocak musampa szymek az biraz marcelinho ferhat)hocadan böyle bi kadro beklemek suçmu?ziya hoca bunu biran önce görüp en iyi şekilde kullanması lazım...eger bu anlayısı TRABZONSPORumuza yerleştirirse kımsenın bizimle boy ölcüsebilicegini sanmıyorum...(büyüklükte zaten ölçüsemezlerde...güzel oyundan bahsediyorum)

Herşey TRABZONSPORumuz için..........

Yorum

• Sorun surda.. Bu ulke'de Ersun Yanal'dan baska teknik direktor yok. (o da fenerli ve calistirdigi takimi her an satmaya megilli, bize yaramaz). Bu ulkede, Yanal disindakilerin hic birinden bise olmaz. Anlamiyorum ya, bu kadar yildir bu isin icindeler, az profesyonel dusunup kendilerini gelistiremiyorlar mi ? teknik direktorlugu saha cizgisine yaklasip oyunculara "pas at, bak adam arkanda, topu geriye ver, adam geldi, huseyin kos, musa geri gel vs vs" gibi bagirarak oyunculara anlik ne yapacagini soylemek zanneden zihniyete ben teknik direktor bile demem.. Ama biz bunlardan sampiyonluk bekliyoruz.. Ziya Hoca eldekilerin en iyisi, ama yanarim da bu kadronun Ziya Hoca'ya kaldigina bizim de bundan mutlu oldugumuza yanarim.. Cunku yok iste elde kafasi calisan bi hoca. Yaw bizim sehirden niye cikmio Yanal gibi kafasi calisan bi adam, 20 yil takimin basinda kalsa Ferguson misali.. Yaw seytan dio birak meslegi isi gucu, bu yastan sonra git ingiltereye suraya buraya, al egitimini ol teknik direktor.. Morinyo misali tercumanlik yap unlu hocalarin yaninda felan..
                        Neyse.. Bizim Giray Hoca napio bu arada , soyle calistirdigi takimlardan birini felan kafaya oynatsa bari, gosterse kendini .. belki ondan biseler olur..
                        Sonuc olarak, bu hocayla ve bu tip hocalarla en fazla 2. 3. oluruz. Acikcasi benim icin ha 10. olmusun ha 2. artik farki yok sampiyon olmadiktan sonra. Yani ha Lazaroni olmus ha Ziya. yeterince 2. lik gordum ben. 10. luk gormek de komaz acikcasi.. Ziya Hoca kafayi degistimedigi surece, 2. olur sampionlar ligi kapisindan doner dururuz..
                        İnadına Trabzonspor !

Yorum

• olmaz kerdeşım olmaz yaa.bu hafta puan kaybedilir mi ki.

yedığimiz goller de resmen trajedi vardı.bi adam 3 kişiyi nasıl geçer yav ayıp be
                          bi kişiyi tutamadılar.kaçırdıgımız pozisyonlar tam komedi idi zaten.bunları atamazsan bu iş nasıl olacak.hayırlısı diyelim

bu ersun mudur nedir bu adamı da o kadar büyütmeye gerek yok diye düşünüyorum fazla abartıldı
                          En son Sacit tarafından düzenlendi; 03.10.2006, 15:49.

Yorum

• Bekliyorum

Ankaragücünün Galatasaray karşısında neler yapacağını merakla bekliyorum.
                            https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• Yeter artık ya BEN ŞUNA EMİNİM Trabzonspor 3 ön libero ile maça çıkmaz çıkmaz çıkmaz bu ne korkaklık ilk yarıda yapması gerekenleri ikinci yarı kadroyu allaç pamuğu gibi dağıtarak yaptı vay efendim hasan üçüncüyü sağ beke çekmeler ikinci yarı sistemimiz kalmadı giren oyuncular iyi idi ama mecburiyetten girdikleri için sistemsiz gözüktük bu takım oynarsa tek ön libero oynar bence o da şart değil ama hasanı orada kesin düşünürüm neymiş hüseyin ferhat (ferhatı ön libero olarak görmeyi çok istiyordum yanılmışım) tek ön libero çift forvet bıktım ziya hoca üç ön libero neymiş...
                              UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• İlk olarak a f s tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ankaragücünün Galatasaray karşısında neler yapacağını merakla bekliyorum.
                                yatacak başka ne beklenir ki
                                2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
                                Gerçek budur. ☆

Yorum

Yükleniyor...
                                X