Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• akil mantik almiyor arkadas,hasanin kontrati uzatilmis..adamin kalitesi 2.lig b kategorisi oynadigi yer trabzonspor..trabzonsporda cok saglam torpili var bu adamin kimse hikaye anlatmasin..yoksa bu hasan denen futbol fukarasinin kontratini hicbir buyuk takim yenilemez aksine karsilikli fesheder..

Yorum

• İlk olarak Naim tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Bakan Şahin’den tarihi çağrı

Uğur TENEKECİOĞLU / ANKARA (DHA)

SPORDAN Sorumlu Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, son haftalarda artan olaylar, kulüpler arası gerginlik nedeniyle, Türk futbolunda lokomotif(!) görevi gören Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş kulüp başkanları ile biraraya gelip barışın sağlanması yönünde önerilerde bulunacak.
      Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’in ziyareti sırasında söylediği, "Birbirine selam vermeyen kulüp başkanları, protokol tribününde eski yöneticiye kafa atan yeni yöneticiler, Belediye Başkanı ile kavga eden kulüp başkanı Türk futbolunun kötüye gidişinin göstergesi" şikayetlerinden yola çıkan Bakan Şahin, her konuda futbolda lokomotif(!) görevi gören "3 Büyük Kulüp başkanını" bir toplantıda bir araya getirme kararı aldı.
      Şahin’in, biraraya geleceği Fenerbahçe Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım,, Galatasaray Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve Beşiktaş Kulübü Başkanı Yıldırım Demirören’den, İtalya’da hafta sonu yaşanan olayları da örnek göstererek hem kendilerinin hem de yöneticilerinin daha itidalli davranmasını isteyeceği, taraftarı tahrik etmekten kaçınmalarını, mücadelelerini dostluk içinde sürdürmeleri gerektiğini söyleyeceği öğrenildi. Şahin’in, başkanların birbirleriyle ilgili sorunları da dinleyeceği ve o toplantıda çözüm arayacağı kaydedildi.

Yorumlu

Mahlukatın birisine Sormuşlar Neren Eğridir diye
      Nerem doğru ki demiş

Sahi Şahinlerin neresi Doğrudur aceba?
      Bakan efendi alsın 3 sülük başkanı nereye giderse gitsin.Türkiye'de futbolu çirkinleştirenler siyasetçilerle fink atan bu adamlar değilmiş gibi.Ligin lokomotifleri imiş,peh peh peh.Şike şampiyonluklar siyasilerle kotarılan lig sıralamaları mı lokomotiflik olmuş.Bakan bey hala koltuğundan edemediği Ulusoy'la ilgili karın ağrısı devam ettiğinden ve tekrar yapılması için canhıraş mücadele verdiği federasyon seçimlerinde kulis yapabilmek için biraraya gelişlerine bulunulmuş bir kılıf.Ne bu bakanın nede bir araya geleceği üç sülüklerin başkanının derdi Türk Futbolu değildir.Bunlar kendi menfaatleri dışında hiç bir şeyi düşünmezler.Vesselam.....
      Yüzüne çarpmak gerek zamanenin fendini...
      Göster: Kabaran sular nasıl yıkar bendini?
      Küçük görme, hor görme, delikanlım kendini

Yorum

• İlk olarak GolaMTuRi tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        akil mantik almiyor arkadas,hasanin kontrati uzatilmis..adamin kalitesi 2.lig b kategorisi oynadigi yer trabzonspor..trabzonsporda cok saglam torpili var bu adamin kimse hikaye anlatmasin..yoksa bu hasan denen futbol fukarasinin kontratini hicbir buyuk takim yenilemez aksine karsilikli fesheder..
        Bencede haklısın, Trabzon kimsenin haksız para kazanma kapısı değil. Eğer hasan gibi topçular takımda tutulacaksa zaten bizim ne fenerle,ne gs, nede bjkle şampiyonluk yarışına girmemiz hayal. Avrupa zaten yalan.
        Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• Mr. Şahin alsın o 3 büyük kulübü turşusunu kursun. Aslında bi bakıma haklı tüm futbolu çirkinleştirenler bu 3 büyük denen takımlar. Para şike işte 3 büyük işte.
          Yeni başkan yeni hayaller!!!

Yorum

• İlk olarak tsmusampa61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bencede haklısın, Trabzon kimsenin haksız para kazanma kapısı değil. Eğer hasan gibi topçular takımda tutulacaksa zaten bizim ne fenerle,ne gs, nede bjkle şampiyonluk yarışına girmemiz hayal. Avrupa zaten yalan.
            hasanin aldigi para helal olsun diyorum.ii gunde kotu gunde canini disine takti oynadi.ama ismi cikmis 9 a inmez 8e.Bu arada suanda tesaduf eseri winampta ismail turutun hasan geliyor hasan sarkisi caliyo
            Özkan SÜMER

Yorum

• Gökçınar'a 'Tele' Vole! Hilmi Gökçınar'ın, Cemal Aydın'a TV programında, "ağabey" diye hitap etmesine kızan Melih Gökçek, Ankaraspor Başkanı'nı görevden aldı. 08.02.2007

Ortalık karıştı

Ankara Büyükşehir Belediyesi ve Ankaraspor Onursal Başkanı Melih Gökçek ile Ankaragücü Başkanı Cemal Aydın arasındaki kavga Hilmi Gökçınar'ın başını yaktı. Gökçek ile Aydın'ın hafta sonu katıldıkları TV programlarında birbirlerine sarf ettikleri hakarete varacak sözlerin ardından dün Başkent'te şok bir gelişme yaşandı. Pazar günü yayınlanan Star'daki Telegol Programına telefonla bağlanan Ankaraspor Başkanı Hilmi Gökçınar'ın, Cemal Aydın'a, "ağabey" diye hitap etmesinin faturası ağır oldu.

Oğlu mu başkan olacak?
              Gökçınar'ın programdaki tarzını beğenmeyen Gökçek'in tepkisi çok büyük oldu. Hilmi Gökçınar'ı arayan Gökçek'in, "Benim kavga ettiğim insana nasıl ağabey dersin" demesinin ardından, "Tavırlarıma karışamazsın" yanıtını aldığı kaydedildi. Bu konuşmadan sonra Gökçınar'ın Ankaraspor Başkanlığı'na ve Büyükşehir Belediyesi’ndeki görevine son verildi. Öte yandan, Ankaraspor Başkanlığı için Melih Gökçek'in oğlu Ahmet Gökçek'in ismi geçiyor.

/// Benim bildiğim belediye başkanlarının kulüp başkanlığı yapması artık yasak ama görünüşe göre lafta bırakılmış
              Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
              Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
              Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
              Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Lee Young Türkiye'yi unutmadı

Trabzonspor'un eski Koreli futbolcusu Lee Young, Türkiye'yi ve Trabzon'u unutamadığını söyledi.

Türkiye'de yabancı futbolcuya çok fazla ilgi gösterildiğini, bunun da yerli oyuncuları zor durumda bıraktığını anlatan Lee Young, kulüp yöneticilerinin yabancı oyuncuları el üstünde tutmasının Türk futbolcusunun yabancı futbolcu karşısında ezilmesine neden olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un ilk Koreli futbolcusu olan Lee Young, ligtv.com.tr'ye ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi ve Trabzon'u unutmadığını söyleyen Lee Young, Türkiye'de en çok üzüldüğü şeyin Trabzonspor'da şampiyonluk yaşayamamak olduğunu ifade etti.

Lee Young, Trabzonspor'da birlikte çalıştığı Teknik Direktör Şenol Güneş'in şimdiki takımı olan FC Seoul'de teknik direktörlük görevine başlamasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Trabzonspor'dan eski hocası olan Şenol Güneş'in formasını giydiği FC Seoul'de teknik direktör olmasına en çok sevinen kişinin kendisi olduğunu anlatan Lee Young, şöyle konuştu: "Şenol Güneş hocamızla daha önce çalıştığımız için, hocamızın istediğini, oyun tarzını, teknik ve taktik anlayışını bildiğim için ilk duyduğumda hocamızın geleceğine hakikaten en çok ben sevindim. Çünkü bildiğim, tanıdığım bir insan, Trabzonspor'da beraber çalıştığımız bir insan. Çok çalışkan. Şenol hocamızın Kore'ye gelmesi, FC Seoul takımına gelmesi, yıllardan beri arzu ettiğimiz şampiyonluğa giden yolda çok önemli bir yatırım. Ben ve arkadaşlarım, güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum"

Trabzonspor'dan ayrılmanın zor olduğunu ve Bordo-mavili kulüpten ayrıldığı zaman çok üzüldüğünü belirten Lee Young, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'ye alışmıştım, Türkiye'yi çok sevmiştim. Şartların getirdiği yerde ayrılmamız gerek ama ben şahsen oynadığım yıllarda Trabzonspor gerçekten teknik taktik anlayış olarak çok iyi konumdaydı. Yani arkadaşlık iyiydi, takımda gerçekten geleceği çok iyi olan gençler vardı. Yaşlılar çok tecrübeliydi ve takıma çok iyi ağabeylik yapıyorlardı. Bence o sene bizim şampiyon olmamız gereken bir yıldı. Diğer takımlara baktığınız zaman bizim oyun anlayışımız, oyun disiplini itibariyle güzel bir aşamadaydı. Yani tek üzüntüm o sene şampiyon olamamak."

Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde elinden geleni yaptığını söyleyen Lee Young, Trabzonspor'daki arkadaşlarını çok özlediğini söyledi. Trabzon yemeklerini çok sevdiğini özellikle hamsi köftesi, mısır ekmeği ve lahana çorbasını unutamadığını anlatan Koreli futbolcu Lee Young, Trabzonspor'un ligdeki durumuna çok üzüldüğünü anlattı.

Trabzonspor'un bu durumunun çok üzücü olduğunu anlatan Lee Young, şöyle konuştu: "İnanılacak gibi değil. Birçok oyuncusunu kaybettiğini biliyorum. Çok iyi bir ekip vardı, ortam vardı. Eski ekibimizde çok düzenli bir uyum vardı. Nefes alış verişlerine kadar uyumluydu benim olduğum dönemde. İyi bir ekipti. Aynı ekibin devamıyla başarı gelebilirdi. Fakat şu an baktığımız zaman bir şeyler eksik takımda. Artık bir ruh mu eksik bilemiyorum. Bana göre en büyük sıkıntı, 3-4 maçlık başarısızlıktan sonra hoca değişiyor. Çok anlaşılacak gibi değil. Hoca değişiyor, sistem değişiyor. Hocanın değişmesiyle oyuncular da değişebiliyor ve bu tabii istikrarsızlık getirebiliyor. Bana göre en büyük problem bu"

Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde 4 teknik direktörle çalıştığını, bütün hocaların sisteminin birbirinden farklı olduğunu anlatan Lee Young, sözlerine şöyle devam etti: "Ben şahsım adına elimden geleni yaptım ve onların ortaya koymaya çalıştıkları sistemi anlama konusunda, biraz hızlı anladığım kanaatindeyim. Mesela Ziya hoca daha çok baskıyı, presi öne çıkartan bir hoca olmakla beraber; Samet hoca, Şenol hocaya çok benzeyen bir sistemde tamamen teknik bir sistemle beraber benzerdi. Fakat Halilhodziç hocanın şahsen ben takımda ne yapmak istediğini pek anlayamadım"

kaynak mynet spor
                Teşekkürler TrabzonSpor'um...Senin yolunda verilen şehitlere hediye ettiğin 2010 TÜRKİYE KUPASI ve SÜPER KUPA için...
                Her Türlü

Yorum

• Hüsnü Hayaliden Zehir Zemberek Açıklamalar

Ulusoy'la Arama Kimse Giremez

Hüsnü Hayali, “Ulusoy ile arama kimse giremez” dedi ve ekledi: “Bu kent milletvekili, bakan çıkardı ve görüyorum ki, şimdi de bir figüran çıkarıyor”

Federasyon eski yöneticisi Hüsnü Hayali ile Trabzon Yönetimi arasındaki gerilim yeni bir boyut kazandı. 2. Başkan İbrahim Hacıosmanoğlu’nun sözlerine yanıt veren Hayali, televizyondaki yorumların çarptırıldığını vurguladı. Önce Hacıosmanoğlu’na yanıt veren Hayali, “5-6 ay önce de eleştirilerim oldu. Söylediklerimi algılama ve anlamada güçlük çekenleri muhatap kabul etmiyorum. Trabzon, bugüne kadar belediye başkanları, milletvekilleri, bakanlar çıkarmıştır ama görüyorum ki şimdi de bir figüran çıkarmaktadır” ifadesini kullandı. Federasyon Başkanı Haluk Ulusoy ile arasına hiç kimsenin giremeyeceğini de dile getiren Hüsnü Hayali, “Televizyondaki asıl konu, Trabzonspor’un protokol tribününde yaşanan olayın neden bu kadar az ses getirdiğiydi. Bunu şiddetle kınadığımı söyledim. Sonra Ulusoy konusuna gelince. Onunla arama kimse giremez. Ben onu üzmüş olabilirim ama ihanetim söz konusu olamaz. O da bana ihanet etmez. Eğer Haluk Ulusoy, FIFA’ya özerkliğin elden gittiğini belirten bir mektup yazıyorsa, bu gayet normaldir” diye konuştu.

haber61.net

Yorum

• Lee ye sempatim bi kat daha arttı
                    12 Eylül ihtilalini niye yaptılar biliyor musunuz?
                    - Trabzonspor'u durdurmak için.(Nihat Genç)
                    Darbe sırası bizde...

Yorum

• İlk olarak EyüpKILIÇ61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Lee Young Türkiye'yi unutmadı

Trabzonspor'un eski Koreli futbolcusu Lee Young, Türkiye'yi ve Trabzon'u unutamadığını söyledi.

Türkiye'de yabancı futbolcuya çok fazla ilgi gösterildiğini, bunun da yerli oyuncuları zor durumda bıraktığını anlatan Lee Young, kulüp yöneticilerinin yabancı oyuncuları el üstünde tutmasının Türk futbolcusunun yabancı futbolcu karşısında ezilmesine neden olduğunu söyledi.

Trabzonspor'un ilk Koreli futbolcusu olan Lee Young, ligtv.com.tr'ye ilginç açıklamalarda bulundu. Türkiye'yi ve Trabzon'u unutmadığını söyleyen Lee Young, Türkiye'de en çok üzüldüğü şeyin Trabzonspor'da şampiyonluk yaşayamamak olduğunu ifade etti.

Lee Young, Trabzonspor'da birlikte çalıştığı Teknik Direktör Şenol Güneş'in şimdiki takımı olan FC Seoul'de teknik direktörlük görevine başlamasından büyük memnuniyet duyduğunu söyledi.

Trabzonspor'dan eski hocası olan Şenol Güneş'in formasını giydiği FC Seoul'de teknik direktör olmasına en çok sevinen kişinin kendisi olduğunu anlatan Lee Young, şöyle konuştu: "Şenol Güneş hocamızla daha önce çalıştığımız için, hocamızın istediğini, oyun tarzını, teknik ve taktik anlayışını bildiğim için ilk duyduğumda hocamızın geleceğine hakikaten en çok ben sevindim. Çünkü bildiğim, tanıdığım bir insan, Trabzonspor'da beraber çalıştığımız bir insan. Çok çalışkan. Şenol hocamızın Kore'ye gelmesi, FC Seoul takımına gelmesi, yıllardan beri arzu ettiğimiz şampiyonluğa giden yolda çok önemli bir yatırım. Ben ve arkadaşlarım, güzel bir sonuç alacağımıza inanıyorum"

Trabzonspor'dan ayrılmanın zor olduğunu ve Bordo-mavili kulüpten ayrıldığı zaman çok üzüldüğünü belirten Lee Young, sözlerine şöyle devam etti: "Türkiye'ye alışmıştım, Türkiye'yi çok sevmiştim. Şartların getirdiği yerde ayrılmamız gerek ama ben şahsen oynadığım yıllarda Trabzonspor gerçekten teknik taktik anlayış olarak çok iyi konumdaydı. Yani arkadaşlık iyiydi, takımda gerçekten geleceği çok iyi olan gençler vardı. Yaşlılar çok tecrübeliydi ve takıma çok iyi ağabeylik yapıyorlardı. Bence o sene bizim şampiyon olmamız gereken bir yıldı. Diğer takımlara baktığınız zaman bizim oyun anlayışımız, oyun disiplini itibariyle güzel bir aşamadaydı. Yani tek üzüntüm o sene şampiyon olamamak."

Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde elinden geleni yaptığını söyleyen Lee Young, Trabzonspor'daki arkadaşlarını çok özlediğini söyledi. Trabzon yemeklerini çok sevdiğini özellikle hamsi köftesi, mısır ekmeği ve lahana çorbasını unutamadığını anlatan Koreli futbolcu Lee Young, Trabzonspor'un ligdeki durumuna çok üzüldüğünü anlattı.

Trabzonspor'un bu durumunun çok üzücü olduğunu anlatan Lee Young, şöyle konuştu: "İnanılacak gibi değil. Birçok oyuncusunu kaybettiğini biliyorum. Çok iyi bir ekip vardı, ortam vardı. Eski ekibimizde çok düzenli bir uyum vardı. Nefes alış verişlerine kadar uyumluydu benim olduğum dönemde. İyi bir ekipti. Aynı ekibin devamıyla başarı gelebilirdi. Fakat şu an baktığımız zaman bir şeyler eksik takımda. Artık bir ruh mu eksik bilemiyorum. Bana göre en büyük sıkıntı, 3-4 maçlık başarısızlıktan sonra hoca değişiyor. Çok anlaşılacak gibi değil. Hoca değişiyor, sistem değişiyor. Hocanın değişmesiyle oyuncular da değişebiliyor ve bu tabii istikrarsızlık getirebiliyor. Bana göre en büyük problem bu"

Trabzonspor'da futbol oynadığı dönemde 4 teknik direktörle çalıştığını, bütün hocaların sisteminin birbirinden farklı olduğunu anlatan Lee Young, sözlerine şöyle devam etti: "Ben şahsım adına elimden geleni yaptım ve onların ortaya koymaya çalıştıkları sistemi anlama konusunda, biraz hızlı anladığım kanaatindeyim. Mesela Ziya hoca daha çok baskıyı, presi öne çıkartan bir hoca olmakla beraber; Samet hoca, Şenol hocaya çok benzeyen bir sistemde tamamen teknik bir sistemle beraber benzerdi. Fakat Halilhodziç hocanın şahsen ben takımda ne yapmak istediğini pek anlayamadım"

kaynak mynet spor
                      bu adamı yolladılar aldıkları hangi adam bunun yerini doldurdu sorarım size lee hem defansif hemde ofansifti mustafa kecelmi murat ocakmı musampamı marcelinhomu lee ye cok yazık ettik bu takımdan yollayarak ne yazikki her futbolcumuz gibi gittikten ssonra degerini anlıyoruz
                      İstanbul'un 3 Büyüğü varsa, Türkiyenin Tek Büyüğü Var! T R A B Z O N S P O R

Yorum

• Trabzonspor - Gaziantepspor : Bülent Demirlek
                        2010-2011 Sampiyonu Trabzonspor

Yorum

• Devre arası büyük umutlarla transfer edilen Ceyhun, taraftarın gönlüne su
                          serpti. Ceyhun, çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Gaziantep maçı ile toparlanacağız” diye konuştu...

KADRO ÇOK İYİ
                          Trabzonspor’un Ankaragücü’nden transferi Ceyhun Eriş, ikinci yarıda takımı hep birlikte ayağa kaldıracaklarını söyledi. Eriş, çok kaliteli bir kadroya sahip olduklarını belirterek, “Teknik Direktörümüz Ziya Doğan’a olan güvenimiz tam. Trabzonspor kendisini kanıtlamış çok kaliteli bir takım. Böyle bir takımın şu an bulunduğu durumu çok kolay atlatacağına inanıyorum” diye konuştu.

KENDİME GÜVENİYORUM
                          Ceyhun, Gaziantepspor maçı ile ligde iyi bir çıkış yakalayacaklarına inandığını ifade ederek, “Yaptığımız idmanlarla eksiklerimizi giderdik. Trabzonspor camiasının benden çok şey beklediğinin farkındayım bu beklentilere çok iyi karşılık vereceğimi düşünüyorum. Trabzonspor iyi bir çıkış yakalayacak. Ama bu çıkış benimde katkı yapacağım takım oyunu ile olacak” dedi.

taka
                          Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak marcelinhos100 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Trabzonspor - Gaziantepspor : Bülent Demirlek

nefret ederim Demirlek ten ... bu adamla kazanamıyoruz ya...lanet olsun...
                            "Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...

Yorum

• ÇAĞDAŞ FUTBOLCUYUM
                              ÇOK YÖNLÜ OYUNCUYUM
                              Trabzonspor’un dinamosu Çağdaş, iyi olduğu bir dönemin ardından oynatılmamasının kendisini adeta yıktığını söyledi. Çağdaş, asıl mevkisinin stoper olduğunu belirtirken, "Beşiktaş’da ön libero ve sol bek de görev yaptım. Günümüz futbolunda bir oyuncunun 2-3 mevkide oynayabilmesi gerekiyor. Ben de bu özelliğe sahibim. Son 4-5 maçta da iyi bir performans gösterdiğime inanıyorum. Son 2 maçta oynayamadım. Bu tabi ki beni çok üzüyor. İyi dönemden sonra oynayamamak beni yıktı. Ancak oynamamamın nedene ben değilim" dedi.
                              AYAĞIMIZI DENK ALMALIYIZ
                              Oynamadığı için asla küsmediğini de ifade eden Çağdaş, "Çalışıp formamı alacağım. Çünkü ben iyi futbolcuyum" dedi. Taraftarın futbolcu üzerinde baskı yaptığına inanmadığını da ifade eden Çağdaş, "Beşiktaş’da bu baskının 4-5 katını yaşadım. Trabzonspor taraftarı baskı yaparsa haklıdır. Çünkü Trabzonspor onların ya

şam biçimidir. Biz de ayağımızı denk alıp ona göre oynamalıyız" diye konuştu. Çağdaş, başarısızlıkta futbolcuların kadar yönetimin de, antrenörlerinde, bel ki en masum taraf olan taraftarın da hatası olduğunun altını çizdi

Yorum

• TRABZON'DA MUTLU İSVEÇLİİLGİDEN MEMNUNUZ
                                Trabzonspor’un ara transferde Gençlerbirliği’nden renklerine bağladığı İsveçli oyuncu Risp, Trabzon’a erken alıştı. Bordo-Mavili takımda görev yaptığı 4 maçta sergilediği performans ile alkış alan Risp, Trabzonspor’a uzun yıllar hizmet etmek istediğini belirtirken, "Burada bize gösterilen ilgiden çok memnunuz. Eşim de Trabzonspor’da olmaktan dolayı çok mutlu" dedi.
                                GÜZEL GÜNLER YAKIN
                                Risp, Trabzonspor için güzel günlerin yakın olduğunu da ifade ederken, "Ligde oynadığımız 2 maçtada gol atamadık. Eğer bumaçları 3 puanla kapatmış olsaydık şu andaki havamız çok daha farklı olurdu. Ancak, biz çok iyi bir ekibiz. Bu hafta sahamızda oynayacağımız Gaziantepspor maşında şanssızsığılımızı yenip çıkışa geçeceğimize inanıyorum" diye konuştu.

Yorum

Yükleniyor...
                                X