Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• sabahı kınıyorum, hüseyin'i de ayıplıyorum daha dikkakli davranmadığı için o bu takımın kaptanı çünkü
    Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

• SABAH GAZETESİ - Okur şikayetleri

e-posta: okur@sabah.com.tr
      Tel: 0212 354 35 08
      Fax: 0212 354 36 84

Haberin görüntüsü: http://www.sabah.com.tr/2007/02/02/spo137.html

bmn de bu konuya dikkat çekildimi bilmiyorum . ama beyaz bere takan kaptanımız hakkında bu şekilde haber yapan ,yorum yapan dengesizlere uyarı yapmak gerekiyor bence.
      öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
      MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
      BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Bu tarz ifadeleri benden pek duymazsınız ama bu ................ Ne yani bir cinayet sanığı bere taktı diye o bereyi takanlar hep katil mi oluyor. Abdullah Öcalan bıyıklı diye herkes bıyıklarını kessin o zaman.

Sinsi ve şerefsiz bir yıpratma politikası. Birkaç gün öne Ayşe Önal Trabzon'a kin, nefret ve irin kusuyordu şimdi böyle bir haber.

Düşman uyumaz!
        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 16:01.

Yorum

• Arşiv görüntülerine baksak Hüseyin'in ve diğer futbolcuların beyaz bereyi daha öncede giydiğini görürüz.

Beyaz rengini Ogün mü bulmuş. Ne yapalım şimdi? Hiç beyaz birşey giyemeyecekmiyiz.
          Yine herşeyi aleyhimize kullanacak şekilde malzeme yapabiliyorlar. Tamam biz de kendimize tavırlarımıza dikkat edelim, ama bazı şeyleri de abartmayalım.

İncir çekirdeğini doldurmayacak meseleler. Ne günlere geldik, neler konuşuyoruz aman Allahım.
          https://twitter.com/afs_ist

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Bu tarz ifadeleri benden pek duymazsınız ama bu şerefsizlik. Ne yani bir cinayet sanığı bere taktı diye o bereyi takanlar hep katil mi oluyor. Abdullah Öcalan bıyıklı diye herkes bıyıklarını kessin o zaman.

Sinsi ve şerefsiz bir yıpratma politikası. Birkaç gün öne Ayşe Önal Trabzon'a kin, nefret ve irin kusuyordu şimdi böyle bir haber.

Düşman uyumaz!
            bu haberi yapan da yayınlayan editör ....başka haber mi kalmadı?
            En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 16:01. Sebep: hakaret

Yorum

• habere bak

zorla aldıracaklar bana beyaz bi bere
              0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Şimdik buraya böle bişi yazmak istemezdim ama Kuğucum almana gerek yok.Benim ördüğüm beyaza yakın bi krem.Montuna uysun dedimdi.
                Bu haberi yazanlarıda şiddetle kınıyorum.Ayıp denen bişi var.Bölede bişi yazılır mı?ne yapmak istiyolar anlamış değilim.Yuhhh yaniii.

Yorum

• İlk olarak nebiye tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Şimdik buraya böle bişi yazmak istemezdim ama Kuğucum almana gerek yok.Benim ördüğüm beyaza yakın bi krem.Montuna uysun dedimdi.
                  Bu haberi yazanlarıda şiddetle kınıyorum.Ayıp denen bişi var.Bölede bişi yazılır mı?ne yapmak istiyolar anlamış değilim.Yuhhh yaniii.

aaaaa cidden mi ???
                  nezaman ördün yahu
                  ne güzel bi süpriz bu böyle, teşekkür ederim çok mutlu oldum
                  bugün albilirmiyim
                  0II0II0I I00I0I0I 0III00II0 00II0I0I II0I0II0

Yorum

• Hem papaz hem de Hrant Dink cinayeti sonrası "Trabzon'da neler oluyor?" haberleri eşliğinde özellikle maç öncesi Avni Aker'in önünde çekilmiş görüntüleri vermeleri de tesadüf değil buna benzer haberler de.
                    Fanatik Pacci

Yorum

• sabah gazetesi veya fotomac gazetesi sürekli kasıtlı haber yapıyo tepkimizi koyalım bence
                      Bordomavi.net

Yorum

• Beyler Amerikan uşağı medyaya sahip ülkemiz , ne bekliyodunuz en ufak bir açık yakaladımı saldırır bu kahpeler, ve başlarındada Fatih Altay'lı denen Trabzon'u ve Trabzonspor'u içine sindirememiş , terör örgütü başı abdullah öcalanla seneler önce en çok şehit verdiğimiz dönemlerde kampına giderek onunla röpörtaj ederken ceketini ilikleyen abdullah bey diye sözlerine başlayan sizi yanlış tanımışız aslında hiç öyle biri değilmişsiniz diyen ........... amerikan yanlısı yazar müsvettesi var, şu basının bize duyduğu kinin %80 sebebi Trabzonspor'dur Trabzonspor'a olan kinlerini en ufak olayda kullanıp şehir üstüne yıkmaya uğraşıyolar , almayın şu adamların gazetesini tv'sini de izlemeyin, milletin gözünü nasıl boyuyolar .
                        En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 15:48. Sebep: hakaret
                        DOZER CEMİL

Yorum

• Aynı gazete bugün "Tetiği çeken Hayal'di" diye haber yaptı... Bunlar mütareke basınını da geçmiş durumdalar. Kendi kendilerini yalanlıyorlar...

Beyaz berenin ne günahı var, iyice zıvanadan çıktı bunlar. Sanki katil çıplaktı da, üzerinde sadece bere vardı.

Yorum

• ............................ böle bi haberi nasıl yapıyor bu .......... ruhsuz ........... zihniyet ya..Söze bak hüseyinin antrenmanda Hrant Dinkin katil zanlısı Ogün Samastla aynı renk bere takması dikkat çekti..Sanane .................... allahım ya bundan sonra bende beyaz bereyle gezecem inadına
                            En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 15:49. Sebep: hakaret...
                            Teşekkürler ADMIN!!!

Yorum

• gerçekten insanın tüylerini ürpertiyor. idmandan fotoyu çekmişler yanna haberi yazmışlar. adim ....... bunların hepsi.
                              En son Gürkan tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 15:50. Sebep: hakaret...
                              öldüğümde beni TRABZONA gömün . TRABZONLU doğmadık öldüğümüzde TRABZONLU OLALIM.
                              MARMARA ÜNİ -TS KARADENİZ FIRTINASI MARMARADA
                              BARÇA ''mes que un club '' bir kulüpten daha fazlası !

Yorum

• Resmi sitemizdeki antreman görüntülerinde bırakın Hüseyin'i kimse beyaz bere takmış görünmüyor. Trabzonspor idmanını seyredip haber yapacaklarını sanmıyorum.

Tahmin ettiğim gibi eski görüntüler üstüne masabaşı, yalan, kasıtlı bir haber.

Gazeteciler cemiyetinin ve kulübümüzün devreye girip yaptırım uygulaması gerekir.
                                Ortamı ger, yaptığın yanına kar kalsın olmamalı. Yeter artık. Taraftar olarak da demokratik tavrımızı koyalım rezil olsun yalancılar.
                                En son a f s tarafından düzenlendi; 03.02.2007, 14:01.
                                https://twitter.com/afs_ist

Yorum

Yükleniyor...
                                X