Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Selam Bordomavi.............

Ben gurbetçi SEDAT KÖSE

Bordo'yu babamdan mavi'yi annemden çok seviyorum..

Hepinize selamlar En Büyük TRABZONUMUZ..

ANARSI61
    Canımızdan Can Alanın Canını Almak Farzdır

Yorum

• Arkada$lar lütfen kizmayin, bu okocha konusunu yalan kabul ediyorum, Cünkü transfer konusu bu kadar sulandirilmaz,bedava dahi olsa onu almak ahmahliktir, fb den gittikden sonra kac ki$i izledi onu? Yok okan burukta gelmek istiyor onuda alalim, orasi Trabzonspor, dü$künler yurdu deyilki
      Bu yönetim bu konularda biraz daha ciddi olamaz mi?.
      insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• FATIH'E FENERIN TEKLIFI BIZI NEDEN GURURLANDIRSIN KI!

Önemli açiklamalar
        Trabzonspor'da Nuri Albayrak yönetimin olusmasinda mihenk taslarindan biri olan,yaptigi dobra dobra açiklamalarla Türk spor kamuoyunda genis yanki uyandiran Trabzonspor 2.Baskani Ibrahim Haciosmanoglu son günlerde yaptigi açiklamalarla tüm dikkatleri üzerine topluyor. Adi sik sik transferde, yönetim içinde yasandigi iddia edilen krizlerde anilsa da gelismeler hakkinda hiçbir yorumda bulunmayan 2. baskan Ibrahim Haciosmanoglu'nun son açiklamasida Trabzonspor camiasinda gündeme oturdu. Haciosmanoglu Öncelikle Baskan Nuri Albayrak'in, ?Fener?in Fatih?e yaptigi teklif bizi gururlandirdi? sözlerine katilmadigini beli

rterek"Bu teklif siradan .bir teklifdir"dedi.
        ?Ekonomik gözle bakilabilir?
        Haciosmanoglu ?Kaptanimizi R.Madrid, Milan, Barcelona veya M.United istese tamam ama onun disindaki tüm teklifler siradandir, ekonomik gözle bakilabilir. Trabzonspor?u yönetenlerin ve o degeri tasiyanlarin da böyle düsünme zorunlulugu vardir? ifadesini kullandi.
        Fatih ismi gündem yaptiriyor
        Bir oyuncunun satilip satilmamasinin olagan bir durum oldugunu söyleyen 2.Baskan Haciosmanoglu"Ama o oyunciu sizin kaptaniz ise bu konuda çok hassas olmalisiniz.Fenerede satariz Sekere de satariz demek yanlistir. Fatih'i herkes agzina sakiz etmeye basladi.Bakin medyaya günrdeme gelenler hep Fatih barerleriyle geliyor. Bu yanlistir.hem Trabzonspor kulübüne zarar veriyor hemde oyuncumuza. Eger bir oyuncunuzu satmak istiyorsaniz bunun yolu bellidir
        Bu taraftar sampiyonluga layik
        Trabzonsporun sampiyonsuz geçengünlerinde taraftara üzülodügünü söyleyen Haciosmanoglu, "Trabzonspora baskan olanlar yönetici olarak gelenler hepimiz bu taraftari mutlu etmek için mücadele verlmeliyiz.Dünyaninin hiç bir yerinde böylesine bir taraftar toplulugu bulamazsiniz. Bugün dünyaninin neresine giderse gitsin orada Trabzonspor taraftari vardir. O nedenle heimize büyük görev ve sorumluluklar düsüyor" dedi.
        Tartisacagim bir kisi
        olursa oda baskan olur
        Yönetim içinde yasandigi söylenen gergin ortam hakkinda da bilgi veren Ibrahim Haciosmanoglu söyle konustu. ?Baskanla organize olup bir kongre kazandik. Yönetime davetle gelmedim. Hatta baskani da o koltuga talip olmasi için ben ikna ettim. Simdi benim asbaskan yaptigim kisilerle tartistigim, yönetime seçtigim kisilerle sorunlar yasadigim konusuluyor. Bunun düsünülmesi bile olanaksiz. Tartisacagim bir kisi olarsa o da sadece bu yolda beraber yürüdügümüz baskandir. Ama onunla da su an itibariyla öyle bir durumumuz söz konusu degil.?
        Bir Trabzonsporlu diger bir
        Trabzonsporluya üstünlük
        saglama ugrasi içerisinde olamaz.
        Trabzonspor yöneitiminde bulunan yedeklerde dahil tüm arkadaslarimi kendimin üzerinde görürüm.hepsinin degeri vardir.Hiç bir Trabzonsporluya karsi üstünlük saglama gibi bir durusyum asla söz konusu olamaz.Çünkü hiç bir Trabzonsporlunun bir baska Trabzonsporluya karsi üstünlük saglama gibi bir girisim içeresinde olmasini tasvip etmem ve karsisinda olurum.Benim Trabzonspodrluyluk anlayis budur.Özellikle kendimizin atadigi,görevlendirdigi,yetki verdigi insanlarla çekisme içeresinde olmak gibi bir durulm asla söz konusu olamaz. Ama eger birilerin benimle çekismesi söz konusu olursa gererekini tabiki yaparim.

Yorum

• Su Adam Neden Baskan oLmadi Ya

Yorum

• dikkatimi çekti bilmem siz de dikkat ettiniz mi Tasmania yönetimi feba elestirirdi birden duruldu hatta kimi arkadaslar " Allah allaaaah nooluyor yahuu" bile dedilerdi.Bakiyorum Tasmania tahtini JeffersonSefaya birakmis Halbu ki sefa yönetime toleransli davraniyordu. Walla yönetim transfer konusunda yawas mi degil mi,becerkli mi yoksa beceriksiz mi görecegiz ama bence basarili olduklari bir konu var hepimizin ruhsal dengesini bozdular [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Sonumuz Hayrolsun insallah [img]smileys/smiley4.gif[/img]
            Ey zengin olan, bütün hamdler kendisine ait olan, ey yoktan yaratan ve tekrar iade edecek olan, ey çok acıyan ve (dostlarını) çok seven rabbim! Beni helalinle haramından ve fazl-u kereminle senden başkasına muhtaç olmamdan müstağnî kıl! (AMİN)

Yorum

• İlk olarak hotleo tarafından gönderildi

dikkatimi çekti bilmem siz de dikkat ettiniz mi Tasmania yönetimi feba elestirirdi birden duruldu hatta kimi arkadaslar " Allah allaaaah nooluyor yahuu" bile dedilerdi.Bakiyorum Tasmania tahtini JeffersonSefaya birakmis Halbu ki sefa yönetime toleransli davraniyordu. Walla yönetim transfer konusunda yawas mi degil mi,becerkli mi yoksa beceriksiz mi görecegiz ama bence basarili olduklari bir konu var hepimizin ruhsal dengesini bozdular [img]smileys/smiley36.gif[/img]

Sonumuz Hayrolsun insallah [img]smileys/smiley4.gif[/img]
              Yinede tam delirmedik, ceyrek var.
              insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• YA ARKADASLAR SU YAZIYI YAZAN EDITÖR BOZUNTUSUNA BASIN E-MAILI BEN BI KAÇTANE YOLLADIM HADI .....

(editor@pasfotomac.com. )

100 yilin pazarligi

Trabzon, ilk görüsmede Aurelio ve Volkan ile 8 milyon euro istedi. F.Bahçe, Semih ve Mehmet Yozgatli ile 4 milyon euro teklif etti. Taraflar anlasamadi. Kanarya, ikinci kez Trabzon ile masaya oturdu ve tam 8 milyon euro karsiliginda Fatih Tekke'nin transferini bitirdi.

TAKAS ARTI PARA...
                Fenerbahçe ile Trabzonspor arasinda Fatih Tekke'nin transferi için yasanan pazarliklari Fotomaç ele geçirdi... Iki kulüp arasinda yaklasik bir aydan beri süren pazarliklarda sona gelindi. Fenerbahçe ile Trabzonspor arasinda Fatih için yapilan ilk görüsmede bordo-mavililer, süper golcülerine karsilik Aurelio ve Volkan ile

< = =text/> < = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF 0PXpvbmU6MjU3&exclude=," =text/>
                birlikte 8 milyon euro istediler. Buna sicak bakmayan sari-lacivertliler, Semih ve Mehmet Yozgatli ile 4 milyon euro önerdi. Taraflar anlasmaya varamadi.

MENAJERI AÇIKLADI
                Geçtigimiz günlerde iki kulüp, ikinci kez masaya oturdu. Bu kez Fenerbahçe, Fatih Tekke'ye karsilik Trabzon'a 8 milyon euro bonservis ücreti teklif etti. Bordo-mavili yönetim bu teklifi kabul etti. Böylece Fatih'in transferi imzaya kalmis oldu. Trabzonspor'dan ayrilacagini açiklayan milli golcünün, gelecek hafta Fenerbahçe'ye imza atabilecegi vurgulandi. Bu arada Fatih Tekke'nin menajeri Ceylan Çaliskan, "Su an için Fatih'e Avrupa'dan bir teklif yok" dedi.

Edited by: erol-61

Yorum

• adamin sülalesine saydim bir cevap bile gelmedi.bunlar lafla rencide olmaz yanliz bunlar degil benim tanidigim hiç bir o.........gu lafla rencide olmaz[img]smileys/smiley7.gif[/img]

Yorum

• Huzurlarinizda Murat Ocak

Murat Ocak ilk kez konustu: ‘Fenerbahçe’nin disinda baska teklifler de var. Kararimi 2 gün içinde verecegim...'

17.06.2006

‘Baskan ne derse o olur’

“En ciddi teklifi Fenerbahçe ve Trabzonspor yapti. Gönlümde ‘su takim’
                    yatiyor, diyemem. Bunu söyledikten sonra da baska takimlara transfer
                    olan futbolculari görüyoruz. Profesyonel bir futbolcuyum. Kulübümle
                    olan sözlesmem de devam ediyor. Kulübümün menfaatleri dogrultusunda 4
                    büyük takimdan herhangi birinde forma giyebilirim. Baskanim bana çok
                    yardimci oluyor. Transferimde de baskanim ne derse, o olacak. Su anda
                    beklemedeyim. Transferim bir kaç gün içinde netlik kazanir.

Yorum

• Trabzon'da Marcelinho rüzgari

Trabzonspor'da yabanci futbolcu transferi teknik direktör Lazaroni'nin
                      raporu dogrultusunda Brezilyali oyuncular üzerinde yogunlasti. Hertha
                      Berlinli Marcelinho ile ilgili temeslarini hizlandiran bordo-mavililer,
                      bu transferi bitirmeye çalisiyor. Teknik direktör Lazaroni'nin de bu
                      futbolcuyu ikna etmek için devreye girdigi ögrenildi. Yönetim, ayrica
                      yerli transfer çalismalarini da araliksiz sürdürüyor. Adnan için
                      Samsunspor kulübüyle görüsen bordo-mavili yönetim, Sivassporlu
                      Hayrettin'in transferini ise askiya aldi. KAMIL ANAHAR (YENI SAFAK)

Yorum

• Fatih Trabzon yönetimiyle köprüleri atti

Fener resti

Yönetimin "Sözlesmeni uzatalim" teklifini reddeden Fatih son sözünü söyledi: Fener'e gidiyorum.

Fatih Tekke, F.Bahçe'ye dogru yola çikti... Dün baskan Nuri Albayrak'in çagrisi üzerine kulübe gidip, bir kez daha masaya oturan milli futbolcu, kendisine yöneltilen "Sözlesmeni uzatalim" teklifini reddetti ve "F.Bahçe ile her konuda anlastim. Para kazanmak için elime geçen son sansi iyi kullanmaliyim. Fenerbahçe formasini giymek istiyorum" yanitini

< = =text/>

< = src="http://ads.sabah.com.tr/ad/sbnr.ads?bj1hZjU3ODQ1NCZ3aGF0PXpvbmU6MjU3&exclude= ," =text/>
                        verdi.

BUGÜN NETLESEBILIR
                        Fatih'in net tavri sonrasi sari-lacivertli kulübün 2. baskani Nihat Özdemir'i arayan Albayrak, Fatih'e karsilik 5.5 milyon euro arti Mehmet Yozgatli ve Semih'i istedi. Trabzon'dan gelen talebi yönetim kurulu ile görüsen Özdemir, bedelin agir oldugunu iletti. F.Bahçe bugün 6.5-7.5 milyon euro arasi bir teklifle yeniden Trabzon'un kapisini çalabilir.

Yorum

• Bu haberlere hala inaniyo musunuz?

Yorum

• Fatih ,baskanla görüsene kadar çikacak bütün haberler balon ve masabasi haberidir.

Bilgilerinize...

Yorum

• Marcelinho tamam

Trabzonspor Marcelinho'nun bonservisi için Alman kulübünün istedigi 3 milyon 500 bin euro'da indirim istedi.

Trabzonspor, Marcelinho'ya "Evet" dedirtti. Türkiye'ye gelme konusunda kararsiz olan Brezilyali oyuncu, teknik direktör Lazaroni devreye girince yumusadi. Hertha Berlin ile 1 yillik daha sözlesmesi olan Marcelinho'nun transferi için artik tek sorun Hertha Berlin. Bordo-mavili yönetim, Almanya'da görüsmelerini sürdürüyor.

BUGÜN TRANSFER BITEBILIR

Marcelinho için yillik 1 milyon 500 bin euro verilecek. Herta Berlin'in ise bonservis için 3 milyon 500 bin euro istemesi bordo-mavili kulübün indirim talebine neden oldu. Trabzonsporlu idareciler, Hertha'li yöneticiler ile bu konuyu bugün bir kez daha görüsecek. Marcelinho transferinin çok kisa sürede bitirilebilecegi söyleniyor.
                              Edited by: rutav0861
                              Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

• İlk olarak Fanatik28 tarafından gönderildi

Okocha bonservisi elinde bir oyuncu, hemde türk. Sadece alacagi ücret var. bu da macbasi anlasilirsa, tamamdir. Ama vaadedilen yildiz adayi degil, benim icin. Iyi bir alternatif olur. Biri Ortaya, biride forvete iki yildiz bekledim ve hala bekliyorum. Bunlar gerceklesmez ise, gerekli tepkiyi göstermemiz gerek.

Ortada ve forvetteoyuncularimiz,

Hüseyin, Symek, Yattara, Gökdeniz, Umut Bulut, Okocha, ikide Yabanci. Iste böyle altegerçekten bende bekliyorum marcernatifli bir kadroyla üc kulvarda mücadele edebiliriz.

[img]smileys/smiley32.gif[/img][img]smileys/smiley32.gif[/img]

gerçekten beklemekte fayda var uefa maçlarina 1 hafta kalana kadar susalim olmassa eger o zaman tepkimizi koyalim.simdi SESSUZLUK
                                Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....

Yorum

Yükleniyor...
                                X