İlk olarak ultrats tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
Trabzonspor, Avrupa Kupalarında 74. Randevuda
UEFA Kupası 2. ön eleme turunda yarın Kıbrıs Rum Kesimi'nin APOEL FC takımıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rövanş maçı yapacak olan Trabzonspor, Avrupa Kupaları'ndaki 74. randevusuna çıkacak.
UEFA Kupası 2. ön eleme turunda yarın Kıbrıs Rum Kesimi'nin APOEL FC takımıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'nda rövanş maçı yapacak olan Trabzonspor, Avrupa Kupaları'ndaki 74. randevusuna çıkacak.
Bordo-mavililer, 39 yıllık tarihinde bugüne dek Avrupa Kupaları'nda yaptığı 73 maçta, 29 yenilgi, 28 galibiyet ve 16 beraberlik elde etti.
Karadeniz ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 98 gol atarken kalesinde 114 gol gördü.
Trabzonspor, Avrupa Kupaları'nda sahasında yaptığı maçlarda başarılı bir grafik sergiledi.
Bordo-mavililer, sahasındaki 36 maçta, 21 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 6 beraberlik elde etti.
Trabzonspor, bugüne dek UEFA Kupası'na 10 kez katılma hakkı elde ederken, toplam 37 maç yaptı. Karadeniz ekibi, bu maçlarda 14 galibiyet, 14 mağlubiyet ve 9 beraberlik elde etti.
Trabzonspor, Avrupa Kupalarında ikinci kez bir Kıbrıs Rum Kesimi takımıyla eşleşti.
Bordo-mavililer, geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Anorthosis Famagusta takımıyla karşılaşmıştı. (Anadolu Ajansı)
Yorum
-
1-1’lik ilk maçın rövanşında Trabzonspor ile perşembe günü Avni Aker’de karşılaşacak olan Apoel, dün Trabzon’a geldi. Daha önce öğle saatlerinde şehre ayak basacağı açıklanan ve Suriye üzerinden gelen Rum kafilesi, yaklaşık 3 saatlik bir rötarla şehre ulaştı. Polis eskortlarıyla birlikte alandan ayrılan Apoel kafilesi daha sonra iki grubu ayrıldı. Futbolcu ve yöneticilerin bulunduğu ekip, Sumela Otel’e yerleşirken, taraftarlar şehir merkezindeki Usta Otel’e geçti. Rum temsilcisinin bugün Avni Aker’de son provasını yaptıktan sonra kampa gireceği öğrenildi. Trabzonspor Yönetimi’nin Rum kesimindeki sıcak ilgiye karşılık olarak bu akşam Apoel yöneticilerine ve basın mensuplarına bir yemek vereceği açıklandı. Öte yandan kritik karşılaşma için şehrin emniyet güçleri de alarma geçti. Derbi statüsünde değerlendirilecek maç için 600 polis, 200 jandarma ve 200 özel güvenlik görevlendirildi. Ayrıca Rumlar’ın kaldığı oteller ve çevresinde de polisin 24 saat devriye gezeceği kaydedildi. Bu arada Trabzonspor Yönetimi, güzel bir jest daha yaparak Apoel takımı için kulüp otobüsünü tahsis etti. fanatikTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
Trabzon’a da 50 bin YTL
30 Temmuz’da Almanya’da oynanan Süper Kupa Finali’nde Beşiktaş tribünlerinde açılan, ‘Deveyi diken, Fener’i s....’ yazılı pankart nedeniyle Siyah-Beyazlı kulübe 75 bin YTL para cezası verildi. Kayserispor maçında çıkan olaylar nedeniyle de Kartal’a ayrıca 10 bin YTL ceza kesen PFDK; Galatasaray-Kayserispor müsabakasından dolayı Cim Bom’a 10 bin YTL, Trabzonspor-Vestel Manisaspor karşılaşmasındaki olaylar yüzünden de Bordo-Mavililer’e 50 bin YTL para cezasını uygun gördü. Hatırlanacağı gibi kurul, geçen sezon Kadıköy’de açılan küfürlü pankart nedeniyle Fenerbahçe’ye 250 bin YTL ceza vermiş, Tahkim cezayı 50 bin YTL’ye indirmişti.Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
41 kere maşallah!
Trabzonlu yönetici Faruk Kanca, Brezilya'da 40. gününü doldurdu. Anlaştığı isimler için bir türlü onay alamayan transfer komitesi üyesi bitkin düştü
Bordo-mavili kulübün transfer komitesi üyelerinden Faruk Kanca, Türkiye hasreti çekiyor.
Brezilya'da transfer çalışmalarını sürdüren Kanca, bu ülkede 40. gününü doldurdu. Trabzonsporlu yönetici, Güney Amerika'da birçok isimle görüşüp, ön anlaşma aşamasına gelmesine rağmen yönetim son transfer Marcelinho'yu Almanya'dan renklere bağladı. Wagner ve Mossoro için yapılan çalışmalar da sonuç vermedi.
Artık "dön" çağrısını bekleyen Kanca'yı, Lazaroni'nin tutumunun da sıkıntıya düşürdüğü öğrenildi. Trabzonlu yönetici, bugüne kadar 4 oyuncuyla anlaştığını, ancak Brezilyalı hocanın onay vermemesi nedeniyle transferin gerçekleşmediğini söyledi. Kanca, Lazaroni'nin şu ana kadar listedeki tek olumlu rapor verdiği isim olan Internacional'de oynayan Alex'le ilgili pürüzleri çözmeye çalışıyor.
Yorum
-
Resmi siteyi bi açtım,Szymek in ziyaretiaCAİP Bİ ÇIĞLIK ATMIŞIM
Seni seviyorum be Sarı Fırtınam...Daha çok u nasıl olur bilmiyorum ama,artık daha çokYüreğin dert görmesin altın kalpli fırtınam benim....!
Allah yardımcın olsun kardeşim senin de..."Orada birisi farklı yürüyordur."
Yorum
-
Saldırı planı!
Apoel rövanşında Marcelinho, Ersen Martin ve Musa’dan yararlanamayacak olan Lazaroni, Yattara’yı ilk 11’e çekecek
23.08.2006
Statü engeli
Ligdeki kadro kurgusu nedeniyle sıkça eleştirilen teknik direktör Lazaroni, Apoel maçı için yeni planlar yapıyor. Yeni transferler Marcelinho, Musa ve Ersen Martin’den bu müsabakada statü dolayısıyla faydalanamayacak olan Brezilya’lı çalıştırıcının sahaya hücum gücü yüksek bir kadro sürmesi bekleniyor. Ligde genelde yedek başlattığı Yattara’yı bu kez ilk 11’de sahaya süreceği öğrenilen Bordo-Mavili ekibin hocasının, son haftalarda formsuz olan Szymkowiak’ı da özel olarak uyardığı bildirildi.
Mecburi değişim
Teknik direktör Lazaroni’nin değişikliğe gideceği tek mevki orta alan ve hücum hattı değil. Gaziantepspor maçının sonlarına doğru sakatlanan Murat Ocak’ın durumunun ciddiyetini koruması savunda da strateji değiştirecek. Ferhat, Stepanov ve Fatih Akyel’in yanına Celalettin’in monte edilmesi beklenirken, Brezilya’lı hocanın Çağdaş, Erdinç ve Ufukhan’a da ‘hazır olun’ mesajı verdiği kaydedildi. Lazaroni’nin son antrenmanda sahaya sürmeyi düşündüğü ilk 11’i ayrı olarak çalıştıracağı dile getirildi.
Biletler satışta
Apoel maçında taraftar desteğine bir hayli ihtiyaç duyacak olan Trabzonspor, karşılaşma biletlerini satışa sundu. Biletix’ten, Avni Aker gişelerinden, Sadri Şener Tesisleri içindeki TS Club mağazalarından temin edilebilecek biletler, ilk gün büyük ilgi gördü. Perşembe günkü sınavın bilet fiyatları ise şöyle: Açık B : 10 YTL, Açık A : 10 YTL, Maraton: 20 YTL, Maraton Özel : 40 YTL, Kapalı : 50 YTL, VIP 2 : 100 YTL, VIP 1 : 200 YTL.
Başkan motive edecek
Oldukça kritik bir önem taşıyan Apoel müsabakası için yönetim de seferber oldu. Tüm radikal kararları erteleyen Karadeniz ekibinin idarecilerinin futbolculara moral vermek için elinden geleni yapacağı dile getirildi. Başkan Nuri Albayrak’ın ise teknik direktör Lazaroni ve tüm oyuncularıyla karşılaşmadan önce özel olarak görüşeceği, bu maçın öneminin altını önemli çizeceği kaydedildi.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
‘Sorun değil, rahat eleriz’
Gökdeniz: Avrupa’da yola devam etmeyi çok istiyoruz. Geçen seneki elenişi ve bu sezon aldığımız kötü sonuçları unutturmak şimdi elimizde
23.08.2006
Trabzonspor’un kaptanı Gökdeniz Karadeniz, Apoel maçı öncesinde FANATİK’e yaptığı açıklamalarla Bordo-Mavili taraftarlara kelimenin tam anlamıyla umut saçtı. Özellikle Antep maçından sonra endişeye kapılan camiaya seslenen yıldız futbolcu, sıkıntılı günlerin perşembe günü alacakları sonuçla birlikte geride kalacağını söyledi. Ligdeki kötü tablonun bu karşılaşmaya yansımayacağını anlatan Gökdeniz şöyle konuştu: “Avrupa’da yola devam etmeyi hepimiz çok istiyoruz. Geçen seneki elenişi ve bu sezon aldığımız kötü sonuçları unutturmak şimdi elimizde. Ligde de kötü oynamıyoruz ama üzerimizde bir şanssızlık var. Buna rağmen Apoel maçını kazanıp turu çok rahat geçeceğimizi düşünüyorum. Strese ve sıkıntıya hiç gerek yok. Taraftarımız bence bu maçı kaçırmasın.”Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler beş gün önce bu haberi buraya ben koymuştum.Şimek bizi yanıltmadı ve bugün kardeşimizi ziyaret etmiş.Teşekkürler Şimek
Kaynak:Resmi Site.Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
-
Trabzon hedefe kilitlendi
Bordo-mavililer, 39 yıllık tarihinde bugüne dek Avrupa Kupaları'nda yaptığı 73 maçta, 29 yenilgi, 28 galibiyet ve 16 beraberlik elde etti.
Karadeniz
ekibi, söz konusu karşılaşmalarda 98 gol atarken kalesinde 114 gol gördü.
SAHASINDA ÜSTÜN
Trabzonspor, Avrupa Kupaları'nda sahasında yaptığı maçlarda başarılı bir grafik sergiledi.Bordo-mavililer, sahasındaki 36 maçta, 21 galibiyet, 9 mağlubiyet ve 6 beraberlik elde etti.
DEVLERE KARŞI ZAFERLER
Trabzonspor, Avrupa kupalarında yaptığı maçlar içinde çok güçlü takımları sahasında yenme başarısı gösterdi.Bordo-mavililer, Hüseyin Avni Aker Stadı'nda FC Barcelona, FC Liverpool, FC Inter ve Aston Villa'yı 1-0'lık sonuçlarla yenmeyi başardı.
UEFA KUPASI KARNESİ
Trabzonspor, bugüne dek UEFA Kupası'na 10 kez katılma hakkı elde ederken, toplam 37 maç yaptı. Karadeniz ekibi, bu maçlarda 14 galibiyet, 14 mağlubiyet ve 9 beraberlik elde etti.
Bordo-mavililer, UEFA Kupası'nda en büyük başarısını, 2 kez 3. tura yükselerek elde etti. Karadeniz ekibi, 1991-92 sezonunda da ilk turda Yugoslavya'nın Gradjanski takımını, 2. turda Fransa'nın Olympique Lyon takımını elerken, 3. turda Danimarka'nın BK Kopenhag takımına elenerek kupaya veda etmişti.
Bordo-mavili takım, 1994-95 sezonunda 1. turda Romanya'nın Dinamo Bükreş, 2. turda İngiltere'nin Aston Villa takımını eledikten sonra 3. tura yükselmeyi başarmış, ancak 3. turda İtalya'nın Lazio Roma takımına elenmişti.
İKİNCİ KEZ RUM TAKIMINA KARŞI
Trabzonspor, Avrupa Kupalarında ikinci kez bir Kıbrıs Rum Kesimi takımıyla eşleşti. Bordo-mavililer, geçen sezon Avrupa Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Kıbrıs Rum Kesimi'nin Anorthosis Famagusta takımıyla karşılaşmıştı. Deplasmanda 3-1'lik yenilgi alan bordo-mavililer, sahasında 1-0 galip gelmesine karşın rakibine elenerek kupaya erken veda etmişti.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
1000 polis koruyacak
23 Ağustos 2006 Çarşamba
Trabzon-Apoel maçı için 1000 güvenlik görevlisinin görev yapacağı ifade edildi. Trabzon Valisi Hüseyin Yavuzdemir başkanlığında İl Jandarma Alay Komutanı Albay Ali Öz, Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altay ve güvenlik yetkililerinin katıldığı toplantıda, karşılaşma için ekstra güvenlik önlemi alınmasına gerek görülmedi. Bu maç için derbi güvenlik prosedürü uygulanacak. Misafir taraftarların kalacağı otel önünde polis 24 saat devriye gezecek.Hayattaki Firtinalar Hernereye Atarsa Atsin Beni , Ben SANA Bir yol bulurum.....
Yorum
-
Ya haber doğruysa!
İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBeyler Türk basının durumunu çok iyi özetleyen bir haber:
Lazaroni, Marcelinho?yu hazırlıyor
Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, henüz kendini gösteremeyen Marcelinho'dan Apoel maçında çok şeyler bekliyor.
Hafta başından bu yana yapılan antrenmanlarda bu oyuncuyla kısa görüşmeler yapan Lazaroni, maç içinde neler yapması gerektiğini anlattı. Brezilyalı hoca, kendisinin ve takımın kurtuluşunu Marcelinho'nun göstereceği üstün performansa bağlıyor. Bu arada sağ kasık adalesinde gerilmeye bağlı bir ağrı olan İbrahim Yattara'nın Apoel maçında forma giyebileceği belirtildi. Bu arada rakip Apoel kafilesi dün Trabzon?a geldi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile bazı yöneticilerin çiçeklerle karşıladığı Rum kafilesinin futbolcu kadrosu Maçka Sümela Otel?de kampa girerken, taraftar ve yöneticiler şehir merkezindeki Usta Otel?e yerleşti. Öte yandan kulüp eski başkanlarından Mazhar Afacan, dün sabaha karşı tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.
23.08.2006
İbrahim Şahin Zaman
Yorum
-
Apoel, Sümela Manastırı'nı gezdi...
5:05
23 Ağustos 2006 / Çarşamba
Apoel, Sümela Manastırı'nı gezdi...
UEFA Kupası 2. Ön Eleme Turu rövanş maçında yarın Trabzonspor ile karşılaşacak olan Kıbrıs Rum Kesimi takımı APOEL FC, Sümela Manastırı'nı gezdi.
Trabzon'a dün gelerek Maçka ilçesindeki Sümela Oteli'ne yerleşen APOEL FC, Trabzon merkezde kalan taraftarlarının da buraya gelmesiyle, Sümela Manastırı'na hareket etti.
Futbolcular ve teknik heyet, taraftarlarıyla birlikte manastırı gezerek stres attılar.
Gezinin ardından otele dönen APOEL FC, maçın oynanacağı Hüseyin Avni Aker Stadı'nda bugün son çalışmasını yapacak.
Keşke geçen senede böyle insanlık dersi verseydik. Hem elenip hem rezil olmuştuk. Onlar bizim hocamız değil, biz bize yakışanı yapalım. Yakışanlardan biri de güzel futbol ve bol golle onları elemek. Yönetimler, hocalar geçici Trazonsporumuz kalıcıdır. Hayden uşaklar geçin rumları
Yorum
Yorum