Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler

Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bizim paralı başkan bunu hemen alsın,bir taşla iki kuş vurmuş olur....
    hem kaleci hem santrafor,
    nasılsa parasını cebinden verecek

Harika bir yorum arkadaşım tebrik ederim.
    İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• harbiden ya umut bu kadar kaçırmaya devam ederse kaleye tolgayı alırız ceniyi forvete çekeriz iyi transfer olur.
      ŞAMPİYON OLMAN ÖNEMLİ DEĞİL. ÖNEMLİ OLAN SENİN BU HAKSIZ ARENADA VERDİĞİN ONURLU MÜCADELENDİR.

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Yok böyle bir kaleci!
        Sao Paulo'nun kalecisi Rogerio Ceni, Cruzeiro ile 2-2 berabere kaldıkları lig maçında tarihe geçti. 35. dakikada takımı 2-0 geriye düştükten sonra 38'de bir penaltı atışı kurtaran Ceni, 42. dakikada frikikten attığı golle farkı bire indirdi. 61'de penaltıdan beraberliği sağladı. Almanya 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya'nın ikinci kalecisi olan Ceni, kariyerinde 64 gole ulaştı ve 62 gollü Chilavert'i geride bırakarak en çok gol atan kaleci unvanını yakaladı.
        böyle bir kalecin olsun milyon dolar borcun olsun yahu????* yattaranın kaleci versiyonu ----showmen...

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Minik Abdülkerim'in Dramı
          Trabzon: Minik Abdülkerim'in Dramı

Trabzon'da yaklaşık 7 ay önce geçirdiği rahatsızlık sonucu yatağa mahkum olan 11 yaşındaki Abdülkerim Uzun, iyileşeceği günü bekliyor.

Oğlunun geçtiğimiz Şubat ayında soğuk algınlığı şikayetiyle rahatsızlandığını belirten anne Hacer Uzun (32), oğlunu önce Trabzon Kadın ve Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne götürdüklerini ardından iyileşmeyince de Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne götürdüklerini söyledi. Farabi Hastanesi'nde doktorların kendisine oğlunun 3 günlük ömrü kaldığını söylediğini ifade eden anne Uzun, "Oğlumu 2006 yılının Şubat grip vakasıyla Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi'ne doktora götürdük. Burada doktorlar ilaç verdi ancak çocuk tam iyileşemediği için KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'ne başvurduk. Burada bize oğlumun 3 günlük ömrü kaldığını, beyninde su toplaması olduğu için hemen ameliyata alınması gerektiğini söylediler. Ameliyata aldılar. Sonrasında ise servise yatırdılar. Bir hafta sonra çocuğum aniden fenalaştı. Müdahale ettiler, bir süre sonra bana çocuğumun öldüğünü söylediler. Ancak 4 saat kadar sonra bana oğlumun yeniden yaşama döndüğünü söylediler. Sonrasında ise çocuğum bir daha ayağa kalkamadı" dedi.

Eşi İsmail Uzun ile oğullarını bir umutla Ankara Hacattepe Üniversitesi Hastanesi'ne de götürdüklerine kaydeden anne Hacer Uzun, "Burada bize doktorlar tam olarak da olmasa çocuğumun bir hata sonucu bu duruma düştüğünü söylediler. Yani Farabi Hastanesi'ndeki servisinde mikrop kaptığını ima eder gibiydiler. Şimdi çocuğum yatağa mahkum. Eşim bir hurdacıda çalışıyor, aylık geliri ise 400 milyon lira. Oysa çocuğum aylık ilaç masrafı 200 milyonu buluyor. Ayrıca doktorların verdiği bin 500 Euro değerindeki ilaçları ise paramız olmadığı için alamıyoruz. Yeşil Kart sayesinde ilaçlarımızın bir kısmını alıyoruz ancak büyük bir kısmını karşılayamıyoruz. Bunun için hayırsever vatandaşların yardımına ihtiyacımız var" diye konuştu.

KTÜ Farabi Hastanesi Başhekimi Doç. Dr. Haluk Ulutku ise ailenin iddialarını kendilerinin de araştıracaklarını belirterek, "Biz hastanemizin hijyeni ve sterilesine çok önem veriyoruz. Aylık olarak her servisteki çalışanlarımızdan kültür alıyoruz. Bölgede de bu konuda örnek gösterilen bir hastaneyiz. Ailenin iddiaları olabilir. Ancak ben buna ihtimal vermiyorum" şeklinde konuştu.

Anne Hacer Uzun, oğlunun 7 aydır hiç konuşamadığını ancak her şeyi algıladığını ifade ederek, Trabzonsporlu futbolcu Szymkowiak hayranı olduğunu söyledi. Yatağının başucunda Trabzonspor forması ve Szymkowiak resimleri bulunan Abdulkerim, Trabzonspor'u ve Szymkowiak'ı çok sevdiğini bakışları ve gülüşleriyle tescil ederken, anne Uzun oğlunun sağlığında top oynarken sürekli bu futbolcunun formasını giydiğini belirtti. Başucundaki formaları ve resimleri almaya kalkıştığı zaman oğlunun ağlayarak buna tepki verdiğini belirten anne Uzun, "Trabzonspor'un Polanyalı futbolcusu Szymkowiak'a büyük hayranlık duyuyor. Eğer oğlumu ziyarete gelirse oğlum çok mutlu olacak. Bu mutluluğu bizden inşallah esirgemez. Kendisini evimize bekliyoruz" dedi. (İhlas Haber Ajansı)

Beyler beş gün önce bu haberi buraya ben koymuştum.Şimek bizi yanıltmadı ve bugün kardeşimizi ziyaret etmiş.Teşekkürler Şimek

Kaynak:Resmi Site

Szymkowiak’tan engelli minik taraftara ziyaret
          Polonyalı futbolcumuz Miroslaw Szymkowiak, bugün bedensel engelli Abdülkerim Uzun’u evinde ziyaret etti. Minik Abdülkerim’e moral veren Szymowiak, üzerinde isminin yazılı olduğu Trabzonspor ve Polonya Milli Takımı formalarını hediye etti.
          Szymkowiak’a karşı özel bir hayranlığı olduğu öğrenilen Abdülkerim’in odasının Polonyalı futbolcunun posterleri ve fotoğraflarıyla kaplı olduğu görüldü.

Ziyareti Profesyonel İşler Sorumlumuz Caner Çuvalcıoğlu’yla birlikte ziyareti yapan Szymkowiak, burada yaptığı konuşmada, “Kendisinin bana gösterdiği sevgi çok duygu verici. Bundan sonra oynayacağım karşılaşmalarda atacağım ilk golü kendisine hediye edeceğim” dedi.

Yorum

• Simek'e helal olsun,düzgün adam.İnşallah küçük kardeşimiz en kısa sürede sağlığına kavuşur.
            Amatör ruh,profosyonel düşünce
            İnsanların yaşaması için gerekli olan üç şey;Hava,su,DEMOKRASİ

Yorum

• helal olsun şimek kardeşim benim

Yorum

• Eğitimci, baba ve Trabzonspor taraftarı bir insan olarak Szymkowiak'a bu hassas davranışı için teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar BMN olarak bu çocuk ve ailesi için bir yardım organizasyonu düzenleyemez miyiz? Haberden anlaşıldığı kadarıyla ailenin maddî durumu pek iyi değil. Bir insan sağlığı ve hayatıyla karşılaştırıldığında pek de önemli sayılmayacak şeyler için aramızda para toplama organizasyonları yapmıştık. Bu minik kardeşimiz için de bir şeyler yapamaz mıyız acaba?
                En son poetricus tarafından düzenlendi; 22.08.2006, 21:13.

Yorum

• budur işte bravo Szymek, bir hayranını sevindirdin ve bizi mutlu ettin teşekkürler.
                  bordomavi.net
                  Trabzonspor'un ilk ve en büyük taraftar sitesi

Yorum

• Duygulandım ve sevindim...Bravo Szymek...
                    Biri yükseğe çıkmaya görsün. Herkesde bir analık duygusu belirir.. Çok çıkma, düşersin dercesine bakarlar.
                    Bunu acınma sanarak inmiş çok kimseler vardır.

Yorum

• İlk olarak Poetricus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Eğitimci, baba ve Trabzonspor taraftarı bir insan olarak Szymkowiak'a bu hassas davranışı için teşekkür ediyorum.

Arkadaşlar BMN olarak bu çocuk ve ailesi için bir yardım organizasyonu düzenleyemez miyiz? Haberden anlaşıldığı kadarıyla ailenin maddî durumu pek iyi değil. Bir insan sağlığı ve hayatıyla karşılaştırıldığında pek de önemli sayılmayacak şeyler için aramızda para toplama organizasyonları yapmıştık. Bu minik kardeşimiz için de bir şeyler yapamaz mıyız acaba?
                      abi sana katılıyorum!toplayalım bişeyler!böyle bi başlık açalım başlayalım toplamaya

Yorum

• 64' Maccabi Haifa 0 - 1 Liverpool

54' Osasuna 1 - 0 Hamburger SV

HT Red Star Belgrade 0 - 1 AC Milan

42' Benfica 1 - 0 Austria Vienna
                        Sampiyon olmamiz icin ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil.

DERIN TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak worldmaster tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Yok böyle bir kaleci!
                          Sao Paulo'nun kalecisi Rogerio Ceni, Cruzeiro ile 2-2 berabere kaldıkları lig maçında tarihe geçti. 35. dakikada takımı 2-0 geriye düştükten sonra 38'de bir penaltı atışı kurtaran Ceni, 42. dakikada frikikten attığı golle farkı bire indirdi. 61'de penaltıdan beraberliği sağladı. Almanya 2006 Dünya Kupası'nda Brezilya'nın ikinci kalecisi olan Ceni, kariyerinde 64 gole ulaştı ve 62 gollü Chilavert'i geride bırakarak en çok gol atan kaleci unvanını yakaladı.
                          İlk olarak ATSIZ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          bizim paralı başkan bunu hemen alsın,bir taşla iki kuş vurmuş olur....
                          hem kaleci hem santrafor,
                          nasılsa parasını cebinden verecek
                          Arkadaşlar unuttunuz galiba ama geçensene jeffden önce bu kaleciyi istedik biz.Arada 500bin dolar mı ne fark var dıye almadı ömer sarı(ulan ne gıcık gitmiştim ona o zamanlar).Gelecek vaadediyo diye jefi aldı geldiler.
                          HAYDE HAYDE.ISTANBULU BIRDAHA GETIR DIZE TRABZON.EZE EZE KUPA KARADENIZE TRABZON HAYDE HAYDE VUR HAYDE TRABZON

Yorum

• Bende gerçekten çok duygulandım helal olsun...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Beyler Türk basının durumunu çok iyi özetleyen bir haber:

Lazaroni, Marcelinho’yu hazırlıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, henüz kendini gösteremeyen Marcelinho'dan Apoel maçında çok şeyler bekliyor.

Hafta başından bu yana yapılan antrenmanlarda bu oyuncuyla kısa görüşmeler yapan Lazaroni, maç içinde neler yapması gerektiğini anlattı. Brezilyalı hoca, kendisinin ve takımın kurtuluşunu Marcelinho'nun göstereceği üstün performansa bağlıyor. Bu arada sağ kasık adalesinde gerilmeye bağlı bir ağrı olan İbrahim Yattara'nın Apoel maçında forma giyebileceği belirtildi. Bu arada rakip Apoel kafilesi dün Trabzon’a geldi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile bazı yöneticilerin çiçeklerle karşıladığı Rum kafilesinin futbolcu kadrosu Maçka Sümela Otel’de kampa girerken, taraftar ve yöneticiler şehir merkezindeki Usta Otel’e yerleşti. Öte yandan kulüp eski başkanlarından Mazhar Afacan, dün sabaha karşı tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

23.08.2006
                              İbrahim Şahin Zaman

Yorum

• İlk olarak tirabzonli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Beyler Türk basının durumunu çok iyi özetleyen bir haber:

Lazaroni, Marcelinho’yu hazırlıyor

Trabzonspor Teknik Direktörü Sebastiao Lazaroni, henüz kendini gösteremeyen Marcelinho'dan Apoel maçında çok şeyler bekliyor.

Hafta başından bu yana yapılan antrenmanlarda bu oyuncuyla kısa görüşmeler yapan Lazaroni, maç içinde neler yapması gerektiğini anlattı. Brezilyalı hoca, kendisinin ve takımın kurtuluşunu Marcelinho'nun göstereceği üstün performansa bağlıyor. Bu arada sağ kasık adalesinde gerilmeye bağlı bir ağrı olan İbrahim Yattara'nın Apoel maçında forma giyebileceği belirtildi. Bu arada rakip Apoel kafilesi dün Trabzon’a geldi. Asbaşkan Haşim Sayitoğlu ile bazı yöneticilerin çiçeklerle karşıladığı Rum kafilesinin futbolcu kadrosu Maçka Sümela Otel’de kampa girerken, taraftar ve yöneticiler şehir merkezindeki Usta Otel’e yerleşti. Öte yandan kulüp eski başkanlarından Mazhar Afacan, dün sabaha karşı tedavi gördüğü KTÜ Tıp Fakültesi Farabi Hastanesi'nde hayatını kaybetti.

23.08.2006
                                İbrahim Şahin Zaman

kardeş marcelinho apoel maçında oynamayacak ki? nasıl haber anlamadım..

Yorum

Yükleniyor...
                                X