İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi
Gönderiyi görüntüle
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Son Dakika Haberleri (BU BAŞLIKTA YORUM YOK!) Sadece haberler
Daraltma
Bu konu kapanmıştır.
X
X
-
İlk olarak Semih(TS) tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleÇok takıulıyor be böyle maçı seyredersdem verem olurum ben.Yinede sağolasın
arkadaşım o hızla ilgili biraz seyrettikten sonra streaming kaltesi artar ve eğer bilgisayarın ve internet bağlantı hızın yüksekse 600 kbps yi deneyebilirsin."Ya biz 2010-2011 Şampiyonluk Kupasını alacağız, ya da o bizi"...
Yorum
-
ts_fan
İlk olarak ıloveyouszymek tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebeyler size son dakika bir haber vereyim.Bugün maçı stadyumda izlemeyip lig tv de izleyecek olanlar www.digiturkwebtv.com dan ücretsiz olarak izleyebilirler.1 hafta ücretsiz deneme yayını varmış.Bilgilerinize...ayrıntılı bilgi ve tam link için www.ligtv.com.tr.Saygılar.Ben şu anda izliom
Yorum
-
İlk olarak temmuz12 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegkalmuk bu arada öncelikle sana teşekkür etmemiz lazım. Adminlerinde mutlaka bu konunun üzerinde durup yeni kuralları tüm forum üyelerinin okuduğundan emin olması lazım. Ama burada kural sanırım bireysel küfürler değil, koro halinde organize halde yapılan küfürlü tezehuratlar.
Küfür malesef bizim kültürümüzün bir parçası olmuş. (parçası demiyorum, parçası olmuş) bundan kurtulmak sadece sporla vs olacak bir şey değil. Şovmenlerimizden, Siyasetçimize kadar herkesin ağzında. hani televizyonlarda da bolca biiiip duyuyoruz artık. En azından maçlarda organize halde küfürlü tezahurat yapılmazsa takımımızı bu cezalardan korumuş oluruz. Onun dışında isteyen istediği kadar küfretsin, eleştirme hakkımız malesef yok. Zira biz birbirimize benzeriz. Yoktur farkımız...
yapılan acıklamalarda koro halındekı kufurle dıgerı bırbırıne karıstırılıyo,
stadta kufur var dıyosun adam dıyokı mıllet desarj oluyo.30 bın kısı aynı anda mı.
ben sahsen stadta mac ızlerke(ozellıkle yanımda bayan varsa) acayıp rahatsız oluyorum.sen pozısyona bakıyosun arkanda 150-200 kısı resmen kusuyo.bu bırıncı mesele
diğer bir sorun forumdakı kufurler (......) ıle gecıstırılıyo ama herkes ne oldugunu bılıyo orda kemal sunalın bıplı fılmlerı gıbı ne dendıgını herkes bılıyo.
buna bır an once cozum bulalım.ayrıca bu forum kahvehane degıl bayanlarla bırlıkte yazısıyoruz onlarda var burda.
KARADENIZ INSANI KUFUR ETMEDENDE NE ANLATMAK ISTEDIGINI INCELIKLE ANLATIR.
Yorum
-
ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN 12 BİN AURO VE 5 BİN YTL'SİNİ ÇALDILAR
Albayrak'a yankesici ŞOKU
G.Saray'ın eski yöneticisi Abdurrahim Albayrak, Trabzon Havaalanı'nda yankesicilere çarpıldı. 12 bin Euro ve 5 bin YTL'si çalındı.
--------------------------------------------------------------------------------
Yılmaz izdihamında Abdurrahim Albayrak'ı çarptılar
Galatasaray eski yöneticilerinden işadamı Abdurrahim Albayrak, havaalanında 12 bin 500 Avro ve 5,5 milyar lirasını çaldırdı.
Siyasete dönüş kararı alan eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın Trabzon ve Rize çıkartmasında yankesicilere gün doğdu. Yankesicilerin çalışması Yılmaz'ın özel bir uçakla Trabzon Havaalanı'na inmesiyle başladı. Yılmaz'ın karşılamak için gelen kalabalığın arasına karışan yankesiciler ilk olarak Albayrak'ın ceplerini boşalttı. Abdurrahim Albayrak çarpıldığını kalabalığın arasından güçlükle otobüse bindiği anda fark etti. Pantolon ve ceket cepleri dışarı çıkmış bir halde kendini bulan Albayrak, polislere durumu bildirse de aşırı kalabalık arasında kimin yankesici olduğu tespit edilemedi. 123 bin 500 Avro ve 5,5 milyar lira para ile banka kredi ve kimlik kartları çalınan Albayrak, içinden paraların alındığı cüzdanlarının, kimlikleri ve kredi kartlarıyla birlikte havaalanı yakınında bulunduğu haberini Rize'de aldı. Albayrak'ı çarpanlar Rize-Trabzon arasında da boş durmadı. Mesut Yılmaz, İyidere'de Cuma namazı için indiği sırada 8 eski ANAP'lının daha cepleri boşaltıldı.
SABAH''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
feneri "ampül" aydınlatır ancak "güneş" kendiliğinden ışık verir !
Yorum
-
bu adamın bir kere de cep tel.i çalınmıştı gs.lilerin arasındayken ya da cüzdanı idi.''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
benimde ailemde ve akrabalarımda trabzonsporun dısında takımları tutanlar var ,onlara yapacak hıc bır sey suan da 23 yıldır sampıyon olamamıs bır takımda bu dogal. ama zaten memleketının takımını tutmaktansa baska takımı tutan kısı trabzonsporu tumasada olur.
Yorum
-
burası son dakika haberlerinin yazıldığı yer arkadaslar lütfen msg.larımıza dikkat edelim''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
-
eger haber dogruysa su yattarayla ne yapmali acaba,so antremanda yedek oynatilacagini anlayan yattara birden agrilarim var diye sadece duz kosu yapti,dün zaten hocamizin basin demeci de acaip di sanki yattara rol yapiyor gibi konustu hoca.kaynak internetspor.
Yorum
-
Bence haber yine ist basınının uydurması ama eğer gerçeklik payı varsa da haklı adam.Bu takımda Gökdeniz 11 de çıkıyosa Yattara yedek kalırsa intihar etmeli...Ama böyle bi şeyin olmadığından adım gibi eminim.Yattara zaten bugüne kadar çoğu maç yedek oturtulan bi adam.Niye şimdiye kadar sesi çıkmadı????Şimdi mi aklı başına geldi bu adamın.Son söz eğer Marcelinhonun gelişi benim Yattara izleme zevkimi elimden alacaksa bi an önce geldiği yere gitsin derim.Ama dedim ya bu haber tamamıyla uydurmadır..."Primum non nocere" (Önce zarar verme)!
Yorum
-
BARTHEZ'İN TRANSFERİ OLMADI
Başkan Albayrak'ın, UEFA'da oynayabilecek bir kaleci almak istemesi üzerine Olimpic Marsilya'da forma giyen Barthez'e yönelindi. Ancak Fransız kalecinin 4.5 milyon euro'da diretmesi bordo-mavili takıma geri adım attırdı. Yönetim, başka alternatif bakarken S. Donetsk'ten Pletikosa için gelecek yanıt da
beklenecek.
562
kez okundu
2006-08-04 12:27:49
trabzonhaber.net
doğruysa..''Ben kulüp tutmam, çocuk... Çünkü hepsi benimdir. Hem; sivil veya asker toplumun tamamına hizmet veya kumanda edenler bir kulübü tutsalar bile -görev sırasında- bunu açıklamazlarsa isabet ederler. Aksi halde, otoriteleri sarsılır ve tartışılır. Tefrika (ayrımcılık, nifak) yaratmış olurlar. O nedenle dikkatli olmalarını tavsiye ederim." Mustafa Kemal Atatürk (2 Aralık 1933)
Yorum
Yorum