Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İki senedir bir film izliyoruz ama türü ne hala kestirebilmiş değiliz ne yazık ki. "Karma" bir tür herhalde bu ve sinemaya yeni bir hava katabilir. Önce polisiye ile başladık, sonra komediye döndü, ardından sırasıyla korku, drama, macera, aksiyon ve son olarak yine komedi ile devam ediyoruz.
    Türü kestirebilmek güç olsa dahi, bunun bir Türk filmi olduğu yadsınmaz bir gerçekliktir.
    Saygılar...
    Fanki tonki zonki...

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Siz de basladiysaniz, benim icin artik bu mesele kapanmistir. Meydani sizlere birakiyorum bu konu hakkinda.

Sikebahce taraftari, sike meselesi olmadan önce de, destek bakimindan Türkiye'de tek takim idi. Sike meselesini kastetmedim ben. Onlar kadar da ahlaksiz baska bir topluluk var midir bilmiyorum. O ayri konu. Ama sike meselesi disinda bile, basketbol, voleybol, diger branslara verdikleri emekleri biliyor musunuz?
      Aldiklari formalari, ürünleri? Bir cok konuda fikir ayriliklari olsa bile kulübün menfaati icin tek yumruk olduklarini?
      Sike meselesinde arkalarinda durduklarinin övünelicek bir tarafi yok. Ama ben ve sayin baskanimiz bunu kastemedi. Siz de gayet biliyorsunuz neyin kastedildigini.

Su cocukca gösterilen Volkan ve Tolga örneklerini anlatmaktan ben biktim.
      Hayatinizda sizler hic geri adim atmiyorsunuz demek ki. Mükemmel insanlarsiniz.
      Yarin alisverise gidecegim dediginizde, kesinlikle sözünüzün arkasinda duruyorsunuzdur muhtemelen. Hic bir zaman durum degisikligi yasanmiyordur hayatinizda. Eyvallah.

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benden bu kadar.
      Su forma meselesine hic girmeyelim. Bir urun cikariyorsun, bundan sonrasi normalde ticaretin ekonominin kurallarina bagli olmasi gerekir. Mamafih, oyle olmuyor Turkiye'de, en azindan burdan oyle gozukuyor. Turkiye'de bu mevzunun dogrudan takim destegine baglantisina dair yerlesmis inanc, arastirilmasi gereken ve hakikaten takdir edilmesi gereken bir pr calismasidir. Kimin eseri ise hasetle de olsa takdir ediyorum

Cocukca dediginiz sey TS kulup baskaninin dogrudan kamuoyu ile paylastigi soylemler. Bunu karsilastirdiginiz ornek... Ben alisverise gidecegim deyip gitmezsem bu sadece beni ve bunu soyledigim kisileri ilgilendirir. Bir de "yarin alisverise gidecegim, gitmeyen top olsun" da demem durup dururken

Bir de simdi dikkat ettim, tum samimiyetimle soyluyorum, baskan FB'li taraftarlari desteklerinden dolayi overken aslinda neyi kastettigini bilmiyorum, emin degilim ama soyledigi andaki sartlari gozonune alinca ilk aklima gelen seyleri yazdim yukarida. Acikcasi baskanin bu konuda diger bircok konuda oldugu gibi bilincsizce ve eksik konustugunu dusunuyorum. FB'li taraftari eger sizin kastettiginiz sebepten ovuyorsa zahmet edip bunu ayrica belirtmeli. "Destek" sebebi ile malum kitleyi ov ama sikeye verdikleri "destek"'i es gec. Bu mantikli geliyor mu?
      En son fteotdgs tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 21:07.

Yorum

• İlk olarak alper* tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        "Birden" bu kadar fırtına neden kopuyor anlamadım.

Şimdiye kadar yapılan konuşmalara göre daha iyi daha net bir konuşmaydı.

Çok fazla gergin bir hava var.
        Konunun son durağı CAS ceza vermiş, şike dünyaca tescillenmiş ve "birden" bu kadar fırtına kopuyor öyle mi? Durduk yere yani?

Beni başkan seçildikten sonra değil, seçilmeden önceki konuşmaları ilgilendirir. Ne vaat etti, oyları nasıl topladı, ve nasıl oryentallik dersleri veriyor, orası ilgilendirir.

TFF'ye resmen başvurmadığı her gün ihanet içindedir.
        https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• 170 milyon tl nin faizi aylik 1 milyon tl civarindadir yani bir standard oyuncu maliyeti. faiz illeti falan filan alti üstü bu.
          burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• ya eminm iho buradakilerinin beyin caplarinin kac cm oldugundan bahsetmiyordu. konumuz beynin boyutu olmamali. bu mantikla beyinsiz de ayni kapiya cikiyor.

İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            gerizekali lafı küçük beyinliden kötü. Ayrıca küçük beyinli büyük beyinli olmak allahtan tarafindan gelen birşey ama zekaya atifta bulunmak daha yanlış...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
            "ama her şeye rağmen bu yeryüzünde şarkılar söyledik. teşekkürler dünya." kazim koyuncu

Yorum

• Dun aksam tvdeki programi takip edemedim ama basin toplantisi olumlu duruyor okudugum kadariyla. En azindan kupa ile ilgili olan kararlilik yinelenmis.

Bana kalirsa 1 dk daha durmadan istifa etsinler o ayri mesele
              En son h@msi61 tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 21:15.

Yorum

• Şimdi geldim ve youtube'dan basın toplantınsının birkaç part'ını seyrettim.

Bence gayet net konuşmuş. Özellikle şu dikkatimi çekti; '' kupa ile ilgili hükümetin aldığı pozisyon hakkında sürekli yorumda bulunmamızı istemekle bizi zor duruma düşürüyorsunuz''....
                Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-

StopMatchFixing.Com

Yorum

• Bugünün trend söylemi 'samimiyetine inanmak,inanmamak'. Trabzonspor sevdalıları temiz futbol paydaşlarından sonra yeni tt miz oldu.

Yorum

• Basın toplantısında Sadri Şener yönetiminin borcunun 130 milyon TL olduğunu ve bu borcun yeni yönetim geldikten sonra çıktığını iddia eden kimdi? Hatta elimde denetleme kurulu raporu da var dedi. Oysa denetleme kurulunun kongre öncesindeki verdiği rakam 175 milyon TL...

Futbol, basketbol, voleybol, hentbol, atıcılık, judo, atletizm, masa tenisi ve boks dallarında faaliyet gösteren kulübün resmi sitesi.
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      70 milyon TL'lik geliri tam anlayamadım izah edebilecek var mı?
                      yayın ve sponsor ts clup gelirleri felan klüp üyelerinden gelen aidatlar taraftar karttan gelen trabzoncell felan filan...

Bu takımın beğensede beğenmesede her sene kafadan 70 milyon tl kasasına giriyor.
                      En son Hüseyin Başoğlu tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 22:28.

Yorum

• SORU - CEVAP

-Siz Başbakan'a destek veriyorsunuz ama aynı Başbakan dün "CAS kararı hatalıdır" dedi.
                        -Biz Türkiye sevlası Başbakan'a destek verdik. Başbakan hırsızlık yapılmadı demiyor. Kişi ve kurumlar ayrılsın diyor. Trabzonspor'un hakkı yenmiştir. O kupa Trabzosnpor'un hakkıdır. Bunun tersini söyleyen bizi karşısında bulur.

Yorum

• Haci kupayi almak icin verdigi mücadeleyi tantanayla devam ettirmeyi seviyor.
                          Sadece birkacinin adini koyacak olursak
                          - emek hirsizlari
                          - ya o kupa beni ya ben o kupayi alacagim gibi tantanali konusmalarina simdide
                          uefa nin gerekceli kararini aciklamasini bekleyecegizle devam ediyor. Birde sunu diyor;
                          eger Trabzonsporda sikeye karismissa bizide düsürsünler, ancak ayni seyleri Sivasspor
                          baskani Mecnun icin söyleyemedi, sikeden dolayi icerde yatmasina ragmen kendine
                          güvendigi kadar onada güvendigini baskan secildigi ilk günlerde rahatlikla söyleyebildi.
                          Ya Mecnunu sikeden dolayi iceri atanlar kus beyinlidir, yada onun temiz oldugunu
                          iddia edenler.

Haci baskan secildigi günden beri yaptiklariyla ve konusmalariyla nerede ise yaradigini
                          ben daha göremedim. Tff yöneticileri, fb nin sikeci yöneticileri ve kupada ayni yerinde
                          duruyor. Her seyi uefa ve fifa dan bekliyor, onu zaten herkes bekliyor, ancak bu konuda
                          senin baskan olmanla benim taraftar olmam arasinda bir fark olmali, eger bu farki ortaya
                          koyamiyorsan kimin kus beyinli oldugunuda anlayamazsin.
                          insanin gözlerini acmasi bazen cok aci verici olabilir!

Yorum

• Kimi kandiriyor bu adam?
                            Muhalefete ve Hükümete gösterdigi tepki ayni mi?
                            "Sayin ba$bakan ki$ilerle kurumlar ayrilsin dedi!" diyor sonrada muhalefete yine giydiriyor...
                            Dün burada "uuuu bakin ba$bakana da giydiriyor!" denildi...
                            Ne dün ne de bugün giydirdigini görmedim duymadim...
                            Muhalefeti hirsizlarin yaninda olduklari icin ele$tiriyor ve sert yapiyor ama ayni zihniyette olan ba$bakanini ele$tiremiyor..."Ya öyle dedi sadece..." demeye getiriyor...
                            Ba$bakanini da ayni sertlikte ele$tirsene...ba$bakanin da FB taraftarlari üzüldü demedi mi? Senin taraftarin sevindi mi bu yolda?
                            I$in gücün kivirmak...

Eksiklerimiz var diyor ama en büyük eksiklik olan forvet ve solbek mevkisini eksik olarak görmüyor beyefendi (:
                            Madem orasi $ikayet etme yeri degil de hizmet etme yeridir, neden her söz aldiginda eski yönetimin hatalarini dile getiriyorsun be adam?
                            Teknik direktörün forvet lagzim diyor...ama sen yok onlarin CV'si "Canko" dan daha kötüymü$ (:
                            Güler misin aglar misin (:

Bide merak ettigim bir$ey var...
                            Beyefendi diyor ki "bu koltukta oturan sadece futbol konu$maz, ülke ile ilgili de duru$unu belli eder!"
                            O koltukta oturmanin ilk ve tek amaci Siyaset yapmak degil o kulübe hizmet etmektir...
                            Ne demek illa Türkiye'nin gündemi ile ilgili de söz söylemek ?
                            En son Mehmet Fatih Silik tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 22:43.
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• cok dogru

İlk olarak 6Şafak Aydın1 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Haci bile Sikecilerin küme düsmesini istemiyorsa sponsorlari olan Muharrem Usta neden istesin.
                              iki ucu ... degnek misali,bize Aysal gibi adam lazım,ama malesef ypk..
                              @zafercalikoglu
                              @trabzonspor

Yorum

• Ben Hacının söylediklerine kendisinin inandığını düşünüyorum.
                                Bizim oranın kırosu böyle olur. Doğru bildiğini ulu orta söyler.

Taraftarı bölüyormuyum, birilerinin ekmeğine yağ sürüyomuyum, dün söylediklerim ile ters düşüyormuyum diye bi düşünce yok.
                                O inanmış bi kere başbakana, gerisi teferruat ona göre.
                                "çınlasın gökyüzü karadeniz ağlasın yıldızsın aysın eren iyi ki varsın"

Yorum

Çalışıyor...
                                X