Bir kere şu kesin ki, Başkan dün gece Tv, bugün de basın karşısına çıkmak zorunda kaldı ise bu başarı bmn ailesine aittir. Bu forumda yaptığımız bütün eleştiriler kulağına çalınmış. Şahsen çok samimi bulmadım açıklamaları ama kupa konusunda emin konuştu. Bekleyip göreceğiz kupa gelecek mi gelecekse nasıl gelecek...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
Daraltma
X
-
İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülebu yorumuna bir yorum yapmamı beklemiyorsun herhalde
Yorum
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezadriyi ne çabuk unuttunuz? ince zeka lazım derdi yildirim demiröreni secmeden...
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Kaldı ki Sadri başkan asla taraftarına "küçük beyinli" demezdi!
Yorum
-
İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener kandırıldı. 2011 Şampiyonluk ünvanı ve şampiyonluk primi + yayın gelirleri + manevi tazminatla birlikte geri toparlayacağını düşünerek borçlandı. Sadece Sadri başkan değil hepimiz kandırılmadık mı?
Yorum
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle70 milyon TL'lik geliri tam anlayamadım izah edebilecek var mı?
temlik altına alınan gelirlerin toplamda bu yıl için 70 milyon TL olduğunu söylüyorTS
Yorum
-
ANKET Sonuçlar Tümü
Bugün Kongre Olsa Hangi Adaya Oy Verirsiniz?
İbrahim Hacıosmanoğlu : 13139 Oy
30%
Muharrem Usta : 24539 Oy
56%
Diğer : 6164 Oy
14.1%
Toplam Oy: 43842
haber ts sitesinin face book sayfasından alınmıştır demek insanlarda uyanmış buda güzel bir gelişmwAyşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......
Yorum
-
İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSecildigi ilk günleri hatirliyorum. Televizyonlarda ve basin aciklamalarinda giydiriyordu sikecilere. Burada bulunan bir cok kisi ne kadar memnun idi.
Ama ne zaman miting olayi patlak verdi, o zamandan beri ne yaptiysada hep "capsiz" ilan ediliyor.
Adam ile gecmediginiz dalga, söylenmedik bel alti seyler kalmadi. Söylediklerini cimbiz ile cekiyorsunuz, hic beklemedigim kisiler bile bunu yapiyor. Cok yazik.
Elestiri farkli bir sey. Dersin ki, su su yanlis, söyle düzeltilmeli. Eyvallah. Ama böyle bir durum nadiren burada söz konusu. Hep kisiliginden vuruyorsunuz.
Muharrem Usta hakkinda neler neler söylemistiniz. Simdi ona kurtarici olarak bakiyorsunuz.
Ben samimiyetinize inanmiyorum artik. Sike meselesinde de böyleydiniz. Gündemde ne var ise hep o tarafa inandiniz. Hic mi öz elestiri yapmazsiniz ki? Neyse.
Adam UEFA ve FIFA diyor, sikiysa düzeltmesinler durumu diyor, ama nafile. Gitse de kurtulsak artik. Ben laf sokmalarinizdan biktim. Karsinizda olan bir kisiye rahatca söyleyemeyeceginiz seyleri nasil oluyorsa koskoca baskaniniza söylüyorsunuz. Ben anlayamiyorum bunu.
Ne demek istiyorsun? Siyasi görüşünden dolayi mi eleştirdigimizi düşünüyorsun? Vah canim. Birakin bu işkeri. Biz de ayni görüşdeniz nolcak. Once işini düzgün yapacaksin. Din de iman da bunu gerektirir. Sen her şeyi yüzüne gözüne bulaştir ondan sonra yok beni siyasi görüşüm yüzünden eleştiriyorlar diye agla. O koltuk aglama yeri degil. Ayrica beyfendi fener taraftarini yalayacak kargalarka maç izleyecek bizim taraftarimiza laf sokacak. Ondan sonrada bena hakaret ediyorlar diye aglayacak. Bu adamin fener taraftarini yakadigi gun çekip gitmesi lazimdi.
Yorum
-
AW: İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı
İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadri Şener kandırıldı. 2011 Şampiyonluk ünvanı ve şampiyonluk primi + yayın gelirleri + manevi tazminatla birlikte geri toparlayacağını düşünerek borçlandı. Sadece Sadri başkan değil hepimiz kandırılmadık mı?
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2En son Salpazarli tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 20:27....imza...
Yorum
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülezadriyi ne çabuk unuttunuz? ince zeka lazım derdi yildirim demiröreni secmeden...
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Yorum
-
İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülegerizekali lafı küçük beyinliden kötü. Ayrıca küçük beyinli büyük beyinli olmak allahtan tarafindan gelen birşey ama zekaya atifta bulunmak daha yanlış...
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2En son serdaracıl tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 20:34.
Yorum
Yorum