Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Helvacı61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    İHO samimi değil onu bilir onu söylerim..söylediği hiçbir şeye inanmıyorum...gerekçelerim var ama burda anlatması uzun sürüyor..Trabzonspor başkanının herhangi bir taraftar grubunu işaret edip hain yada ihanet kelimelerini seçmesi çok ayıp sözünü ettiği BMN şike süreci başta olmak üzere en aktif en vefalı taraftar platformu..ne varki sosyo ekenomik ve kültürel düzeyi İHO na uymuyor ona trabzonsporu 1 komibeneye satacak adamlar birde kendi görüşünde politize olmuş sürüler lazım..ama yinede biraz kendine gelmiş adam olmaya çalışıyor bunuda eleştirel gruplara borçlu
    baskana göre en ıyı grup basbakanı gece yarılarında yollarda havaalınında bekleyen utanmadan bırde yalakalık yaparakl boynuna kaskolumuzu asan güzide grubumuz..

2010_2011 süperlig şampiyonu TRABZONSPOR

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      170 milyon tl = 62 milyon euro. Nasıl? Euro olarak söyleyince fazla görünmüyor değil mi? Malouda + Bosingwa + Zokora + Janko'ya 2 yıllık ödeyeceğimiz para 15 milyon euro. Yani bizi batıran borcun dörtte biri. Ben anlamadım ki nasıl batıyoruz o zaman?

Yok oyle birsey zaten hicbir projesi olmayan biri,Trabzonspor gibi bir marka icin hicbirsey bu rakamlar.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        170 milyon tl = 62 milyon euro. Nasıl? Euro olarak söyleyince fazla görünmüyor değil mi? Malouda + Bosingwa + Zokora + Janko'ya 2 yıllık ödeyeceğimiz para 15 milyon euro. Yani bizi batıran borcun dörtte biri. Ben anlamadım ki nasıl batıyoruz o zaman?
        batıyoruz değil de şöyle diyor başkan ve bilançodaki veriler;
        ligdeki tv gelirler, stad gelirleri bankalara gidecek, yani oradan gelen para geldiği gibi kasaya girmeden bankalardan çekilen kredilerin ödemesi olarak gidecek,
        geriye kalan gelirler şimdilik bizde gibi görünüyor, tsclup, bu sene yaptığımız yada yapabileceğimiz sponsorluk anlaşmaları....vs gibi yukarıdaki gelirlerin altında kalan gelirler...
        yani kasaya girmesi gereken büyük meblağlar maalesef bizim değil gibi görünüyor, sadri başkan bu işleri hisse satarak halletmeye çalıştı, nasılsa gideceğim bari uefa ile oyuncuların alacakları konusunda uğraşmak istemediği için hisse senetlerini sattı.

Bu zamana kadar tüm yönetimler içinde sıkıştıkları zaman şirket olduğumuzu anlayan ilk kişi sadri şener oldu, oradan biraz gelir geliyor olmasına rağmen orayı kötü kullandı ama kullandı.

Trabzonsporun yapabileceği hamle var; Borsada bedelli sermaye arttırımına gitmek, bu küçük yatırımcının canını çok yakar ancak borçları miktara göre ya nefes alacak seviyeye çeker yada çok iyi duruma düşürür, galiba bu işe spk çok detaylı işlemlerden geçiriyor bazen izin vermeyebilir diye okumuştum gs-bjk yapmıştı bizim halka arz olurken nasıl bir sözleşme ile arz edildiğimiz konusu incelenmeli değiştirilmeli....vs böylece kasaya nakit girer de tek sorun şirketin de bedelliye katılma zorunluluğu, bunun içinde nakit lazım, öyle olunca da nakiti nereden bulacaksın, burada da zenginler para vermek yerine bu iş ile el atmaları gerek paralarını daha kısa sürede geri alırlar. olan yine borsadakilere olur maalesef... bakınız bjk bedellisi gs bedelli hazırlıkları google amca
        En son inadina61_08 tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 19:04.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Secildigi ilk günleri hatirliyorum. Televizyonlarda ve basin aciklamalarinda giydiriyordu sikecilere. Burada bulunan bir cok kisi ne kadar memnun idi.

Ama ne zaman miting olayi patlak verdi, o zamandan beri ne yaptiysada hep "capsiz" ilan ediliyor.

Adam ile gecmediginiz dalga, söylenmedik bel alti seyler kalmadi. Söylediklerini cimbiz ile cekiyorsunuz, hic beklemedigim kisiler bile bunu yapiyor. Cok yazik.

Elestiri farkli bir sey. Dersin ki, su su yanlis, söyle düzeltilmeli. Eyvallah. Ama böyle bir durum nadiren burada söz konusu. Hep kisiliginden vuruyorsunuz.

Muharrem Usta hakkinda neler neler söylemistiniz. Simdi ona kurtarici olarak bakiyorsunuz.

Ben samimiyetinize inanmiyorum artik. Sike meselesinde de böyleydiniz. Gündemde ne var ise hep o tarafa inandiniz. Hic mi öz elestiri yapmazsiniz ki? Neyse.

Adam UEFA ve FIFA diyor, sikiysa düzeltmesinler durumu diyor, ama nafile. Gitse de kurtulsak artik. Ben laf sokmalarinizdan biktim. Karsinizda olan bir kisiye rahatca söyleyemeyeceginiz seyleri nasil oluyorsa koskoca baskaniniza söylüyorsunuz. Ben anlayamiyorum bunu.
          Kendi adima konusayim, basindan beri defalarca hep soyledigim sey su: Miting olayi, evet, baskanin kapasitesini, capini gosteren onemli bir olaydi. Benim bu tur bir olaya yaklasimim bazilarina insafsiz ya da acimasiz gelebilir fakat bagli oldugu kurumun selameti dusunuldugunde bu tur bir davranis benim icin affedilmez. Cunku bu siradan bir hata degil, bunu yapan calisanin baskan bile olsa acilen iliskisinin kesilmesi gerekir. Bu bir ayrinti degil, dogrudan konsept ile ilgili bir sey. Bunu gozardi etme sansiniz, sansimiz yok(tu). Buna goz yumarsaniz hicbir sey duzelmez, tabir yerindeyse dikis tutmaz, o kanama devam eder. Ediyor da iste. Arkasindan Odyakmaz guzellemesi geldi, baska bir affedilmez hata. Daha sonra her konusmasinda kirilan potlar, cevir kazi yanmasinlar, vs. Bunlari goremiyor musunuz hakikaten? Hakaretleri degil ama bu cizgiler icindeki (kendisine hakaret etmedigimi dusunuyorum, arada bir sinir aninda hatirlayamadigim bir hakaret yazdiysam baska) elestirileri getirenlerin samimiyetine inanmiyorsaniz ben de sizin samimiyetinize inanmiyorum o zaman

Yorum

• İlk olarak nakzo tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Aynı yaşlı Fadime hala gibi bir kabullenmişlik var ben buna tahammül edemiyorum. Bilmeyenlere, unutanlara hatırlatalım burası Trabzonspor ......................
            Yapamayan gidecek, yapan gelecek bir Allahın kulada sormuyor yarım saat basın toplantısında ağlad,ı zırladı da peki çözüm sundu mu? Size soruyorum çözüm sundu mu? Borcu nasıl azaltacağıyla ilgili ben bir şey duymadım, belki sizin kulağınıza söylemiştir.Bu borcu nasıl azaltacak?Sponsor arıyoruz demedi ,feda yılı ilan edip kampanyalarla taraftarımızın desteğiyle ürün satacaz demedi,hesle ilglii konuşmadı,stadla ilgili konuşmadı,taraftarı kombine almaya itecek ,teşvik edecek tek bir satır söylemedi bu herifi savunanlar borç nasıl azalacak bir şey söyleyin daha veya ne içtiyseniz bizede söyleyinde bizde içelim.
            hacıyı savunan arkadaşlar hala daha soruma cevap almış değilim ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????????????? ?????????????????????????????????????????
            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• Bu taraftarın sadakatini sorgulamak Sayın Hacıosmanoğlu'nun haddine değildir.

Trabzonspor başkanının yegâne görevi takıma hizmet etmektir; uluorta konuşmak, taraftarlara sıfatlar takmak, sözümona vaatlerle kandırmak değil.

Söylemleriyle uygulamaları bu kadar zıt düşen bir şahsiyetin Trabzonspor'umuzu lekelemeye hakkı yoktur. Sayesinde karadeniz fıkrası olmamıza az kaldı.

İyi ki topmuş yuvarlak olan, kendileri değil(!).
              https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• IHO ve MRA istifa. ..

Her gün yazacağım. ..

bu şartlarda bize en faydalı Mustafa Denizli olur...

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Kendi adima konusayim, basindan beri defalarca hep soyledigim sey su: Miting olayi, evet, baskanin kapasitesini, capini gosteren onemli bir olaydi. Benim bu tur bir olaya yaklasimim bazilarina insafsiz ya da acimasiz gelebilir fakat bagli oldugu kurumun selameti dusunuldugunde bu tur bir davranis benim icin affedilmez. Cunku bu siradan bir hata degil, bunu yapan calisanin baskan bile olsa acilen iliskisinin kesilmesi gerekir. Bu bir ayrinti degil, dogrudan konsept ile ilgili bir sey. Bunu gozardi etme sansiniz, sansimiz yok(tu). Buna goz yumarsaniz hicbir sey duzelmez, tabir yerindeyse dikis tutmaz, o kanama devam eder. Ediyor da iste. Arkasindan Odyakmaz guzellemesi geldi, baska bir affedilmez hata. Daha sonra her konusmasinda kirilan potlar, cevir kazi yanmasinlar, vs. Bunlari goremiyor musunuz hakikaten? Hakaretleri degil ama bu cizgiler icindeki (kendisine hakaret etmedigimi dusunuyorum, arada bir sinir aninda hatirlayamadigim bir hakaret yazdiysam baska) elestirileri getirenlerin samimiyetine inanmiyorsaniz ben de sizin samimiyetinize inanmiyorum o zaman
                  Baskanin siyasi görüsü secilmeden önce belli degil miydi? Ben o yüzden miting olayini pek önemsemiyorum cünkü cizgisinden cikmiyor. Ama Odyakmaz olayi maalesef anlatilacak gibi degil. Acik konusmak gerekirse sizin samimiyetinizde bence sorun yok. Gayet mantikli bir sekilde neden karsi ciktiginizi söylüyorsunuz. Olmasi gereken gibi. Ama diger renktaslarimiz böyle degil. Yani siz istisnasiniz bu durumda maalesef.

---

Cikip Haciosmanoglu samimi degil diyorlar. Adam baskan olmadan önce ne ise, simdi de öyle. Ben cok takdir ediyorum bu yanini. Taraftara hic oynadigi oldu mu bugüne kadar? Begensekte, begenmesekte yolundan sapmiyor. Su spor camiasinda affedersiniz oynak olmayan kac insan var?

Su taraftar samimiyetinden uzaklasiyor.

Haciosmanoglu geldiginde neler neler söyleniyordu, simdi ayni adam ayni seyleri yaptiginda neler neler söylüyorsunuz.

Senol Günes ile Tolunay varken MRA hakkinda methiyeler düzenler mi yoktu burada? Iste o gelsin, bir daha gikimi cikarmayacagim diyenler mi yoktu? Onu getiren baskana oy verecegim diyenler mi yoktu?

Ne oldu? Ne oldu soruyorum sizlere? MRA da capsiz oluyor.

Kusura bakmayin ama ya siz futboldan anlamiyorsunuz, yani samimi degilsiniz. Ikisinden biri. Daha bir kac ay önce söylediginiz her seyin tersini demeye basliyorsunuz. Aradan aylar, yillar mi gecti? Hayir. 3 hafta lig maci. Avrupa'da her maci gectigimiz halde. MRA istifaaa. Haciosmanoglu istifaaa.

Hadi istifa diyelim. Usta'ya da yarin sirtinizi döneceksiniz. Samimiyet yok, samimiyet!
                  En son cerasus tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 19:44.

Yorum

• Mali İşlerden Sorumlu Başkan Yardımcımız Abdi Serdar Üstünsalih de maddi konularda açıklamalarda bulundu. Üstünsalih, kulübü 191 Milyon TL borç ile devraldıklarını belirterek, “Kongrede borcun yaklaşık 176 Milyon TL olduğu açıklanmıştı. 25 Mayıs’ta kongre yapıldı. 27 Mayıs’ta görevi devraldık. Kongre yapılırken Trabzonspor Kulübü Derneğinin faaliyet raporu sunuldu. Bu faaliyet raporunda beyan edilen borç miktarı yaklaşık 176 Milyon TL’dir. Biz kulübü devraldığımızda borç miktarı 191 Milyon TL idi. Bugün itibari ile borç miktarımız 174 Milyon TL’dir. 27 Mayıs ile 5 Eylül arasında kulübümüze yaklaşık olarak 5.1 milyon Tl nakit girdisi sağlandı. Bu nakit girdisinin yanı sıra yaklaşık 19 Milyon TL’de temliklere olan borçlar ödendi. Toplam olarak bakarsanız 70 Milyon TL’lik bir gelir söz konusu” dedi.
                    70 milyon TL'lik geliri tam anlayamadım izah edebilecek var mı?
                    Trabzon bir sevda,
                    Trabzonspor bir destan...

Yorum

• Ayar yok ayar
                      eleştirinin de sevmenin de ayarı yok...

vur derken öldürmek herhalde tam bizlik bir olay.

(belki de niyet öldürmekti kaza gibi görünsün istedi kimbilir? )
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak vendercan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        IHO ve MRA istifa. ..

Her gün yazacağım. ..

bu şartlarda bize en faydalı Mustafa Denizli olur...
                        Su Mustafa Denizli gibi karakter yoksunu adamlari yazmayin suraya. Mra kalmali Iho defolup gitmeli.
                        Şampiyon Trabzonspor..

Yorum

• İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Ayar yok ayar
                          eleştirinin de sevmenin de ayarı yok...

vur derken öldürmek herhalde tam bizlik bir olay.
                          İmam-cemaat ilişkisi... O bana hakaret edecek, artniyetli ve küçük beyinli olmakla itham edecek, ben de susacağım öyle mi?

Hiçbir başkan muhalefeti böylesine aşağılarcasına eleştirmemiştir!
                          https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            İmam-cemaat ilişkisi... O bana hakaret edecek, artniyetli ve küçük beyinli olmakla itham edecek, ben de susacağım öyle mi?

zadriyi ne çabuk unuttunuz? ince zeka lazım derdi yildirim demiröreni secmeden...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                            ...imza...

Yorum

• İlk olarak mhmmt61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bu yorumuna bir yorum yapmamı beklemiyorsun herhalde
                              elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                70 milyon TL'lik geliri tam anlayamadım izah edebilecek var mı?
                                Göreve geldikleri ay içinde 35 milyon tl cıvarında yöneticilerın kefil oluşuyla kredi çekmışlerdi.sanırım bi miktar daha borç harç buldular 70 milyon gelır diye bunu kastetmışdir diye düşünüyorum.

Yorum

Yükleniyor...
                                X