Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Ne demek istiyorsun? Siyasi görüşünden dolayi mi eleştirdigimizi düşünüyorsun? Vah canim. Birakin bu işkeri. Biz de ayni görüşdeniz nolcak. Once işini düzgün yapacaksin. Din de iman da bunu gerektirir. Sen her şeyi yüzüne gözüne bulaştir ondan sonra yok beni siyasi görüşüm yüzünden eleştiriyorlar diye agla. O koltuk aglama yeri degil. Ayrica beyfendi fener taraftarini yalayacak kargalarka maç izleyecek bizim taraftarimiza laf sokacak. Ondan sonrada bena hakaret ediyorlar diye aglayacak. Bu adamin fener taraftarini yakadigi gun çekip gitmesi lazimdi.
    Siyasi görüsünden dolayidir demedim, demiyorum.

Aglamak? Iste tam sikeci agizi ile konusuyorsunuz. Sosyal medya'da sikeciler sizin baskanlariniz agliyor diyorlar diye, size bu dokunuyor. Bu sefer onlarin diline düsmemek icin siz de onlar gibi baskanimiz aglamayi birakmali diyorsunuz.
    Ne demek agliyor? Aglamak kötü bir sey mi? Birakalim su sikeci agizi ile konusmayi.

Ayrica 3 ayda hangi isi yüzüne bulastirmis? 3 Yil gecti de her seyi beceremedi mi?
    Avrupa'da ilk defa gruplara kaldik.

Herkesin dört gözle bekledigi MRA'yi basimiza getirdi.

Sikeceleri söylemedigi söz kalmadi. Acik acik her programda hirsiz diyor. Bundan önce Sadri Sener bu kadar net konusmuyor diye kiziyordunuz. Simdi konusuyor, yine yaranamiyorlar size.

TFF önünde unutulmayacak tarihi bir konusma yapti.

Taraftara yönelik bir popülistik söylemi yok.

O sikebahce taraftarini övmedi. Destek cikislarini övdü. 100% hakli. Ben de imreniyorum o konuda.

Art niyetli davranan taraftarlar var diyor. Katiliyorum.

Hatalari var. Yok mu? Miting olayi, Odyakmaz olayi, Tolunay'in gönderilisi.

Ama agliyor, dogru.

Yorum

• öncelikle başbakanla alakalı sorunun sorulduğu sıralarda yayını kesen trt3 yazıklar olsun. işlerine gelmedi kameralar önünde sorulmayan soruların sorulması. çünkü bu sorulara İHO bile başbakanın aleyhinde cevap vermek zorunda, hatta başbakanın kendisi olsa o bile kendine ters cevap vermek zorunda. başka doğru yok çünkü. . .
      BİZE HERYER TRABZON!!!
      Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Aglamak? Iste tam sikeci agizi ile konusuyorsunuz. Sosyal medya'da sikeciler sizin baskanlariniz agliyor diyorlar diye, size bu dokunuyor. Bu sefer onlarin diline düsmemek icin siz de onlar gibi baskanimiz aglamayi birakmali diyorsunuz.
        Ne demek agliyor? Aglamak kötü bir sey mi? Birakalim su sikeci agizi ile konusmayi.

Ayrica 3 ayda hangi isi yüzüne bulastirmis? 3 Yil gecti de her seyi beceremedi mi?

Sikeceleri söylemedigi söz kalmadi. Acik acik her programda hirsiz diyor. Bundan önce Sadri Sener bu kadar net konusmuyor diye kiziyordunuz. Simdi konusuyor, yine yaranamiyorlar size.

O sikebahce taraftarini övmedi. Destek cikislarini övdü. 100% hakli. Ben de imreniyorum o konuda.

Ama agliyor, dogru.
        Son derece seviyesiz "top" muhabbeti, sonrasi malum. Once Volkan'i "kov", sonra hicbir sey olmamis gibi devam, vs.

Koyunlarin bu kadar bariz olan sikeyi inkar edip sikeci baskanlarina destek cikislarinda ovulecek ne var? Bu olsa olsa utanc verici bir sey olur. Insaf diyebiliyorum ancak.

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Ama agliyor, dogru.
          Şimdi de şikeci ağziyla konuşur olduk öyle mi? Millete sıfat takmak adet olmuş. Ben bilmem sosyal medya falan. Şikeciler ne demiş takip etmem. Başkan şikecilerin taraftarı yalasin biz şikeci olalim. İyi hadi bakalim.

Yorum

• başından beri başkanın biz hiçbiryere başvurmayacağız demediği görüşündeydim zaten. kupa konusunda duruşunun değiştiğini hiç düşünmedim. yine düşünmüyorum. transfer konusunda gercekten maddi menfaatleri düşündüğü için transfer yapmadıysa kendisine teşekkür ediyorum ayrıca. bir henriqe kaldıracak midem kalmadı yaşlandım ayrıca.

başkanla ilgili tek şikayetim amatörce davranması. samimiyetinden mi iş bilmezliğinden mi onu zaman gösterecek.

ayrıca şu anda kim gelirse gelsin catır catır bu şikecileri alt edecek durumda değil. çünkü şikecilerde para var siyaset var, tff var en önemlisi şerefsizlik var. mücadele gercekten zor. .
            BİZE HERYER TRABZON!!!
            Bordo Mavİ

Türk futbolunda en az yuvarlak olan toptur. . .

Yorum

• Zoruma gidiyor arkadaş. Adam fener taraftarini övüyor, kargalarla maç izliyor bizim taraftara laf sokuyor.

Yorum

• zor iş

Trabzon bir aşk hikayesi değildir.
                Trabzon Aşktır gerisi hikayedir.

Yorum

• FB taraftarinin su sike surecinde sike yaptigi kesinlesmis yonetim gitmedigi muddetce takimlarina her turlu desteginin nazarimda ovulecek, takdir edilecek hicbir yani yoktur, aksine utanc vericidir. TS'li olup da bu kervana katilanlari hayretle izliyorum.

Yorum

• çok zor
                    ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

• Cok zor Yonca

Yorum

• İlk olarak Salpazarli tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        gerizekali lafı küçük beyinliden kötü. Ayrıca küçük beyinli büyük beyinli olmak allahtan tarafindan gelen birşey ama zekaya atifta bulunmak daha yanlış...

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
                        Küçük beyinli lafından zekanın değil de beynin hacmen boyutu anlamını çıkarabilmene şaşırıyorum.

Sadri Şener'in öyle bir söylemini hatırlamıyorum. Okusam unutmazdım. Adamın küfretmedikleri akrabası kalmamıştı, onun üzerine söylediyse de haksız sayılmaz.

Onu da geçtim, Sadri Şener'le ne ilgisi var Hacıosmanoğlu'nun? Yaptığının adı yanlış değil de ne?
                        https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Son derece seviyesiz "top" muhabbeti, sonrasi malum. Once Volkan'i "kov", sonra hicbir sey olmamis gibi devam, vs.

Koyunlarin bu kadar bariz olan sikeyi inkar edip sikeci baskanlarina destek cikislarinda ovulecek ne var? Bu olsa olsa utanc verici bir sey olur. Insaf diyebiliyorum ancak.
                          Siz de basladiysaniz, benim icin artik bu mesele kapanmistir. Meydani sizlere birakiyorum bu konu hakkinda.

Sikebahce taraftari, sike meselesi olmadan önce de, destek bakimindan Türkiye'de tek takim idi. Sike meselesini kastetmedim ben. Onlar kadar da ahlaksiz baska bir topluluk var midir bilmiyorum. O ayri konu. Ama sike meselesi disinda bile, basketbol, voleybol, diger branslara verdikleri emekleri biliyor musunuz?
                          Aldiklari formalari, ürünleri? Bir cok konuda fikir ayriliklari olsa bile kulübün menfaati icin tek yumruk olduklarini?
                          Sike meselesinde arkalarinda durduklarinin övünelicek bir tarafi yok. Ama ben ve sayin baskanimiz bunu kastemedi. Siz de gayet biliyorsunuz neyin kastedildigini.

Su cocukca gösterilen Volkan ve Tolga örneklerini anlatmaktan ben biktim.
                          Hayatinizda sizler hic geri adim atmiyorsunuz demek ki. Mükemmel insanlarsiniz.
                          Yarin alisverise gidecegim dediginizde, kesinlikle sözünüzün arkasinda duruyorsunuzdur muhtemelen. Hic bir zaman durum degisikligi yasanmiyordur hayatinizda. Eyvallah.

Herkese iyi aksamlar diliyorum. Benden bu kadar.
                          En son cerasus tarafından düzenlendi; 09.09.2013, 20:51.

Yorum

• İlk olarak serdaracıl tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Zoruma gidiyor arkadaş. Adam fener taraftarini övüyor, kargalarla maç izliyor bizim taraftara laf sokuyor.
                            Onu seçen "bağımsız" delegelerin koyu iktidar yanlısı olanları hariç kalmak suretiyle, seçim bugün olsa kaç oy alırdı? Başkan seçilir miydi?

İhaneti unutmaz bizim "bağımsız" TS gönüllüsü taraftar da, sanırım iktidarın adayı oldu artık kendisi. Bağımsızlar seçmezse iktidar seçtirecek zaten.

Böyle bir kandırılmışlık yok. Bu yönetim bir an önce düşürülmeli öyle ya da böyle...
                            https://twitter.com/Kalkisim_M

Adalet tecelli etmedikçe umrum yok.

Yorum

• İlk olarak hodlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bir kere şu kesin ki, Başkan dün gece Tv, bugün de basın karşısına çıkmak zorunda kaldı ise bu başarı bmn ailesine aittir. Bu forumda yaptığımız bütün eleştiriler kulağına çalınmış. Şahsen çok samimi bulmadım açıklamaları ama kupa konusunda emin konuştu. Bekleyip göreceğiz kupa gelecek mi gelecekse nasıl gelecek...
                              aynen öyle. nasilda yola geldi diyebiliriz bana göre.
                              burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• "Birden" bu kadar fırtına neden kopuyor anlamadım.

Şimdiye kadar yapılan konuşmalara göre daha iyi daha net bir konuşmaydı.

Çok fazla gergin bir hava var.

Yorum

Yükleniyor...
                                X