Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Bizim başkanın maalesef çok yanlışı var...Fakat iyi niyetinden hala şüphem yok, umarım yanılmam.İyi niyetten kastımda kulubun 1 kuruşunu kimseye yedirmeyeceği.Bu çok önemli bir şey arkadaşlar...Sadri şener kulubu bu hale getirdi ama transfer yaptı, şampiyon olduk diye çoğu şeyi sineye çektik...Bu kadar eleştiri ona bile yapmadık.Yapmadığı yanlış kalmadı Sadri Şener in, gökdenize yıldız değil diye başladı ama 9 milyon euroya yıldız olmayan oyuncuyu sattı opetten gelen 10 milyon dolarıda aldı(kulube geldiğinde ekonomik olarak artıdaydık) Şimdi kulubun hali içler acısı.Peki yıldız olmayan oyuncuyu 9 m euroya sattında biz hangi yıldız oyuncuyu aldıkki borç olmuş 200 trilyon.

Bilmediğimiz çok şeyler var, biraz daha sabırlı olmaya ve sukunete davet ediyorum sizleri.

Sizlere çok net bir soru soruyorum, bugüne kadar burada paylaşmakta istememiştim.Bizim Başkan Sadri Şener Başbakanla görüştüğünde şike için yardım mı istedi.Yoksa stadı ben yapayım bana destek olurmusunuz dedi ?

Burada eli kolu uzun olan birsürü arkadaş var lütfen bir araştırsınlar...
    Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Levent USTABAŞI ‏@narvent 3 dk
      Trabzon'da iki iddia: "TS Başkanı, Bakan Bayraktar'a:"Beni TFF Başkanı yap!" dedi.M. Usta çevresine "Ben 4 ay sonra TS'nin başkanıyım" diyor
      Adalet er ya da geç yerini bulacak !!!

Yorum

• Bende baskana kiziyorum...partiye yakinligindan dolayi....bu herhangi partide olsa benim icin ayni tepkuyi alir...ama dzen bole ustaya siyasete yakin dedik bu cikti basimiza demek duzen bole isterse kemal kilicdaroglu gelsin bize baskan olsun o bile duzene uyup rte yakin duracaktir...
        ''Suç yokken suçlu arayanlar suç varken suçluyu bulamıyor'' Şenol Güneş

eski nick:Emres61

Yorum

• Acil olarak bu başkanın bırakması lazım Aralıkta umarım gider..Trabzonspora yakışacak hiç olumlu bir hareketi yok.
          NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE..

Yorum

• başkanı hiç samimi bulmuyorum ama bir konuda haklılığı var.Taraftar başkana gıcık kaptığı için her lafını cımbızla çekiyor şuan.Her lafını kötüleme gayretinde yanlış anlama gayretinde...

Açıkcası taraftarıda başkanıda samimi bulmuyorum.

İlk olarak yüregimts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Levent USTABAŞI ‏@narvent 3 dk
            Trabzon'da iki iddia: "TS Başkanı, Bakan Bayraktar'a:"Beni TFF Başkanı yap!" dedi.M. Usta çevresine "Ben 4 ay sonra TS'nin başkanıyım" diyor
            bende böyle olucağını düşünüyorum.

Yorum

• 100 Milyon € = 268 Milyon 400 Bin TL

Eski adıyla 268 Trilyon 400 Milyar

Az para değil.
              "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                100 Milyon € = 268 Milyon 400 Bin TL

Eski adıyla 268 Trilyon 400 Milyar

Az para değil.
                gündemden uzağım hayırdır nerden geliyor 100 milyon euro

Yorum

• Yedirmezler yahu Tff başkanlığını hacıya.
                  Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• İlk olarak Hüseyin Başoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    gündemden uzağım hayırdır nerden geliyor 100 milyon euro
                    Gelse keşke. Arka sayfada Akın abi (Travelair) yazmış da TL karşılığını paylaşmak istedim.
                    "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

• Aynı yaşlı Fadime hala gibi bir kabullenmişlik var ben buna tahammül edemiyorum. Bilmeyenlere, unutanlara hatırlatalım burası Trabzonspor ......................
                      Yapamayan gidecek, yapan gelecek bir Allahın kulada sormuyor yarım saat basın toplantısında ağlad,ı zırladı da peki çözüm sundu mu? Size soruyorum çözüm sundu mu? Borcu nasıl azaltacağıyla ilgili ben bir şey duymadım, belki sizin kulağınıza söylemiştir.Bu borcu nasıl azaltacak?Sponsor arıyoruz demedi ,feda yılı ilan edip kampanyalarla taraftarımızın desteğiyle ürün satacaz demedi,hesle ilglii konuşmadı,stadla ilgili konuşmadı,taraftarı kombine almaya itecek ,teşvik edecek tek bir satır söylemedi bu herifi savunanlar borç nasıl azalacak bir şey söyleyin daha veya ne içtiyseniz bizede söyleyinde bizde içelim.
                      Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                      O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                      Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                      Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak Emrah Akcagöz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Gelse keşke. Arka sayfada Akın abi (Travelair) yazmış da TL karşılığını paylaşmak istedim.
                        ali ağaoğlundan alamayız ama fenerden alırız o parayı

Yorum

• 170 milyon tl = 62 milyon euro. Nasıl? Euro olarak söyleyince fazla görünmüyor değil mi? Malouda + Bosingwa + Zokora + Janko'ya 2 yıllık ödeyeceğimiz para 15 milyon euro. Yani bizi batıran borcun dörtte biri. Ben anlamadım ki nasıl batıyoruz o zaman?
                          Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                          Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                          - Eomer -

Yorum

• Sayın başkan büyük bir ümidin dışa vurmuş haliydi ilk seçildiği zaman.

O yüzden yarattığı hayal kırıklığıda aynı oranda büyük oldu.

Bizim başkanımız hiç bir güç odağının yörüngesine girmeyecekti,kimseyle kapalı kapılar ardında pazarlık etmeyecekti,en azından böyle bir görüntü vermeyecekti.

On kere yapacak bir kere konuşacaktı,her konuda ayak üstü fikir beyan etmeyecekti.

En kötüsüde taraftarı ''hain olanlar,olmayanlar''diye bölmeyecekti.

İşte sayın başkanın ilk seçildiğinde etrafa verdiği ümit buydu.

Yoksa umulan transferlerin yapılamaması,kulübün ekonomik durumu gibi şeyler biraz okuyan,araştıran taraftar tarafından gayet iyi bilinen veya tahmin edilen şeylerdi.

Hatta bu arkadaşlarımız bildiklerini forumlarımızda zaman zaman bizimlede paylaşmışlardı.Beklentiyi,özellikle transfer konusunda artıran yine başkan ve yöneticileri oldu.

Oysa kimse ilk geldiklerinde onlardan mucizeler beklemiyordu.

Temelde tek bir beklenti vardı,oda ''dik duruş''.

Ama herkese karşı ''dik duruş''.

Yorum

• İlk olarak Ömer SEVİNÇ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              170 milyon tl = 62 milyon euro. Nasıl? Euro olarak söyleyince fazla görünmüyor değil mi? Malouda + Bosingwa + Zokora + Janko'ya 2 yıllık ödeyeceğimiz para 15 milyon euro. Yani bizi batıran borcun dörtte biri. Ben anlamadım ki nasıl batıyoruz o zaman?
                              Maliyetleri 15 milyondan daha fazla etmiyor mu ?
                              Ben sadece Trabzonspor u severim...İsimler gelir gider...

Yorum

• Ynt: İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Secildigi ilk günleri hatirliyorum. Televizyonlarda ve basin aciklamalarinda giydiriyordu sikecilere. Burada bulunan bir cok kisi ne kadar memnun idi.

Ama ne zaman miting olayi patlak verdi, o zamandan beri ne yaptiysada hep "capsiz" ilan ediliyor.

Adam ile gecmediginiz dalga, söylenmedik bel alti seyler kalmadi. Söylediklerini cimbiz ile cekiyorsunuz, hic beklemedigim kisiler bile bunu yapiyor. Cok yazik.

Elestiri farkli bir sey. Dersin ki, su su yanlis, söyle düzeltilmeli. Eyvallah. Ama böyle bir durum nadiren burada söz konusu. Hep kisiliginden vuruyorsunuz.

Muharrem Usta hakkinda neler neler söylemistiniz. Simdi ona kurtarici olarak bakiyorsunuz.

Ben samimiyetinize inanmiyorum artik. Sike meselesinde de böyleydiniz. Gündemde ne var ise hep o tarafa inandiniz. Hic mi öz elestiri yapmazsiniz ki? Neyse.

Adam UEFA ve FIFA diyor, sikiysa düzeltmesinler durumu diyor, ama nafile. Gitse de kurtulsak artik. Ben laf sokmalarinizdan biktim. Karsinizda olan bir kisiye rahatca söyleyemeyeceginiz seyleri nasil oluyorsa koskoca baskaniniza söylüyorsunuz. Ben anlayamiyorum bunu.
                                Helal olsun isin ozunu anlatmissin.
                                Burada acimasizca, takimina zarar verecek derecede yorum yazanlar insallah bu yazidan dersler cikarir.

Bu hakaretler isi cigirindan cikarmaya, takima ve taraftara zarar vermeye basladi.

Discovery cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
                                BMП TЯΛBZOПGЦLDΛΚ

Yorum

Yükleniyor...
                                X