Bizim başkanın maalesef çok yanlışı var...Fakat iyi niyetinden hala şüphem yok, umarım yanılmam.İyi niyetten kastımda kulubun 1 kuruşunu kimseye yedirmeyeceği.Bu çok önemli bir şey arkadaşlar...Sadri şener kulubu bu hale getirdi ama transfer yaptı, şampiyon olduk diye çoğu şeyi sineye çektik...Bu kadar eleştiri ona bile yapmadık.Yapmadığı yanlış kalmadı Sadri Şener in, gökdenize yıldız değil diye başladı ama 9 milyon euroya yıldız olmayan oyuncuyu sattı opetten gelen 10 milyon dolarıda aldı(kulube geldiğinde ekonomik olarak artıdaydık) Şimdi kulubun hali içler acısı.Peki yıldız olmayan oyuncuyu 9 m euroya sattında biz hangi yıldız oyuncuyu aldıkki borç olmuş 200 trilyon.
Bilmediğimiz çok şeyler var, biraz daha sabırlı olmaya ve sukunete davet ediyorum sizleri.
Sizlere çok net bir soru soruyorum, bugüne kadar burada paylaşmakta istememiştim.Bizim Başkan Sadri Şener Başbakanla görüştüğünde şike için yardım mı istedi.Yoksa stadı ben yapayım bana destek olurmusunuz dedi ?
Burada eli kolu uzun olan birsürü arkadaş var lütfen bir araştırsınlar...
Bilmediğimiz çok şeyler var, biraz daha sabırlı olmaya ve sukunete davet ediyorum sizleri.
Sizlere çok net bir soru soruyorum, bugüne kadar burada paylaşmakta istememiştim.Bizim Başkan Sadri Şener Başbakanla görüştüğünde şike için yardım mı istedi.Yoksa stadı ben yapayım bana destek olurmusunuz dedi ?
Burada eli kolu uzun olan birsürü arkadaş var lütfen bir araştırsınlar...
Yorum