Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    çocuk yazar bunlari

aa o oyle olsaydi onu der miydi ??

inanin her seye, baskan bunu dedi diye "akpli oldugu tezi çürümüstür" yani he o kadar basit he mi ?

dedikleri degil yaptiklari beni ilgilendirir, "world leader 53" forma hediyesi gibi mesela, kazliçesme mesela, havaalaninda karsilama mesela

geçiniz
    uzun bir yazı yazdım
    sonra vazgeçtim

ne anladıysan o kalsın
    elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
      Sana mi yazdim güzel kardesim? Ilhan benim icin imalı bisey söyledi bende cevabini verdim .birak kendisi cevap verirse verir bana.tşk

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
      o zaman ozelden yazacaksin. Ortaya yazip buna yazdim ona yazdim olmaz.
      "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Salladığınız BMN yöneticileri şike davasında Trabzonspor kulübünden kat kat daha mücadele etti
        Kesinlikle, yönetimin hic agirli yokdu olmadi tam zamani geldi geciyor onuda degerlendiremiyor, sornada kupa getirdik diye alkis isteyecek, ayip gercekden taraftar az da olsa inanilmaz ders vermisdir, neler yapilabilecegi ile.

trt ekranlarina cikip taraftara laf atmasi büyük yanlis, laf atmasi gerekenler tff de ve gittigi mitinglerde ...
        "Sir, I say that justice is truth in action." Benjamin "Dizzy" Disraeli

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak Adem Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          o zaman ozelden yazacaksin. Ortaya yazip buna yazdim ona yazdim olmaz.
          Ben senin emrindemiyim arkadas?

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak Trabzonspor[TS] tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Taraftarımız inanılmaz değişken.

%90 başkana karşı cephe almışken 2 cümle ile bu oran %70 lere kadar düştü.
            Buna objektiflik deniyor. Insan fikirlerinin esiri olmamalı. Bence başkan gayet güzel konuştu. Transfer konusundada söylediği şeyler bana mantıklı geldi. Ayrıca iyiki ucheye o parayı vermemişiz. Unutmayalım ki barriosun Rusya'ya para ile transfer olması dediklerini doğruluyor. Ama yinede söylüyorum İHO'da Trabzonspor başkanı olacak kapasite, vizyon, cv yok.

Loading %61..

Yorum

• transfer konusunda ne dedi renkdaşlar izleyemedim de?
              #GelsinGörelimÇocuklar

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Ah be kardeş, sadece onlar mı? Nerden başlamalı, nasıl etmeli...
                Öyle söyleme.Bunlar olmayınca doğru bildiği bazı şeyleri de becerip anlatamaz insan.Çok önemli

Yorum

• İlk olarak ilhan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Gerekçeli karar gelmeden atılacak her adım TFF ve tüpçünün elini kolunu bağlayacaktır. O yüzden bu başvuru önemli.
                  ne açıdan bağlayacak?
                  herhangi bir şey sunmadan nasıl bir başvuru yapılacak?

sonuçta Trabzonspor kazanacaksa ne yapılırsa eyvallah da
                  pek mantıklı gelmedi...
                  elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Eee bunu biliyorsunda be güzel kardesim, peki nedenini neden bilmiyorsun, dur ben sna yardimci oluyum, Sadri Senerin babadan gelme cehapeli olmasi, Bizim İho nun da kazlicesmede eller havaya yapmasi falan olmasin ???? birseyler animsatti mi sana ????
                    Iho baskan olduktan sonra TV programlarında Ts'nın yanınından gecmeyen kuruluslar ne oldu da bir anda desteklerini verdiler ts'yi umursar hale geldıler
                    Çünkü sevdim ve ben kalbiyle yaşayanlar zümresindenim.

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Anlatmak istediğim bu.
                      Yarında baya düşebilir ya da ortalık daha beter karışır öyle bir camiayız.
                      Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Ne dedi baskan iyice merak ettim. Herkes birbirine dusmus durumda. Trabzonspor'da bir degisiklik olacakmi? Bu basbakan olayi politik bir manevramiydi? Forvet neden alinmadi? 3 sol bek varken neden Olcan solda? Para durumu nasil? Aralikta secim varmi? Alt yapiya katilan haciosmanoglu oglumu? Sampiyonluk sozu verdimi?
                        "Gençliğimizi büyük bir savaş beklemektedir. Bozgunculuğa, tembelliğe, ahlaksızlığa, cehalete, yalancılığa karşı büyük bir savaş." Alparslan Turkeş

Yorum

• sike konusunda bazi seylerden cekindigi belli gerekceli karar falan gerek yok bence yapmak isteyen her turlu bavuru yapar taciz eder ama yok transfer konusunda herseye deginmedi ozellikle berbatov ve guidetti transferleri hakkinda twit atmistim aciklama bekliyordum hoca konusunda dunde yazdim bugunde takimdaki ruhsuzlar elenecek hocaya cesur olmasini soylemisti yoksa hoca da gidecek bu aksam onu teyid eder gibi konustu
                          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

• İlk olarak Ayhan2661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            transfer konusunda ne dedi renkdaşlar izleyemedim de?
                            Barrios konusunda hukukçular bonservissiz almayın demiş. Kalou da kariyerini Avrupa'da sürdürmek istiyormul. Diğer önerilen oyuncuların CV'si Janko'dan kötüymüş o yüzden gerek duyulmamış. Gerekirse devre arasında forvet alınacakmış...
                            Trabzon bir sevda,
                            Trabzonspor bir destan...

Yorum

• İlk olarak Ayhan2661 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              transfer konusunda ne dedi renkdaşlar izleyemedim de?
                              ben forvet için söz vermedim dedi yeterlimi

Yorum

• İlk olarak Adem Özdemir tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Ne dedi baskan iyice merak ettim. Herkes birbirine dusmus durumda. Trabzonspor'da bir degisiklik olacakmi? Bu basbakan olayi politik bir manevramiydi? Forvet neden alinmadi? 3 sol bek varken neden Olcan solda? Para durumu nasil? Aralikta secim varmi? Alt yapiya katilan haciosmanoglu oglumu? Sampiyonluk sozu verdimi?

Buyur renkta$
                                Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

Yükleniyor...
                                X