Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Trabzonspor hemen Tff'ye basvurmali diyen bir suru insan var tv'lerde, gazetelerde ama bmn deyince bazi insanlar rahatsiz oluyor. Yahu herseyi gectim mac satan karisini satar deyip mahkemece şike cezasi alan adama kefil oldu bu adam , lan bende cok fena hata kolluyorum ha
    Abi cok art niyetlisin...bu kadar kücük beyinli olma lütfen (:
    Cok kolay ya...
    Padi$ahim cok ya$a diyeceksin bu ülkede (:
    Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Pazartesi itibariyle BMN olarak girişimlere başlıyor muyuz?

Yorum

• İlk olarak fteotdgs tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Renkdaş, yazılarından az biraz tanıdığım için yazıyorum, maruz gör lütfen. Senin gibi biri şu iki şeyi nasıl görmezden gelebiliyor, ya da küçümseyebiliyor, aklım almıyor: 1. Miting 2. Odyakmaz.
        Miting olayi, iyi niyetli oldugunu bildigim icin, cok önemsemiyorum ama hata olarak görüyorum.
        Ancak Odyakmaz olayinin hic bir sekilde bir aciklamasini kendime yapamiyorum, kabullenemiyorum. Yani yutuyorum. Ama yigidi öldür, hakkini yeme presibine uyanlardanim.
        Bizim padisahlarin bir cogu kardes katili, biliyor muydunuz? Övündügümüz ecdadlarimiz kardeslerini kundakta bile öldürtmüslerdir.
        Durum buna benziyor. Maalesef cok trajik.

İlk olarak SEDAT tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        He he bir sen duzgunsun zaten bmn'deki bircok insan belalti vurmak icin hata kolluyor. Su taraftar olmasa senin baskan'in cikip hicbir seye cevap dahi vermeyecekti. Siz gizli samimiyetsizler varya esas tehlike sizsizsiniz, sizin omru billah hakkiniz yense mubah...
        Ben niye düzgün oluyorum? Benim de bir cok hatam var. Niye kisilestiriyorsunuz?
        Ama bir cok insan belalti vurmak icin hata kolluyor diyorum, sözümün arkasindayim. Geri sayfalara gidip nelerin yazildigini tek tek alintilayim istiyorsaniz.

Yorum

• İlk olarak İlker Yazıcıoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Yahu sen nereden atlıyorsun ortaya?
          Kaşıntın mı var senin birader?
          İlker tamam Arkadaşında üzerine fazla gitmeyelim hepiniz Muhteşem kişilersiniz

Yorum

• İlk olarak fadigaTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Yargıtayla işimiz yok dedi.Sportif yargılama zaten bitti dedi.Yani yargıtayla ilgili söylediklerinize bugün cevap verdi
            Abi o yargitayi kafadan attim, Yargitay olmaz, Danistay olur, Sayistay olur, ipe un sermek isteyen adam, her türlü bir bahane bulur. Cas' in kararindan sonra beklemek falan bunlar hep basbakanin isleri, bence sorun surda o kupa bize direk gelseydi basbakan cok oy kaybederdi secim arifesi, ama kupa geldi gelecek, aha basvurduk, aha basvuracagiz falan, böyle bunun gibi capi belli adamalrla bizi oyaliyorlar, bu isin sonu yok, Tayyip fenerlileri hice sayip o kupayi bize yar etmez.
            No one wins. One side just loses more slowly.

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Sakin ilker.ben sana gayet normal bi soru sordum.daha gecen aramizda küslük olmasin yaziyosun simdi ne bicim.konusuyosun?yazdiklarin tam anlamadim icin soru sordum ama bu tarz konusmalar yakisiyo sana

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
              Yakışıyorsa sorun yok.
              Ben cerasus'la bir şey konuşuyorum.

Sen buna karşılık diyorsun ki,beni kim yönlendirdi buraya?

Ben,Cerasus'a senle ilgili bir şey mi yazdım?

Aramızda küslük olmasın yazıyorum,senden alıntılayıp laf da atmıyorum ama sen boş durmuyorsun bu arada Fatih.

Ne dememi bekliyorsun Allah aşkına?
              Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

• İlk olarak alihan tarafından gönderildi
                Örtülü ödenekle kulüp başkanlığı yapan bir mahlukat var, başbakanın sözünden çıkmaz, talimat uygular bu sayede kupasının geleceğini zanneder.

İbrahim Hacıosmanoğlu adındaki bu insan eğer adamsa kulüp başkanlığını bırakır yada siyasi her şeyi bir kenara bırakıp adalet için savaşır. Bu kulüp çiftlik değil, ahır değil.

Ne hale geldik, eskiye şükreder olduk. Allah'ın belası herif.
                Örtülü ödenekle iş yaptığıyla ilgili bir tane yazılı belge paylaş o zaman.Başbakanı seviyor diyo adamı iyice yerin dibine soktunuz.Yazılı olarak kanıtlamazsan bu dediğini art niyetlisin renktaş kusura bakma.

Yorum

Nasil komikce savunuyoruz?iho yüzkarasiysa sen nesin

Bu taraftar çok hakaret duydu alışık böyle laflara rahat ol. Taraftara hakarete devam

Yorum

• henüz küfür etmedim kendimi takdir ediyorum
                    burasi türkisch.

Are you not entertained?

Yorum

• İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      İlker tamam Arkadaşında üzerine fazla gitmeyelim hepiniz Muhteşem kişilersiniz
                      Bülent Abi süpersin.
                      Bordomavi.net

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Abi o yargitayi kafadan attim, Yargitay olmaz, Danistay olur, Sayistay olur, ipe un sermek isteyen adam, her türlü bir bahane bulur. Cas' in kararindan sonra beklemek falan bunlar hep basbakanin isleri, bence sorun surda o kupa bize direk gelseydi basbakan cok oy kaybederdi secim arifesi, ama kupa geldi gelecek, aha basvurduk, aha basvuracagiz falan, böyle bunun gibi capi belli adamalrla bizi oyaliyorlar, bu isin sonu yok, Tayyip fenerlileri hice sayip o kupayi bize yar etmez.
                        Başından beri bu iş bitti kupayı alamayız diyenlere saygı duyuyorum.Yani ben kupayı alacağımıza eminim ama tazminat ve küme düşürülme konusunda şüpheliyim

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Bülent Abi süpersin.
                          Ben niye Fransız aldım bu olaya
                          Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Nasil komikce savunuyoruz?iho yüzkarasiysa sen nesin

harbiden buradaki insanların sinirlerini bozuyosun herşeye atlıyosun sen iho nun menejerimisin şimdide banamı sardın tatlı su kurnazı
                            Ayşema yan göz ilen kimseler bakmayacak
                            O yaylaya çıkmadan çiçekler açmayacak
                            Atın beni ateşe cayir cayir yanayim
                            Koyun beni mezara ayşemla uyuyayim ......

Yorum

• İlk olarak cerasus tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Miting olayi, iyi niyetli oldugunu bildigim icin, cok önemsemiyorum ama hata olarak görüyorum.
                              Ancak Odyakmaz olayinin hic bir sekilde bir aciklamasini kendime yapamiyorum, kabullenemiyorum. Yani yutuyorum. Ama yigidi öldür, hakkini yeme presibine uyanlardanim.
                              Bizim padisahlarin bir cogu kardes katili, biliyor muydunuz? Övündügümüz ecdadlarimiz kardeslerini kundakta bile öldürtmüslerdir.
                              Durum buna benziyor. Maalesef cok trajik.

Ben niye düzgün oluyorum? Benim de bir cok hatam var. Niye kisilestiriyorsunuz?
                              Ama bir cok insan belalti vurmak icin hata kolluyor diyorum, sözümün arkasindayim. Geri sayfalara gidip nelerin yazildigini tek tek alintilayim istiyorsaniz.
                              Burdan ta padişahlara nasıl gittik anlamadım Ayrıca tarihte olanları oldukları andaki şartlarla değerlendirmeye çalışırım kendimce. Böyle yapınca övünme ya da utanç duyma gibi sübjektif yaklaşımlardan korumuş oluyorum kendimi (biraz daha yazarsam linç edilecekmişim bir duyguya kapıldım birden)

Yorum

• Haci'yi desteklemeyip te seçildikten sonra destekleyenlerin tek ama tek nedeni akp ve basbakan'a olan sevgileridir baska da bir sey degildir

icraatlari diyecegim ama mümkün degil, seçim öncesi daah sert konusan baskani desteklemeyenler seçimden sonraki baskanin tavrilarini gördükten sonra daha da karsi olmalari gerekirken savunmak için 61 bahane üretiyorlar

hatirlarsaniz seçimi genel seçime benzetenler vardi akp chp mhp diye, Atasoy chp - Haci mhp - Usta akp
                                megersem Haci ve Usta ayni gibilermis, ikisi de akp'nin kuklalari

Haci'ya karsi olan akpli kesim, world leader kazliçesme gibi olaylardan sonra Haci'ya farkli bakip "aaa aslinda fena degilmis bu adam" demeye baslamistir....

yoksa Haci'ya karsi olup ta akp'yi sevmeyen biri, seçimden sonra daha da fena akp yalakaligi yapan birine nasil destek olabilir bunu bana açiklasin biri ?

ben sahsen Kulaçoglu'nu destekliyordum, oylamalarda ona verdim zaten, ama o olmazsa Haci olsun dedim çünkü açik açik bir siyasi partinin adami oldugu belli degildi Usta'ya nazaran, ayriyeten bir kaç yildir konusuyordu sagda solda, Usta fb gs ile sponsporluk sözlesmeleri imzalayip bizim basket takimina biraz destek verdikten sonra çekilip takimimizin düsmesine sebep olurken....

simdi ise ona karsi olmamin sebebi mitingden mitinge dolasip world leader yalakaligi yapmasidir

inanin Mhp'nin mitinglerine böyle katilsaydi, memleket meselesi falan diye savunmaz, diger farkli görüsten olan taraftarlarla bölünecegiz diye üzülürdüm tipki simdi bölündügümüz gibi, ama akp destekçilerinde nerde bu kafa nerde bu düsünce yapisi ey hullogcu giç gillari ????
                                Trabzon futbolunun kralı, Ahmet Suat Özyazıcı

Yorum

Yükleniyor...
                                X