Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak Bülent AKBULUT61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    tamam sakin olun başkana Hain diyen benim birde büyük harfle yazıyım HAİN HAİN HAİN
    Bülent cok ayip ediyosun .fenerbahceliler senin agzindan konusuyo

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• bu program canlımı

bugün internette iho nun bir röportajını okudum ve aynı (cümleler bile aynı) şeyler vardı

bant olmasın bu

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Kendi aranızda sakin Bülent Abi.
        tamam o zaman benim bizim taraftarla kavga etmem çünku hepsini seviyorum

Yorum

• "-acak, -ecek"le biten bir sürü cümle yığını. Ne zaman? İş işten geçtikten sonra mı?
          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• Yahu bu ülkede Başbakan RTE'nin lafıyla Fenerbahçe'nin aldığı ceza affedilmedi mi? Özkan Sümer neden istifa etti? Bu İHO ciddi anlamda saçmalamaya başladı.
            "get up, stand up: don't give up the fight!"

twitter

Yorum

• İlk defa başbakan ile farklı düşünüyor beyler. Alkış alkış
              ● Koyu Bordo - Açık Mavi ●

Yorum

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                ben lafi dolandirmam "direk" söylerim de ondan
                sen gir ben konusmam icraat yaparim deyip de bos bos konusan Sadri Sener'den daha fazla orada burada çikan baskanina yaranmaya çalis
                Boş konusuyosun sadri sener hacinin tirnagi olamaz.korkak sakaci yalaka kendisiydi aslinda

Yorum

• Adam acır bu adama. Başbakanla konuşurken bu konular gündeme hiç gelmiyormuş. Vah vah vah ...

Yorum

• İlk olarak Fatih Birinci tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bülent cok ayip ediyosun .fenerbahceliler senin agzindan konusuyo

Fatih tamam kendime hakim olamıyorum tamam yazmıyacağım ama sende taraftarla kavga etme nolur kendi taraftarımıza laf söylemiyelim adam bize beyinsiz dedi bizde rahat konuşalım

Yorum

• İlk olarak Kader KORELİ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      şu siyaseti kulübe bulaştırmasa ben de öyle düşünüyordum, ama bu siyasete yakınlığı, yalakalığı, şike davası konusunda normal yapılması gerekeni yapmaması o kadar da iyi niyetli olmadığını düşündürdü
                      dediğim gibi benim düşüncem bu

adam anlık düşünüyor
                      o an içinden ne geçiyorsa onu söylüyor

bak şu an başbakana giydiriyor

iyi dinle...
                      elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• Başbakan'a giydirdi biraz

.
                        *
                        * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

• İlk olarak Ganzilis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          İlk defa başbakan ile farklı düşünüyor beyler. Alkış alkış
                          ilk defa doğru konuştu
                          Her şey bittiğinde, hatırlayacağımız şey; düşmanlarımızın sözleri değil, dostlarımızın sessizliği olacaktır. (Alija Izetbegović)

Yorum

• İlk olarak serkanholep tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            bu program canlımı

bugün internette iho nun bir röportajını okudum ve aynı (cümleler bile aynı) şeyler vardı

bant olmasın bu
                            Senelerdir bir konu$ma hazirlami$ (:
                            Ne zaman mikrofon uzatilsa hep ayni laga lugayi yapiyor (:
                            Sanirsin kendisini futbol adalet dagiticisi ilan ettiler...
                            Kücükken fazla cizgi film izlemi$ ve ordaki kahramanlara özenmi$ (:
                            Bir FIRTINA tuttu bizi...!

STSL | 2010-2011 | 7. Şampiyonluk

Yorum

• Başbakanın işi gücü yok hergün bu işle uğraşmıyor diyor, even paşganum adam bi kaç kez ilgilendi yeterli oldu zaten.

Bi kere ilgilendi yasa değişti, bi kere ilgilendi tff başkanı tüpbaş oldu, bi kere daha ilgilendi kişilerle kurumları ayıralım süpersonik fikri ortaya çıktı.

Daha ne yapacağıdı paşganum?
                              10-Abdülkadir Ömür

----------8---------

Yorum

Kisilerle kurumlar ayrilamaz diyo haci.madem bu adam rte yalakasi neden onun dediklerinin tersini soyluyo?

Yorum

Yükleniyor...
                                X