Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu TRT1 Stadyum Programındaydı! | Saat 13:00 Basın Toplantısı

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Hacı : Janko yederli..
    I am not in danger , I am the danger..

Yorum

• arkadaş ben böyle dönek böyle kıvırtgan görmedim... nevzat başganın günahı neydi laaaaannnnnnnnnnnnnn !!!
      Başkan TARAFTAR,Antrenör TARAFTAR,Sportif Direktör TARAFTAR !!!

Yorum

• HABİRE BAŞKANA VURANLAR "volkan konusunda mra ya vurdu kamçıyı "BİZİM ONU AFFTMEMİZ İLK MAÇ OYNASIN MANASINI TAŞIMIYORDU" ŞİMDİ niye susuyor bide doğruyu görsenizeeee
        UEFA KANIRTA KANIRTA AÇTI ŞEMSİYEYİ....ARTIK UEFA DAN TESCİLLİ BİR HIRSIZIMIZ, BİR DE ŞAMPİYONUMUZ VAR....82 HELAL PUAN ALIN TERİYLE ŞAMPİYON TRABZONSPOR....TEŞEKKÜRLER SADRİ BAŞKAN VE EKİBİ, TEŞEKKÜRLER BATMAYAN GÜNEŞİMİZ, TEŞEKKÜRLER YÜREKLİ FUTBOLCULARMIZ, TEŞEKKÜRLER PAYDAŞLAR.....

Yorum

• Canko diye bi golcümuz var cvsi ortada
          TRABZONSPOR

@yvzbkts61

Yorum

• gençler benim gördüğüm şu

bu adam siyaset yapmayı bilmiyor
            yani yalan konuşmayı beceremiyor

o an içinden ne geçiyorsa söylüyor
            sonra şartlar değişince veya iyiniyetli bir tepki verince tabiri caizse acıyor ve vazgeçiyor

sonra gerivites oldu oluyor

bu ülkede o kadar sahte gülüşler, sahte konuşmalar varki
            bu adam bize garip geliyor

ancak şu bir gerçekçi adam iyi niyetli
            cümleleri iyi kuramıyor o ayrı
            elbet bir gün... (belki yarın, belki yarından da yakın) ...PARAYA KARŞI EMEĞİN SAVAŞI...

...KONSANTRASYON...

Yorum

• İHO "Elimizde değerli oyuncular var." Aman sakatlanırlar başlarına birşey gelir. Antrenmana falan da çıkmasınlar. Vitrinde dursunlar süs eşyası olarak.

Yorum

• Degerli forvetlerimiz varmis.
                iho istifa.

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak Sefer Asan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  sen kime hain diyon gil
                  Terbiyesiz herif ben kendi baskanina hain diyen haindir diyorum.ve bunun arkasindayim ama sen direk bana küfür ediyosun .bende sana burda dümdüz gidersem görürsün ozaman

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• İlk olarak Fatih tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Arkadaşlar biraz sakin.
                    Bugun nasıl sakın olalım Fatih hangi bir söylemine sakın olalım

Yorum

• Drogba'ya helal olsun kalou için uğraşmış ama kabul etmemiş Kalou.

Yorum

• yanlız adam bazı şeyleride doğru söylüyor.. sezarı öldürelim ama hakkınıda verelim..

Yorum

• AW: İbrahim Hacıosmanoğlu 22.00'de TRT1 Stadyum Programında | #baskanasorun

İlk olarak Kasım BEKTAŞ tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          gençler benim gördüğüm şu

bu adam siyaset yapmayı bilmiyor
                          yani yalan konuşmayı beceremiyor

o an içinden ne geçiyorsa söylüyor
                          sonra şartlar değişince veya iyiniyetli bir tepki verince tabiri caizse acıyor ve vazgeçiyor

sonra gerivites oldu oluyor

bu ülkede o kadar sahte gülüşler, sahte konuşmalar varki
                          bu adam bize garip geliyor

ancak şu bir gerçekçi adam iyi niyetli
                          cümleleri iyi kuramıyor o ayrı
                          Adamsin kardesim dogrulari görûyosun art niyetli degilsin bak vallaha ben Bmn ye destek olacagimi söyledim ama burdaki arkadaslarin cogu siyaset uzerinden vuruyo

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

• tamam sakin olun başkana Hain diyen benim birde büyük harfle yazıyım HAİN HAİN HAİN

Yorum

• İlk olarak tturan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Ne dönek bir başkanımız var. O tipe de döneklik hiç gitmiyor yalnız.
                              hukukçuluğumdan utandım...

Yorum

• "trabzonspora Penaltı çalınmıyor." Önce bir cezasahasına girebilecek bir takımımız olursa penaltı çalınabilir.

Yorum

Yükleniyor...
                                X