Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İçişleri Bakanı Selami Altınok artan terör olayları ile ilgili açıklama yaparak, "800 kilo bomba imha edildi, 32 terörist ise öldürüldü' dedi.

Selami Altınok: '32 terörist öldürüldü'

İçişleri Bakanı Selami Altınok artan terör olayları ile ilgili kritik açıklamalar yaparak "Güvenlik güçlerimiz operasyonlar sırasında sivillere zarar gelmemesi için azami dikkat gösterilmiştir.Operasyonlarda 800 kilo bomba imha edilmiş 30 hendek ise kapatılmıştır. Güvenlik güçlerine ise 21 roketatar atılmış ve 6 zırhlı aracımız hasar görmüştür.Yapılanm operasyonlarda 32 terörist de etkisiz hale getirilmiştir." dedi.
    Altınok, Cizre'ye doğru yola çıkan HDP heyetine ise izin verilmeyeceğini açıklad
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• yıllardır dış mihraklar masalıyla kandırıldık hepsi hikayeydi aslında terörün bitmemesini isteyen onu yaratan onu besleyen kendi içimizdekiler.

seçimden sonra bu törör olaylarının artmasının tek sebebi var ki onuda kendi ağızlarıyla söylüyor zaten akp 400 milletvekilinden bahsediyor, halk kaousu seçti diyor v.s v.s biz bu çözüm süreci denen masalın pkk itlerine yaradığını söylerken siz kan istiyorsunuz dediler at gözlüklüler şimdi sizin o dünya lideriniz dedi pkk silah depoladı süreçte diye peki devlet bunu bilmiyor muydu ? bilmemesinin imkanı yok ama hiç bir şey yapmadı.

şuanda tek amaç hdp'yi barajın altında bırakmak ben bu yaşanan terörün tek sebebinin bu olduğunu düşünüyorum zira o zaman tek başına iktidar oluyor birileri !

şehitlerimizin mekanları cennet olsun yakınlarına Allah sabırlar versin.

birde üç kız kardeş birliktelik derken bile ayrımcılık yaptı ama bizim kulüp birlikteliğin ne olduğunu anlatmaya çalıştı gerçi o üç kız kardeş anlamaz ya neyse
      sadece aşk bizimkisi

Yorum

• İlk olarak Kazım Bostan tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

bizimkiler yayımlamış.

"teröre karşı hep birlikte" derken bile geri kalan 15 takımı ötekileştiren zihniyete ders olsun.
        Hangi kuş beyinli akıl ettiyse diyeceğim ama üçü de birbirinden kuş,pardon bir tanesi kedi...
        Aslında bilinçaltındakileri açığa vurmuş oluyorlar.
        Olay, 3 züppenin Türkiye'de kendilerinden başka takım olmadığını beyan etmelerinden ibarettir.İbretliktir !
        Beklemeyi bilen amacına ulaşır. JOSEPH DE VILLELE.

Yorum

• ellerindeki ekmek hangi tür ekmek acaba. ya da oyuncak mı ki. ya da hasta kardeşine en sevdiği tatlıyı mı götürüyolardır?

öldürüldükten sonra öyle oluyoya hep. (;
          #

Yorum

• Oynanan oyunları görebilen insanların olması güzel. Bugün Maliye Bakanının açıklaması var; "Almanya gibi olmamız için 125 yıla ihtiyaç var" diyor. Anlayan anladı. Dış güçlerin tek derdi biziz aman Türkiye çok gelişti bize yetişmesin diyorlar
            Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

ellerindeki ekmek hangi tür ekmek acaba. ya da oyuncak mı ki. ya da hasta kardeşine en sevdiği tatlıyı mı götürüyolardır?

Kütüphaneye gidiyor bu arkadaşlar
              Ellerinde ki de 1 m lik yeni üretim kalemler
              https://twitter.com/cemcaglaryavuz
              Beşirli/TRABZON

Yorum

ellerindeki ekmek hangi tür ekmek acaba. ya da oyuncak mı ki. ya da hasta kardeşine en sevdiği tatlıyı mı götürüyolardır?

benim anlamadigim bu itler öyle sokakta yürürken bunu bildiren
                hatta belindeki silahi cekip bunlara sikacak adam kalmadimi memlekette

Türkiyede pek sik oldugumu diyemem
                ama yani taltilde oldummu milletin belinde neler oldugunu her zaman cakiyor insan
                buradan farkli orasi
                En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.09.2015, 15:32.
                "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  benim anlamadigim bu itler öyle sokakta yürürken bunu bildiren
                  hatta belindeki silahi cekip bunlara sikacak adam kalmadimi memlekette

Türkiyede pek sik oldugumu diyemem
                  ama yani taltilde oldummu milletin belinde neler oldugunu her zaman cakiyor insan
                  buradan farkli orasi
                  Sanane diyor polis sen kahramanmısın devletin askeri var polisi var sanane...

Yorum

• İlk olarak ccd6167 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    2 gün önce sizinle özelde de konustum. Ortaya attığın iddalara sana ülkemizin en iyi 2 tarihçilerinin (ilber hoca ve murat bardakçı ) söylediklerini video ve röportajlarını yolladım. Fakat hala burada kendi kafana göre bulmuşsun bi parti kafana göre bi tarihçi kafana göre gizli anlaşmalar bulmuşsun ( hiç bir tarih kitaplarında yazmıyor yada ingiliz arşivlerinde) hala saçma sapan ipe sapa gelmez şeyler yazıyorsun.

Allah-u Teala akıl fikir versin inşallah size
                    Bak birincisi Murat Bardakçı ve İlber Ortaylı sana göre en iyi Tarihçi bana göre değil.
                    Ortaya attığım iddia değildi madde madde sana yazdım yani kafamdan uydurduğum bir durum değil bunu umarım idrak edersin.
                    3. husus benim için Lozan bir hezimettir senin için değildir. Gerçi Lozan antlaşmasını bilmiyorsun bile sen, okumadığını sen söylemiştin şimdi bu durumda bilmediğin bir konu için karşı tarafı ipe sapa gelmez şeyler diye suçlayamazsın.
                    İlber ortaylı Lozan neden hezimet olsun dediğini kural olarak almışsın çünkü senin için en iyi tarihçi sınıfında bu iki İnsan. Çünkü sana bu şekilde empoze edilmiş bunların en iyi tarihçi oldukları. Murat Bardakçıya gelince kendi ağzından ailemde bir çok mason vardı ama ben değilim diye demeci var ben olmadığına inanmıyorum. Sen tarihini bu kişilerden öğrenmeye kalkarsan her şeye inanırsın. İlberin de kendinden başka herkesi cahil olarak görmesini de pas geçmemek gerek
                    Özel msj da sana gizli maddeleri açıklamıştım ama sen dinlememişsin bile. Bir kez daha açıklama yapayım gizli madde halk arasında varlığından bahsedilen ama yetkililerce sürekli inkar edilen. Bu inkar edilen maddelerin gerekleri halk arasında konuşulduğu gibi günümüze kadar yerine getirilen maddelerden bahsediyorum '' Yeraltı Kaynakları'' umarım bu sefer idrak edersin.
                    Sonra okumadığın dinlemediğin 2 linki kopyalayıp msj olarak bana yolluyorsun okumdığın o linklerde zaten bu gizli maddeler Murat bardakçıya yöneltilmişti kendisi de inkar etmişti neyse umarım bir gün okursun.

Lozan antlaşmasının maddelerini bir bir okumanı öneririm sana.
                    Ben okuduğumda kocaman bir kelepçe gördüm o maddelerde sende umarım görürsün.
                    Ayrıca İngiliz arşivlerine ulaşamazsın ulaşsan bile kopyala yapıştır yaparsın eminim buna.!
                    Şimdi öncelikle Allah (c.c.) sana okuma şevki versin okurken anlama kabiliyeti de versin. Şuursuzca karşı tarafı alt etme duygunu da köreltsin.
                    Tabikide akıl fikir de versin.
                    Haydi iyi günler sana arkadaşım.

Yorum

• Ülkemizde Twitter i kullananların yarısı ne olduğu belirsiz kominist veya terör yandaşı. Kaale almayın şu fotoları veya klavyeden sıktıkları mağdur edebiyatını... Ülkücülere atılan iftiralar Zigana Dağı nı geçti, Trabzon da kimse kimseyi etnik kökeni sebebiyle yargılamaz, tutup ağız burun dağıtmaz. Çok açık provakasyon var.

Polis durduk yere kimseyi vurmaz, çoluk çocuğa kurşun sıkmaz. Cizre de olanlarda, diğer gergin bölgelerde olanlarda pkk veya pkk destekçisi dış güçlerin oyunudur. Kendi içimizde de bunu körükleyenler var, akıl mantık sahibi insanlar biliyorlar neyin ne olduğunu ama anlamamakta diretenler var, zaten başımıza ne geldiyse bunlar yüzünden geliyor.
                      "Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"

Yorum

• İlk olarak Nazim Can tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Muhteva bence sen su paylastigin haberleri yorumlarken dikkatli ol, resmen hdp pkk sempatizanligi yapiyorsun inceden, unutmadan burasi Türkiye Cumhuriyeti Devletine ait bir futbol klübünün resmi taraftar forumu.
                        Demogoji yapmayın neyi savunduğum ortada yemişim Pkk'yı, Hdp'yi burası Muz Cumhuriyeti değil 120 bin nüfuslu bir kenti bir hafta boyunca ambargo altında tutamazsın.

Madem burada yapılanma olduğunu biliyordun o halde 4 yıl boyunca neredeydin.? Sen oy hesapları yapıp herşeye göz yum ondan sonra ceremesini halk çeksin ne güzel.

Tabi sizin gibi katliam dilini kullananlar için bunların bir önemi yok bende sizin gibi düşünenler için diyorum ki burası Suriye değil resmi olarak Türkiye şu Işid zihniyetini andıran çıkışları bir kenera bırakın.

Trabzonspor taraftarı tek bir ideolojinin ürünü değil bünyesinde Akp'li, Chp'li, Hdp'li, Mhp'li bir çok taraftar var Akp'lilere kızıyoruz kimi zaman taraftarlıktan men etmeye çalışıyoruz bu gerçeği değiştiyor mu..? Hayır.

Kazım Koyuncu başlığını da kapatalım o zaman Kürt halkına destek verdiği için devrimci olduğu için onuda terörist ilan edelim böyle bir mantık yok.
                        Adalet,Eşitlik,Özgürlük..
                        Komünar..

Yorum

• Aslında orda ambargo yok, sokağa çıkma yasağı var. Sağlık, yemek vb. ihtiyaçları da karşılanıyor. Bu böyle olmak zorunda çünkü orda kurtarılmış bir bölge var. Eli silahlı bombalı teröristler Türkiye Cumhuriyeti'nin bir parçasını zaptetmişler. Milleti ayaklandırmaya çalışıyorlar. Ayrıca bu Kürt meselesi değil, terör meselesi. Bu ayrımı yapalım

Bu arada hükümete çatmayın demiyorum arkadaşlar ama sırf hükümete çatanlar eksik yapıyor. Müdahele etse suçlu, müdahele etmese suçlu. Bu nasıl iş? Dış mihraklar da var, iç mihraklar da. Ama biz üzüm mü yemek istiyoruz, yoksa bağcıyı (Sevsek de, sevmesek de) dövmek mi? Nedir bu hırs? Bu isyan kime onu da anlamıyorum artık. Kardeşim bu insanlar direksiyonda, sürekli müdahele edip nereye varacağız?
                          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• ...arkadaşlar Cizre'deki olayları an be an takip etmek isterseniz @Efeler_tabur twitter adresinden doğru ve sağlıklı bilgi alabilirsiniz...Allah güvenlik kuvvetlerimizin yar ve yardımcısı olsun.....

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Bak birincisi Murat Bardakçı ve İlber Ortaylı sana göre en iyi Tarihçi bana göre değil.
                              Ortaya attığım iddia değildi madde madde sana yazdım yani kafamdan uydurduğum bir durum değil bunu umarım idrak edersin.
                              3. husus benim için Lozan bir hezimettir senin için değildir. Gerçi Lozan antlaşmasını bilmiyorsun bile sen, okumadığını sen söylemiştin şimdi bu durumda bilmediğin bir konu için karşı tarafı ipe sapa gelmez şeyler diye suçlayamazsın.
                              İlber ortaylı Lozan neden hezimet olsun dediğini kural olarak almışsın çünkü senin için en iyi tarihçi sınıfında bu iki İnsan. Çünkü sana bu şekilde empoze edilmiş bunların en iyi tarihçi oldukları. Murat Bardakçıya gelince kendi ağzından ailemde bir çok mason vardı ama ben değilim diye demeci var ben olmadığına inanmıyorum. Sen tarihini bu kişilerden öğrenmeye kalkarsan her şeye inanırsın. İlberin de kendinden başka herkesi cahil olarak görmesini de pas geçmemek gerek
                              Özel msj da sana gizli maddeleri açıklamıştım ama sen dinlememişsin bile. Bir kez daha açıklama yapayım gizli madde halk arasında varlığından bahsedilen ama yetkililerce sürekli inkar edilen. Bu inkar edilen maddelerin gerekleri halk arasında konuşulduğu gibi günümüze kadar yerine getirilen maddelerden bahsediyorum '' Yeraltı Kaynakları'' umarım bu sefer idrak edersin.
                              Sonra okumadığın dinlemediğin 2 linki kopyalayıp msj olarak bana yolluyorsun okumdığın o linklerde zaten bu gizli maddeler Murat bardakçıya yöneltilmişti kendisi de inkar etmişti neyse umarım bir gün okursun.

Lozan antlaşmasının maddelerini bir bir okumanı öneririm sana.
                              Ben okuduğumda kocaman bir kelepçe gördüm o maddelerde sende umarım görürsün.
                              Ayrıca İngiliz arşivlerine ulaşamazsın ulaşsan bile kopyala yapıştır yaparsın eminim buna.!
                              Şimdi öncelikle Allah (c.c.) sana okuma şevki versin okurken anlama kabiliyeti de versin. Şuursuzca karşı tarafı alt etme duygunu da köreltsin.
                              Tabikide akıl fikir de versin.
                              Haydi iyi günler sana arkadaşım.
                              Kardeş lozanın maddelerini gayet iyi biliyorum fakat senin saydığın maddeleri bilmiyorum iite. Sen yaz şuraya lozanın maddelerini nerde yazıyor nerde gördün resmi evrağı nerede yazıyor söylede bilelim. Kafana göre konuşuyorsun burada. Hala boş boş yazıyorsun yahu bana sonuçla gel bana belgeyle gel. Anlatabildim mi?

Ve imzalanan anlaşmalar meclisim onayına sunulur kardeşim meclis kayıtlarında bulunur bunlar . Yahu Kadir mısırlıoğlu gibi adamları dinleyip de burada bize gazel okumayın. Hala olmayan bişi için ısrar ediyorsun.

Yorum

• Allah kimseyi beyinsiz etmesin.

COfpzRSWwAAT3jc.jpg

Bu Muhterem Ülkücü abimizde güzel konusmus:

.
                                *
                                * Ağızdan çıkan söz muallakta kalmaz, ya sağ tarafa yazılır ya da sol tarafa *

~Tasavvuf, Dünya adamını ALLAH adamı yapma Sanatı'dır ~

Yorum

Çalışıyor...
                                X