Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak baki tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Lozan genç Türkiye Devletinin bir zaferidir.
    Bir devletin esaretini zafer olarak kutlamak bir size özgüdür zaten

Yorum

• Cizrede yaklaşık 100 terörist iki mahallede kıstırılmış durumda......Polis ve asker giremiyor çünkü her tarafı mayınlamışlar ....
      Asker şehre giriş çıkışı kesiyor ve özel güvenlik bölgesi ilan ediyor...
      Bu sefer pkk hdp den yardım istiyor....hdp de bütün doğuyu cizreye çağırıyor.. Pkk sıkışınca ortalığı alevlendiriyor. Bizim demokrat insanlarımız da demokrasi, özgürlük naraları atıyor. Sanatçılarımızı ve demokrat insanları yürüyüşe bekliyorum. Hadi protesto edin...

Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
      Hz. Ömer.

Yorum

• İlk olarak Timur Mikhail tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Lozan Antlaşması
        ÇOK ÇOK GİZLİ 144.Maddesi: Bu gizli maddeyi ve bundan sonrakileri iman power'ı 21. YY'da çok yüksek olan İlim adamları ve onların nur yüzlü tebaaları okuyabilecektirler, bu gizli maddeler gizli elfçe yazılmış olup 31 Ağustos gecesi ay ışığında Türkçe ve Arapça mealleriyle görünür olacaktırlar.

Kafan güzelmiş kardeş güle güle kullan.
        Tamam la siz haklısınız Lozan bir zaferdir yaşasın LOZAN yaşasın iNÖNÜ

Yorum

• İlk olarak U.Sadıkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Cizre'de neden sokağa çıkma yasağı ilan ediliyor bazı arkadaşlar anlamıyorlar maalesef.

Cizre'de sokağa çıkma yasağının sebebi sivil halkı koruma telaşesidir. Yoksa asker-polis zaten mevcut teçhizatlarıyla terör örgütüne bir şekilde karşı koyacaklardır. 'Dövlet bize bahmir' deyip terör örgütünün sempatizanlığını yapan zevatları Türkiye Cumhuriyeti yine düşünerek kendine yakışanı yapmıştır.
          Genel olarak son paylaşımınıza katılıyorum. Ancak koyulaştırdığım kısımda bir ilçe halkının tamamına karşı ırkçı, basit, aşağılayıcı bir üslupla içinizdekileri dışa vurmuşsunuz. Koyulaştırdığım kısım ve devamında da, o topluluğu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak göremediğiniz anlamı çıkıyor. Bence oldukça kaygı verici.

Ek olarak; Muhteva nickli arkadaşın son bir haftadır bu başlıkta paylaştıkları sebebiyle süresiz olarak forumdan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum.
          Elbette mümkün değil ama, herşey gönlünüzce olsun.

Yorum

• İlk olarak Muhteva tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Sağlık Bakanı bile Güneydoğu da sağlık sorunu olduğunu güvenli ortam olmadığı için tam olarak hizmet verilemediğini itiraf etti.

Kaldı ki Cizre'de 6 gündür çatışmalar yüzünden pek çok sağlık çalışanının bölgeyi terk ettiğini biliyoruz ölüler bile buzların içinde bekletiliyor böyle bir ortamda sağlık hizmeti sunulamaz geçiniz.

Daha dün gece rahatsızlanan 80 yaşında bir ihtiyar ambulans gelmesine izin verilmediği için hayatını kaybetti.

Burada sokağa çıkma yasağı olması bölgede gazeteci olmadığı anlamına gelmiyor içerden haber geliyor bu haberler yandaş medya da yer almıyor.

Eğer Chp milletvekileri bile bölgede ki hukuksuz eylemleri canlı yayında dile getiriyorsa burada bir sorun var demektir.

Chp Başkan vekili Tanrıkulu "Daha geçen hafta Cizre'de 7 ve 10 yaşlarında 2 çocuk keyfi olarak infaz edilmiştir yetkilileri hukuk dışına çıkıp keyfi uygulama yapmaması için bir kez daha uyarıyoruz" demişti.

Hürriyet'te yayınlandı bu Hürriyete'de Pkk yayın organı demezler herhalde önceki sayfalar da kaynak sorup yöneticilere kelle alması için ültimatom veren arkadaş vardı oda okusun bunu.
            Okudum ve fikrim değişmedi. Senin hdp ve pkk propagandası yaptığını biliyorum. Bunu ince ince yapıyorsun. Pkk sitelerinden aldığın yalan haberler arka sayfalarda duruyor. Demirtaşı haklı görmen, sürekli hdpyi savunman, orduyu çocuk katleden bir örgütmüş gibi yaptığın servisileri de görüyorum. Savaş muhabiri gibi şehit gelir gelmez anında buraya atıyorsun. Madem bu konunun muhabiri oldun, pkk leşlerini de haber yap. Nedense hiç leş haberi paylaştığını görmedim. Yemişim pkkyı ve hdpyi demekle kendi kendini aklamaya çalışma.
            Seni ölüme de götürse doğruluktan sakın ayrılma.
            Hz. Ömer.

Yorum

• Sevr'den değil Lozan'dan bahsediyoruz yanlış olmasın. Türk devletinin kazandığı zaferleri kutlamak tabi ki bize düşer. Darısı sizin de başınıza.

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Bir devletin esaretini zafer olarak kutlamak bir size özgüdür zaten
              Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
              FIRTINAİHTİLALEFSANE
              we the north

Yorum

Sevr'den değil Lozan'dan bahsediyoruz yanlış olmasın. Türk devletinin kazandığı zaferleri kutlamak tabi ki bize düşer. Darısı sizin de başınıza.
                Yaşasın İNÖNÜ

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  Tamam la siz haklısınız Lozan bir zaferdir yaşasın LOZAN yaşasın iNÖNÜ
                  Facebook denilen çok gizli bir mecraadan kurtuluş savaşının aslında hiç olmadığını öğrendim o gece dualar eşliğinde uyudum ve rüyama fesli nur yüzlü bir tarih üstadı girip Mustafa Kemal ingiliz ajanı tikkadli ol dedi, tüylerim ürpererek uyandım o geceden beridir de rüyamda uzun bir adamın silüti beliriyor, çok korkuyorum çok gizli şeyler öğrendim siyayey,mozart,emay6 peşimde, şuan tahtadan kompütır yaptım sudan gizli bir elektrik akımı yaratarak adil kullanım kotası olmayan gizli IP li bir LAN'dan bağlanıyorum..
                  Üzülme evlat, kaybettim sandıkların, kurtulduklarındır belki.
                  Бургундия синий
                  61

Yorum

Facebook denilen çok gizli bir mecraadan kurtuluş savaşının aslında hiç olmadığını öğrendim o gece dualar eşliğinde uyudum ve rüyama fesli nur yüzlü bir tarih üstadı girip Mustafa Kemal ingiliz ajanı tikkadli ol dedi, tüylerim ürpererek uyandım o geceden beridir de rüyamda uzun bir adamın silüti beliriyor, çok korkuyorum çok gizli şeyler öğrendim siyayey,mozart,emay6 peşimde, şuan tahtadan kompütır yaptım sudan gizli bir elektrik akımı yaratarak adil kullanım kotası olmayan gizli IP li bir LAN'dan bağlanıyorum..
                    Tamam anladık haklısın Timur
                    Yaşasın İnönü

Yorum

• Cumhuriyet düşmanları Mustafa Kemal Paşa'yı eleştiremeyecek kadar korkak olduklarından sürekli İsmet Paşa üzerinden nefret söylemlerinde bulunuyor. Bu yeni bir durum değil. İsmet Paşa öldü. Allah'ın rahmeti onunla olsun. Neyse konunun yeri burası değil.

İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Yaşasın İNÖNÜ
                      Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
                      FIRTINAİHTİLALEFSANE
                      we the north

Yorum

• İlk olarak Turgut Altun tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Genel olarak son paylaşımınıza katılıyorum. Ancak koyulaştırdığım kısımda bir ilçe halkının tamamına karşı ırkçı, basit, aşağılayıcı bir üslupla içinizdekileri dışa vurmuşsunuz. Koyulaştırdığım kısım ve devamında da, o topluluğu Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olarak göremediğiniz anlamı çıkıyor. Bence oldukça kaygı verici.

Ek olarak; Muhteva nickli arkadaşın son bir haftadır bu başlıkta paylaştıkları sebebiyle süresiz olarak forumdan uzaklaştırılması gerektiğini düşünüyorum.
                        devlet bize bakmıyor, söylemi "halk"a ait bir söylem değil. aklı başında olan bir vatandaş devletin gayet de (hatta bedava elektrik vb bonuslarıyla) oradaki halka baktığını biliyor. hatta devletin onlara bakmasını engellemek isteyen pkk'yı da biliyor. yani söylemek istediğim "dövlet bize bakmir" tamamen art niyetlilerin menşeisiyle ortaya çıkıyor.

aynı şekilde

pkklı teröristleri öldüren polise "halk" tepki gösterip kafasına bir şeyler atıyor. polisin buna karşılık havaya ateş açmasından sonra ise: "çek çek sivil insanlara sıkıyırlaaar" diye havlıyor. 25. saniye

bir benzeri.

askerin başına kafam kadar taşlar atan provokatif "halk" asker tarafından uzaklaştırılmaya çalışılınca "çek çek çek askerler halga saldiriyooor" diye anırıyor. 50. saniye

söyelemek istediğim, devlet bize bakmiyür=askerler bize saldiriyür=sivil insanlara sıkıyırlar.

ayrıca bu "masum insanlara sıkıyırlaaar" diyen "halk"tan forumda da görmek insanı sinirlendirmiyor değil.
                        En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 10.09.2015, 21:55.
                        #

Yorum

Trabzonspor'un yaptığı transferlerin kampa yetiştiği, tarihte ilk defa görüldü.

Yorum

Cumhuriyet düşmanları Mustafa Kemal Paşa'yı eleştiremeyecek kadar korkak olduklarından sürekli İsmet Paşa üzerinden nefret söylemlerinde bulunuyor. Bu yeni bir durum değil. İsmet Paşa öldü. Allah'ın rahmeti onunla olsun. Neyse konunun yeri burası değil.
                            Kesin

Yorum

• Zaten 2023 yilinda Petrol Kuyularini kullanma hakki Türkiye´ye geciyormus...Lozan´daki kazanimimiz buymus! AKP´lilerin savundugu en büyük tez..ama düsünmedikleri sey (hadi gercek olsun), 2023 de dogu bölgesi halen Türkiye topraklari icinde olacak mi?

Askerimizin ama özellikle BordoBerelilerimizin yaptiklari ile gurur duyuyorlar ama bu kahramanligi ancak telsizuleri kapatip gerceklistirdiklerini gözardi ediyorlar! Cünkü geri dönün emrini verecek hükümet nedense hic akillarina gelmiyor
                              “Bugün ki Dünya, Elit Kesimin, kendini akilli zannedenleri kullanarak olusturdugu bir Düzen maalesef "

Eski Kullanici Adi: Fanatik28

Yorum

• Hocam ben telsiz olayına pek inanmadım. Uçaklara tespit yapıyorlar, onlar bombalıyor, kalanı da rahatça hallediyorlardır, illa geri dönün denecek olunsa direk uçaklara denirdi. Kaldı ki haberde geri dönün emri de üstlerinden gelecek diye. Yani karşı terörist grubun çok kalabalık olmasından mütevellit. Hükümetle ilgisi olsa ona yakın kanal bunu haberleştirmezdi. O kısım ya hikayeyi pekiştirmek ya da doğruysa da bir kararlılık göstergesi. Bordo bereliler zaten normal bir asker değil, üstün eğitimli ve disiplinli muazzam askerler
                                En son Travelair tarafından düzenlendi; 10.09.2015, 22:18.
                                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Çalışıyor...
                                X