Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• hobisi amatör fotoğrafçılık >>
    .

Yorum

• İç savaş çıkarmak için ajanlar para dağıtıyor:

Sosyal medyada yalan haber, kara propaganda:

En son Travelair tarafından düzenlendi; 10.09.2015, 10:27.
      Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
      Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
      Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
      Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• İlk olarak AdemS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Aslında çözüm sürecinde yapılan en büyük hata bu oldu. Ordaki halkı muhatap almak yerine sanki Doğu'daki vatandaşın tek temsilcisi Hdp/Pkk'ymış gibi hareket edildi. Halbuki doğrudan vatandaşlarla bu işi yürütmeye kalksaydınız çok daha iyi sonuçlar alırdınız.
        Zaten basta bircok kisi bunu söyledi.pekozlarin umrunda degil cözüm felan.onlar paralarina bakar.eroin/kacakcilik/insan kacakcilik/fuhus vs. tatli para bundan vazgecmezler.Sinir Güneydogu sakinlese bu kaynaklari kurucak.Özelikle Avrupada cok para kazaniyorlar bu yoldan arti harac ve sözde vergi bile topluyorlar.ödemiyeni dövüyor yaraliyor cocunu kaciriyor is yerini yakiyor yikiyor.Onun icin pekozalari 1997-2004 arasi gücsüzlüge itmeden bir halt olmaz bu pazarliktan.Yaptiklari gibi gene organize olurlar adam silah tolayip dahada güclenirler
        çalışmadan, yorulmadan ve üretmeden, rahat yaşamak isteyen toplumlar; evvela haysiyetlerini, sonra hürriyetlerini daha sonra da istiklal ve istikballerini kaybetmeye mahkumdurlar." Gazi Mustafa Kemal Atatürk

Yorum

• Halkı kandırmalarını önlersek, kalan kısmı asker halleder. Sömürüye karşı savaşıyoruz diyen bu yoz yapı, halkın kanını sömürerek hayatta kalıyor
          Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
          Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
          Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
          Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• En son selcuk tarafından düzenlendi; 10.09.2015, 14:39.
            "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• hakkari çukurca'dan.
              En son Kazım Bostan tarafından düzenlendi; 10.09.2015, 11:53.
              #

Yorum

• İlk olarak selcuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                [ATTACH=CONFIG]7264[/ATTACH]
                gezi olaylarında da böyle yüzlerce resim sunuldu piyasaya .
                Kaos ortamı oluştuğu anda belli çevreler hemen bunu değerlendiriyor . yıllardır böyle bu
                61

Yorum

• ben de böyle düşünüyorum. mesela diyarbakırlı yemek salonu gördü diye saldırmak da çok sırıtıyor. çok belli oluyor neyin döndüğü. akıllı olmamız lazım.
                  #

Yorum

• İlk olarak Fatih Ç tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Evet uyuyordum.
                    Peki sen uyuyormusun şu anda ? Sana 2-3 yıl geri git demiyeceğim şu anda internette dolaşan bir resim var illaki görmüşsündür. Hani mecliste yapılan bir oylama ve havaya kalkan eller bu kalkan ellerde partisel simgeler kullanılıyor illa görmüşsündür bu resmi benimde diyeceklerim bu kadar şimdilik..
                    2 gün önce sizinle özelde de konustum. Ortaya attığın iddalara sana ülkemizin en iyi 2 tarihçilerinin (ilber hoca ve murat bardakçı ) söylediklerini video ve röportajlarını yolladım. Fakat hala burada kendi kafana göre bulmuşsun bi parti kafana göre bi tarihçi kafana göre gizli anlaşmalar bulmuşsun ( hiç bir tarih kitaplarında yazmıyor yada ingiliz arşivlerinde) hala saçma sapan ipe sapa gelmez şeyler yazıyorsun.

Allah-u Teala akıl fikir versin inşallah size

Yorum

• Twitter'da şöyle bir bilgi var ama ne kadar doğru bilemiyorum..

"Teröre lanet mitinglerinde Hdp binalarına saldırdıkları için gözaltına alınanlardan 9'u Hdp üyesi çıktı.."

Yorum

• ....arkadaşlar rahmetli Başbuğ'un analizleri için 5 dakikanızı ayırmanızı rica ediyorum...

Yorum

• vay 1. gününü sag saglim atlatmissin
                          hayirli olsun
                          "Şairin dediği gibi, ben artık şarkı dinlemek değil, şarkı söylemek istiyorum."

Ünal Karaman

ONUR KALACAK ONURSUZLAR GIDECEK

Yorum

• bizimkiler yayımlamış.

"teröre karşı hep birlikte" derken bile geri kalan 15 takımı ötekileştiren zihniyete ders olsun.
                            #

Yorum

• Cizre'de devlete isyan edip kalkışma hareketinde bulunan 30-32 terörist öldürülmüş.....

Oradaki güvenlik güçlerimize dua edelim arkadaşlar....

Canla başla görev yapıyorlar.....
                              Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• tunceliyede operasyon lazım cizre gibi

tuncelideki şerefsizler çok şımardı

bu ülke insanı tükürse pkklı dhkplcli ve yandaşları boğulur dua edin inanç yapısı gereği sağduyulu Türk halkı
                                samanyolu yerine rafet el romanın şampiyonluk için yazdığı şarkısı söylenebilir:..metehants

Yorum

Çalışıyor...
                                X