Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak Paksoy tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    öcalan italyan bir gazetede köşe yazarı olmuş ,daha neler duyacağız
    Italya'da mi? Ayip degil mi? Sayin Ocalan o degerli dusuncelerini bizimle degilde elin Italyanlariylami paylasacakmis? Bu hic olmadi iste. Ya su serefsizin gozetimini yapan asker ya da her kimse oldurse sunu ya.Bu millet onu olduren kisiyi basinda tasir. Ben olsam coktan gebertmistim. Ne yapacaklar asamazlarya, asacak olsalar onu asarlardi.

Yorum

• asil sorun it birgün kendiliginden öldügünde bize siz öldürdünüz deyip ortaligi ayaga kaldirmalari olacaktir.

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        asil sorun it birgün kendiliginden öldügünde bize siz öldürdünüz deyip ortaligi ayaga kaldirmalari olacaktir.
        Valla bu benim de aklimdan gecmedi degil. Sonra sokaga dokulmeye baslarlar. Zaten bahane ariyorlar. Madem kendiliginden oldugundede bizden bilecekler, biz oldurelim gitsin serefsizi.

Yorum

• Şehitlerimizin Ismi verilerin Okullardaki "Şehit" Cümlesi tek tek kaldiriliyor...
          nedeni: kürt Acilimi pardon Demokratik Acilim...

Yazik, Yazik... cok Yazik...
          Tüylerim Diken Diken oldu dün bu haberi duydugumda...
          *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
          ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• İlk olarak Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Şehitlerimizin Ismi verilerin Okullardaki "Şehit" Cümlesi tek tek kaldiriliyor...
            Bu doğru mu gerçekten...Sınavlar dolayısıyla gündemi takip edemedim...Bu konuda bir karar alındı mı?
            21.12.2009 Unutmayacağız...
            ''Ben Trabzonspor'un kaptanıyım, başka bir kaptanın arkasından, başka bir takımın formasıyla sahaya çıkmam!''
            Cemil Usta
            Sen bu kentin en büyük yeminisin, en büyük inadı.

Yorum

• İlk olarak Kılıç50 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Şehitlerimizin Ismi verilerin Okullardaki "Şehit" Cümlesi tek tek kaldiriliyor...

Yazik, Yazik... cok Yazik...
              Tüylerim Diken Diken oldu dün bu haberi duydugumda...
              yok artik. böyle bisey olamaz. olursada yaziklar olsun derim.

haberin linkini eklermisin

Yorum

• atv Haberlerinde izledim 2 gün önce beyler...

ama suan bunu buldum...

bu haber ile bir nevi rahatladim beyler...
                atv öyle bir haber gecmistiki, 10 okulda kaldirildi felan dediler...
                Insallah Zaman´in gectigi haber dogrudur...
                *Kurşunlarla yıkılmazdım, Yıktı beni bu aşk*
                ///Zinédine Yazid Zidane\\\

Yorum

• olacagi buydu. yaziklar olsun bi iti asmak bu kadar zormu ya

Terörist Abdullah Öcalan, İmralı Cezaevi’ne getirilen beş mahkûm ile birlikte, koşulları protesto amacıyla “görüşe çıkmama kararı” aldı ve “Bundan sonra bu durumlar düzeltilinceye kadar ortak görüşe çıkmayacağım” dedi

Yorum

• İlk olarak 28TS61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    asil sorun it birgün kendiliginden öldügünde bize siz öldürdünüz deyip ortaligi ayaga kaldirmalari olacaktir.
                    Onlar ortalığı ayağa kaldırırlar sonra Türk Milleti silkinir ve kendine gelir,
                    Şerefsizlerin kalkmış kıçlarını bir güzel indirir.

Yorum

• İlk olarak KUTADGU tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Onlar ortalığı ayağa kaldırırlar sonra Türk Milleti silkinir ve kendine gelir,
                      Şerefsizlerin kalkmış kıçlarını bir güzel indirir.
                      bu millet silkilene kadar ... ist te çok var pkk lı bitanesine laf atıp sıkıştıriyim diyorum ama arkamda kimse yok adamlar bir anda 50 kişi oluyo. kavgaya girsek kimsenin umrunda değil. biz önce birlik olmayı öğrenelim sonra silkiniriz zaten..
                      Tonya/İskenderli-Beylikdüzü/İstanbul

Yorum

• Batman'da çatışma: 1 şehit
                        17 Ocak 2010 / 15:23
                        çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 uzman çavuş yaralandı.

Batman'ın Sason ilçesi kırsalında operasyon sırasında çıkan çatışmada 1 uzman çavuş şehit oldu, 1 uzman çavuş yaralandı.
                        Genelkurmay Başkanlığı'nın internet sitesinde yer alan açıklamaya göre, Batman'ın Sason bölgesinde gerçekleştirilen operasyonda bugün sabah saatlerinde 1 uzman jandarma çavuş şehit oldu, 1 uzman jandarma çavuş ise yaralandı. Yaralı uzman çavuş Diyarbakır Asker Hastanesi'nde tedavi altına alınırken, bölgede operasyonun devam ettiği belirtildi.

Yorum

• Şehidimize Allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun

Yorum

• Alişan'dan kadınlara: Askere siz gidin

...En büyük asker bizim asker’ tezahüratına, ‘Askere siz gidin”...

ANTALYA'da bir eğlence kulübünde sahneye çıkan türkücü Alişan, kadın hayranlarının ‘En büyük asker bizim asker’ tezahüratına, ‘Askere siz gidin” diyerek...

bunu bide sanatci diye dinleyip izliyorlar hala.
                            sabahlari stüdyoda alkisliyorla bunu. yaziklar olsun.
                            bu dediklerindne sonra hic kimsenin stüdyoya gitmemesi lazim.
                            ha gidenlerede sehitlerimiz icin neden agliyorsun diye sormak isterdim.

Yorum

• Alişan gibi embesil insanları konuşmaya değmez.

Batman'da şehit düşen askerimizin mekanı cennet olsun. Yakınlarına başsağlığı dilerim, allah sabır versin.
                              ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Önce insanda vatan sevgisi,millet sevgisi olacak

Olmayınca işte böyle vukular olması çok normal.

Alişan askere gitmek isteyen milyonlarca bayanda bulunur sen kafanı yorma cebine bak aman paran azalmasın.
                                Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

Çalışıyor...
                                X