yahudilerin işi adamlar vadedilen toprakları almak için kürtleri kullanıyorlar.. müslüman olan böyle birşey yapmaz cahil kürtleri kullanıyorlar. Allaha havale ediyorum.. Ne Mutlu Türküm Diyene...
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!
Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X
-
"26 sehit" ne kolay yaziliyor dimi? 26 evlat,abi,kardes,sevgili,baba,torun,yegen. Sehitlerimizin hayatlarini tek tek inceleyip bundan sonra ne acilar yasandigini bir kitap haline getirmek istesen hicbir kutuphaneye sigmaz bu acilar. Bugun huzunluyuz, bugun kederliyiz bugun sevdigimiz birini kaybetmis gibiyiz ama unutmayalmki bundan sonra bu aciyi hergun yasiyacak onlarca yuzlerce kisi olacaktir. Mevlam herkese sabir versin sehitlerimiz hicbir zaman unutulmasin!Kücük beyinlerin yönettigi büyük takimdir, Trabzonspor!
Yorum
-
İlk olarak atlantis tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyahudilerin işi adamlar vadedilen toprakları almak için kürtleri kullanıyorlar.. müslüman olan böyle birşey yapmaz cahil kürtleri kullanıyorlar. Allaha havale ediyorum.. Ne Mutlu Türküm Diyene...Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bu Terör meselesi su anki hükümetin sonunu getirecek..
Ne issizlik, ne o, ne bu...
Terör..
Baska birilerinin hükümete gecmesiylende degismeyecek..
Bu beladan nasil kurtulacagiz??
Hic kimse cözüm üretemiyor..
Simdi sesi cikanlar.. 3lü Koalisyon döneminde düsürmediler o ucagi, ettiler canim ülkemin icine!!!
Yorum
-
Bu İmralı'daki baş bneyi neden bu kadar rahat yaşatıyoruz onu da anlamıyorumTürkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?
Yorum
-
İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDün bir günde milyon tık alan önemli bir gazetenin haber sitesinde, bir köpek yavrusu yerde yatıyordu, başında da annesi bekliyordu. Gerçekten etkileyici bir fotograftı. altındaki yorumları okudum "ayy bakamam, kıyamam" lar havada uçuşuyordu.
Şehit annelerinin yüzüne nasıl bakacağız ?
Ne oldu cicim ? ne kadar rahatsız edici değil mi ?
Millet ve Devlet uzun yıllardan beri unuttukları vasfı geri kazanacaklar bunun başka çaresi yok. Her gün içten oyulan bir çınar gibi sonunu beklemek aptallıktan başka bir şey değil.
İnşallah yanılırım. Açıklamalar gelecek, Televizyonlar yayın akışlarını bozmayacaklar. Bir sonraki Şehit haberine kadar aynen devam edeceğiz sonra yine açıklamalar yine fasarya operasyonlar, bu tiyatro sıktı artık.
ulan bu güne kadar kaç şehit verdik,bi tane zengin çocuğu şehit olmaz mı yahu,bak sen şu işe?
kıssadan hisse:bu memlekette bütün kurumların tuzu kokmuş...
ne hükümet var,ne istihbarat,ne muhalefet,ne tsk,ne mit...
öyle şansa,kaza bela gidiyoruz
öyle bir ülkeyiz ki ordumuz dünyanın en iyi 10. ordusu olarak gözüküyor ama 500 tane kıçı kırık gerillayla mücadele edemiyoruz.bunu deyincede kimse ama onlar gerilla,dağ şartları filan demesin,gidip hepsinin kellesini alıp geleceksin arkadaş ben anlamam. daha önce hayatında silah görmemiş adama 3 ay silahlı eğitim ver sonra dağa sal,özel harekatçılar bordo bereliler ne yapıyor,ankarada çalışıyor idman yapıyordur muhtemelen
benim gariban vatandaşım ne yapıyor,hiçbir eğitimi olmadan gidiyor çatışıyor.
geldiğimiz düzen budur beyler,ve içten çürüyen her ağaç yıkılmaya mahkumdur
kimse kusura bakmasın gerçek bu,bizi yine biz yıktık,yıkıyoruz.
herkes siyaset peşinde,sınava giriyorum referans istiyor(devlet memurluğu)
26 şehit vermişiz hala siyasi partiler siyaset peşinde
son sözüm: şu acımızı paylaşmayan,bu acıya neden olan herkesin,hala bu acı üzerinden bir şeyler yapmaya çalışan herkesin,bize heronları satan israilin,preedatorları satan abd nin,gizli gizli pkk yı destekleyen bütün ülkelerin allah belasını versin
bu acıya neden olanlara,zaafiyet gösterenlere,bizi iyi yönetmeyenlere,iyi muhalefet yapamayanlara hakkımı helal etmiyorum.En son M.S.SOFU tarafından düzenlendi; 19.10.2011, 12:29.şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.
Yorum
-
İlk olarak The_Storm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDiyarbakır, Şırnak, Hakkari, Yüksekova, Bitlis, Tunceli, Bitlis, Muş. Buralarda genç erkek nüfusunun %50-70'i dağa çıkmaya aday potansiyel teröristtir. Hangi birini öldürüp kurtulacan? Katliam mı yapalım?
PKK'nın insan kaynağı çok bol. Ölenlerinin arkasından da ağlayıp sızlanmıyorlar. Bu düşük yoğunluklu bir savaştır. Üstünlüğümüz teknoloji ve insan gücünden değil, haklılığımızdan olmalıdır, öyle kalmalıdır.
Ölenlere Allah (CC) rahmet eylesin, şehadetlerini kabul eylesin.
Kalanlara büyük görev düşüyor. Çaresiz kadınlar gibi dizlerini döverek ağıtlar yapmayı bırakıp mücadeleyi sürdürmede azimli olduğumuzu göstermemiz lazım. Bu ağlayıp sızlamakla olmaz.
evet gerekirse bunu yapmak lazım, ülkenin geleceği için avrupa ne der diye düşüneceğimize bu bölgelerde ''sert'' önlemler alıp sistematik bir şekilde bu ''sert önlemleri'' sürdürmek lazım.
sokaklara çıkıp olay çıkarıyorlar ya, tuttuğunu indireceksin, sülalesinden başlayacaksın doğru ülke sınırları dışına postalayacaksın. al sana kesin çözüm, ben bu ülkede BDP diye bir parti ve bu pkk destekçisi partiyi destekleyen bölücü kürtleri bu ülkede görmek istemiyorum, ne yapılacaksa yapılsın yoksa son iş olarak bunu bıçak kemiğe dayandığında biz yapacağız, gidişat o yönde.
ister faşistlik diyin ister canilik, ben kendisini bu ülkeye ait hissetmeyen bölücü huzur bozucu pisliklerin bu ülkeden sistematik bir şekilde yok edilmesinden yanayım........."Dağlardan yağmur gibi geçtiler, çayırlardan yel gibi estiler. Günler batıdan battı bile, tepelerin ardından gölgeler içine. Nasıl bu hale geldik?"
Yorum
-
İlk olarak hüseyin1975 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBiz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen
Yorum
-
İlk olarak Mehmet Ç. tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu Terör meselesi su anki hükümetin sonunu getirecek..
Ne issizlik, ne o, ne bu...
Terör..
Baska birilerinin hükümete gecmesiylende degismeyecek..
Bu beladan nasil kurtulacagiz??
Hic kimse cözüm üretemiyor..
Simdi sesi cikanlar.. 3lü Koalisyon döneminde düsürmediler o ucagi, ettiler canim ülkemin icine!!!
Ülkede her şey öyle sandığın kadar kolay değil. Bu ülkede yukarıdan aşağı Eşref Bitlisler, Muhsin Yazıcıoğulları düşer... APO değil !Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Bak, başladı yazarlarımız...
Peki, tamam, satılık kalem...
İstediğin olsun...
2-3 ay sonra 25 şehit daha verene kadar "bu oyuna gelmemek" adına dediğini yapacağım ve yine susacağım... Hareket bile etmeyeceğim...
30 yıldır her şehitimizden sonra "bu oyuna gelmeyelim" diyen asalaklar... Siz başka ne yazmayı bilirsiniz!“Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
Malik bin Dinar
Yorum
-
İlk olarak bordo61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBıçak kemiğe dayandı sabrımız kalmadı Terörle mücadele kararlılığımız sürecek diycek ne diyecek .
Söyle cikip "Artik yeter, Kuzey Iraki Isgal ediyoruz ve bitene kadarda cikmiyoruz" dese.Rahmetli Babamin bu Dünyada bana birakdigi en büyük Miras "ÖLÜMSÜZ TRABZONSPOR ASKIDIR".
Yorum
Yorum