Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• İlk olarak seyduna_efil tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Mantıklı olun biraz yahu,aileden gizlemediğini kamuoyundan nasıl gizleyebilir ki,aileye verdikleri haberi basın duymayacak mı yani?? Şehit cenazesi bu sıradan bir cenaze değil,binlerce kişi katılıyor o cenazelere..Basının illaki haberi olur böyle bir olaydan,ulusal basın duymasa da yerel basının kesinlikle haberi olur bundan..Sonuçta şehit edilen kişiler ve onların şehirleri belli,başka bi şehirde şehit cenazesi olduğunda basın demez mi bu ne diye??

Tamam anladık eleştiriyorsunuzda suyunu çıkarmayın..
    aynen katılıyorum

İlk olarak Salih Edip tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    Herşey ortada olduğu gibi yansıtılacaksa eğer Başbakan medyayı niye çağırdı ? Ne telkin edecek medyaya ?
    senin düşüncenede katılıyorum,ama tahminim şöle yaparlar,bugün ALLAH göstermesin 50 kişi şehit olursa ,50 yi tahiminim her gün 3 e 5 e yayarlar,ve acıyı biraz olsun dindirirler,
    Ne Olmuş Şampiyon Olamadıysak,,,
    Hayallerimizi Satmadık'ya,,,

Yorum

• Harekata JÖH lerin katılması güven verici..

Allah yardımcıları olsun..

Yorum

• Milletin evlatları ölmüş siyasetciler halen daha birbirlerini suçluyor bu tablo 30 yıldır değişmedi...

Halen daha ucuz kahramanlık peşindeler ve şehitler üzerinden rant elde etme derdindeler..

Kimse mahsum değil aynaya bakmak zamanı geldide geçiyor uyanık olalım..
        ömür umuttan önce bitmeli

Yorum

• Şehit sayısını saklayabileceklerini pek düşünmüyorum. Ne bileyim aileye halkın üzülmesini istemiyoruz falan, sizin şehidinizin adı Tv'de olmayacak mı denilecek. Ben zaten bu şehit haberlerinin hemen ertesi gün TV'lerde olmasına karşıyım fotografları ile.
          10.000 asker ile giriyorsak, umarım akıllı işler yaparız, çatışmada kayıp vereceğimizi düşünmüyorum ama kahpelikler çok pkk'da . Gitmişken peşmergeleri de öldürüp gelsek çok iyi olur aslında.
          Ey Türk Gençliği!
          Birinci vazifen, Türk istiklalini, Türk Cumhuriyetini, ilelebet, muhafaza ve müdafa etmektir.

Yorum

• bu blackwater dan bizde asker kiralasak, nasıl olsa abd nin askeri ölsede acımazsın

dinsizin hakkından imansız gelir

Yorum

• İlk olarak Adem Öztürk 61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Harekata JÖH lerin katılması güven verici..

Allah yardımcıları olsun..
              abi zaten eğitimli askeri oraya yollamadıktan sonra nasıl başarı yakalanacak ki?

bu kadar çok beklenmemeliydi..
              https://twitter.com/akfgr

Yorum

• şu an yapılan bir operasyon gerçekten ülke yönetimi açısından çok büyük bir soru işareti bu hükümetin türkiyeyi çekmek istediği noktayı hala anlamayanlar var. bana göre terörist bu eylemi yapıp arkasından bu operasyonu öngörmüş bütün tedbirlerini almıştır. dolayısıyla başarısızlık kaçınılmaz eee hükümette bakın işte sınır ötesi operasyon da yaptık ama olmadı en iyisi uzlaşmak evet tek amaçları bu. amaçları operasyonu başarılı olması değil. bu halka operasyonun sorunu çözmeyeceğini empoze etmek. askeri kışlasından çıkmasını engelleyip sonradan sınır ötesine göndermek olabilecek kayıpları artırmaktan başka bişey değil benim bu halka dair bir umudum yok ama uyanmalırını gene umuyorum. bu süreci tamamen teröristler yönetiyor.

Yorum

• Allah Yardımcısı Olsun Su Anda Asgeri Harekata Baslayan Askerlerimizin. Bari Şu Anda Elestiriyi Bırakıp Askerlerimize Dua Edelim.

Yorum

• Milletimiz olaya gerçekçi baksa fena olmayacak şöyleki: Şehit olan veya Güneydoğu'da askerlik yapan vatandaşlarımız daha o bölgenin arazi şartlarını demiyorum bile kısa bir eğitimden geçip hayatında ilk defa silah tutan üstüne üstelik hayatında dağ bayır görmemiş kişileri dağın en tepesindeki her türlü saldırıya müsait karakollara yollarsan ne beklenir ki ? İnsan canı kadar değerli birşey var mı dünyada ? o gencecik insanlarımız saçma sapan bir savaş uğruna oradalar. Aramızda o bölgede askerlik yapmış operasyonlara katılmış kişiler illa var onlar benden daha iyi bilir. O askerin psikolojisini düşünen kaç kişi var ? geceleri uyuyamayan paranoya olmuş psikolojik tedavi gören hatta akıl hastanesinde yatan tonlarca insan var o bölgede askerlik yapanlardan. Hangi akla hizmettir soruyorum. O dağlardaki pkk'lıların bir saldırıya katılması için belki en az 2-3 yıl eğitim geçiyor. O dağların altını üstünü hangi taşın nerede durduğunu biliyor. Ailesini hiçe sayarak o dağlarda pkk'lılar. Ama bizim askerimizin ailesi,nişanlısı,bir gelecek kaygısı var. Kaç yıldır öldürelim gebertelim diyoruz yıl olmuş 2011 şehit sayıları aynı bu işin silahla çözümü olamayacağını her iki tarafta bilmeli. Yazıktır günahtır Allah aşkına.
                    Kazimişi gzas vorert

Yorum

• İlk olarak Murat GENEL tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      22 Taburun K.Irak'a hava destekli kara operasyonuna başladı TSK..Genelkurmay açıklama yaptı yarım saat kadar önce..

Bir tabur 900 civarı oluyordu sanırım o yüzden rakam 10.000 buluyor..
                      bir tabur 400 kişi 900 olsa 22 tabur 20.000 yapar

Yorum

• İlk olarak zafer6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        aynen katılıyorum

senin düşüncenede katılıyorum,ama tahminim şöle yaparlar,bugün ALLAH göstermesin 50 kişi şehit olursa ,50 yi tahiminim her gün 3 e 5 e yayarlar,ve acıyı biraz olsun dindirirler,
                        Aynen abi eger Allah korusun 50 şehit filan vermişsek bunları günlere bölebilirler. . Yapılan kara harekatında meydana gelen olaylar çerçevesinde.

Yorum

• 8. Bölgede yapılan arama tarama faaliyetinde Keklikkayası T. üs bölgesinde iki, Asayiş T.de bir olmak üzere toplam üç terörist, bir Kaleşnikof P.Tüfeği, 18 adet patlamamış RPG-7 roketatar mühimmatı,15 adet el bombası, 12 adet dolu şarjör, sekiz adet el telsizi, üç adet hücum yeleği ile birlikte ölü olarak ele geçirilmiştir. Örgüte ait telsiz konuşmalarından terörist zayiatının (ölü ve yaralı) daha fazla olduğu anlaşılmaktadır

Yani 25 sayısı henüz doğrulanmadı...
                          Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Allah, şehit ailelerine sabırlar versin!..

Ateş düştüğü yeri önce ve daima yakıyor...

Türk halkının başı sağolsun...

Yorum

• Kuzey Irak'a girmek hatadır. Büyük kayıplara hazırlıklı olalım.

Yorum

• Sınır ötesinde haraketa katılan ve yurt içinde vatanı müdafa eden Mehmetçiklerimize Allah yardım etsin,dualarımız onlarla.Vurun ses getirin aslanlarım,Efendimiz yoldaşınız olsun.
                                Şike yapanın,şikecileri kollayanın,şikeye şike diyemeyenlerin Allah bin türlü belasını versin inşallah.

Yorum

Yükleniyor...
                                X