Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Saldırı Habur Olayının yıldönümünde gelmiş....

Alın size demokrasi işte Habur Açılımının sonucu....

Rahatm içiniz çok merak ediyorum.....

Şehitlerin ailelerinin vebali üzerinize olsun ne diyeyim....
    Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• rusyanında amarikanında israilinde almanyanında pkk nın da QK
      Allah ol dedi, oldum . Öl dediğinde ölürüm...

Yorum

• İlk olarak Bdeniz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Malesef bu düşünceler yüzünden kaybediyoruz.Bu ülkede farklı dillerin,kültürlerin olduğunu ve onların da haklarının olduğunu bilmeliyiz,kabul etmeliyiz.

Sen böyle düşünürsen karşındaki böyle düşünür.
        Ne yazık ki olan da analara-babalara olur.Yoksa siyasetçilerin çok da umrunda bu yaşanılanlar.

bu ülkede haklarını bilerek sınırı aşmadan yaşayan farklı kültürlere sahip insanları da bilyoruz ve görüyoruz.
        bunların maksadı kültürlerini yaşatmak değil ki...
        Bordo Mavi renksiz yaşamak anLamsız!

Yorum

• 19 Ekim 2009'u hatırlayan yok mu
          Biz sevdadır Trabzon , yorozundan başlayıp ziganasında bitmeyen

Yorum

• İlk olarak lazzz61 tarafından gönderildi
            bunun adı cahillik felan da deıl tammen godoşluk oldugu ıcın öle yazdım bu ulkenın ınsanları koyun gıbı uyuyor ona yanıyorum
            tepkili olabilirsin kardeşim fakat burda yazdığın şeyin anlamını bilmeden millete hakaret ediyorsun yaptığın yanlış bişey bence özür dile bu kelimeyi kimse için birdaha kullanma...
            2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

• Sabrımız Kurban bayramından sonra sona ercekmiş.O da olmazsa 23 Nisan Çocuk bayramı!!!

Yorum

• Pkk'nın siyasi uzantısına iltimas geçe geçe bugünlere geldik. Dünyanın taraftarını yopladılar. Demokrasi adı altında bölücü örgüt savunuculuğunu yaptılar bizimkiler de kapatacakları yerde göz yumdular. Eğer ciddilerse anayasayı yapar, bu partiyi kapatır, pkk sözcüsü hiçbir partinin açılmasına izin vermez, mesajı da net verirler: Terör yapacaksan seni yokedeceğim!
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

• Son durum....

Maalesef yaralı sayımızda artıyor..... Sanki savaştayız.....

26 şehit 22 yaralı......
                  Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Basimiz sag olsun bu hain saldiriyi yapanlarin yanina insallah kar kelmayacakdir sehitlerimizin ailelerine baslari sagsul türkiye devleti bunlarin kanini yerde birakmayacakdir

Yorum

• Habur'da teröristlerin sınırdan geçişini "çok güzel görüntüler"diye alkışlayanlar,ayaklarına hakim götürüp salıverilme talimatı verenler,bugün o olayın yıldönümünde verilen şehitlerin ve bugünkü yoğun terör ortamının sorumlularıdır.

Bir de şu "bıçağın kemiğe dayandığı yer" neresi çok merak ediyorum.Gidip görsek.
                      ÖNCE TRABZONSPOR DİYECEKSİN…ENDÜSTRİYEL FUTBOLA HAYIR!!! #DİREN TRABZONSPOR

UNUTURSAK KALBİMİZ KURUSUN...#KORAY ÇAPOĞLU

Yorum

• İlk olarak BerkTS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Cemil Çiçek: Acılarımız ne kadar büyük olursa olsun bağrımıza taş basacağız.Gelişen şartlar çalışmalarımızı ne kadar zorlaştırırsa zorlaştırırsın hukuk ve demokrasi sınırları içinde kalarak üzerimize düşeni yapmaya çalışacağız.

19 Ekim 2011, 26 şehit verildikten sonra yaptığı açıklama
                        Sayın Çiçek boş konuşma,ailenden birini yolla o bölgeye askerlik yaptır sonra bu açıklamayı yap.Ankaradan 100 korumanın arasından konuşmak kolay.

Yorum

• İlk olarak futbalski60 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Sen örgütün kaynaklarını,desteklerini kesemiyorsan bu işi bitiremezsin.Esrardan,kaçak sigaradan tonla para götürüyor bu örgüt ve doğuya gittin mi bilmiyorum orda birçok insan esrar yetiştiriyor,pazarlıyor ve bunu meslek haline getirmişler küçücük çocuklar babam tozcu diyebiliyor rahatlıkla ve bu kaçak sigarayı esrarı kullanan da bizim gençlerimiz Avrupa'da da aynı şekilde ben Belçika ve İsviçre'de de bir dönem kaldım orda da örgüt Türkiye'den gelen esrarı pazarlayabiyor ve ordaki gençler ordan gelen uyuşturucu maddelerini tercih ediyor . Yani biz kendi kendimize örgütü besliyoruz ve sonradan çıkıp hadi asker vurun diyoruz şehit verince geri zekalı insanlar çıkıp askere suç buluyor olayın ana sebeplerini çözmeden bu işi bitiremeyiz örgüt gerilladır vur-kaç yapar onlarla dağda mücadele etmek hiç de kolay bir iş değil.

kesinlikle oyle, terorun aga babasi avrupada. avrupanin her yerinde orgute yol veriyorlar ve bunu da gizlemiyorlar. burada actiklari dukkanlara orgut propagandalarinin ismini verecek kadar genis hareket alanlari var malesef. dukkanin kapisinda Turk lokantasi yazar , fakat renkler pek de istah acici degildir . Turk kimligini kullanip bolucu propaganda yapan onlarca yer gordum. avrupa da terorun batakligi kurumadikca malesef dag bombalamak ile bitmeyecek bu sorun,

hepimizin basi sagolsun.

Yorum

• Açık bir şekilde mecliste PKK'yı savunan terörist milletvekillerimiz varken,

Ekranlarda, PKK'yı korumak adına yumuşakça yorumlarda bulunan satılmış kalemler varken,

26 şehit vermeye de devam edeceğiz...

Son 10 yıldır bu vatana sözlü olarak bu derece kimse saldıramamıştı...

Adamın terörist vekili APO'yu savunuyor, kırmızı-yeşil-sarı renkli kumaşlar kullanıyor...

Ama bu adamlara hiç bir şey olmuyor...

Sokaklarda teröristler her gün geziniyor, her gün eylem yapıyor, her gün yakıp - yıkıyor, bunlara bir şey olmuyor...

Sonra bazı tuhafçıklar da çıkıyor mağdur olan, ihanete uğrayan vatanın evlatlarına UTANMADAN ve EDEPSİZCE "YAŞASIN HALKLARIN KARDEŞLİĞİ" diyor...

Ben de ALLAH CEZANIZI VERSİN diyorum artık!
                            “Her kim kendini kıymetli bilirse, onun tevazudan nasibi yoktur.”
                            Malik bin Dinar

Yorum

• Yetti artık,Demokrasi diye diye bu iş cılkından çıkmaya başladı,Ben de Barışarak bu iş biter diye düşünüyordum ama bunlar insan değil,bunların insanla uzaktan yakından alakası yok.

Boşaltın arkadaş,Pkk'nın barındığı bütün bölgeleri boşaltın bombalayın,boşaltmayanları da desteklerdikleri piçlerle beraber öldürün-hep masum insanlar mı ölücek,olayla hiç alakası olmayan askerler mi ölücek,biraz da bunlara destek verenler ölsün..

Allah rahmet eylesin,ailelerine sabır versin..

Yorum

• açılımın dibi göründü beyler
                                şimdi çık bakalım bu işin içinden çıkabilirsen

şehit olan kardeşlerimizin hesabını kim verecek
                                mit pkk ile görüşmekten başka ne iş yapar,hükümet dedik bağrımıza bastık bi hareket yaptıkları yok
                                şehit olanların hesabını kim verecek şimdi
                                tsk ne işe yarıyor(kendi askerini disko da katletmekten başka)
                                paşalar helikopterlerle golf oynamaya gider,pkk lılar haburdan şenlikle teröristleri ülkeye rahatça sokar,herkes bunu seyreder,
                                bir de şu saldırıdan sonra dağlar bombalandı olayına uyuz oluyorum,ulan 26 şehit verene kadar nerdeydi bu uçaklar,heronlar var ihalar var,bu heronlarla ihalar kimin tarafında?bizim tarafımızda mı yoksa pkk lıların tarafında mı?
                                ayrıca sen hala israil ile uğraşıyorsun,israil ile her uğraştığımızda başımıza bu pkk saldırıları geliyor,kusura bakmayın ama g.tün yemiyorsa israil ile uğraşmayı bırak,strateji oyunlarında bile gelişmeden diğer ülkelere saldırmıyor 12-13 yaşında ki bebeler.
                                bizim ülkemiz 10-11 yaşındaki çocuk mantığıyla yönetiliyor.

yiyin efendiler yiyin,elbet devran dönecek.
                                şimdi eski bir kaleme yeni bir deftere ihtiyacım var.çalışma zamanı.

Yorum

Yükleniyor...
                                X