Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez!

Daraltma
Bu sabit bir konudur.
X
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

• Şehitlerimize Allah'dan rahmet yüce Türk milletine başsağılığı dilerim.

Faik benim verdiğim örnekle senin söylediklerin arasında bağlantı kurabildiysen sadece "yazık" derim.
    Trabzonspor √
    Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
    İki Renk ve Asalet √
    BordoMavi.Net √

Yorum

• Demokrasi insan hakları değil mi ?

///////////////

Halkalı'da servis araçlarına düzenlenen bombalı saldırılarla ilgili olarak gözaltına alınan 19 şüpheli, adliye önünde yakınları tarafından alkışlandı.

Bir avukat buna tepki gösterdi.

Alkışlayanlara tepki gösteren avukat 'orada çocuklar öldü. Neyi alkışlıyorsunuz?' diye bağırdı.

Şüphelileri alkışlayan grup, tepki gösteren avukatın üzerine yürümeye kalktı, araya polis girdi. Mahkeme tarafından tutuklanan 3 zanlı cezaevine götürülürken yakınları sloganlarla destek verdi.

Trabzonspor √
      Hüseyin Avni Aker|Hayri Gür|Halit Ziya Kurbetçi|Şamil Ekinci|Dozer Cemil|Şenol Güneş|
      İki Renk ve Asalet √
      BordoMavi.Net √

Yorum

• Suç onlarda değil bu kudurmuşlara bu kadar yüz verenlerde.....
        Ne mutlu Türk olana değil , Ne mutlu Türk'üm diyene !

"Cahilin karşısında kitap gibi sessiz ol." Mevlana

Yorum

• Başımız sağolsun.

Hayatını kaybeden askerlerimize rahmet diliyorum. Kederli ailelerine rabbim sabır versin.
          ~ Yüzümüzün yüreğimizle beraber gülümsediği an’ dır mutluluk. ~

Yorum

• Bugün Şehit olan kardeşlerimizden biri Hakkkarili diğeri ise Diyarbakırlı.....

Ayrıca 60 yaşında sivil bir vatandaşta öldürülmüş.....

Kürt Kardeşlerim görün duyun ve bu oyuna gelmeyin.... Bu vatan hepimizin.....

Terör hepimize zarar veriyor.....

Bu aşağılık oyuna gelmeyelim.....

Yorum

• Kürt kardeşlerimizin görmeyip, duymayıp, konuşmamasına çok ama çok üzülüyorum.ne zaman ki giresunda gösterilern tepki hakkaride gösterilir, trabzondaki tepki şırnakta gösterilir, ne zaman ki doçkalar, uçak savarlar köyden geçirilirken kürtler devletine haber verir, şikayet eder, o adilere yardım ve yataklık yapmaz o zaman terör biter.ama onlarda o dirayet yoktur.onlar yardım ve yataklık yaparak canlarını koruduklarını düşünürler.şikayet etsek ölecez sanırlar.halbuki 1 şikayet et 2 et üçüncüde terör kalmaz.korkudan susuyorlar deniliyor, susarsan korkarsın bunun başka açıklaması yoktur.o bölgede istihbarat sorunu çıkıoyr.senin vatandaşın sana istihbarat vermediği sürece sen başka ülkelerin sözde anlık istihbaratına muhtaç olursun...

Yorum

• İlk olarak Külünkoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                Demokrasi insan hakları değil mi ?

///////////////

Halkalı'da servis araçlarına düzenlenen bombalı saldırılarla ilgili olarak gözaltına alınan 19 şüpheli, adliye önünde yakınları tarafından alkışlandı.

Bir avukat buna tepki gösterdi.

Alkışlayanlara tepki gösteren avukat 'orada çocuklar öldü. Neyi alkışlıyorsunuz?' diye bağırdı.

Şüphelileri alkışlayan grup, tepki gösteren avukatın üzerine yürümeye kalktı, araya polis girdi. Mahkeme tarafından tutuklanan 3 zanlı cezaevine götürülürken yakınları sloganlarla destek verdi.

Geçmiş olsun güzel ülkem

Yorum

• Tarihte hoşgörüyle, sevgiyle bastırılmış bir terör hareketi söyleyebilir misiniz?Hepsi şiddetle bastırılmıştır, yok edilmiştir.Ama biz farklıyız.Bela okumayla, lanetlemeyele, kınamayla terörü bitirmeye çalışıyoruz.Kolay gelsin..
                  ''Belki hiç birşey yolunda gitmedi ama hiçbir şey de beni yolumdan etmedi." | ECG

Yorum

• Yarın saat 14.00'te Taksim'de Ultraslan'ın düzenlediği bir teröre lanet yürüyüşü var, facebook'tan sonra bugün gazetelerde de haberlerini gördüm, Galatasaraylı olsun olmasın herkesi davet etmişler. Ben bu akşam 19.30'da Kazım için, yarın da saat 14.00'te şehitlerimiz için Galatasaray Lisesi önünde olacağım, işi olmayan arkadaşları beklerim.
                    Acıyla büyüyor içimizdeki Trabzonsporluluk, kalbimizi en derinden yakmaya devam ediyor... Serhat ve Bünyamin Abiler'i, Mesut'u ve Mami'yi unutmayacağız...

Yorum

• Yine mi ALLAH rahmet etsin
                      "-Ben ALLAH'ın adaletine inanıyorum.." Onur Recep Kıvrak!

Yorum

• TSK: Sınırı profesyonel asker koruyacak

"Başta Irak olmak üzere sınır güvenliğini profesyonel askerler sağlayacak"

Genelkurmay Başkanlığı İç Güvenlik Harekat Daire Başkanı Tümgeneral Fahri Kır, "Irak sınırını profesyonel askerler koruyacak. Başta Irak olmak üzre sınır güvenliğini profesyonel asker koruyacak." dedi.
                        Mario Alberto Kempes - El Matador

Yorum

• Dünki saldrıyı gerçekleştiren iki terörist ölü ele geçirilmiş....

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM......

Yorum

• Şehitlerimizin mekanı cennet olsun...

Bir gece ansızın 82. Kerkük, 83. Musul....

İnşallah !!!
                            Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!

“Ben basit bir '
                            iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
                            “Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!”
                            Eduardo Galeano

"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar

Yorum

• Beklesin köpekler özel harekatçılar bir gece ansızı gelecekler aynı onlar gibi.Leşlerini hayvanlar bile yemeyecek.
                              İçimdeki Sevdan Öyle Büyük ki.Trabzonum.

Yorum

• Vur Özel Harekat vur....
                                En son Emorfo tarafından düzenlendi; 25.06.2010, 14:05.
                                Bazen Sevinç Bazen Keder, Trazonsporlu Olmak Yeter!
                                (Hepimiz TÜRKÜZ Ulan!)

Yorum

Çalışıyor...
                                X