Bunu Konuşalım'da bu gece Candaş Tolga Işık'ın konuğu Trabzonspor Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu. 23:30 CANLI KANALTÜRK'te.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu
Daraltma
X
-
Kesinlikle izlenmesi gerekilen bir program.!Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleArtık konuşma yok icraat varBaşkanımın maşallahı var konuşma konusunda Sadri başkanımı aratmıyor hiç
Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Açıklamaları ben yazayım:
- biz senelerdir adaletli futbolun peşinden gidenler olarak bunları söyledik, şimdi çıkıyor.
- temiz futbol paydaşları içeren üç cümle.
- (ne yapacaksınız sorusuna cevap olarak) biz göreve geldiğimizde trabzonspor başkanı konuşmaz icraat yapar dedik, yapacaklarımızı göreceksiniz.
Yorum
-
AW: İbrahim Hacıosmanoğlu Bugün 23:30'da Kanaltürk'te
İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüledinlicem ama hevesle değil.
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Yorum
-
İlk olarak HoliganLaz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBenim trabzonsporumun başkani aziz köpegine cevap verecek ve sen hevesle dinlemiceksin?ozaman hic dinleme
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Yorum
Yorum