Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Başkan daha erken bir saatte konuşsa çok daha iyi olurdu. Şeref fukarası basınımız kesin baskıya yetiştiremez şimdi haberi!
    Haksızlığın envâını gördük. Bu mu kanun? En gamlı sefâletlere düştük. Bu mu devlet? Devletse de, kanunsa da, artık yeter olsun; Artık yeter olsun bu denî zulm-ü cehâlet.
    FIRTINAİHTİLALEFSANE
    we the north

Yorum

artik masaya yumruk vurma vakti geldi hatta gecti bile

Yorum

Başkanda herhafta yayınlanan diziler gibi alışkanlık yapacak bu gidişle.

Yorum

İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
          Durduk yere söylemez ama Candaş Tolga mutlaka gelen soruları yöneletecektir. Hatta kendisi de sorabilir. Körler sağırlar durumu olmaz...
          demek istedigim saga sola gider yapiyor ama mecnuna yapacagini sanmiyorum umarim yanilirim
          Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
            Başkan Gezi Parkına gitse alkışlayacak olanlar, mitinge gitti diye eleştiriyor...
            Bu düşünce içinde olanlar için söylüyorum, samimi olmadığınız gibi sizde Trabzonspor u istediğiniz siyasi görüşün içinde görmek istiyorsunuz demek oluyor, yani niyet siyasetin içinde olmamak değil..

Tabikide bu mitinge gitmesini alkışlayıp, gezi parkına gitse yuhalayanlar içinde geçerli. tek taraflı düşünmek mümkün değil.
            He mi? Ne kadarda mikemmel yorumlamışsın.

Yahu bu adam Trabzonspor başkanı.Ne gezi parkı ne siyasi parti mitingi ne işi var bu tarz işler de sen bir camiayı temsil ediyorsun sporla alakalı olmayan herhangi bir organizasyona gitme hakkından caymış olmalıdır bu kulübün başına geçen insan. Daha önce böyle birşey görülmüş mü rezalet.
            Hırsız çok,polis çok,adalet yok.

Yorum

İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              Kesinlikle Mail atacagim paydasa fazla konusmasin is yapsin takimda golcü yok be
              Sadriyede mail at...200 milyon TL nasıl borç yaptın diye...

Beşiktaşta borca girdi...1 sene sıktılar kemerleri ama bizim taraftar gibi yapmadılar...Ama sen ben öderim diyorsan sorun yok...

Yorum

Bu program ağırlığı olan, seviyeli, Trabzonspor başkanı için ideal bir program. Trabzonspor başkanı konuştuğunda gündem değişmeli. Şu ana kadar da bunu başardı. Yiğidin hakkı yiğide.

Yorum

Ortam cok rezil Baskan da mecbur medyaya cok cikiyor...Baska caresi yok. Resmi siteden aciklama bi yere kadar oluyor.

Transfer olmayayinca icraat yokmus gibi gözüküyor millete haksiz degil ama Kulubun mali tablosu yabancilarin cok olmasi önümüzü tikiyor.

Ibrahim Baskanin medyaya cikmasi dogru bana göre.
                  ...TRABZONSPOR...
                  "Bize Her Yer Trabzon"

Yorum

İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                    Bu konuda tartışma yaratmak istemiyorum zaten zar zor giriyorum BMN'ye.Ama eğer sen Trabzonspor başkanıysan AKP mitingine felan gitmeyeceksin.O tavrıyla İHO gözümden düşmüştür ve ayrıca güvenim sarsılmıştır.Onun için akşam dinlicem ama dediğim gibi içimde hiç bir heves olmadan.Bu kadar.
                    Adam kendisi için yapmıyor(miting için demiyorum)...Trabzonspor için çalışıyor..Başkanlar gidicidir ama Trabzonspor kalıcıdır...

Kupa gelir ve yönetim değişirse sen 7. şampiyonluğuda yok sayarsın bu düşünceyle o zaman...
                    En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 20:41.

Yorum

AW: İbrahim Hacıosmanoğlu Bugün 23.30'da Kanaltürk'te

İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Sadriyede mail at...200 milyon TL nasıl borç yaptın diye...

Beşiktaşta borca girdi...1 sene sıktılar kemerleri ama bizim taraftar gibi yapmadılar...Ama sen ben öderim diyorsan sorun yok...
                      Seni tebrik ediyorum

Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2

Yorum

İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle

Adam kendisi için yapmıyor(miting için demiyorum)...Trabzonspor için çalışıyor..Başkanlar gidicidir ama Trabzonspor kalıcıdır...

Kupa gelir ve yönetim değişirse sen 7. şampiyonluğuda yok sayarsın bu düşünceyle o zaman...

Eger Trabzonspor için yapiyorsa Baskakanla boy gösterip yapmicak veya benzeri sekilde farketmez. O gün baskan benim gözümden düstü ve normal oarak güvenim sarsildi.Ama dedigin gibi Trabzonspor kalici baskanlar gidicidir...

Yorum

gerekli cevaplari verir umarim

Yorum

mecnun adisi baskanin kankasi mi degil mi bu gece anlayacagiz
                            Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana

Yorum

İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              mecnun adisi baskanin kankasi mi degil mi bu gece anlayacagiz
                              Aziz'i yer bitirir belki ama Mecnun'a dokunmaz
                              Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."
                              Murat

Yorum

İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Aziz'i yer bitirir belki ama Mecnun'a dokunmaz
                                ayni fikirde degildim ama soylenenler kanki olduklari seklinde

Yorum

Yükleniyor...
                                X