Başkan daha erken bir saatte konuşsa çok daha iyi olurdu. Şeref fukarası basınımız kesin baskıya yetiştiremez şimdi haberi!
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
İbrahim Hacıosmanoğlu Kanaltürk'te Konuştu
Daraltma
X
-
İlk olarak DeAgLeMaNyAq tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleDurduk yere söylemez ama Candaş Tolga mutlaka gelen soruları yöneletecektir. Hatta kendisi de sorabilir. Körler sağırlar durumu olmaz...Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan Gezi Parkına gitse alkışlayacak olanlar, mitinge gitti diye eleştiriyor...
Bu düşünce içinde olanlar için söylüyorum, samimi olmadığınız gibi sizde Trabzonspor u istediğiniz siyasi görüşün içinde görmek istiyorsunuz demek oluyor, yani niyet siyasetin içinde olmamak değil..
Tabikide bu mitinge gitmesini alkışlayıp, gezi parkına gitse yuhalayanlar içinde geçerli. tek taraflı düşünmek mümkün değil.
Yahu bu adam Trabzonspor başkanı.Ne gezi parkı ne siyasi parti mitingi ne işi var bu tarz işler de sen bir camiayı temsil ediyorsun sporla alakalı olmayan herhangi bir organizasyona gitme hakkından caymış olmalıdır bu kulübün başına geçen insan. Daha önce böyle birşey görülmüş mü rezalet.Hırsız çok,polis çok,adalet yok.
Yorum
-
İlk olarak Laz_61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKesinlikle Mail atacagim paydasa fazla konusmasin is yapsin takimda golcü yok be
Beşiktaşta borca girdi...1 sene sıktılar kemerleri ama bizim taraftar gibi yapmadılar...Ama sen ben öderim diyorsan sorun yok...
Yorum
-
Ortam cok rezil Baskan da mecbur medyaya cok cikiyor...Baska caresi yok. Resmi siteden aciklama bi yere kadar oluyor.
Transfer olmayayinca icraat yokmus gibi gözüküyor millete haksiz degil ama Kulubun mali tablosu yabancilarin cok olmasi önümüzü tikiyor.
Ibrahim Baskanin medyaya cikmasi dogru bana göre....TRABZONSPOR...
"Bize Her Yer Trabzon"
Yorum
-
İlk olarak Öznur61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBu konuda tartışma yaratmak istemiyorum zaten zar zor giriyorum BMN'ye.Ama eğer sen Trabzonspor başkanıysan AKP mitingine felan gitmeyeceksin.O tavrıyla İHO gözümden düşmüştür ve ayrıca güvenim sarsılmıştır.Onun için akşam dinlicem ama dediğim gibi içimde hiç bir heves olmadan.Bu kadar.
Kupa gelir ve yönetim değişirse sen 7. şampiyonluğuda yok sayarsın bu düşünceyle o zaman...En son ts_tuncay_ts tarafından düzenlendi; 28.06.2013, 20:41.
Yorum
-
AW: İbrahim Hacıosmanoğlu Bugün 23.30'da Kanaltürk'te
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleSadriyede mail at...200 milyon TL nasıl borç yaptın diye...
Beşiktaşta borca girdi...1 sene sıktılar kemerleri ama bizim taraftar gibi yapmadılar...Ama sen ben öderim diyorsan sorun yok...
Gesendet von meinem GT-I9300 mit Tapatalk 2
Yorum
-
İlk olarak ts_tuncay_ts tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
Adam kendisi için yapmıyor(miting için demiyorum)...Trabzonspor için çalışıyor..Başkanlar gidicidir ama Trabzonspor kalıcıdır...
Kupa gelir ve yönetim değişirse sen 7. şampiyonluğuda yok sayarsın bu düşünceyle o zaman...
Eger Trabzonspor için yapiyorsa Baskakanla boy gösterip yapmicak veya benzeri sekilde farketmez. O gün baskan benim gözümden düstü ve normal oarak güvenim sarsildi.Ama dedigin gibi Trabzonspor kalici baskanlar gidicidir...
Yorum
-
İlk olarak arifberkay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülemecnun adisi baskanin kankasi mi degil mi bu gece anlayacagizHakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
İlk olarak My tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAziz'i yer bitirir belki ama Mecnun'a dokunmazYa kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin. Bilseydin ödün kopardı; dokunamazdın. // Mevlana
Yorum
Yorum