Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara'dan ne istiyorlar?!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bakın gene söylüyorum.Yattara Türkiye'ye gelen en yetenekli 5 futbolcudan bir tanasi ama disiplinsiz,serseri mayın gibi bir adam.Yaptığı işe saygısı yok.Hepimiz çok seviyoruz,onu bu saatten sonra değiştirecek halimizde yok ama geçen seneki Anartosis maçı aklıma geldikçe; Atay Aktuğa da hak vermiyor değilim...
    Hoca kurtarıcı diye Yattara'ya sarıldıda ne oldu?Yattara da maçı Kayseri'de çevirip hocasına bir güzel ders verdi değilmi?
    Valla ben onu bunu bilmem,benim babamda amatör bir kulüpte hocalık yapıyordu, idmana gelmeyen takımın yıldız oyuncusunu anında keserdi.Keserdiki diğer hırslı ama yeteneği olmayan düz oyuncuları teşvik ederdi.Maçı kazanmış,kaybetmiş çokta önemli değildi.Gerçi o dönem amatör ruhta kalmadı artık ama ''biz babadan böyle gördük''
    TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

kardeş mesajım sana değildi.beni istanbul basını dememden rahatsız olan bir arkadaş.oysa bizi nesnel bir gözle değerlendire bilseler amenna ama onlar trabzonsporu yorumlarken kendi takımlarının gözlüğüyle yorumluyorlar.bizim kaşımıza gözümüze hayran olarak değil.türkiye gürcistan maçını hatırlayın beraberliği iklime ve bize bağlamışlardı amaaynı adamlar türkiye ukrayna maçında yenilince süt dökmüş bülbüllerdi.ve dünya kupasına katılamamızın en büyük nedenini yine bize bağlıyorlardı.dememodurki onlarbizi yorumlarken at gözlüğü takıyor.

Yorum

İlk olarak yusuf atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        fatih hep çok mu iyiydi.ya diğerleri hiç hata yapmadımı.ozaman hepsini atalalım.
        Ya okuduklarınızı anlama güçlüğü çekiyorsunuz ya da yazdığınız cümlelerin ne anlama geldiğinin farkında değilsiniz. Şu ana kadar Yattara'yı gönderelim ifadesini bırakın imasını içeren bir mesaj gösterebilir misiniz? Fatih hep çok iyi değildi, Yattara da öyle, kaldı ki Fatih yattara'dan kötü olsa dahi bu Yattara'nın iyi olduğu anlamına mı gelecek, eğer küçük heyecanlar yaşamak istiyorsanız yattara bunu size fazlasıyla tattıracaktır ancak şampiyonluk, derbi maçlarda ezici üstünlük, vs. istiyorsanız bu düşünce yapısıyla olamayacağını düşünüyorum. Yattara istenen düzeyde değil demenin ne anlama geldiğini düşünmenizi istirham ediyorum çünkü şu ana kadar yazdıklarınızın ezber bozmadan uzak olduğunu ve aynı şeyleri tekrardan öte gidemediğini üzülerek ifade etmeliyim.

Yorum

keşke bütün 11de hasan üçüncünün yetenegi ve hırsı olsa. inanın şampiyonluktan daha güzel şeyler yaşardık.

yattaramı?? başkan olsam ilk onu satar arkama bile bakmazdım..
          Hadi eyvallah..

Yorum

kardaşım benimzorum elimizdeki iyi oyuncunun bu şekilde lig başlamadan eleştirilmesidir.birkaçgünlük zevk diyosunya onu yönetimlere sor geçen yılki hazır takımı bozup 3 transfer yapamayan yönetime. şampiyon olmak istiyosak fatih gibi adamları satmayacaksın satacağım diyosan yerine adam alacaksın.sende bunu oku nedediğimianlamaya çalış.

Yorum

İlk olarak egemengundogdu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
              keşke bütün 11de hasan üçüncünün yetenegi ve hırsı olsa. inanın şampiyonluktan daha güzel şeyler yaşardık.

yattaramı?? başkan olsam ilk onu satar arkama bile bakmazdım..
              yetenek olmayanda oluyo o hırs nedense.

Yorum

Neden birden bu kadar tepki oldu anlamadım.Yattara'nın hafif sakatlığı vardı.Maçta yedek başladı doğal olarak.Adam kurtaramadı takımı belki.Hee şunu da unutmayın:Yattara'nın çoğu ceza sahasına şahane pas attığını ve içerde kimse olmadığı için o pasların boşa gittiğini...İsmini vermek istemediğim takımlarda adam ceza sahasına bir pas atıyor takımın yarısından fazlası içerde ve gol.Geçen senelerde kaptan tek forvet olmasına rağmen Yattaranın çoğu pasını değerlendirdi.Ama Fatih Tekke gitti.Şimdi kime pas atar bilemem

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

• İlk olarak gkalmuk tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                  yetenek olmayanda oluyo o hırs nedense.
                  Yeteneklerinin farkında olan bir futbolcu kendini başka bir türlü ön plana çıkartmaya çalışır.

Yorum

ya arkadaşlar eleştirdiğiniz adam takımın sıkıştığı zaman bütün futbolcuların bütün paslarını kendisine attığı ve güvendiği tek adam ve aynı zamanda taraftarında bu kadar sevgisini kazanmış bi adamı bu takımdan uzaklaştıracak olan kişi herkesten önce taraftara hesap vermeli. hazırlık maçlarını bi izleyin bakın nasıl yanmişiz o takımları cem demir nasıl atmış o golleri.

Yorum

ne yapsan yanlis yattarayla oynamasi yanlis oynamamasida yanlis.artik böyle devam eder,yattara bavulu kaybulmus agliyordu diye yazmis arkadas in biri.ya akil var mantik var insan bir bavul kaybolmus diye aglarmi?altin yoktu ya icinde olsa olsa degeri en fazla 500 euro bu miktar icin yattara da aglarsa.normal aylikla gecinen vatandas ne yapsin.

Yorum

yattara şu an türkiye'nin en iyi sağ açığı, ona top atacak biri ve onun pasına koşacak bir forvet olsa şu an milan'da ya da real'de olurdu...bence trabzon'un bu durumu en çok onu etkiliyor bu bakımdan...

keşke marcel kendine gelse ve umut şu şımarık gökhan'dan daha istekli oynayabilse... ve tabii çok iyi bir sol kanat gelse...

bence o zaman appiah -alex-aurelio - tümer dörtlüsünden bile daha güçlü oluruz... ve bu ne demek hepimiz iyi biliyoruz : 40.yılda ş....

Yorum

yattarayı ilkonbirde gormeyınce moralim bozuluyor.. bütün spor basini yattarrayi seyretmek bir zevk diyor ama nedense bu futbolcuyu kesmek her teknik direkdörün işi. biz bu zevkden mahrum olmak istemiyoruz.. bari onunla teselli bulalım amac futbol izlemekse..
                          Trabzonspor, çiçegin kokusunun yaziya dökülememe halidir benim icin.. twitter @hakankont

Yorum

yattarayla ugrasan kaybeder hocam bu bukdar basıt dıye dusunuyorum yattara ısterse hıc ıdmana cıkmasın teknık dırektoru dovsun sabaha kadar alem yapsın hıc onemlı degıl yattara cıkıp 90 dakka herkesten ıyı oynuyor mu oynuyor asıst yapıo mu yapğıor gol atıyomu atıyo tamamdır o zman dha benım ıcın sorun yok tabı dısıplınlı olsa daha ıyı ama dedıgım ozellıklere bıle sahıp degıl ken oynatılmaması benı cıldırtıyo
                            Murdar bir halden muhteşem bir maziye kanatlanmak gericilikse, her namuslu insan gericidir...
                            Trabzon icin olmeli, Trabzonspor icin harp etmeli...
                            Mustafa Korkmaz

Yorum

yattara defans yapmıyor diye takımdan kesiliyormuş yahu bir kişide defans yapmasın geri kalan lar yapsın defansı doğru dürüst oynatıldığı zaman ne ler yapabildiğini herkes görüyor asistler, goller ve karşı takımın defansının ileri çıkamaması bunlar yeter yok birde defans yaparsa trabzonda ne işi var barselonada oynar ozaman ben yattaranın defans yapmasını istemiyorum zaten türkiyede bütün taraftarlar yattaranın takımlarında oynamasını ister biz adamı oynatmıyoruz
                              BANA HER YER TRABZON
                              ALPER DALKIRAN

Yorum

bir de şunu düşününü arkadaşlar,

gelmiş geçmiş en iyi kadroyu kurduk diyen fenerbahçe bile yattara oynadığında normal oyun düzenini bozup onun kanadına ilave ouncu koyuyor...

diyorum ya bir de solda olsa böyle biri bizim hüseyin bile ortadan elini kolunu sallaya sallaya gol atar ama işte...SOL YOK SOOOL!

Yorum

Çalışıyor...
                                X