ibrahim yattaraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa ooooooooooooooooooooooooooo
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Yattara'dan ne istiyorlar?!
Daraltma
X
-
İlk olarak zanoylu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYattara özelliklerinde bir adamda solda olsa,bunları çalışkan ve hareketli iki bekle desteklese Ortada Miroslaw,Gökdeniz,Marcelinyo. Bu takım canavar olur.ve kanatlardan yapılan ataklarda kim duracak karşılarında yattara mı?
VERENA (KIRANKAŞ)
Yorum
-
Miroslaw'ın ofans gücü olduğu kadar pres ve top kapma özelliğini onlarca maçta seyrettim(hele geldiği ilk zamanlar)
Gökdenizi Ordu maçında tribünden izledim ortada oynadı iki kişilik oynadı(pres ve top kapma)
Marcelinho'nun ise zaman geçtikçe öğrenecez oyuna ve defansa katkısını şimdilik erken..
Yorum
-
sermin simsir
İlk olarak Muhalif tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBjk'li Rıza'yı hatırlıyorum ben yıllar öncesinden.. ortasahanın sağında hatırladığım en iyi oyunculardan biridir.. Yattara konusunda tek mesele şudur:
Yattara mı Rıza Çalımbay mı? Hangi maçta ne yapacağı belli olmayan ,olmadık maçları çevirebilecek, olmadık maçlarda takımı yalnız bırakabilecek bir Yattara mı ,yoksa 34 maçın 34 ünde de aynı istikrar ve çalışkanlıkta oynayacak ama maç çevirme konusunda asla bir Yattara olamayacak Rıza mı?
Kendimce ölçüp biçiyorum ben Rıza diyorum son olarak.. ama Yattara diyenlere de karşı çıkamam doğrusu..
Yorum
-
İlk olarak cIlgInIm tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleyattaranın en zeki yönü hüseyin hiç top atmaması
adam işi biliyor ha hüseyine verdin ha geri pas ya da rakip oyuncuya verdin
Yorum
-
yattarayı çıkarın ne top taşıyan adam nede adam eksilten biri kalır sahada yattarasız maçları hatırlıyoruz, ziya hoca büyük adamdı valla yattarasız maç kazanıyorduk. şu sezonu yattaralı ve yattarasız oynayalım en az 20 puan fark olur tabii bu yorumu marcelinhonun takıma katkısını görmeden yapıyorum.
Yorum
-
İlk olarak temmuz12 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYusuf kardeş ben bu konu yokkende yaptığım yorumlarda geçen yılki famagusta maçından dolayı Yattara'ya alerjim olduğunu söylüyordum. Bu yeni bir şey değil.
Seninle aynı fikirde olunca TS basını, Farklı fikirdekiler İstanbul basını gibi görmen hoş değil zira hepimizin burada bulunma amacı bellidir. Doğru olduğuna inandığım şeyi sonuna kadar savunurum Birisi bana yalnış düşündüğümü ispatlarsada hak verir susarım.
Sonuç olarak buyrun Yattara'nın önünde hem kendini benim gibi düşünen insanlara affettirebileceği hemde maçın yıldızı olabileceği bir maç. Saldıracak arkada bol bol gedik verecek bir rakip. Apoel maçında vazifesini tam yapsın imzama Yattara Senden Özür Diliyorum yazacağım. Ama bu maçtada yine yorgunluğa yenilir maçın sonlarına doğru saçma sapan hareketler yaparsa Yattara hakkındaki düşümcelerimi sana özel mesajla gönderrim
Yorum
-
İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYa okuduklarınızı anlama güçlüğü çekiyorsunuz ya da yazdığınız cümlelerin ne anlama geldiğinin farkında değilsiniz. Şu ana kadar Yattara'yı gönderelim ifadesini bırakın imasını içeren bir mesaj gösterebilir misiniz? Fatih hep çok iyi değildi, Yattara da öyle, kaldı ki Fatih yattara'dan kötü olsa dahi bu Yattara'nın iyi olduğu anlamına mı gelecek, eğer küçük heyecanlar yaşamak istiyorsanız yattara bunu size fazlasıyla tattıracaktır ancak şampiyonluk, derbi maçlarda ezici üstünlük, vs. istiyorsanız bu düşünce yapısıyla olamayacağını düşünüyorum. Yattara istenen düzeyde değil demenin ne anlama geldiğini düşünmenizi istirham ediyorum çünkü şu ana kadar yazdıklarınızın ezber bozmadan uzak olduğunu ve aynı şeyleri tekrardan öte gidemediğini üzülerek ifade etmeliyim.
Yorum
-
İlk olarak yusuf atalay tarafından gönderildi Gönderiyi görüntülesenden cevap bekliyorum.
Apoel başlığında yazdığım gibi, Gerçektende Apoel maçındaki Yattara başka biri gibi oynadı. Oyununa sevinmemek yada kayıtsız kalmak mümkün değil. Tolga ile beraber böyle berbat ötesi bir maçta ışıldıyan yıldız gibiydiler....Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır..
Yorum
Yorum