Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara'dan ne istiyorlar?!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak ozcanasanoglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bazı arkadaşlar değinmiş, koca koca teknik direktörler, disiplinsiz, koşmuyor diye boş alanlar varken onu oyuna almıyolar, gol yedikten sonra rakip kapanmış, bi kişi 5 kişi basıyor yattara'yı oyuna alıyorsun.madem disiplinsiz, koşmayor niye seni, takımı kurtarsın diye oyuna alıyorsun.

şimdi soru; madem bu adam mevcut haliyle yani koşmayan, basmayan haliyle sonradan oyuna girip takımı mağlubiyetten galibeyete taşıyacak, madem böyle bir gücü var neden adamı hazırlayıp ilk onbirde başlatmıyorsun? da mağlup duruma düşme.

yok böyle birşey böyle hocalık olmaz, yazık bunlara verilen paralara..
    Bence olayın şöyle bir hikayesi olabilir... Yattara kafadan oynadığında etkili olduğu günler olduğu gibi canı istemeyince oynamayabiliyor da. Klaskik bir kanat adamı kötü de olsa topla koşabilse yeter, günü kurtarır. Ama Yattara kötü olunca top istemez, topsuz kaçmaz, geriye zaten hiç gelmez. Ekstra yük yani... İyi olunca zaten isterse kendi sahasına dönmesin hiç, toplamda kurtarır.

Bence hocalar onu takım mağlup durumdayken ya da sorun yaşıyorken aldıklarında ellerini güçlendirmiş oluyorlar. Yattara hem hocayı taraftarların gözünde haksız duruma düşürmek için, hem de kötü oynaması durumunda normalde olmayacak olan kendisine karşı verilen tepkiden kaçtığı için oyuna asılıyor. İlk 11'de çıkıp gezdiği çok oluyor ama sonradan girdiği her meçtan sonra "şu adam kesilir mi bee" diyor millet.

Katılan ya da katılmayan olabilir, bir tespit sadece... İnsan profesyonel futbol yaşamında bu yeteneklerle hiç bir takımında ilk 11'in değişilmezi olamaz mı?

Yorum

Bu kadar hafife almayın arkadaşlar, Şenol Güneş, Ziya, Samet, Lazoroni bu adamlar herhalde bizim kadar futbolu biliyordur. yattara'nın ilk onbirde başlayıp iyi bitirdiği kaç maç hatırlıyorsunuz. Üstüne kaprisler, sorumsuzluklar gırla...
      ya geçen seneki GKRK faciasını ne çabuk unuttunuz. Orada sırf sorumsuzluktan maçtan atılan, takımı yakan, bizi yedicihana rezil eden benmiydim ???

Sen kendine bakmıyorsan, futbolunu geliştirmiyorsan, kondüsyonunu arttırmıyorsan, takım bir yana ben bir yana diyorsan hoca ne yapsın ? Yazık değilmi defans ve orta sahamıza.

Evet Yattara çok iyi bir hucüm oyuncusudur. Ama takım ataktayken. Eğer rakibi kendi yarısahasına hapsedebiliyorsanız Yattara'yı oyuna alıp işi bitirebilirsini ama normal bir maçta Yattara benim diyen çoğu takım için lükstür.

Son olarak kimse TS'dan üstün değildir. Yönetimde olsam bu senenin başında ilk kulüp bulmasını isteyeceğim adam Yattara'ydı. Size kalırsa Allahtan yönetimde değilmişim...
      .
      Eleştirirken yapıcı olabilmek ve en ağır eleştirilere bile hoş görü ile yaklaşabilmek, hem egoyu besleyen nefsin panzehiri, hemde aklın ilacıdır.
      .

Yorum

İlk olarak temmuz12 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
        Orada sırf sorumsuzluktan maçtan atılan, takımı yakan, bizi yedicihana rezil eden benmiydim ???

Son olarak kimse TS'dan üstün değildir. Yönetimde olsam bu senenin başında ilk kulüp bulmasını isteyeceğim adam Yattara'ydı. Size kalırsa Allahtan yönetimde değilmişim...
        Hem diyorsun ki "kırmızı kart gördü bizi yaktı" yani bir sonraki maçta oynasa turu geçerdik.

Hem de diyorsun ki "ilk göndereceğim adam yattara"

Bu ne yaman çelişki birader.
        62 den tavsan oluyorda w dan taraftar olmuyormus be....

Yorum

Takımda orta yapamayan futbolcuları görünce Yattara için"orta yapsın yeter"diyorum.Ondan iyisin gelince düşünürüz.

Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..

Yorum

Yattara koşmuyor, pres yapmıyor? Peki Gökdeniz neden oynatılıyor? Yattara kadar oyuna tek başına etki edebilecek başka bir oyuncu mevcut mu Trabzonspor'da??

Ve Yattara koşmuyor diyenlere bir istatistik; Yattara, 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Ligi'nde en çok top çalan hücum oyuncuları arasında 2. sırada!... (Kaynak: Dr.Gürkan Kubilay, Show TV)
            Güçlülerin İktidarına Karşı; Trabzonspor!

Yorum

üstündür demiyoruz amma bu adam yokken adam geçebilen oyuncumuz yok topu kanatlara taşıyıp arkadaşlarına pozisyon hazırlayan adam yok ( simek diyen olabilir ama tek başına nekadar) forvetlere gol attırabilecek adam gibi orta yapan yok.belki farketmiyorsunuz ama oyunortadayken oyunu açan nereye adamgibi pas atmasını bilen 2-3 oyuncumuzdan biri.diğerlerioyun sıkışınca neyapacağını şaşırıyor.dileyen ilk maçta bunu gözler.

Yorum

Ben Yattara'dan saha içinde olduğu sürece elinden geleni yapmasını istiyorum. Gece hayatı mı yaşayacak, gündüz hayatı mı keyfi bilir, içki mi içecek, sigara mı kendi bilir ama sahaya o forma ile çıktığında elinden geleni yapacak. Yattara için daha önce de söylediğim bir şey var, bu adam tek başına 33 maç kazandırır, 34. maç canım istemedi deyip sizi şampiyonluktan eder, öyle bir adam, ne zaman ne yapacağı belli olmuyor, eğer biraz profesyonel olsa, çok değil birazcık, yılda 2 milyon euro'dan aşağıya ve ingiltere, ispanya, italya liginden başka ligde oynamaz.

Yattara'yı hepimiz biliyoruz benim bir şikayetim de taraftardan yana.

Elinde Hasan Üçüncü var, kapasitesi belli, niye gol atmıyor diye kızılmaz, tekniği zayıf -hoş bir ara içine yattara cini girdi sanki- ama elinden geleni yapıyor, kızamıyorum çoğu zaman, en basit hatalarına bile, kapasitesi o, eğer beğenmiyorsan oynatma diyorum, adam canını dişine takıp oynuyor sonuçta taraftar kem küm ediyor.
                Yattara giriyor oyuna, yarım saat boyunca adım atmıyor, top kendisine gelsin diye bekliyor, 2 metre ötedeki adama basmıyor, top ayağına geliyor, topu kaptırıyor, tribünler homurdanmaya başlayınca 3 hareket yapıyor, bir orta, gol, Yattara harika futbolcu oluyor. Bence sıradan bir Anadolu futbolcusu, kesinlikle şampiyonluk yolunda takımda yeri olamaz. Ama atalarımız ne diyor böyle cevherler için, atsan atılmaz satsan satılmaz. Allah hocalara kolaylık versin.

Yattara'dan ne istiyorlar?
                Kesinlikçe aldığı paranın hakkını vermesi dışında birşey istemiyorlar, arada forma istiyorlar o kadar.

Bir insan çok güzel çorba yapıyor olabilir, eğer aşçı değilse büyük bir yemek firmasında çalışamaz, çorba yeterli diyorsanız sorun yok ama eğer şöyle 22 yıldır yemediğiniz bir güveç yiyecekseniz aşçı almanız gerek.
                En son l-m tarafından düzenlendi; 08.08.2006, 15:26.

Yorum

ayrıca şuan için iyibir forvet alınmayacaksa yattara ve marshelinyo kesinlikle ersen martinle oynamalı.

Yorum

fatih tekke gitti şimdi biraz yattarayla uğraşalım!onuda gönderip gökdenize yönelelim.
                    Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İlk olarak hekimoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      fatih tekke gitti şimdi biraz yattarayla uğraşalım!onuda gönderip gökdenize yönelelim.
                      Harika tespitler, müthiş analizler, iyi ki varsın üstad..

Yorum

İlk olarak Berat Tekke tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                        Yattara koşmuyor, pres yapmıyor? Peki Gökdeniz neden oynatılıyor? Yattara kadar oyuna tek başına etki edebilecek başka bir oyuncu mevcut mu Trabzonspor'da??

Ve Yattara koşmuyor diyenlere bir istatistik; Yattara, 2005-2006 sezonunda Turkcell Süper Ligi'nde en çok top çalan hücum oyuncuları arasında 2. sırada!... (Kaynak: Dr.Gürkan Kubilay, Show TV)

Gökdenizin neden oynatildigini bende bilmiyorum. Suan neler yaptigi anlamis degilim. Ama bekle Gökdeniz patlama yapacak.

Yattara evet istedigi zaman oyniyan bir futbolcuymus. Ama istedegi zaman oynamiyanlarda var. Yattara haric bu takimda skor degisterecek oyuncu yok.

Ya evet Yattara defans yapmiyor, pres yapmiyor ara sira assist yapiyor orta yapar iki hareket is bitti. Sahada geziniyor biraz o kadar. Yattara bunlari düzeltmesi lazimmis. Trabzonspor takiminda hepsi disiplin hepsi sorunsuz hepsi komple bir oyuncu bir tek Yattarada problem var, sorun var.

O zaman benimde bir istedegim var, Hüseyin bu sezon 10 assist 15 gol atmasini istiyorum. Buda benim görüsüm.
                        TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                          Harika tespitler, müthiş analizler, iyi ki varsın üstad..
                          eksik olmayın!!!
                          Hayat bir gündür o da bugündür.

Yorum

İlk olarak temmuz12 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Bu kadar hafife almayın arkadaşlar, Şenol Güneş, Ziya, Samet, Lazoroni bu adamlar herhalde bizim kadar futbolu biliyordur. yattara'nın ilk onbirde başlayıp iyi bitirdiği kaç maç hatırlıyorsunuz. Üstüne kaprisler, sorumsuzluklar gırla...
                            ya geçen seneki GKRK faciasını ne çabuk unuttunuz. Orada sırf sorumsuzluktan maçtan atılan, takımı yakan, bizi yedicihana rezil eden benmiydim ???

Sen kendine bakmıyorsan, futbolunu geliştirmiyorsan, kondüsyonunu arttırmıyorsan, takım bir yana ben bir yana diyorsan hoca ne yapsın ? Yazık değilmi defans ve orta sahamıza.

Evet Yattara çok iyi bir hucüm oyuncusudur. Ama takım ataktayken. Eğer rakibi kendi yarısahasına hapsedebiliyorsanız Yattara'yı oyuna alıp işi bitirebilirsini ama normal bir maçta Yattara benim diyen çoğu takım için lükstür.

1- Bir kaç yıl önce sezon öncesinde hazırlık maçında hakeme tokat atarak 5 maç ceza yiyen ve bu nedenle o sene şampiyonluğun kaçmasında oldukça etkili olan bir adam varken 1 maçta o da haksız bir şekilde kırmızı yiyen Yattara ne zaman sorumsuz oldu?
                            2- Takımda yıllardır karşı karşıya kalmasın diye dua ettiğim, serbest vuruş özürlü olmasına rağmen her vuruşta hala topun başına geçen bir adam varken ve bu adam HİÇ düzelmemişken kim Yattaraya kendini geliştirmiyor diyebilir?
                            3- Takımda eğer pas verebilsem Real'de oynardım diyen bir adamın varken kim Yattara'dan savunma yapmasını isteyebilir?
                            Bu adamları sanırım tanırsınız. Eğer tanımayan varsa bir ipucu bu adamların hepsi Trabzonsporda kaptanlık yaptı. Hatta biri hala faal olarak Trabzonsporun kaptanı. Değil mi?
                            Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                            Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                            - Eomer -

Yorum

İlk olarak canim TS tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                              Gökdenizin neden oynatildigini bende bilmiyorum. Suan neler yaptigi anlamis degilim. Ama bekle Gökdeniz patlama yapacak.

Yattara evet istedigi zaman oyniyan bir futbolcuymus. Ama istedegi zaman oynamiyanlarda var. Yattara haric bu takimda skor degisterecek oyuncu yok.

Ya evet Yattara defans yapmiyor, pres yapmiyor ara sira assist yapiyor orta yapar iki hareket is bitti. Sahada geziniyor biraz o kadar. Yattara bunlari düzeltmesi lazimmis. Trabzonspor takiminda hepsi disiplin hepsi sorunsuz hepsi komple bir oyuncu bir tek Yattarada problem var, sorun var.

O zaman benimde bir istedegim var, Hüseyin bu sezon 10 assist 15 gol atmasini istiyorum. Buda benim görüsüm.
                              Gökdeniz'in gitmesi gerektiğine inanmanıza rağmen takımda oynuyor olması, Yattara'nın şampiyonluk yolunda oynayacak bir takımda oynayamayacak olması gerçeğine karşı gelmenizin mantıklı bir nedeni midir? Ya da Hüseyin'in yetersiz oluşu Yattara'nın da yetersiz olduğunu söylemeye engel midir? Bu nasıl bir mantık çözebilmiş değilim, yahu şikayet ediyorsanız bir şeyden açarsınız başlığı tartışırız, Gökdeniz de gitmeli, evet gitmeli, 1 sene önce gönderilmeliydi ama konumuzla alakası yok, armut ağaçtan düşerse elma da düşer, yok böyle bir mantık.

Not : Her seferinde hayal kırıklığına uğruyorum, eleştiri kültüründe yoksun oluşumuz bilinen bir gerçek ama mantık süzgecinden de yoksun oluşumuz kabul edilemez. Daha önce 1 gol krallığı kaç galibiyete bedel diye başlık açmıştım, Fatih Tekke düşmanı ilan edildim, Fatih Tekke 100 gol de atsa aynı şeyleri yaptığı taktirde aynı şeyleri söylerdim ki hala Trabzonspor'un maçları kadar Petersburg'un maçlarını takip edecek kadar değer veriyorum Fatih Tekke'ye ama bu onu eleştirmeme engel değil. Yattara gol attırıyorsa sorun yok, attırmıyorsa sorun var, kısacası skora göre yorum yapılması durumundaki mesajlardaki fikirleri çürütmeye çalışmayacağım ve cevap vermeyeceğim, sağlıklı düşünmenin yolunun eleştiriden geçtiğini, seviyorsan itaat et mantığının hakim olduğunu gördüğüm kişilerin yorumlarını yanıtlamayacağım, lütfen biraz daha eleştirel yaklaşalım olaylara. Kardeşim bunlar futbolcu düşmanı olmuş yerine şu şu nedenlerle Yattara yeterlidir diyelim, bu kadar zor değil, diyemiyorsanız da yolunuz açık olsun.
                              En son l-m tarafından düzenlendi; 08.08.2006, 15:42.

Yorum

İlk olarak l-m tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                                Gökdeniz'in gitmesi gerektiğine inanmanıza rağmen takımda oynuyor olması, Yattara'nın şampiyonluk yolunda oynayacak bir takımda oynayamayacak olması gerçeğine karşı gelmenizin mantıklı bir nedeni midir? Ya da Hüseyin'in yetersiz oluşu Yattara'nın da yetersiz olduğunu söylemeye engel midir? Bu nasıl bir mantık çözebilmiş değilim, yahu şikayet ediyorsanız bir şeyden açarsınız başlığı tartışırız, Gökdeniz de gitmeli, evet gitmeli, 1 sene önce gönderilmeliydi ama konumuzla alakası yok, armut ağaçtan düşerse elma da düşer, yok böyle bir mantık.

dostum konumuz Yattara degilmi? Ben kendi görüsümü dilettim orda size diyim kardesim mantiksiz gelebilir böyle ihsa edim.

Yattarayi yetersiz görenler bir tek Yattarada problem varmis gibi konusuyor, bence takima ondan cok zararlari olanlar var. Yattara sunu yapmiyor bunu yapmiyor tamam anladik. O zaman bende diyorumki Yattaradan bunu yapmasini isteyenler var, defanas gelsin pres yapsin öyle degilmi?
                                EH bende o zaman dedimki Hüseyin de o zaman 10 assist yapsin ve 15 gol atsin.

Mantik yok yazimda evet, ben genelde mantiksiz yazarim, bu forumda her gelen yaziyorda benimde mantiksiz yazma hakim var. Bazi seyleri anlatamiyorum, size bu yazimda mantiksiz geldiyse özür dilerim. Konuya gecelim derim.
                                En son canim TS tarafından düzenlendi; 08.08.2006, 15:51.
                                TRABZONSPOR

Yorum

Çalışıyor...
                                X