Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Yattara'dan ne istiyorlar?!

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

İlk olarak Burak61 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
    bende bu soruyu kendime soruyordum gecen gün kuzenede dedim acaba niye oynamiyor onun cevabi ise söyleydi:gecenlerde ziya dogan bi yerel kanala cikmis ve onada bu soruyu sormuslar o da demiski yattara bana dediki hocam sakatliktan yeni ciktim 2.yarilar oynarsam daha faydali olurum. o yüzden oynatmiyormus
    musampa da geçen yaz idman yemedim ben de hazır değilim mi demiş? sen premier ligden türkiye'nin en kaliteli 3-4 yabancısından birini al, sonra yedek klübesine oturt, olayım o kafaya...
    bir lafa bakarım laf mı diye,
    bir de söyleyene bakarım 'adam' mı diye...

Yorum

Allah kimseye mantalite eksikliği vermesin.

Yorum

Bırakıp kaçsın istiyorlar
        :bayrak:
        TRABZON - YENİMAHALLELİ
        KOCAELİ - MERKEZ

Yorum

• Onarın sorunu Yattara ile değil..
          Kişisel düşündüklerini sanmıyorum..
          Sadece oynayan adamı sevmiyorlar..
          Facebook

Sakin çocuk KHE

Yorum

ya ne yalan soliim bundan 2-3 sezon once ziya hocamız yine gorevdeydi ve yattara gibi bir super starı yedek bırakıordu o gunden bugune demekki birsey deişmemiş Ziya dogaan yattaranın ne kadar jkaliteli bir fulbolcu olduf-gunun farkında deil En son macı izledik kayseriyle blirli bi tactik yok herkes ileri uzun top ayagına top tutabilecek oyuncu yok o mactan sonra bjk macını izledim adamlar ilk yarı şiir gibi oynadı ya gordukce takımımızın haline üzülüorum

Yorum

Yattara Bİr GÜn Şİmek Gİbİ KaÇtiĞinda O Zaman Çok Yakinacaz .Öyle Bİr Takintili Kafali Bİr Hocamiz Varkİ Yattara Ne Yapsin.yaw Kİmsede BİŞİ Demİyo Ona YÖnetİmden Sen Ne Yapiyosun Dİye Zaten Galİp Gelemİyoz Oynat Bu Adamida Faydalanalim.ama Nerde YÖnetİm YuvarlanmiŞ Zİyayi BulmuŞ.
              BMN l TRABZON

Yorum

yattara 11 de oynamak istiyosa gitsin ziyaya hocam ben ön liberoda faydalı olurum desin tamam banko ilk 11

Yorum

defansif değil!?
                  Siyasetin "bizden olduğu sürece" yer aldığı, karşıda olduğu zaman "siyasete bulaştığı" büyük kulüp/taraftar camiası Trabzonspor

Yorum

yattaranın
                    En son Kaya tarafından düzenlendi; 30.01.2007, 22:38.

Yorum

simek gibi onu da manyak yapacaklar ben diyim..sonra gitcek herif..biz de belki piyasa değeri 20-30 milyon dolar olabilcek bi topçunun ardından avcumuzu yalicaz.
                      sevinelim diye sevmedik!!forza bordo mavi!!

Yorum

Efsane başlıkların biri daha kelle birlikte geri döndü
                        Sâhipsiz olan memleketin batması haktır;
                        Sen sâhip olursan bu vatan batmayacaktır!
                        - Eomer -

Yorum

yattara bugün da oynamazsa pes yani,

Yorum

ya hoca kıyafetine bürünmüş vatandaş 7 tane 0 hücum özellikli adamdan vazgeçmez.
                            tahminen bugün de oynamayacak... niye oynasın ki. burada 0-0 kalalım.
                            dışarda 1-1 le falan geçmeye çalışırız.
                            maçtan sonra kendi sahanda gol yememek çok önemli derse hiç şaşırmayacağım.

Yorum

Çalışıyor...
                            X