Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Bir bitmediniz ya.. Her gün başka zeka küpü açıklama yapıyor..
    Bu yolda asla yalnız yürümeyeceksin!

"Benim için Trabzonspor, en güçlülere karşı koyan ve herkesi yenen hayali kahramandı. Öyle bir kahramandı ki statükoyu bile devirmişti.” K.K.

Yorum

Bu adam başkan falan olursa direkt olarak kulübü fb yönetir.
      "Arsız güçlü olunca, haklı suçlu olurmuş ..!"

Yorum

Ağzı olan konuşuyo
        Bazı insanlar, seninle sadece boş zamanlarında konuşur. Bazı insanlar ise seninle konuşmak için zamanını ayırır.
        Elazığ'lı.

Yorum

Şevki Yılmaz'ın Celal Doğan'a yönelik bir sözü geliyor aklıma hep bu tür açıklamalarda da neyse..
          Özkan SÜMER

Yorum

aradan 100yil gecsede düsmandir sikebahce

ha kupayi verirler, paralarimizi verirler, kendilerini küme düsürürler, birde KOCAMAN bir özür dilerler düsmanligi bitirebiliriz adamlara karsi neutral olabiliriz
            Forvete: Tencere Hill
            Sidober: Bud Spencer

Yorum

daha öncede soyledim yineliyorum yeni yonetim ve teknik ekibin olmazsa olmazı Febes ve Cincon ile kan davalı oldugumuz gercegini bilmesi.

Bu konu cok onemli.

Dik oynamalıyız ve dik yonetilmeliyiz.
              ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..

BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.

Yorum

Adam fordçuymuş beyler )
                *
                *
                Şampiyonluklarımız:1.1975-76, 2.1976-77, 3.1978-79, 4.1979-80, 5.1980-81,6.1983-84,6+1.2010-11

Yorum

Para para para...
                  "Futbol basittir zor olan futbolu basit oynamaktır" demiş Johan Cruyff
                  Trabzonspor da Türkiye gibidir. İkisi de bağımsız değil malesef.
                  Rabbim TÜRKÜ korusun!

Yorum

ihanetinizin bir sınırı var mı ? şerefsizler
                    En son zekeriyya tarafından düzenlendi; 15.04.2013, 13:02.
                    BMN KOCAELİ

Yorum

İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                      Hükümet ve fener özür dilerse belki düzelir.
                      Aynen öyle.Başka açıklaması yok.
                      Arafilboylu

Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...

Yorum

Allah bizi erol Tuna gibi fb yalakalarindan korusun o gitsin azizin mi ayagini öper koc Holding in mi öper ama bizi rahat biraksin, icimdeki istanbul takim nefreti bu yalakalar tarafindan asla sönmez ne zaman Türk futboluna adalet gelir herkeze esit mesafede tavranilir ozaman ama bu Türkiyede imkansinz
                        Yardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)

Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)

Yorum

Bir sen eksiktin Sn. Tuna. Sike surecinde birsey dedigini duymadik, nedeni buymus meger.

Koça yalakalik yapip 2 tane ford fazla satacaksin diye biz de Trabzonspor u satalim istersen, seni mi kiracagiz canim.

Satariz sen merak etme, yeter ki sen kazan.

Koca memleketimde adam kalmamis mi arkadas, herkes mi yalaka.
                          İyi ki varsın TRABZONSPOR

Yorum

İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüle
                            Neden düzeltelim ki? şerefsizlerin dostluğuna mı ihtiyacımız varmış? şerefsizin düşmanlığı, dostluğundan iyidir. en azından ne olduğunu bilirsin.
                            Neden düzeltmesini istiyor biliyormusun? Çünkü Erol Tuna, Koç'lara göbekten bağlıdır. Trabzon'da Tunalar otomotiv Ford bayisi Erol Tuna'nındır. Ford'da bilindiği üzere Koç'larındır.

Ayrıca geçmişte İstanbul Anadolu yakasında Pendikte en büyük arçelik bayisini açmıştı. Ama ora daha sonra kapanmıştı. Başka bir yere Arçalik bayisi açtı mı bilmiyorum.

Ez cümle... Erol Tuna, Fener'le aramızın düzeltilmesi gerektiğini söylüyorsa vardır bir çıkarı diye düşünüyorum.

Herhalde Trabzonspor üzerinden Ali Koç ile daha fazla nasıl kredimi artırırım derdindedir...
                            TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...

Yorum

Alayınızın Allah belasını versin.Köpekleşmek bedava..

Yorum

şikebahçe küme düşürülsün daha sonra trabzonspor taraftarından türk halkından hatta kandırılmış şikebahçe taraftarından özür dilesinler bizde barşmayı işte o zman düşünemeye başlayalım

Yorum

Çalışıyor...
                                X