Bir bitmediniz ya.. Her gün başka zeka küpü açıklama yapıyor..
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"
Daraltma
X
-
daha öncede soyledim yineliyorum yeni yonetim ve teknik ekibin olmazsa olmazı Febes ve Cincon ile kan davalı oldugumuz gercegini bilmesi.
Bu konu cok onemli.
Dik oynamalıyız ve dik yonetilmeliyiz.ALAYINA İSYAN,ALAYINA BAŞKALDIRI,ÖLENE DEK MÜCADELE..
BÜYÜKLERLE SEVİŞEN YÖNETİM İS-TE-Mİ-YO-RUM.
Yorum
-
İlk olarak krdnz tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleHükümet ve fener özür dilerse belki düzelir.Arafilboylu
Ve mikrofonlarımız Avni Aker'de...
Yorum
-
Allah bizi erol Tuna gibi fb yalakalarindan korusun o gitsin azizin mi ayagini öper koc Holding in mi öper ama bizi rahat biraksin, icimdeki istanbul takim nefreti bu yalakalar tarafindan asla sönmez ne zaman Türk futboluna adalet gelir herkeze esit mesafede tavranilir ozaman ama bu Türkiyede imkansinzYardimci Hoca dan asla Td olmaz. (Tecrübesini cök yasadik)
Asbaskan dan da Baskan olmaz ( onu da yasiyoruz)
Yorum
-
Bir sen eksiktin Sn. Tuna. Sike surecinde birsey dedigini duymadik, nedeni buymus meger.
Koça yalakalik yapip 2 tane ford fazla satacaksin diye biz de Trabzonspor u satalim istersen, seni mi kiracagiz canim.
Satariz sen merak etme, yeter ki sen kazan.
Koca memleketimde adam kalmamis mi arkadas, herkes mi yalaka.İyi ki varsın TRABZONSPOR
Yorum
-
İlk olarak Ahmet Kuru tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleNeden düzeltelim ki? şerefsizlerin dostluğuna mı ihtiyacımız varmış? şerefsizin düşmanlığı, dostluğundan iyidir. en azından ne olduğunu bilirsin.
Ayrıca geçmişte İstanbul Anadolu yakasında Pendikte en büyük arçelik bayisini açmıştı. Ama ora daha sonra kapanmıştı. Başka bir yere Arçalik bayisi açtı mı bilmiyorum.
Ez cümle... Erol Tuna, Fener'le aramızın düzeltilmesi gerektiğini söylüyorsa vardır bir çıkarı diye düşünüyorum.
Herhalde Trabzonspor üzerinden Ali Koç ile daha fazla nasıl kredimi artırırım derdindedir...TARAFTAR TARAF OLANDIR...TARAFTAR ALMAZ VERİR!...
Yorum
Yorum