Duyuru

Daraltma
Henüz duyuru yok.

Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"

Daraltma
X

• Filtre
  • Zaman
  • Göster
Hepsini Temizle
yeni gönderiler

Baslamadan bitmek bu olsa gerek

Yorum

Bu zihniyetde ki insanlar hiçde başkanlık için aday olmasınlar.

Yorum

Ciddiye alınacak biri de değil, ciddiye alınacak bir söylem de değil.

Belki ki bayisi olduğu koç'a yalakalık yapmak amacıyla söylenmiş bir söz.
        https://twitter.com/kuyumcuender

2010-2011 Şampiyonu TRABZONSPOR Taraftarı

Yorum

ezikler bizden çaldıklarını geri versin anında düzelir... bu adam başkanmı olacakmış şimdi bize
          2010 - 2011 Süper Lig Şampiyonu <<< Trabzonspor >>>

<<< Ey düşmanım, sen benim ifadem ve hızımsın. Gündüz geceye muhtaç, sende bana lazımsın. >>>

Yorum

bu külübü kökü bir yerlere bağlı olmayan birine vermek lazım ama böyle biri var mı bilmiyorum benden hariç
            @ okşoholu

Yorum

adalet yerini bulsun arayı düzeltmek birşey değil.
              ama önce adalet yerini bulmalı. aksi halde her geçen gün nefret artacak şikecilere karşı...
              2010 - 2011 Şampiyonu Trabzonspor'dur
              Gerçek budur. ☆

Yorum

Camianın içinden gözüküp böyle çıkışlar yapanlara içimizdeki irlandalılar diyesim geliyor
                Türkiye'nin zencileri Trabzon'dan çıkar----------------------------------BUGÜN
                Trabzonspor şükretmedikçe şampiyon olamaz---------------------------TRABZONSPOR
                Tüketirsen azalır, üretirsen çoğalır--------------------------------------İÇİN
                Arslanın sırtlanı çok olur-----------------------------------------------NE YAPTIN?

Yorum

Şikecilerle aramızı neden düzeltelim, emek hırsızlığı yapanlarla dost olmak fuzîli birşey...

Şikeci dostum olacağına, yahudi düşmanım olsun daha iyi...
                  En son Tayfun tarafından düzenlendi; 15.04.2013, 11:57.
                  .

Yorum

Yalaka zihniyetten nefret ediyorum!
                    Fanki tonki zonki...

Yorum

Erol Tuna Ford bayisi yazayım siz anlayın gerisini

Yorum

En korktugum senaryoda bu,Trabzonspor'a fener sempatizanı bir yönetim gelmesi.

Bize,Herkesin tanıdıgı,Trabzonspor'u gönülden sevdigini bildigi,futboldan anlayan,geleceği görebilen bir Başkan lazım.Varsın parası olmasın;

Gelir paralı bir adam ama belkide fener lobisi tarafından kara para ile beslenecektir.Sırf bize para verdigi icin taraftarda destek cıkar ama o zamanda sonumuz Bjk gibi olur.Demirören yıllarca bjk baskanlıgını yaptı,su an görünen oki fener lobisinin 1 numaralı adamlarından.

fb lobisi=kara para,dedigim gibi bjk'yi mahvettiler,eskisehir-sivas-istanbul belediye gibi kulüplere sızdılar,simdi de bizi istiyor olabilirler.

Yorum

Umarım yeni yönetim binde bir ihtimal de olsa yavşak olmaz, sadece Trabzonsporlu olur...

Yorum

Sabah sabah beni günaha soktular yine Sikebahceyle Arasi düzelltecek baskan gelmesin
                            Gitme demek cok da Zor olmamali

Yorum

Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin

Ondan sonra da Sadri Şener'in gitmesine sevinelim. Adam en büyük hata fb ile olan sorun demiş. Yani devlet ile sorununuzu çözün demek istemiş.

%61 Loading...

Yorum

Buna ihanet demezler mi ?
                                StopMatchFixing.Com

Yorum

Çalışıyor...
                                X