Millet ne diyecegini sasirmis.
Duyuru
Daraltma
Henüz duyuru yok.
Erol Tuna: "Trabzonspor, Fenerbahçe'yle Arasını Düzeltsin"
Daraltma
X
-
Şu adamın Trabzonsporun hakkını, Ali koç gibi veya Fenerbahçe gibi rakipler karşısında savunabileceğini düşünen kaçkişi var.
Koç ailesinin yüzlerce firmasından biri olan Ford un Türkiyedeki yüzlerce bayiinden her hangi birisisin yani sen yok gibi şir şeysin. Sen kim Trabzonspor kim hadi oradan.
Yorum
-
Bir bitmediniz!Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunanAyağa KALK!(ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
-
Teknik Direktörünün ayağını kaydırdıktan sonra ''benim şike ile işim yok,o başkalarının işi'' diyenlerle boşluk dolduruldu.
Şimdi 2. aşamada sıra!
Ha ben demiyorum ki Sadri Şener bu işin kompetanı,o olmazsa şike sürecini kaybedeceğiz ama yerine hazırlanan adamların ahvalide ortada. Sanırım bu iş,taraftarın olaya el koymasına kadar gidecek.
Şikecilerle arayı düzeltecekmişim! Neden,ne faydam olacak? Sen ticaretini geliştirip kasanı dolduracaksın,biz taraftarda sokakta bu şerefsizlerin ''hem kupanızı çalarız hemde elimizi öptürürüz'' tavırlarına muhatap olacağız.
Has....n ulan!Hominem te memento... - Sadece bir insan olduğunu unutma...-
StopMatchFixing.Com
Yorum
-
İlk olarak alone_6161 tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleYöneticiliğinde de sevmezdim Erol Tuna'yı. Klüpten alacağı olan futbolculara size Ford araba, beyaz eşya vereyim, ben paramı klüpten alırım diyen biriden başka ne beklenir ki? Bundan sonra benim için Erol Tuna'nın, Ferit Şahenk'ten, Ali Koç'tan, Abdullah Kiğılı'dan, Aziz Yıldırım'dan, Şekip Mosturoğlu'ndan, İlhan Ekşioğlu'ndan, Bülent Uygun'dan, Korcan Çelikay'dan, İbrahim Akın'dan, Mehmet Yıldız'dan, Emanuel Emenike'den, Nihat Özdemir'den, tercüman Samet'ten, Cemil Turan'dan bir farkı yoktur.
Trabzonspor Kulübü Yönetim Kurulu Üyesi Rahmi Üstün, beklenmedik bir şekilde görevinden istifa ettiğini açıkladı.
Rahmi Üstün istifa nedenini, kulübün Asbaşkanı Erol Tuna'nın göğüs reklamı, liman ihalesi ve kulübü araba satışları konusunda zarara uğratması olarak açıkladı. Trabzonspor Kulübü Başkanı Özkan Sümer ile herhangi bir probleminin bulunmadığını belirten Rahmi Üstün, "Özkan Sümer ile aramda bir problem yok. Asbaşkan Erol Tuna'nın kulübü zarara uğrattığını düşündüğüm için istifa ettim. İstifa dilekçemi kulübe faks ile gönderdim. Başkan Sümer ile de görüşme yaptım. Liman ihalesinde. kulübe kendi şirketinden araba satışında ve göğüs reklamı konusunda kulübün zarara uğratıldığını düşünüyorum ve bunun için istifa ediyorum" dedi.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Kulüp üyeligi iptal edilmeli. Böyle korkak ve sadece kendi menfaatini düsünen kisilere ihtiyacimiz yok.
..İstanbul Saltanatını 7 kez yıktık, yine yıkacağız, Bordo kanımızla Mavi göklere Şampiyon TRABZONSPOR yazdıracağız...
Yorum
-
İlk olarak Ilelioglu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleKulüp üyeligi iptal edilmeli. Bölye korkak ve sadece kendi menfaatini düsünen kisilere ihtiyacimiz yok.
..Gık diyemeyen Sadri Şener ve ekibimi
Hadi bu adam arayı düzeltelim demiş. Ya Oktay SaralErol Tuna edilecekse Saral elli kere edilmesi gerekirken kulüpten kendisine şikeci diyene adam akıllı bir cevap verildi mi
Kulüp korkkakların, hesap kitap içinde olanların elinde.
En son My tarafından düzenlendi; 15.04.2013, 15:18.Hakan KULAÇOĞLU: "Sabırlı, sistemli ve ekonomik, tüketen değil üreten bir Trabzonspor oluşturmak."Murat
Yorum
-
Allah'ını seven şunlara mikrofon uzatmasın!!!Türkçe, Turkche olmasın! Dilimizi koruyalım! Türkçeye 29 harf yeter!
“Ben basit bir 'iyi futbol dilencisiyim'. Elimde şapkam, dünyanın dört bir yanını geziyor ve stadyumlarda yalvarıyorum:
“Tanrı rızası için, güzel bir maç lütfen!” Eduardo Galeano
"İhaneti severim, ama hainlerden nefret ederim." Cesar
Yorum
-
belki iyi niyetlidir ama seçtiği kelimeler, anlattığı şey o kadar yanlış ki.şahsen ben de fenrbahçe ismiyle uğraşmamız gerektiğini düşünüyorum çünkü bu bizi çözümsüzlüğe itiyor.ayrıca fenerbahçeyi önemli yapan bizim nefretimiz oluyor, hatta adamlar bu nefretten motivasyon kaynağı çıkarıyorlar.
bizim işimiz takım ismiyle renklerle değil.şikeyi yapanlarla şikeyi kutsayan zihniyetle.bu fenerbahçe üzerinden meydana geldi belki ama biz fenerbahçe dedikçe adamlar daha da alıngan oluyor, sonra herkes bize karşı paranoyası geliştiriyorlar.ayrıca aralarında gerçek taraftarlarda var onların hatrına fenrbahçe ismine çok bulaşmadan zihniyeti dile getirmek gerekir.çünkü şikeye bulaşan adamların futbola sevgi saygısı yok, bunlar kendi imparatorluklarını kurma peşinde.fenerbahçe ismi de burda birnevi mağdur bu durumdan.bu tip adamlarla barış falan da yapılmaz.davayı ne kadar doğru yola çekersek o kadar başarılı olur.belki gerçekleri görecek fenerbahçeli insanlar da çıkabilir.onlar da ses çıkarmaya başladığında bişeyler değişecek noktaya gelicektir.
ama öyle beyfendinin söylediği gibi barış yapalım, unutalım gibi şeyler doğru cümleler değil.çünkü hala aynı kişiler yönetmekte fenerbahçeyi.En son artvints tarafından düzenlendi; 15.04.2013, 15:29.
Yorum
-
İlk olarak Mollasalihoğlu tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleBaşkan adaylığı başlamadan bitmiştir.
daha ne istiyorsunuz...
İnşallah BMN ile görüşmek ister de yüz yüze sorarız ne demek istediğini?????"Trabzonspor bir çember gibi,
her noktasında başlayan ama asla bitmeyen..." - Dik oynahttps://twitter.com/HalitOF
Yorum
-
İlk olarak Gamze tarafından gönderildi Gönderiyi görüntüleAttık adının üstüne bir çizik.Ne kaderime küstüm Ne Devlete küstüm…
Çünkü inanmak, iman etmek varsa bir şeye, bedel neyse onada katlanır. Yarabbi Kahrında hoş, Lütfunda hoş dedik… iki saniye sonrasına garantimiz olmayan bir hayatımız için fırıldak olmaya gerek yok, ben fırıldaklık istemem…( M . Y )
Yorum
-
Siyaset ve spor camialarından şaka gibi açıklamalar ve hareketler... Ardı arkası kesilmeyecek gibi.
Forum Kurallarına aykırı gördüğünüz mesajları ve üyeleri kullanıcı panelinde bulunan http://forum.bordomavi.net/images/buttons/report.gif (ikaz tuşu) tıklayarak raporlamanızı rica ediyoruz..
Yorum
Yorum